Reddcoins ReddAPI se zaustavi, umaknite svoj RDD | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Reddcoins ReddAPI se zaustavi, umaknite svoj RDD

Reddcoins ReddAPI se zaustavi, umaknite svoj RDD

Že kar nekaj časa, je Coin Kratek imel program, ki nagrajeni uporabnikom 500 Reddcoins (RRP) za svoj prvi komentar na članek vsak dan. To je program, smo začeli dolgo nazaj, kmalu potem, ko se je začela Coin Kratek...

Reddcoin Program Ustavljanje - Prosimo umaknili svojo RRP

Medtem ko je ta program ni nekaj, kar bi res osredotočili na, ali oglašuje, saj je bila prvotno izvajal, je nemoteno.

Na žalost, da je treba začasno za zdaj. Mi bi radi, da še naprej uporabljajo Reddcoin nagraditi svoje uporabnike, vendar nedavni dogodki so povzročili ReddAPI napovedalo, da bodo ugašanje naslednji mesec. Ker naš sistem ReddAPI za obdelavo plačil, plačilo in denarnice, bomo morali preoblikovati, da funkcije ne ReddAPI.

Ker je ReddAPI zaustavlja popolnoma, bi morali vsi uporabniki, ki so ustvarili račun pri nas umakniti RRP iz svojega Kratek račun kovancev. Po ReddAPI izklopi, bodo ti računi ne bodo več na voljo. Zaustavitev je predvideno, da pride 19. Februarja, in Shane, avtor ReddAPI, je pojasnil, zakaj bo prekiniti storitev tukaj.

Odgovor Laudney v zvezi Reddcoin, Ltd

Razlog za ReddAPI ugašanje zdi, da temelji na nesoglasij med Laudney in sebe, pa tudi nekaterih drugih incidentov. Prav tako se zdi, da je zadovoljen s smerjo Reddcoin je Dev Team je gibljejo. Pred objavo zaprli, ReddAPI tudi zagrozil, da bo "izpostavi" podjetje, ki ga skupina Reddcoin je, Reddcoin, doo ustvarili, če razvijalci ni prišel naprej, o tem sami.

Laudney, vodilni razvijalec za Reddcoin, je na to odzvala z razlago oblikovanje Reddcoin, doo, in to je funkcija, na Reddcointalk forumih:

Bom dosegel, da Laudney, kot tudi Shane, razvijalec ReddAPI, da bi poskušali ugotoviti, kaj se je tu zgodilo. Sem bil po Reddcoin saj je ustanovitve, in so pisali o POSV algoritem Reddcoin je, na Reddcoin socialno denarnice in druge projekte. Kljub temu, ReddAPI ugašanje je bilo popolno presenečenje zame. Vendar pa glede na smer razvoja Reddcoin se že dogaja, pričakujem, da se bo del razvoja, učinkovito odstrani potrebo po ReddAPI.

To je žalostno videti, Shane iti, in ReddAPI je zelo uporabna storitev, ampak nesoglasja, kot so to včasih zgodi. Iz branja, kar je bilo napisano na spletni strani ReddAPI, sem dobil vtis, da je bil eden od največjih problemov v zvezi s tem, kako Shane ogledov Reddcoin, in to je razvoj, v primerjavi s tem, kako Laudney jo ogledate.

To je bilo znano že nekaj časa, da so Laudney, in njegova ekipa zelo resno o svojem delu. To je ena od stvari, ki je prišla na podlagi nekaj ljudi na Reddcoin, kot je strokovnost impresivna. Po drugi strani pa, Shane je nadarjen razvijalec sam, vendar se zdi, da so delali na ReddAPI za zabavo (in verjetno, da bi nekaj denarja), kot tudi drugih, nepovezanih projektov. Nič ni narobe s katero od teh pristopov, vendar pa očitno ne mreže skupaj zelo dobro.

Takoj, ko sem posodobitev na te razmere, skupaj s pripombami iz obeh strani, ali vedo, kdaj bomo lahko nadaljevali naše RRP programu, bom se prepričajte, da naj vsi vedeli.

Sorodne novice


Post Bitcoin

MIT bitkoin poletno tekmovanje: BitComp

Post Bitcoin

Open Bazaar Beta 3.0 naredi decentralizirane trge bolj dostopne

Post Bitcoin

6 Novi bančni avtomati Bitcoin in kje jih najdete

Post Bitcoin

Povzetek kovancev za kratkoročne tedenske bitkeinske cene: 21. in 27. september 2014

Post Bitcoin

Kako zaslužiti denar z Bitcoin uporabo Purse.io

Post Bitcoin

Bitcoin Domensko ime BTC.com Prodano za 1 milijon dolarjev USD!

Post Bitcoin

Pravilno Bitcoin Analiza cen 1. del: Metodologija

Post Bitcoin

Best etereum rudarstvo strojne opreme (2018 posodobljeno)

Post Bitcoin

Bitcoin Mining Centralizacija: trg se sam pritrdi

Post Bitcoin

Pojasnjene so osnove Bitcoin: EFG-ji BTC

Post Bitcoin

Bitcoin proti litecoin - velike razlike in podobnosti!

Post Bitcoin

Bitcoin IRA pregled - Tax Free Crypto?