Hitri in Dirty Nasveti za nakup Bitcoin Z GBP | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Hitri in Dirty Nasveti za nakup Bitcoin Z GBP

Hitri in Dirty Nasveti za nakup Bitcoin Z GBP

Če pogledamo, da denar v na nekaterih Bitcoins s svojim GBP (britanski funt)? Če je tako, smo napisal ta kratek članek, ki vam pomaga ven. Obstaja nekaj različnih možnosti, zato bomo uvesti nekaj najbolj priljubljenih in najlažjih načinov za pretvorbo kilogramov za Bitcoins.

GBP je ena od najbolj pogosto uporabljenih in spoštovana valut na svetu. Funt je že stoletja in v času razcveta britanskega imperija, je bil eden od najmočnejših valut na svetu. Ste že kdaj slišali rek "sonce ne postavlja na britanskega imperija"? Medtem ko je na neki točki v času, ko je sonce nikoli ne nastavite na funt bodisi.

In zdaj, sonce nikoli ne zaide Bitcoin. Iz Londona v Hong Kongu in povsod vmes, Bitcoin se pojavlja kot glavna alternativa tradicionalnim valute. V tem trenutku pa je lahko nekoliko zapleteno pretvoriti denar v Bitcoins. Pogosto ste za prenos denarja z bančnega računa na borzi, in nato kupite Bitcoins. To lahko traja nekaj dni za dokončanje.

Ne skrbi, pa vam bomo pokazali, kako izvesti Bitcoin trgovanje, GBP v roki!

Kako Lokalni z lokalnimi Bitcoins

Ko gre za nakup Bitcoins s GBP, ali kateri koli drugi valuti, kar se tega tiče, je najboljša rešitev Lokalne Bitcoins. Ta velik sistem omogoča, da nastavite prodajo z lokalnimi uporabniki Bitcoin kupiti neposredno Bitcoins. Seveda, lahko kupujejo osebno malce težavno, saj vedno obstaja tveganje, da so ogoljufali. To je, če Lokalni Bitcoins pride saj bodo zagotovila hrambe za vas in prodajalca.

Prav tako boste lahko videli uporabniški profil informacije in zagotovijo, da ima oseba, ki jo kupujejo od dober ugled med Bitcoin skupnosti. Ko boste našli pravo Bitcoin prodajalcu, to je samo stvar trgovanja GBP za Bitcoin. Lahko uporabite tudi Paypal, Western Union, in drugih plačilnih storitev, vendar na splošno lokalnih Bitcoins se uporablja za denarne transakcije.

Na kratko, bodo prodajalci postavite Bitcoins v hrambe. Ko se predati svoj GBP, lahko prodajalec nato spustite Bitcoins. In kar tako, boste morali Bitcoins v roki! Lokalni Bitcoins je odličen način za izmenjavo denarja za Bitcoins, zato poskrbite, da preverite svoje storitve. In ne skrbite, stroški so minimalni!

Pojdi na Bitcoin ATM

Druga velika možnost je, da se odpravite na Robocoin je stroj Bitcoin ATM v Londonu. En stroj se nahaja na 25. Boswell Street Holborn, London in vam omogoča, da hitro in enostavno pretvorite GBP v Bitcoins. Do takrat, ko ste prebrali ta članek, je lahko več!

Preprosto vstavite GBP v Robocon ATM, in boste dobili natisnjeno potrdilo z nizom številk na njej. Te številke so vaši Bitcoins. Nato lahko uporabite to potrdilo za dostop do svoje Bitcoins in jih prenese v vaši denarnici. Celotna transakcija traja le nekaj minut. Lahko kupite celotno Bitcoins ali manjše dele. Če imate Bitcoins, lahko tudi umakne GBP!

Best of all, ki jih ne potrebujete niti bančnega računa ali skrbi z težav prenosov kupiti svoje Bitcoins. Pozabite čaka dni na koncu, da bi začeli v Bitcoin trgovanje. Z Robocoin na bankomatu, lahko začnete v samo nekaj trenutkih.

Torej, če ste iskali, da denar v svoj GBP za Bitcoins, imaš nekaj različnih možnosti. Svetujemo vam, da vedno biti previdni, kadar opravljajo katero koli vrsto finančne transakcije. Dokler ste previdni, vendar pa bi morali imeti malo skrbeti.

Bitcoin Video Crash Course

Vedeti več kot 99% prebivalstva o Bitcoin. Ena email dan 7 dni, kratke in izobraževanja (zagotovljeno). 

Sorodne novice


Post Bitcoin

Armory Technologies sprosti posodobljeno različico svoje Bitcoin denarnice po zagotovitvi naložbe v višini $ 600k

Post Bitcoin

Pacienti z rakom prisiljeni uporabljati nezakonite spletne trge, ki jih upravlja Bitcoin, za nakup zdravil

Post Bitcoin

Prijavite se za Mt.Gox

Post Bitcoin

Kako zaslužiti denar z Bitcoin uporabo Purse.io

Post Bitcoin

Vzpon in porast Bitcoin je bil objavljen po celem svetu, vendar potrebuje gledalce, ki gledajo na Mainstream

Post Bitcoin

Tukaj je, kako priti do brezplačnih Bitkoinov

Post Bitcoin

Wall Street Journals Futile Quest za diskreditacijo Bitcoin

Post Bitcoin

Dish satelitska TV Za začetek sprejema Bitcoin do konca septembra

Post Bitcoin

Kako priti vsak predmet $ 5 iz Amazon ali Ebay za brezplačno uporabo Bitcoin

Post Bitcoin

Pregled aplikacije: Mycelium Bitcoin denarnica za Android

Post Bitcoin

Storitev PayPal Če želite začeti sprejemati Bitcoins Via Coinbase

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: BitPay Partners With Demandware, SpectroCoin prinaša priročne rešitve Evropejcem in še več