Demografija bitkoina | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Demografija bitkoina

Demografija bitkoina

Najprej želim navesti, da je, po mojem mnenju, so podatki, potrebni za dobro analizo demografiji v Bitcoinis verjetno trenutno nedosegljivih. Namesto tega bom zanašajo na nezanesljivi dokazi, da bi poskušali dati dobro oceno, če pa je že bil in kje bi lahko šel.

Bitcoin nima reprezentativnih demografske katere koli druge obstoječe gospodarstva. V začetku je bilo hekerji in programerji, hitro sledijo libertarci, trdimi drogami, ter očitno anarhistov. Pritok kapitala povzročil cena Bitcoin hitro in občutno poveča, tako da v hazarderji, trgovci, in tveganja odjemalci. Vsak korak na poti, so se tudi pridružili podjetniki za pospeševanje rasti in rake v velikih kosov pito.

Menim, da je trenutna faza, kjer bolj ali manj "vsakdanji potrošniki" se je pridružil v sorazmerju s trgovci, ki se začnejo ponujati normalne blago in storitve za Bitcoin. To povzroča še širitev povpraševanja, in v zadnjih nekaj tednih so se špekulanti prišel nazaj, da bi še eno spodbudo. Bolj in bolj Bitcoin je videti kot zrelo, polno delujočega gospodarstva (čeprav seveda še tam).

Čeprav je to vse lepo in prav, obstaja nekaj rastne bolečine, ki prihajajo (ali tukaj). Mislim, da je tehnološki temelj za to rast je določen, vendar kot gospodarstvo preprosto ne igrajo lepo sama s sabo. Ena izmed mojih večjih težav z gospodarstvom zdaj je tudi ena od njenih vrlin. To pomeni, da skupnost. Skupnost pade približno na libertarno spektra z ubežnikov na obeh straneh. Največja ironija je, da je politično vnemo pride na način omogoča gospodarsko rast prek preprostih načel prostega trga. Mnogi, ne vsi, bitcoiners imajo tako živahni pogled na tisto, kar bi moralo gospodarstvo izgleda, da zavrne druge modele za.

Mislim, da je tukaj ključni za spodbujanje poskusov, medtem ko imajo hitro, da dejstvo, da če vam ni všeč nekaj, si preprosto ni treba sodelovati.

Na primer, Spomnim se razprave v Bitcoin klepetalnici o plačilu davkov v BTC dohodka. Bilo je več udeležencev, ki so verjeli, da bi "uničil vse, kar Bitcoin stoji za" njihovo plačilo. Sem obesil na stavkov Ne zamenjevati "stoji za."; Bitcoin ni politično orodje omajalo pooblastil, ki jih, ampak (eleganten) finančni instrument.

Oglejmo politiko in prispodob iz Bitcoin in pustimo, da postane gospodarstvo, ki si jo zasluži.

Bitcoin Video Crash Course

Vedeti več kot 99% prebivalstva o Bitcoin. Ena email dan 7 dni, kratke in izobraževanja (zagotovljeno). 

Sorodne novice


Post Bitcoin

Kanada bo uvedla uredbo o bitcoinu

Post Bitcoin

Nova Bitcoinova denarnica podjetja Blocktrail ponuja zanimiv tehnološki razvoj

Post Bitcoin

Peter Schiffs Euro Pacific Precious Metals za sprejem Bitcoin

Post Bitcoin

Zarote o trenutnih transakcijah Bitcoin: RBF, CPFP in Scorched Earth

Post Bitcoin

Mt. Gox prodaja blagovno znamko Bitcoin

Post Bitcoin

Pregled: VisitBit

Post Bitcoin

Jeffrey Tucker: Bitcoin bo uspeval v gospodarstvu, ki ne bo uspelo

Post Bitcoin

Bitcoin velikost velikosti blokov: razjasnitev in revizija argumentov

Post Bitcoin

Lahko kupite potni list z Bitcoinom

Post Bitcoin

Prtljažnik Bitcoin v koščku dodaja Bluetooth, Discovery, ki podpira GPS

Post Bitcoin

Expedia Zdaj sprejemamo Bitcoin

Post Bitcoin

Pregled: BitVisitor