Največje prevare v zgodovini Bitcoin | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Največje prevare v zgodovini Bitcoin

Največje prevare v zgodovini Bitcoin

Bitcoin svet je lep kraj, ki ga anonimnost in (skoraj) nič vmešavanja vlade krasil. Vendar pa je že pred časom - ko ljudje niso vedeli Bitcoin tako dobro in varnost je bila manj pomembna - te značilnosti, ki valuto nagnjeni k prevare in kraje.

Tukaj smo izkopala nekaj največjih prevar, ki so prizadele naš najljubši digitalni currencyand upanje, da bodo uporabniki izognili sume situacije v prihodnosti. Ostanite varni (uporabljajo test prevara Bitcoin)!

1. Bitcoin Prihranki in Sklad

Ste pričakovali Pirateat40to vrniti svojim strankam? No, žal mi je, da vas razočaral... Ko je bila novica, da je Pirateat40 v zamudi, je bilo približno 500.000 BTC izgubila, zaradi česar SEC posredovati.

Krajo 2. MyBitcoin

Malo informacij je izšla o kraji MyBitcoin. Vendar pa mnogi trdijo, da je Tom Williams je tekel kot prevara (in ni bila tatvina po sebi). Z vidika obeh ameriških dolarjev in Bitcoins, to je bilo daleč največje domnevne kraje, povezane z cryptocurrency. Skupno je bilo izgubljenih 79.000 Bitcoins.

3. Silk Road prevara

Dogodki v okolici te droge, ki se ukvarjajo stran so dokumentirani kot "veliki 420 prevara". Ta epizoda vključena mimo spletnega mesta depozitni storitev in se ukvarjajo neposredno z enim prodajalcem imenom "Tony76". Ta bližnjica je privedlo do izginotja 20.000 Bitcoins v manj kot dveh tednih.

4. BDT polom

Kar se je zdelo kot legitimne spletne strani - govorimo o Bitdaytrade (BTP), ki naj bi z boljšo različico Bitcoinica -, je privedla do izgube 10.000 Bitcoins julija 2012. Alberto Armandi uspelo inženir zelo dobro obveznic prodajo in izginejo, tako da lastniki tega območja se družim, da se posuši. Po razodetju, da je mesto ni bilo res kramp, vsi vemo, kako je to šlo dol in Alberto je še vedno na prostosti.

5. Bitcoin 7 izmenjava

Bitcoin7.comwas registrirana prek storitev proxy, tako da ni veliko znanega o pravih lastnikov. Bitcoin7 kasneje zaprli zaradi velikega kramp. Obseg napada služil kot opomnik za Bitcoin skupnosti za ustavitev zaupamo novih izmenjav brez identifikacije. To se je zgodilo z visoko ceno, z 10.000 Bitcoins fuč.

6. Bitscalper prevara

Bitscalperwas ustanovljena kot "arbitrage motorja«, kjer so uporabniki povabljeni za deponiranje denarja. To je bil obetaven izredno visoke in nerealne donose. Seveda, nekateri ljudje se sumi da je to prevara od začetka in strah začeti širi, ki ga sestavlja senčni in anonimno upravljanja. Po Bitscalper zaprli brez vračanja sredstev uporabnikov, BitcoinTalk uporabnik MiningBuddy poskušal reformirati Bitscalper uporabo ostanke motorja. Vendar pa ni bilo uspeha najti in kovanci ni bilo vrnjeno.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Mt. Goxov Bitcoin stečaj

Post Bitcoin

Onyx Ashanti - digitalni nomad, izumitelj, glasbenik, filozof in entuzijasta Bitcoin

Post Bitcoin

Bitstampove bitkeinske revizijske zaloge pokrivajo vse depozite

Post Bitcoin

Kako lahko Bitcoin pospeši ali omeji Fiatovo inflacijo

Post Bitcoin

Je Bitcoin Anonymous? Tukaj je popoln odgovor

Post Bitcoin

7 spletnih podjetij trenutno sprejemajo Bitcoin

Post Bitcoin

Pregled aplikacije: Mycelium Bitcoin denarnica za Android

Post Bitcoin

Skandinavska dostava hrane Pizza24 sprejema Bitcoin v treh državah

Post Bitcoin

Bitcoin je zabava, ki bi lahko osvojila svet - Atlantik

Post Bitcoin

EKSKLUZIVNI Hack: kupite poceni Bitcoins (25% od tržne cene)

Post Bitcoin

Poročilo o cenah za kratkoročno tedensko poročilo o bitki: 24. in 30. avgusta 2014

Post Bitcoin

Secure My Bitcoin denarnica: Bitcoin varnostni nasveti