Skandinavska dostava hrane Pizza24 sprejema Bitcoin v treh državah | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Skandinavska dostava hrane Pizza24 sprejema Bitcoin v treh državah

Skandinavska dostava hrane Pizza24 sprejema Bitcoin v treh državah

Pizza in Bitcoin se zdi, da imajo zelo tesno povezavo, skoraj je popkovna eno. Oglejte si ta pizzeriain Vermont, ta drugi onein Brooklyn ali celo to dostave podjetje na Nizozemskem. In zdaj je novi član pridružil klubu: Pizza24, eno izmed največjih dostave hrane storitev - specializirano za pico, seveda - v skandinavski regiji je že sprejema cryptocurrency.

Platforma deluje predvsem na Švedskem, kjer trenutno deluje z več kot 340 picerije, naročil, in obdelavo plačil za. Vendar Pizza24 se širi tudi svoje storitve na Norveškem in Danskem, z več obrati vstopom v platformo na dnevni osnovi.

"Pizza24.com je prvi operater v Skandinaviji ponuditi sprejemanje obsežno Bitcoins. (...) Smo inovativno mlado podjetje s koreninami v plačilni industriji, da se počuti kot naravni korak sprejeti in priznati to novo virtualna valuta", je dejal John Cavebring, izvršni direktor in ustanovitelj Pizza24 nordijske AB.

V vmesnem času, v Združenih državah Amerike

Po zgledu te dobave hrane velikan je majhen družinski restavraciji Romi Pizza, v Gruziji, je tudi napovedal, da se zdaj sprejema Bitcoin po svojih slastnih New York-style pice.

Odločitev je bila sprejeta po lastnik slišal o prednostih virtualno valuto od sina, kot je zapisal na Reddit. "Moram povedati, da sem bil malo skeptičen na prvi," je priznal in dodal, da "[I] Ne bom rekel, da smo prvo restavracijo v Gruziji, da začnete sprejemati Bitcoin. Vendar pa smo lahko prvi v območju Savannah ".

Roma Pizza se nahaja na 403 East Highway 80, v mestu Bloomingdale, na širšem območju Savannah metro. Če ste v območju, tja in imajo rezino. Lokalni kritiki hrane pravijo, da je res, res vredno.Seattle Bitcoin Summit Značilnosti Roger Ver in še večVrh Seattle Bitcoin prihaja hitro na 28. In teče septembra s 29. Septembra na Washington State Convention Center v Seattlu Washingtonu.

Prva večja vrh Bitcoin v veliki severozahodu bo razložil "naslednja generacija plačil." Seje se razišče inovativne alternativne cryptocurrency priložnosti tudi praktične aplikacije v podjetjih iz Susan Hitch, CFO D Hoteli in Edward Clements z BitBrew.

Predavatelji na konferenci vključujejo Overstock.com CEO Jonathan Johnson, soustanovitelj BitPay Anthony Gallippi, Litecoin ustvarjalec in Coinbase kreativni direktor Charlie Lee, Patrick Murck Splošno zagovornik Bitcoin Foundation, generalni direktor BitAngel sklada David E. Johnston, Jason kralj Outpost Sean je, Bruce Fenton iz združenja Bitcoin in še veliko več.

"Overstock.com doživela veliko prednosti prvega na trgu s sprejetjem Bitcoin kot plačilna alternativa," je dejal T. Steel Rose, CPA, urednik CPA Magazine, so-pokrovitelj dogodka. "To je simbol značaja odprt odnos vira Bitcoin skupnosti, ki so si delijo svoj uspeh z Bitcoin tehnologov in poslovnih voditeljev."

Seattle vrh Bitcoin bo potekal na dan pred največjim Digital drobno tehnologijo primeru, Shop.org, v središču Seattla na Washington State Convention Center. Več informacij in zgodaj registracija je na voljo na www.seattlebitcoinsummit.com.


Pošljite ali prejmite svoje Bitcoins na iOS z GliphGliph je zaključila svojo integracijo v Coinbase: Ta nova funkcija omogoča uporabnikom, digitalno identiteto platformo za hitro ustvarite račun Coinbase in pošiljati ali prejemati Bitcoin uporablja aplikacijo za iOS.

Družba je napovedala svojo projectat konferenco Bitcoin 2013, v maju, govorimo o novi način za pošiljanje Bitcoin. Po Coinbase, ki je predstavil novost na blogu družbe, Gliph na način, ki omogoča ljudem poslati Bitcoin uporablja vmesnik pomenke uporablja "API Coinbase. Namesto da bi uporabili denarnice naslove Bitcoin, uporabniki enostavno priključite in nato pošlje Bitcoin nazaj in naprej ". Precej preprosto, kajne?

Vendar to ni edina nedavno poleg storitev Gliph je. Ne tako dolgo nazaj, platforma začel omogoča svojim uporabnikom, da ustvarijo denarnice na Coinbase takoj. "Ponovno Vplivno API Coinbase, oni dokazali preprost način za vsakogar, da bi takoj začeli z Bitcoin", Coinbase dodaja.


Seth Klarman imenuje bitkoin trgovinsko sardino, drugi pravijo špekulativna manija - Pravijo - CNBCNajvečja imena v investiranje - vključno Druckenmiller, Dalio, Chanos, GUNDLACH in Klarman - so zdaj vsi kritizirajo Bitcoin, pravijo najuglednejših cryptocurrency ima kritične pomanjkljivosti.

Milijarder Stanley Druckenmiller povedal CNBC torek je skeptičen Bitcoin lahko izvedljiva digitalna valuta.

 "Kaj vem o Bitcoin je koncept, da bi kdaj lahko menjalno sredstvo je bila odpravljena, ker si ne more narediti transakcije, zlasti malih vrednosti, s to vrsto nestabilnosti," je dejal.

Pohvala, ki jo Stanley Druckenmiller


Ameriški maršal nastavljen na avkcijo Siezed Silco Road BitcoinsSilk Road Bitcoin Dražba

Urad Združenih držav Marshal je danes, da bodo dražbo približno 29.000 bitcoins bilo zaseženih od Silk Road lani napovedal. Na 29.000 bitcoins FBI je označeni na dražbi, je le del zneska bitcoins vzete iz nezakonitih drog spletnem oglasniku! FBI stoji zbrati več kot $ 18 milijonov za dražbo - glede na sedanjo vrednost posameznega Bitcoin kot od četrtka, 12. Junija 2014. Cena enosmerne Bitcoin padel na teden nizkih $ 597,392 na prejemanje novic na dražbi.

Silk Road Bitcoin Dražba

Po prodaji 29.000 bitcoins bo FBI še vedno v položaju 144,341 več bitcoins zaseženih od Silk Road. Ugodnejše novice, Expedia napovedal, da so zdaj sprejema bitcoins kot plačilo za hotelske bookingswith avtomobile in letov na delu. Tudi HashPlex - Bitcoin rudarska družba domnevno postavljeno oslovski 400.000 $! Nekateri tega semena prihaja iz SecondMarket ustanovitelja Barry Silbert. HashPlex obljublja, da zaračuna nižjo ceno kot konkurenti teči Bitcoin rudarsko opremo za uporabnike in / ali podjetij.

Kaj bi vi naredili iz Silk Road Bitcoin dražbi, misliš, da je novica ima nekaj opraviti z nižjo ceno bitcoins ta teden?

Novice Vir: Wired

Sorodne novice


Post Bitcoin

Kako varnostno kopirati Bitcoin denarnico (blockchain.info, Bitcoin QT, MultiBit)

Post Bitcoin

OP-ED: Glenn Beck je dober za Bitcoin

Post Bitcoin

Roger Ver aka Bitcoin Jezus proti Hacker Nitrous - Glej, kaj se zgodi potem!

Post Bitcoin

Zakaj pravila New York Bitcoin ne bodo uspešna: obseg in zasebnost

Post Bitcoin

Začetniški vodnik za rudarsko bitkoino

Post Bitcoin

FBI preiskuje izmenjave Bitcoin zaradi preizkusa Silk Road

Post Bitcoin

Prilagodljiva nabava Bitcoin ne bo stabilizirala cene Bitcoin

Post Bitcoin

Čudovito naraščanje Bitcoin bo sčasoma končalo v solzah - South China Morning Post

Post Bitcoin

Facebook Engineer Ben Davenport se pridružuje enemu od najnovejših BitGo Startups BitGo

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoina: Brazilija pravi, da je preveč zgodaj za uredbo o bitkiinu, Charlie Shrem, ki je bil izrečen na 2 leti v zaporu

Post Bitcoin

Hacking of Satoshi Nakamoto Drama je bil velik odpadek časa

Post Bitcoin

Bitcoin ni mogoče regulirati, kot je internet