Trading Bitcoin pogodbe za razliko (CFDs) | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Trading Bitcoin pogodbe za razliko (CFDs)

Trading Bitcoin pogodbe za razliko (CFDs)

Futures so posebna vrsta investicijske sredstva, ki vam omogočajo, da vlagajo v različnih proizvodih. Od zlata do goveda, in vse, kar je vmes, terminske pogodbe razširiti področje razpoložljivih naložbenih priložnosti za precej koli tarifno vrednosti. Futures so bistvenega pomena za določitev svetovnih cen na pomembnih surovin, kot sta nafta in podpira zapletene svetovne trge, kot so trgi za kmetijske proizvode.

Ko kupite prihodnost Ethereum ali Bitcoin, ste v bistvu podpisom pogodbe za nakup nekaj, kar pozneje, po določeni ceni. Torej, če kupite na primer z Ethereum prihodnost 1.000 Ethereum žeton, ki ga dejansko kupujejo pogodbo za dobavo 1000 Ethereum razloga, ko je pogodba posledica. Večina trgovcev, pa prodajajo svoje terminske pogodbe, preden pride zaradi in žetoni so dostavljena.

Eden od načinov, trgovci lahko ne bi bilo treba fizično sprejme dobavo blago je skozi "pogodba za razliko." V tem primeru je kupec in prodajalec sporazumela, da plača nobene razlike, kot je dvig cen ali padec v gotovini, namesto z dostavo fizičnega blago. Ethereum ali Bitcoin pogodba za razliko omogoča vlagatelj izkoristiti prednosti in tveganja Bitcoin / Ethereum trgovanje, brez da bi fizično lastnik kovanec sam.

Vrnimo se k naši Ethereum primer, da vidim, kako to deluje. Denimo, da ste zelo prepričani, da bo Ethereum dvig cen v bližnji prihodnosti, in želite, da vlagajo v Ethereum. Zdaj, lahko greš ven in kupiti Ethereum, vendar pa je včasih lahko zelo zapleten proces, saj je nakup Ethereum ni vse tako enostavno danes.

Namesto nakupa dejansko Ethereum ali celo prihodnost, da bi bilo potrebno v prihodnosti dostavo Ethereum, lahko kupite pogodbe za razliko (ali na kratko CFD). V tem dogovoru, bi ti in prodajalec pogodbe za razliko strinjajo, za reševanje kakršnih koli dvig ali padec cen v gotovini na dan naročila, ki je datum, ki se konča pogodba. Na primer, lahko podpiše pogodbo za razliko od velikega trgovskega podjetja, kot so Plus500for Ethereum po današnjih cenah, s pogodbo, ki se konča na 10pm (saj imajo vse Ethereum trguje na Plus500 končati do takrat. V tem primeru, trenutne cene od bo Ethereum nastavite vrednost, ki se z njimi trguje. Medtem, boste nastavili čas pogodbe, v tem primeru več ur v prihodnosti, ki je točka, na kateri se bo kakšna razlika, ki se plača za kupca ali prodajalca.

Če je vaša intuicija pa narašča ali upada cen Ethereum izkaže za pravilno, in se cene spreminjajo s tem roku, boste plačali razliko s strani trgovske družbe. Po drugi strani pa, če je vaša intuicija izkaže za napačno in cene ne gredo, kot ste pričakovali, boste morali plačati razliko, v tem primeru na trgovske družbe. V nekem smislu, kupec in prodajalec sta v bistvu stave o tem, ali bo dvig cen ali padec.

Pogodbe na razlike ponujajo vlagateljem načine, da bi denar off sprememb Ethereum cen brez težav, povezanih z neposredno trgovanje Ethereum. Kot taka, pogodbe za razlike so zelo priljubljena med trgovci in številnih različnih posredniških podjetij. Takšne pogodbe omogočajo vlagateljem, da ustvarjajo dobiček off spreminjajočih se razmer na svetovnih trgih, kot so ponudbe in povpraševanja, rasti in padcev za različne proizvode.

Kliknite tukaj, da preverite Ethereum CFD trgovanje

Imejte v mislih, da je vaš kapital je pri trgovanju Ethereum CFD-ji grozi. Trgovanje Ethereum CFD-ji je bolj primeren za izkušene trgovce.

Bitcoin Video Crash Course

Vedeti več kot 99% prebivalstva o Bitcoin. Ena email dan 7 dni, kratke in izobraževanja (zagotovljeno). 

Sorodne novice


Post Bitcoin

Microsoft začne sprejemati Bitcoin za digitalne vsebine

Post Bitcoin

Kaj je 51% Attack - Poenostavljeno vadenje Bitcoin

Post Bitcoin

Win Brand New CryptoSteel denarnico ali $ 40 Bitcoins

Post Bitcoin

Ali bi morali ali ne bi smeli vlagati v Bitcoins v letu 2016?

Post Bitcoin

Evropska komisija bo nadaljevala uredbo o bitcoinu

Post Bitcoin

Coinbase proti Btc-e proti BitStamp - najboljši kraj za nakup Bitcoins

Post Bitcoin

Ashley Madison pušča: kaj storiti, ko se soočiš z Bitcoin izsiljevanjem

Post Bitcoin

Dark Wallet izdaja Alpha 4

Post Bitcoin

Pregled aplikacije: Mycelium Bitcoin denarnica za Android

Post Bitcoin

Bitcoin Cena še vedno iščejo novo nadstropje po poročilu EBA

Post Bitcoin

Bitcoin cene po vzponu po turbulentnem mesecu!

Post Bitcoin

Senator Manchin poslal pismo kongresu, ki je zaprosil za zavrnitev Bitcoin v ZDA!