Bitcoin Price Update: US Marshals Update Silk Road Auction | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin Price Update: US Marshals Update Silk Road Auction

Bitcoin Price Update: US Marshals Update Silk Road Auction

Coindesk je poročala, da so bili v stiku s predstavnikom iz ameriških šerifov, ki jim jih je dal najnovejše informacije o rezultatih Silk Road Bitcoinauction. Prejšnji teden je v ZDA maršali olajšala dražbo zaplenjeni v Silk Road doprsni kip konec leta 2013. V tej dražbi bitcoins, so približno 30 tisoč bitcoins prodali najboljšemu ponudniku. Ker je bil Auction sealed- kar pomeni, da so bile predložene ponudbe privately- nihče ne ve, kako velike so bile ponudbe ali ki je osvojil bitcoins. Vendar pa je Bitcoin skupnost potrpežljivo čaka na te informacije, ki se sprosti na neki točki danes.

Po navedbah predstavnika ameriške šerifov, ki pogovarjala z Coindesk je bilo 45 ljudi, ki so sodelovali na dražbi in 63 Ponudbe so bile na splošno dane. Kljub temu, da je bilo vse predstavnik razkriti, agencija pravi, da bi lahko več informacij sprosti v zelo bližnji prihodnosti; maršali se niso odločili, kako veliko informacij o zmagovalcih dražbe in cene ponudb bodo javnost, pa je.

Od ameriških šerifov:

"Proces nagrada je v teku, tako da ne bomo imeli končno število zmagovalnih ponudnikov še ni."

Medtem ko je višina ponudb in zmagovalca (e) na dražbi ostala neznana, še vedno poznamo veliko imen, ki so sodelovali v tej dražbi Bitcoin. Imena približno 40 potencialnih ponudnikov so po nesreči leakedby maršalom približno dvema tednoma, in več ljudi na tem seznamu so potrdili svojo namero za sodelovanje na dražbi. SecondMarket je dokaj velika Bitcoin podjetje, ki je potrdila svoje mesto v dražbi. Družba je dovoljeno tudi nekaj svojih strank, posredno sodeluje na dražbi, ki jim omogoča, da prispevajo med 25 $ tisoč evrov in v skupni ponudbi, ki jo je SecondMarket predložil ameriških šerifov 50.000 $. V zadnjem času, danes bolj specifična, The Wallstreet Journalreported da še en velik Bitcoin podjetje, krog, vrgel svoj klobuk v ring in dajo ponudbo za Silk Road bitcoins. Druga imena na seznamu potrjenih ponudnikov vključujejo Bitcoin investicijski sklad (BIT), BitFury vlagateljev Binary finančne, Pantera kapitala in Bitcoin Shop.

Posledice Silk Road avkcijo na Bitcoin Cena

Glede na imena več potrjenih ponudnikov na dražbi Silk Road, smo opremljeni z več informacij, s katerimi bi bolje analizirati posledice tega dražbi bodo imeli na ceno Bitcoin. Več imen zgoraj naštetih so podjetja, ki se ukvarjajo z nakupom in prodajo Bitcoin ali zagotavljajo, povezanih z Bitcoin storitve. S temi informacijami lahko rečemo s pošteno mero gotovosti, da ta podjetja želijo te bitcoins bodisi izboljšajo svoje storitve, ali pa, da jih imajo kot naložbo. Slednje je prav gotovo velja za Bitcoin Investment Trust in Binary Financial. Zato je smiselno, da rečemo, da je zelo verjetno, da je zmagovalec (e), glede na to, da so Bitcoin podjetja, bo bodisi vlagajo svoje dobitke pri izboljšanju njihovih storitev, ki bi bil dobiček za Bitcoin skupnost in bi vodila povečanja vrednosti Bitcoin, ali bo imel kovance kot naložbo. Holding kovance kot naložbo bi očitno da jih umakniti s trga, s čimer se prepreči nenadno povečanje ponudbe in posledično padec cen Bitcoin.

Obstaja pa možnost, da je zmagovalec, ali nekaj zmagovalcev, sodelovala na dražbi z namenom oprijemalne bitcoins pod tržno ceno in dobiček, ki bi jih prodal po tržni obrestni meri na borzi. V tem primeru bi Bitcoin cena nedvomno padec. Obseg te padec cen bi seveda odvisna od višine bitcoins dejansko dampinških na borzah. Ta scenarij je bil točka razprave v Bitcoin skupnosti, in to z dobrim razlogom; ali so bile Silk Road bitcoins dražbi prodano nad ali pod tržno ceno, je najpomembnejši dejavnik pri določanju bližnji prihodnosti cene Bitcoin.

Sem napisal več člankov, ki imajo analyzedthe Bitcoin ceno, ki vodi do dražbe Silk Road in predictedthe tirnice cene Bitcoin takoj po dražbi. Moja analiza in napovedi za gibanje Bitcoin cen, ki vodijo do dražbi je bilo na kraju samem. Prav tako se zdi, kot da moje napovedi za kaj se bo zgodilo po avkciji se je končalo se začne igrati, kot tudi:

"Poleg neke panike prodaja v dražbi je Bitcoin cena ne sme biti bistveno potrt, ko je dražba končana. Ali to postrani trend se bo še vedno prisotna, saj rahlo odstopanje zaradi panike prodajo, ali je cena Bitcoin bo obrniti navzgor v pričakovanju pozitivnih novic iz zmagovalca (e) maršali "Bitcoin dražbi."

Dejansko je postrani trend je še vedno prisotna v času priprav na dražbi Silk Road, in majhen odmik od tega trenda je prišlo le nekaj dni pred dražbo. Cena Bitcoin nato izterjati od tega navzdol odmika in se vrnil na $ 580- $ 600 območju na dan dražbe. Na trgu, zato je izkazalo predictionvery narobe Citi skupine; so napovedovali, da bo Bitcoin cena crash v tla med dražbo. Jasno je, da ni bilo tako. Potem, sinoči je Bitcoin cena končno prebili $ 600 pregrade, ki je bila ustanovljena pred nekaj tedni, streljanje navzgor v $ 620s. To Bitcoin zvišanje cen sovpada z mojo izjavo, da bi cena odpraviš na vzponu navzgor v pričakovanju dobrih novic iz zmagovalca (e) na dražbi Silk Road.

Zdaj, ko je bil Bitcoin gibanje cen ustanovljena takoj po dražbi, se moramo obrniti proti veliko bolj negotovo prihodnost trgov Bitcoin. Prihodnost trajektorija cene Bitcoin je odvisna od tega, kdo je zmagal na dražbi in koliko bitcoins šlo za, ki bo določil verjetnost kaj zmagovalca (ov) bo naredil s svojimi kovanci. Ukrepi zmagovalcev dražbi res ni mogoče napovedati na kakršen koli način, zaradi česar je neuporaben poskusiti in napovedati, kaj se bo zgodilo v Bitcoin ceno po tej točki. Bodisi zmagovalci bo imel, ki bo ohranila sedanje gibanje cen, ali pa bo smetišče svoje dobitke na borzah, in tako izvaja velik pritisk na znižanje cen Bitcoin. Coin Kratek bo gledal in poročanje o ukrepih teh posameznikov, ter vpliv na ceno Bitcoin.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Prednosti vlaganja v Bitcoin & Kako vlagati v Bitcoins

Post Bitcoin

Kako kupiti Bitcoin Anonymously & brez ID

Post Bitcoin

Evropska komisija bo nadaljevala uredbo o bitcoinu

Post Bitcoin

Sporočilo za javnost: BitcoinExpo 2014 v Šanghaju je razkril AGENDA

Post Bitcoin

Kako sprejeti Bitcoin Donacije na vašem blogu

Post Bitcoin

Google Adsense Alternative za Post Bitcoin Faucet Apocalypse

Post Bitcoin

Lets Improve Together

Post Bitcoin

Povečajte porabo 3% dobička Bitcoin za spodbujanje ozaveščenosti o bitki

Post Bitcoin

BitPay sprosti Copay: Multi-Sig Bitcoin denarnico za skupine

Post Bitcoin

Brez primere: Bitcoin Mining Network presega 100 PH

Post Bitcoin

Vse, kar ste želeli vedeti o bančnih avtomatih Bitcoin

Post Bitcoin

5 načinov nakupa Bitcoin z Paypal - prevare in legit načinov