PayCoin in Josh Garza zrušita | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

PayCoin in Josh Garza zrušita

PayCoin in Josh Garza zrušita

Razvoj Story - Ureja teku

V zadnjih nekaj mesecih je kovanec Fire je poročanje proizvaja več zgodb gospoda Homero Joshua Garza, predsednik uprave GND rudarje, LLC, glede cryptocurrency PayCoin (XPY), ki je pomagal ustvariti. Te zgodbe so dokumentirane napake in deceptionperpetrated g Garza v zvezi z njegovim PayCoin izdelka.

Danes zjutraj je PayCoin Foundation izdala krepko, "Izjave o Paycoin osamosvojitve." Dokument navaja, da je organizacija želela PayCoin shed nekaj prejšnjega prtljage in napredovati v izjavi, objavljeni na spletni strani PayCoin Foundation.

Usoda Paycoin je zdaj v rokah vsake osebe in organizacije, ki imajo kovancev. S to novo ugotovljeno svobode, želimo uveljavljati svoje pravice, da bi Paycoin denar ljudstva in stori, kar je potrebno, da bi kovanec uspevajo.

Fundacija PayCoin je vodil predsednik Adam Matlack. G. Matlack nedavno znašel v središču preiskave več Združene države vladnih agencij, ki iščejo v zatrjevanih napačnih-dejanj gospoda Garza. G. Matlack je lastnik vsaj treh PayCoin Prime krmilniki. Prav tako upravlja organizacija, ki nadzoruje več Premier krmilniki.

G. Garza najprej sporoči interno prek e-pošte, da je g Matlack je imela 15 Premier krmilniki s preostalimi krmilniki, ki spadajo pod GAW in nadzorom gospoda Garza je. Ta e-poštna sporočila so bili pridobljeni z zvezno preiskavo in zaseg nalogu in pred kratkim pridobljeno z uredniško ekipo kovanec Fire. G. Garza kasneje zanikal, da se je obrnil informacije v zvezi z lastništvom Prime krmilniki, v neposredni nespoštovanja sodni poziv SID.

Dokument, ki ga je Fundacija PayCoin naslovom "Paycoin predsednik vozlišče Operativni sporazum" izdala pokvaril morebitno rešitev problema slike, ki je PayCoin trenutno doživlja zaradi hiperinflacije in distribucije predsednik Controller.

Fundacija PayCoin skupni je bil vesel, da bodo delali v smeri novega obdobja za PayCoin, ki navaja,

Fundacija Paycoin podpira te predloge in je zadovoljen, da se pridružijo druge subjekte pri ustvarjanju boljše prihodnosti za medalje in tiste, ki ga podpirajo in jo želite uporabiti.

G. Garza pojavil zavedajo poteze Fundacije, zjutraj ko na HashTalk:

G. Garza Odgovor na PayCoin Foundation

Izjava pretresel kripto trge kot člani HashTalk izrazil močno zaskrbljenost, da bo valuta prišel treskav navzdol. V nekaj minutah izjave gospoda Garza o HashTalk, je mesto preplavile poizvedbe zaskrbljenih vlagateljev. Cena PayCoin začel treskav v različnih borzah.

Udeležene HashTalk Prispevkov

Predlog iz fundacije PayCoin predlagal, da bi PayCoin Fundacija se strinjata, da se zmanjša hiperinflacija kovanca, če je vsaj 51% lastnikov PayCoin predsednika Controller pritrdilno glasovali. Strinjali so se tudi, da nihče ne bi oseba ali organizacija, v lasti več kot 50% vozlišč, in da bi se vse strani strinjajo z novimi pogoji.

Vozlišča so trenutno pod nadzorom The PayCoin Foundation, Inc., Paycoin Core Development Corp., XPY Trust, Adam Matlack, GAW, in neznano število drugih vlagateljev. Vsak lastnik bo dobil en glas za vsako krmilnik on ali ona ima trenutno v lasti in kontrole.

Po e-pošto, besedilna sporočila in drugih elektronskih sporočil, pridobljenih s pomočjo vladnih nalogov, preostanek nadzorniki so trenutno pod večinskim nadzorom g Garza. G. Garza nadzira te krmilnike zase osebno ali za subjekte, ki želijo, da bi se izognili KYC / akutno mieloično levkemijo predpise.

G. Garza namerava zahtevati, da SEC, da je le g Matlack lasti Premier kontrolorji in da ostali pa so bili pod nadzorom GND. Na papirju, gospod Garza in g Matlack so le vlagatelji, ki so plačani za kontrolorje, kot so mnogi odda v okviru sporazumov z več organizacij, ki so imeli gospod Garza interes v. Te organizacije vključujejo mineralne in CoinStand skupaj z veliko več da so bili "pod nadzorom", ki ga g Garza in njegov brat Carlos, ampak plačajo posamezniki off knjig, da bi se izognili nekatera vprašanja KYC / akutno mieloično levkemijo.

Notranji E-pošta Prikaži gospod Garza naj bi lagal SEC glede lastništva predsednika Controller

G. Garza se je začela jokati prekršek, da je fundacija v nasprotju s prejšnjimi sporazumi. Dejal je, da bi lahko javno pripravi dokumentacijo, ki podpira svojo trditev in da PayCoin brez GND je vodilno strani ne bi zgodilo.

G. Garza trdi PayCoin brez želje GND ne bo zgodilo

G Garza je nenadna o-obraz prišel kot šok za mnoge v skupnosti, ki je menil, da je treba PayCoin Fundacija dovoljeno, da nadaljujejo delo na kovancu brez vmešavanja g Garza.

G. Garza še naprej, da bi javne groženj fundacije PayCoin, nenadoma zahtevajo preglednost vseh udeleženih strani. Njegove grožnje vključeni pravni postopek v imenu prvotnih vlagateljev v PayCoin.

G. Garza zahtevajo transparentnost

To ostaja nevidno, kdo bo on zastopa v teh pravnih dejanj, saj je Ministrstvo za pravosodje je ugotovila, da je prišlo transakcije več vlagateljev "off knjig, da bi se izognili zveznih sezname bančne opazovati.

Kot je zlom še naprej, gospod Garza je postal vse bolj razburjeni. Več članov skupnosti oblikovali Google Hangout, ki bi omogočal različne stranke, da pridejo k mizi in komunicirajo. G. Garza je navedeno v različnih niti na HashTalk, da on in GAW ne bo potekala, ker so še vedno v lasti pravice do kontrolorjev in bi uporabil pravno moč, da jih vzame nazaj.

G. Garza navaja PayCoin Foundation Premier kontrolorje, ki se vrnejo z pravno veljavo

G. Garza je navedeno, da so stvari, "o tem, da se zelo slabo." Mnogi v skupnosti spraševali, če so bile te izjave v zvezi s stanjem naložbe, ki so jih sedanji pravni položaj z različnimi organizacijami v ZDA, ali Fundacija PayCoin neposredno iz.

Medtem ko gospod Garza opozoril, da ljudje ne vedo, kaj je na tem, da pride zraven, je uredniška ekipa na kovancev Fire dobiti dokumentov nedavni sodni poziv na Twitter zahteva informacije o vseh računov Twitter g Garza uporabljajo.

Sodni poziv zahteval, da Twitter zagotavljajo popolno obračunavanja vseh računov Twitter s poreklom iz @ btc.com domeni. Sodni poziv nadalje zahteval vse prijave iz IP naslovov, povezanih s temi računi. Odziv Twitter kaže, da se je gospod Garza je imela več Twitter računov poleg svojem osebnem računu, @gawceo. Njegova prijava dejavnost vključuje računa Twitter za g Stuart Fraser.

Stuart Fraser Twitter račun Pridobljeno g Garza

Veliko računov Twitter so od onemogočen, vendar so zapisi za tiste račune, ki so bile ustvarjene, ki se uporabljajo, in dostopne ostanejo na Twitterju strežnikih in so zdaj v lasti zveznih preiskovalcev.

Stuart Fraser Twitter račun Pridobljeno g Garza

Ta implozija prihaja v kritičnem času. Zvezni preiskovalci za več organizacij v ZDA so začeli zaključevanja prizadevanja za zbiranje podatkov in priprave za ukrepanje. Medtem ko je bila udeležba g Fraser je potrdila z različnimi organizacijami, se zdi, da je g Garza je uporabljal njegovo ime, v prizadevanju, da bi shill svoje dejavnosti na spletu.

Cantor Fitzgerald ni odzval na zahteve Coin Fire za komentar, saj njegova G. Fraser dovoljena in ime podjetju, ki se uporabljajo v e-pošto, da potencialnim investitorjem.

Včeraj popoldne je bila tožba vložena proti GND rudarjev, LLC glede neplačanega računa električne energije za lokacijo Mississippi. Tožba, ki jo Balch in Bingham VŽU vložena v imenu Mississippi Power Company, ki je tudi sprejemanje dokazil iz zveznega agenta, da bo podjetje pokazati skupna tančica je preboden odločitev g Garza osebno odgovoren za zahteval odškodnino v višini več kot 300.000 $ AMERIŠKI DOLAR. Novo ustanovljena pravna analiza ekipa kovanec Fire je trenutno pregleduje dokumente, predložene sodišču in bo imel popolno poročilo v kratkem.

Poročanje iz Mike, Brendon, Jim, Leah in Leo

Sorodne novice


Post Bitcoin

Real Live Primer za Bitcoin Trading za vas, da kopirate

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: Canabis Road Hacked, Korbit Raises $ 3M, Bitcoin Pending PAC, in še več

Post Bitcoin

Carikoin prinaša bitkoin na Karibe

Post Bitcoin

Cheapair zdaj sprejme Bitcoins za hotele in leti

Post Bitcoin

Svetilnik Mike Hearn bi lahko močno izboljšal Bitcoin

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: plačila Bitcoin za Newegg.ca, Partnerska družba Apriva z GoCoin in več

Post Bitcoin

Coinbase, Gemini in CoinX Bitka za prvo Licensed Bitcoin Exchange

Post Bitcoin

Kako prebrati transakcijo Ethereum

Post Bitcoin

CME terminacije bi se morale ustaviti, voziti bitkoin ceno proti nič - Motls

Post Bitcoin

Bitcoin in prehod v denar

Post Bitcoin

Začetni vodič za etereumsko rudarjenje v letu 2017 - Kako priti na eterum na vašem računalniku?

Post Bitcoin

Kako zaslužiti s širjenjem besede o Bitcoinu