5.000 prodajnih mest na Tajvanu prodaja Bitcoin, Coinbase spremlja nakupe strank in še več | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

5.000 prodajnih mest na Tajvanu prodaja Bitcoin, Coinbase spremlja nakupe strank in še več

5.000 prodajnih mest na Tajvanu prodaja Bitcoin, Coinbase spremlja nakupe strank in še več

Dobrodošli v Bitcoin preizkuševalca in našega zadnjega tedenskega krogu navzgor z najbolj pomembnih novic preteklega tedna.

Ben Horowitz misli, da "denar je prešibka metafora za Bitcoin"

Ben Horowitz je Bitcoin zagovornik, ki je ustanovil vodilno podjetje podjetje Andreesen Horowitz, v zadnjem času delijo svoje mnenje o največjih svetovnih cryptocurrency. Poleg tega, da ostro Bitcoin odvetnika, Horowitz je sodeloval tudi z več tech uspehov v zadnjih desetih letih. Na seznamu so Facebook, GitHub, Pinterest in Twitter.

Horowitz je pred kratkim predaval na Stanfordu in vprašal "za sredstva ali denar, ki se je gibal tako crazily vrednosti v zadnjih nekaj letih, kar v resnici ste tako navdušeni nad cryptocurrency na splošno?«.

Celoten članek

Uporabniki Coins.ph zdaj lahko pretvorite Bitcoin uporabo bankomatov na Filipinih

Filipinski zagon Coins.ph je predstavil novo storitev, ki bo še dodatno spodbudil čezmorskih filipinskem delavcev (OFWs) za pošiljanje denarja za svoje ljubljene uporabo Bitcoin. Umik preko 450 bankomatih partner banke Varnostnega banke - brez uporabe kartico ATM - je zdaj možnost za uporabnike Coins.ph.

Družba je sprejela ukrepe zgodaj, da bi vrednost prenosi,. To začela denarnico, ki omogoča OFWs za pošiljanje denarja z nižjimi stroški, ki niso banke ali prenos denarja podjetja, kot so Western Union.

Vir: TechInAsia.com

Burning Man sprejema Bitcoin donacije za celoletne dejavnosti

Burning Man, organizacija, najbolj znan po svojem letnem enotedenske praznovanja vrhunske kulture v Nevadi Black Rock Desert, je napovedala, da je sprejemanje Bitcoin donacije razširiti svoj doseg.

Medtem ko se je prodaja vstopnic za prireditve črnem Rock City 'splošno pokritje proizvodnih stroškov, bodo donacije pomagal pokrov Burning Mana rastoči program za celoletno drugih dejavnosti, vključno z globalno Art Donacije programa, Big Art za mala Kraji programskih in umetniških honorariums. Donacije bodo obdelani skozi Coinbase.

Vir: Coindesk

Bitcoiners v Tajvanu lahko zdaj kupijo BTC od 5.000 priročno trgovin

Skoraj 2.000 OK Mart in Hi-življenju priročno trgovin, ki se nahajajo v Tajvanu lahko zdaj dobava BTC svojim strankam, zahvaljujoč sodelovanju med sedežem v Hong Kong, izmenjava platformo KBBEX in lokalno Bitcoin podjetju BitoEx. Te nove lokacije za več kot 3.000 FamilyMart trgovin, ki so že sprejele BTC in Tajvan ima zdaj več kot 5000 Bitcoin prijaznih malih podjetij.

"Po sedanjih 3000 + FamilyMart priročno trgovin, je BitoEX podpisala sporazume z dvema drugima mega priročno trgovin podjetij [OK Mart in Hi-življenja], zaradi česar je zdaj skupno število več kot 5000 lokacijah v Tajvanu, ki je na voljo za nakup Bitcoins konec leta 2014 ?, predsednik uprave BitoEX Cheng Kuang Tai dejal.

Celoten članek

Bitcoin napovedi za leto 2014: Kako se učenjaki odrezala

Če je bila ena beseda, ki lahko opiše Bitcoin v zadnjem letu, da bi bilo "nepredvidljiv". Torej, s tem v mislih in oboroženi z 20/20 prepozen ob koncu leta, je zabavno, da gredo nazaj in pogled na vse ljudi, ki so poskušali storiti prav to.

Ali so prognosticated nad drobovje mrtvih živali ali propadli izmenjave Bitcoin, dejanskih podatkov ali čustvene investicije, so bili rezultati - morda presenetljivo - pogosto daleč znamke.

Vir: Coindesk

Nemčija je drugi "Bitcoin Boulevard", se je rodil v Hannovru

Po Bitcoinkiez (ki se lahko pretvorijo v "Bitcoin v sosedstvu") v Berlinu, Nemčija je že drugo lokacijo, namenjeno svetovno najbolj znanih cryptocurrency. In tokrat Hannover je kraj izbire.

Hannover je Bitcoin Boulevard že približno ducat trgovcev, ki se zanimajo za sprejemanje BTC kot možnost plačila. Na seznamu so restavracije, bari, za trgovino z elektronsko opremo in celo poročno trgovino.

Celoten članek

NYC postavlja Bitcoin v mešanici, da določijo svoje proces karte za parkiranje

New York City zbira več kot 30 $ milijard prihodkov na leto in sedaj omogoča plačilo parkirne karte na spletu, po pošti ali osebno. Toda kaj, če bi Bitcoin dobili kos te torte? New York City Ministrstvo za finance (DOF) je pred kratkim izdala zahtevo za informacije, da bi našli mobilne rešitve za plačilo parkirnih kart. Med temi mobilnih plačil so Apple Pay, PayPal - in Bitcoin.

"Čeprav je trenutno več kanalov, prek katerih lahko posamezniki plačujejo ali ugovarja svoje parkirne listke, DOF je zanimala mobilnih rešitev, ki bi omogočile za plačilo in razsojanja o parkirnih vstopnic prek pametnega telefona ali druge mobilne naprave", zahteva pravi.

Vir: InsideBitcoins.com

Bitcoin lahko pomagajo ZDA zaščititi pred naraščajočo goljufijami kartice

Večina ljudi ne ve, kako negotove so njihove kreditne in debetne kartice. Scary Dejstvo: Otrok z old-style VCR lahko uporabite za pridobitev informacij, ki so shranjeni na bančno kartico z magnetnim trakom. Prav je, da je enostaven za goljufije obeh bank in bančnih strank. Nedavno poročilo Trend Micro je izdala opisuje težave v grafičnem podrobnosti.

Elektronski Osnutek Capture (EDC) stroji prišli v skupno rabo v začetku leta 1990, pri čemer mesto starega slide mehanizmom "členek busters". Zasnovan za branje magnetnih trakov, ki so skupni na kartice danes, od kreditnih kartic do voznika licenc, prvi ti stroji so bili zelo težko sklepati kompromise. Toda kot večina tehnologij, novih pogosto odprta vrata, ki niso bili prisotni, ko so bile stare oblikovan. V primeru EDC strojih, so bile te nove tehnologije kartic in odprtih internetnih vozlišč.

Vir: Coindesk

Coinbase sledi nakupe strank in zapre račune, ki razgrajujejo pravila

Bitcoin platforma Coinbase je po poročanju sledenje kakšni so njihovi kupci kupujejo z Bitcoin, kakor tudi zapiranje vse račune, ki sodelujejo pri transakcijah, ki kršijo pravila družbe.

"V zadnjih dneh smo imeli igralci, ki so našli svoje Coinbase račun zapreti, ker so umaknili kovancev iz SatoshiBet.com na njihov račun Coinbase. Slišali smo podobne zgodbe iz drugih spletnih strani iger na srečo (tjulnjev s klubi, Betcoin,...). Preklopite na Blockchain.info, ljudje ", je družba zapisala na Reddit z uporabniškim računom" satoshibet_com ".

Celoten članek

Bitcoin se nadaljuje pohod po vključitvi v St Petersburg Bowl igre

Če se je zdelo, odločitev BitPay za spodbujanje Bitcoin skozi kolegij nogomet končnici bizarne ali posebnost v času, dogodek končno uspelo kot spektakel, spodbujanje koristi na nastajajoče tehnologije za mnoge obravnave o tem prvič.

Bitcoin St Petersburg Bowl pakirani v sklicevanje na Bitcoin sredi tipične college nogometa lesk, navijačice, korakali pasovih in garishly poslikane ventilatorji, sestavljeni na Floridi ves teden. Bitcoin je bil viden na božični dan 'bitki pasov "konkurenco, je acommemorative fizična Bitcoin uporablja pri uradni met kovanca in BitPay izvršni predsednik Tony Gallippi pojasnil Bitcoin v lokalnem športnem radiu.

Vir: Coindesk

Sorodne novice


Post Bitcoin

Storitev PayPal Če želite začeti sprejemati Bitcoins Via Coinbase

Post Bitcoin

Kako kupiti Bitcoins priči S kreditno kartico, preverjanje, denar

Post Bitcoin

Beepi Goes Bitcoin - intervju s soustanoviteljem Omerom Savirjem

Post Bitcoin

Kreativni načini dvigovanja Bitcoin za dobrodelnost in zbiranje sredstev

Post Bitcoin

Dva moška Florida sta zadolžena za nezakonito izmenjavo Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin je v mehurju, in tukaj je, kako se bo zrušil - CNBC

Post Bitcoin

Bitlanders: Bitcoin izpolnjuje socialne medije

Post Bitcoin

Naraščajoča neučinkovitost osnove Bitcoin

Post Bitcoin

Zdaj je to kreativno! Art4Bit prodaja umetnine za kriptocurrency

Post Bitcoin

Kako kupiti Bitcoins v Indiji: priročnik za hitri začetek

Post Bitcoin

Viri: SEC preiskava Alex Green v teku

Post Bitcoin

Bitcoin je mehurček, ni načrtov za kratko prodajo: Japan Post Bank CIO - Reuters