Preprost Bitcoin vodnik | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Preprost Bitcoin vodnik

Preprost Bitcoin vodnik

To je preprost vodnik, ki vam pomaga kako začeti s Bitcoin. Ta priročnik ne zajema vseh tehničnih podrobnosti, ki stojijo v Bitcoin šifriranega valuti. Obstajajo tudi druge uporabne članke na tej spletni strani, ki vam lahko z vsemi tehničnimi odgovore na. Bitcoin se lahko uporabljajo za izdelavo različnih nakupov, in če vam je všeč, da bi denar na spletu, se lahko odločite, da je treba plačati v Bitcoins. Ta preprost priročnik je namenjen za novince, ki želi imeti enostaven za uporabo in varno Bitcoin denarnico. Tukaj je, kako:

  • Ustvari svoj Bitcoin denarnico
  • Prejemanje Bitcoins
  • Preživite Bitcoins

1. Ustvarite svoj Bitcoin denarnico. Pojdi na Coinbase.comand kliknite "Registracija". Prepričajte se, da ste izbrali zelo močno geslo, ki vsebuje zgornji primerov in malih črk, številk in drugih posebnih znakov. Naj gesla jo na varno mesto.

Ko se prijavite na klik "računov" na levi stranski vrstici in boste videli vaš Bitcoin denarnico. Lahko kliknite »Nov kakršnih" ustvariti dodatne denarnice. Lahko preimenujete račun s klikom na "Preimenuj" povezavo ( "chequing" ali "varčevanja", na primer).

Sedaj imajo Bitcoin denarnico, ki je mešanica črk in številk, kliknite "Get Bitcoin naslov", da si ogledate Bitcoin Denarnica naslov, ki ga boste uporabili ta naslov za prejemanje Bitcoins. To je isto, kot če daš svojemu delodajalcu številko bančnega računa, tako da lahko oddajo svoje plačilo preveri v vaš račun. Nobene škode lahko prihajajo iz navajate vaše Bitcoin naslov, ker ni osebne podatke javno zvezi z njo.

2. Prejemanje Bitcoins. Način, kako lahko to storiti, je odvisno od države, v kateri prebivajo. Običajno boste kupili Bitcoins uporabo storitev e-valuto izmenjevalec s pošiljanjem denarja za izmenjevalnik za nakup Bitcoins in ko ste jih prejeli vaše plačilo, da vam bomo poslali bitcoins minus majhno pristojbino za izmenjavo. Obstajajo različne plačilne metode, ki jih izmenjevalcev, sprejete za nakup Bitcoins, in vsak prenosnik vam bo povedal, kako jih poslati plačilo. Obstajajo različni izmenjevalci, ki jih lahko uporabite, kliknite herefor seznam možnosti.

Morda imate tudi možnost, da bi našli nekoga v desno v vašem mestu, ki je pripravljen prodati Bitcoins.

Lahko poiščete na spletu za Bitcoin pipa in / ali dnevnih Bitcoins prejeli nekaj prostega Bitcoins.

3. Preživite Bitcoins. Ko želite poslati Bitcoins, da nekdo, kliknite na vaš CoinBase "Nakup / Prodaja" povezavo na levi strani. Vnesite Bitcoin naslov, ki pripada osebi, ki ji ga pošiljate na Bitcoins, in ga prilepite v polje, kjer piše "Prejemnik" Vnesite znesek, ki ga želite poslati in neobvezno osebno sporočilo in kliknite "Pošlji skladov". Boste plačati zelo majhno transakcijo.

Čestitke! Zdaj ste ponosni uporabnik Bitcoin. Dobrodošli v prvi spletni sistem valutnega da je kateri koli osrednji organ ne ureja, ima zelo nizke takse in se lahko preživel kjerkoli po svetu.

CoinBase se uporablja kot primer, lahko poiščete na spletu za druge Bitcoin denarnice in izberite tistega, ki navdihuje zaupate. Izberete lahko tudi za prenos in namestitev programske opreme Bitcoin strank in obdržati svoje denarnice na vašem računalniku.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Bitcoinova prihodnost je odvisna od vas

Post Bitcoin

Prva polovica leta 2014 prinaša štiri bitkoinske konference Združenim državam

Post Bitcoin

Kako kupiti Bitcoins, če ste Noob - Bitcoin Whiteboard torek

Post Bitcoin

Mainstream Bitcoin 2. del: Akademija in plakati

Post Bitcoin

Analiza: Bitcoin Cena Breaks $ 600

Post Bitcoin

Najnovejša posodobitev o mojih iskanjih za ustvarjanje denarja z Bitcoin pipe

Post Bitcoin

Hack: nakup Bitcoins z Paypal-om preko kroga (samo ZDA)

Post Bitcoin

Največje prevare v zgodovini Bitcoin

Post Bitcoin

Mt. Goxov Bitcoin stečaj

Post Bitcoin

Deflacija 1. del: deflacijska narava bitkoinske cene

Post Bitcoin

Bitcoin-The Andromeda Raziskave računalniških znanosti - SMBlog

Post Bitcoin

Ponovno zagnani globalni spletni bitcoin mešalni mikser Debata Darkcoin proti zanesljivim mešalcem in zaupanja vrednim mešalcem