Naložba Unije Square v Coinbase se je izkazala za uspešno odločitev | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Naložba Unije Square v Coinbase se je izkazala za uspešno odločitev

Naložba Unije Square v Coinbase se je izkazala za uspešno odločitev

Če že v začetku maja, skoraj eno leto star start-up Coinbase je prejemal največji sredstva kdaj dano k Bitcoin podjetjem neverjetno $ 5 milijonov -, danes pa je očitno, da je naložba, ki jo Union Square Ventures popolnoma vredno ga.

Mesec in pol, medtem ko je govoril z The Wall Street Journal, so Coinbase Ustanovitelji Fred Ehrsam, star 24 let, in Brian Armstrong, star 30 let, zelo zadovoljen z vlaganjem v njihovo San Francisco na družbo. Takrat so potrebovali "10 ljudi", da delajo z njimi in so imeli veliko operativnih stroškov za kritje.

Trenutno je spletna platforma Coinbase je pravi uspeh, ki ga nekaj dobro znanih blagovnih znamk in strokovnjaki cryptocurrency priporočljivo. Uporabniki hitro začeli videti koristi Coinbase, kar jim je omogočilo, da varno shrani Bitcoin v digitalno denarnico in ga uporabi za plačilo izdelkov ali storitev. Dejstvo, da je platforma več kot 300 trgovcev in spletnih strani, ki delajo z ITIS, seveda, plus. Strani Reddit in OkCupid so le nekaj dobrih primerov.

Nazaj v aprilu, še pred buttload denarja ki so ga prejeli, Coinbase je soustanovitelja dejal njihovo podjetje zbrali okoli 116.000 članov, ki so konvertirali 15 milijonov $ za pravi denar v Bitcoin. Po mnenju nekdanjega Goldman Sachs trgovca Fred Ehrsam in na programski inženir Brian Armstrong, uporabniki Coinbase je rastlo na tedenski hitrostjo približno 12 odstotkov.

In kaj je z vidika vlagateljev? No, Fred Wilson, od kvadratnih Ventures unije, pravi, da je rast Coinbase je nekaj "zelo redko". Po njegovem mnenju, Bitcoin je igra-izmenjevalnik za poslovni svet in tech skupnost. On je celo dal primer, z uporabo hekerji, da bi točko. Fred Wilson, oni "so kot živali, ki lahko zazna nevihte, ki prihajajo ali potres. Samo veš, čeprav ne vem, zakaj, in obstajata dve veliki stvari hekerji so navdušeni nad zdaj in ne more izgovarjati, zakaj : Bitcoin in 3D tiskanje ".

Po Fred Wilson, po veliko raziskav, Union Square je svojo prvo naložbo v Coinbase, ker so "zelo všeč njihov pristop k poslovanju in izdelku so zgradili", pravi, trdijo, da so soustanovitelji zagonu so "zelo pragmatična, ravni vodi inženirji".

Za kvadratni Ventures Unije, ki vlagajo v Coinbase bil "manj tvegano" kot druge možnosti. "Digitalna valuta, in Bitcoin posebej, je zelo zanimivo področje, kjer so bili, če bi dobili prav, bi bilo narobe ogromna", Fred Wilson dodaja. Vendar, če bo šlo vse po načrtu, bo Coinbase vredno veliko denarja en dan, kar je precej več kot "le" 5 milijonov $.

Via blogs.wsj.com

Sorodne novice


Post Bitcoin

Začetniški vodnik za rudarsko bitkoino

Post Bitcoin

Celoten začetni vodnik za izdelavo denarja iz Bitcoin pipe

Post Bitcoin

Deflacija 2. del: Ali je deficita cene Bitcoin dobra ali slaba?

Post Bitcoin

Coinbase proti Btc-e proti BitStamp - najboljši kraj za nakup Bitcoins

Post Bitcoin

Ali je Bitcoin Safe? Ja. Tega nisem prepričan

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: plačila Bitcoin za Newegg.ca, Partnerska družba Apriva z GoCoin in več

Post Bitcoin

Uporabniki Google in Bitcoin: kdaj bo Google integriral BTC?

Post Bitcoin

27. april 2015

Post Bitcoin

Kako v Mine Monero na vašem računalniku: začetni vodnik za XMR Mining

Post Bitcoin

Expedia sprejema Bitcoin za rezervacije hotelov!

Post Bitcoin

Bitcoin Cena: ko je novica in ni pomembna

Post Bitcoin

Bitcoin sprejel: eBay integrirati Bitcoin s Paypalom!