Top 10 Bitcoin pipe | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Top 10 Bitcoin pipe

Top 10 Bitcoin pipe

Obstaja nešteto Bitcoin pipe, ampak kot z vsem drugim, niso bili vsi enakopravni. Zato bomo okvare 10 najboljših Bitcoin pipe tam. Pokrajina se nenehno spreminja, tako da ne bo klical ta seznam celovita ali dokončni, vendar pa verjetno ne bo kaj narobe s temi pipe.

Morali bi vas opozoriti, kljub temu, da izplačila spreminja dane prihodke oglasov, spretnost pri nekaterih dobičkov, in različne druge dejavnike. Kot primer bi lahko zaslužek razlikujejo od dobička, opisanih v tem položaju.

1. Milli - Najboljši pipa okoli :)

Torej, ja, smo malo pristranski, ampak Milli ne ponuja samo nekatere od najvišjih izplačil na voljo, dobite tudi dodatkov za delovno dobo in zelo dostojno napotitev provizijo za vložitev v več uporabnikov. Milli ima tudi zelo aktivno podporo komentar oddelek, kjer lahko uporabniki izrazijo svoje skrbi in dobili neposredno podporo v roku 24 ur.

2. Bitcoin Tujci: Zabavajte se, zaslužili denar

Nekateri Bitcoin pipe vam ponuja priložnost, da zaslužijo več na uro, vendar Bitcoin Tujci ponuja eno najvišji plačilni povprečja tam, v povprečju plačati v več kot 4.300 satoshis na uro. Še bolje, vam ni treba storiti vse utrudljivimi naloge, kot so izpolnjevanje ankete. Namesto, boste dobili, da bi ubil tujcev in dobiš plačano za vsak ubiti. Bitcoin Tujci vam plača za igranje igre, in enega, ki je zabavna za zagon.

3. Bonus Bitcoin

Ta spletna stran je pravzaprav zbirka okoli 20 različnih Bitcoin pipe. Veliko pipe prisili, da počaka določen čas, recimo 10 ali 15 minut, pred ponovitvijo opravilo, vendar s te strani lahko preprosto premaknete na novo pipo. Nekateri uporabniki lahko zaslužil 40.000 ali več satoshis na uro, kar je ena izmed najvišjih plačilnih pipe na spletu!

4. BitcoinZebra

Eden izmed najstarejših in najbolj uglednih Bitcoin pipe tam. Dobiš, da "krma Zebra" vsakih nekaj minut. Dobiš lahko plača Faucetbox ali vašo Xapo denarnico. Tam je tudi zelo radodaren napotitev program za ta veteran pipo.

5. Bitcoinker

To je bila neke vrste twin pipa za BitcoinZebra, vendar pa v zadnjem času se je spremenilo nekaj roke in zdaj je postal neke vrste dvojno pipo do samega Milli. Izplačila so razmeroma visoke, napotitev komisija je dobra in jo tudi dobili dodatkov za delovno dobo za uporabo pipa dolgoročno. Zelo priporočljivo.

6. Robot kovanca: postati prvak, postal bogat

Zaslužek pametno, Robot kovanca je malo težje, da izpolnjuje pogoje, ali natančneje, količinsko. To je zato, ker ste plačani za uničevanje roboti. Kot ste napredek, boste borili strožje roboti. Če vam je uspelo premagati najtežje robota (ki je ni lahka naloga), boste dobili izplačano 1.000.000 Satoshi. Ja, ste prebrali to številko pravico: 1 milijon.

7. Wonderland kovanca: Feed bitja, nahrani svojo denarnico

Z čudežni Coin lahko zaslužite do 5000 satoshis vsakih dvajset minut. Morali bi vas opozoriti, kljub temu, da to predstavlja največjo izplačilo namesto garancijo. V bistvu, ste nahraniti digitalne bitja iz Wonderland in dobili nagrade v zameno. Bolj redno ste nahraniti critters, več denarja boste dobili. Prav tako lahko zaklenete v nekatere velike bonuse za napotitev.

8. Moon Bitcoin: iz tega sveta izplačil

Luna Bitcoin je eden izmed najbolj znanih in spoštovanih Bitcoin pipe na svetovnem spletu. Gledaš oglase, kot večina Bitcoin pipe, vendar lahko zaslužil toliko kot tisoč satoshis na uro. Kot si lahko predstavljate, lahko, da je denar res ujemajo s časom. Še bolje, boste dobili, da se odločite, kako pogosto si izplačujejo, kar pomeni, da vam ni treba pustiti svoj denar sedi na svojih računih.

9. Satoshi travel pozlačenega mesto?

To je drugo mesto z veliko bonus za napotitev. Z Satoshi mestu imate samo rešiti kapitan zahtevku bitcoins (ali vsaj majhne kose bitcoins). Seveda, nekateri ljudje res sovražijo captcha stvar in bi raje krme živalic ali ubiti tujcev, vendar se s tem spletnem mestu lahko dobite toliko kot 400 satoshis vsakih deset minut.

10. Satoshi Kviz: Postavite svoj intelektualni potencial za delo

Najljubši brainiacs, Satoshi Kviz je nekaj podobnega: "Kdo želi biti milijonar", da dobiš denarni denar za pravilno odgovarjati na vprašanja. Tam je ura, tako da ne more uporabljati Google, ali pa vsaj moraš biti zelo hitro z Googlom, ampak, če ste tip osebe, ki ima kvize in izzive znanja, boste zagotovo morali dati to poskusiti.

Zavijanje: Ostanite na preži za priložnosti

Bitcoin se nenehno razvija. Ni nujno, da bo vroča sektor na svetu, zdaj od Bitcoin gospodarstva. Nedvomno bo veliko novih Bitcoin pipe pojavljajo v prihodnjih tednih in mesecih, zato poskrbite, da pazi na voljo za njih in preverite z nami za posodobitve!

Sorodne novice


Post Bitcoin

Kupite Stuff na tržnicah Bitcoin

Post Bitcoin

Kako sprejeti Bitcoin Donacije na vašem blogu

Post Bitcoin

Bit-thereum - Potencial Bitcoin, Ethereum in Orisi, Prvi del

Post Bitcoin

Kako deluje Bitcoin?

Post Bitcoin

Bitcoin pipe in Adblockers

Post Bitcoin

Pregled lokalnega Bitcoins - Ali je Legit?

Post Bitcoin

Zakaj je Rand Paul Napačen glede podpore Bitcoinove vrednosti z zalogami

Post Bitcoin

Pregled aplikacije: košnica za koščke Bitcoin za Android (z vgrajeno aplikacijsko trgovino)

Post Bitcoin

Zakaj pravila New York Bitcoin ne bodo uspešna: obseg in zasebnost

Post Bitcoin

Bitstampove bitkeinske revizijske zaloge pokrivajo vse depozite

Post Bitcoin

Zakaj se Bitcoin strokovnjaki ne bojijo 51% napadov

Post Bitcoin

Twitch.tv je začel sprejemati Bitcoin za naročnine