ShapeShift.IO ima moralno in etično stališče proti BitLicenseu in prekine storitve v New Yorku | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

ShapeShift.IO ima moralno in etično stališče proti BitLicenseu in prekine storitve v New Yorku

ShapeShift.IO ima moralno in etično stališče proti BitLicenseu in prekine storitve v New Yorku

ShapeShift.IO je Bitcoin zagonu predsednik uprave Erik Voorhees ustanovljena, se je odločila, da prekine svoje storitve v državi New York, ki pravijo, je družba "ni všeč", z novo državno lawregulating cryptocurrency.

The končni različici BitLicense je pred kratkim izšla. Po odobritvi BitLicense - ki veliko Bitcoiners menijo, da je treba kastrirajo in temelji na zastarelih zakonih -, ShapeShift izdal tudi svoj newiOS cryptocurrency tranding aplikacijo, ki je prva te vrste, ki je združljiva s programsko opremo Apple.

Vendar pa ni zadovoljen z uredbo, ki jo New York glavnega Financial Services Ben Lawsky izvaja Voorhees "podjetje. Medtem ko naj bi bil BitLicense želi zagotoviti varstvo potrošnikov za digitalne valute, to pomeni tudi, da mora Bitcoin podjetja snemanje nekaterih osebnih podatkov svojih uporabnikov, ravno nasprotno, kar ShapeShift poskuša narediti.

Izmenjava Digitalni valuta, ki je zdaj opremljen z iOS, ki omogoča svojim uporabnikom, da takoj izmenjajo BTC in 34 drugih digitalnih valute, ne zahteva uporabnikom, da ustvarijo račune ali zagotovijo katere koli osebne podatke.

To je razlog, zakaj ShapeShift odločila, da bo "moralno in etično stališče" proti novi državni zakona in prekine svojo dejavnost v New Yorku. "Bodisi Mi bi morali nekaj narediti, da nismo zadovoljni z ali zapusti New York," Voorhees povedal CNBC.

Bitcoin podjetnik in njegova ekipa so zavrnili snemanje in deljenje zasebne podatke svojih strank, predvsem zato, ker so velika podjetja in vlade dokazano ne more obdržati te podatke varen pred hekerji. "Ne bomo, da vohuni za tisoče ljudi, zgolj zato, da bi svoje delo malo lažje," Voorhees dodal.

New York Oddelek za finančne storitve ni presenečen. Organ je pričakovati podobne reakcije.

"Vedno smo prepoznali, da se bo vsaj del te skupnosti, ki je v nasprotju tudi precej standardnih ukrepov finančne regulativni nadzor, kot so kontrole za preprečevanje pranja denarja in drugih zaščit potrošnikov," tiskovni predstavnik je povedal CNBC. "Je to rekel, ena digitalna valuta podjetje že prejelo licenco NYDFS in številni drugi so navedli, da nameravajo poiskati BitLicenses kmalu."

"Konec koncev, smo prepričani, da bo preudarno ureditev pomembno k večjemu zaupanju potrošnikov v digitalno valuto in iskrenje širše sprejetje."

Uporabnik s sedežem v New Yorku, ki sedaj poskuša uporabiti storitev ShapeShift se bo preusmerjen na spletno stran PleaseProtectConsumers.org. Voorhees ocenjuje, da bo družba izgubila 1% obsega poslovanja zahvaljujoč odločitvi.

Sorodne novice


Post Bitcoin

2018 Napovedi: Bitcoin Will Crash-CTech

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: Lawsky Outlines Revidirano BitLicense, GAW sproži Paycoin in še več

Post Bitcoin

Kult Kult Bitcoin - NYMAG

Post Bitcoin

Beepi Goes Bitcoin - intervju s soustanoviteljem Omerom Savirjem

Post Bitcoin

Xapo je razočaranje Bitcoin debetno kartico Rollout

Post Bitcoin

Bitcoin v Mainstream delu 1: Švicarski Bitcoin raziskovalni dokument

Post Bitcoin

Bitcoin Foundation odbor volitev: Jim Harper, Olivier Janssens ali Ali je še pomembna?

Post Bitcoin

Argentinska centralna banka se boji Bitcoina

Post Bitcoin

Kako uporabljati Bitcoin? - Vodič za hiter začetek

Post Bitcoin

Mesto Bitcoin v gospodarski nesreči

Post Bitcoin

BTCRobot - Avtomatizirano Bitcoin Trading Software Bot pregled

Post Bitcoin

Kako prebrati transakcijo Bitcoin