Sam Patterson, OpenBazaar, govori o elektronskem poslovanju, decentralizaciji, multisigu in več | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Sam Patterson, OpenBazaar, govori o elektronskem poslovanju, decentralizaciji, multisigu in več

Sam Patterson, OpenBazaar, govori o elektronskem poslovanju, decentralizaciji, multisigu in več

Kovanec kratko je Sean trzajo pred kratkim imeli priložnost za klepet z Sam Pattersonof OpenBazaar. Sam pojasnjuje DarkMarket korenine OpenBazaar je, kako so zgradili po zamisli odprtih poslov uvedene, in kako je kombinacija idej je ustvariti nekaj, ki je večja od vsote njegovih delov.

Dodal je še, da bi razpravljali o e-trgovini, decentralizacija, Multisig, Bitcoinin splošno, morebitno prihodnjo knjigo, s čimer se v grško-študent Dionysis Zindros, ki je ustvarja ugled omrežje za porazdeljeno, psevdonim sistema, in še veliko več.

Oglejte si video na Youtube, in ga Glasuj na Redditif vas takole:Overstock.com postane prvi maloprodajni velikan, ki sprejema Bitcoin po vsem svetuOverstock.com ni bil le prvi večji spletni trgovec objemu Bitcoin v Združenih državah Amerike, vendar je tudi zdaj prva na drobno velikan sprejeti cryptocurrency po vsem svetu. 

Ameriško podjetje, s sedežem v Salt Lake Cityju, je začel sprejemati BTC v začetku tega leta, v januarju. Od takrat je Overstock.com zaslužil milijone v BTC-ju z izdelki odredi izključno stranke, ki temeljijo na države Amerike Združene države.

Ampak od zdaj naprej vse overstock.com kupci iz tujine, kjer je družba operatesare bodo mogli uporabljati Bitcoin za plačilo njihovih naročil. "Dokler lahko dobite na internetu, se lahko naročite in plačate v Bitcoin. Lahko bi v Severni Koreji, če hočeš - dokler imate stvari dostavljajo, recimo, Singapurju, "pravi prevelike ustanovitelj in izvršni direktor Patrick Byrne, ki jih Wired citiral.

Odločitev prevelike, da sprejme cryptocurrency je spodbudila Byrne, ki vidi Bitcoin kot orodje za osvoboditev sedanji sistem denarja iz nadzora bank in vlad. Pravzaprav, podjetnik je pred kratkim napovedal, njegovo podjetje bi podaril štiri odstotke celotne prodaje prevelike BTC do neprofitnih organizacij, ki delujejo za spodbujanje Bitcoin. 

Po Byrne, "plavamo v predpostavk o tem, kako naj bi stvari delujejo, in ne razumemo predpostavk. Ne razumejo funkcije vlade, naših pravnih in finančnih institucij. Mi jih ne potrebujemo. Lahko uporabite internet ".


Pot posameznega Bitcoin od Send to ReceivedV tem videu želim vezati vse gor in pojasnjuje, kako Bitcoin potuje od trenutka, ko je bil poslan, do njene prejemnik prejme. Če še niste gledal prejšnje vaje, vam priporočam, začenši od tam, saj lahko ta video uporabite nekaj neznano terminologijo.

Za začetek, kaj je govoril o Bitcoin vozlišč. Vozlišča so samo računalniki, ki so povezani z internetom in imajo popolno kopijo Blockchain. Če imate Bitcoin denarnico na vašem računalniku, ste verjetno vozlišče sami.

Zdaj pa recimo, da želim, da vam pošljemo 1 Bitcoin. Sem se prijavite v svoj Bitcoin denarnico, vnesite svoj javni naslov kot prejemnika in kliknite "pošlji".

Ko sem kliknite "pošlji", bo moja denarnica uporabljati svoj zasebni ključ in transakcijsko sporočilo, da ustvarite edinstven digitalni podpis za to transakcijo. Denarnica bo nato skupina ta podpis skupaj s svojim sporočilom transakcij v datoteke. Ta datoteka se bodo delili z vozlišči po omrežju, ki bodo preverili njegovo veljavnost, ki uporabljajo samo svoj javni ključ. Če nekaj ne ujema jo bodo zavrnili in ustaviti jih deli.

Na tej točki boste videli transakcije na vaši denarnici kot "nepotrjeno". Čeprav je posel veljaven, se šteje nepotrjenih ali "neurejen", saj to je samo plava okoli omrežja.

Rudarji se bodo zbrali ta plavajoči datoteko transakcijo, skupaj z drugimi nepotrjenih datotek, kot so to, in bo treba, da jih naročite na nek način. To je pomembno zato, da bi preprečili dvojno porabo, kot je pojasnjeno v prejšnjih video posnetkov.

Prvi rudarji bodo posli v skupini skupaj v tisto, kar je znano kot blok. Nato bodo poskušali dobiti nov blok v Blockchain. Rudarji bodo svoje super zmogljive računalnike za reševanje matematični problem; Prvi rudar za uspeh pri tem bo dobil svoj blok v Blockchain in prejeli nagrado. Na tej točki se bo transakcija pa 1 potrditev.

Tako so bloki odredi enega za drugim narekuje pravi vrstni red transakcija - od tod ime Blockchain.

Sčasoma se bodo tudi drugi bloki zgradili v bloku, ki vsebuje naš posel. Več blokov zgradili več potrdil, boste videli, in tveganje za mene uspeh v dvoposteljni porabe to Bitcoin bo zmanjšala.

Čestitke... Ste sedaj Bitcoin potrjeno.


Peter Schiff: Bitcoin ni denar prihodnosti - Ulica"Mislim, da to ne bo uspelo pri zagotavljanju denarno korist, da ljudje [pričakujejo]," je dejal Schiff. "Ne verjamem, da se bo denar prihodnosti. Mislim, da je mehurček sedanjosti."

 "Mislim, da je veliko ljudi, žal, pripisujejo lastnosti Bitcoin in drugih cryptocurrencies, ki ne obstajajo," je dejal. "Mislim, da ljudje, ki so upravičeno skeptični dolarja, je evro, jen jemljejo zatočišče v Bitcoin ali drugih cryptocurrencies in so že skočili iz ponve v ogenj."

Pohvala je byPeter Schiff

Sorodne novice


Post Bitcoin

PayCoin in Josh Garza zrušita

Post Bitcoin

Pridobite brezplačno kopijo moje Dirty Little Bitcoin Secret

Post Bitcoin

OP-ED: Potrebujemo več profesionalizma na trgu bitkoinskih analiz cen

Post Bitcoin

Bitcoinova prihodnost je odvisna od vas

Post Bitcoin

Prvi sklop bitkoin bankomatov v Los Angelesu ta teden

Post Bitcoin

Moj prvi Bitcoin: anekdota o prostovoljni izmenjavi

Post Bitcoin

Odprto pismo ustanovitvi Bitcoin in njegovim poslancem

Post Bitcoin

Vhodi in izhodi - Bitcoin sprememba je pojasnjena

Post Bitcoin

Grafikon tržne vrednosti Bitcoin - podatki o živih izmenjavah

Post Bitcoin

Pojasnjene so osnove Bitcoin: EFG-ji BTC

Post Bitcoin

Bitcoin: Francoski ekonomist napoveduje dan računanja - Irish Times

Post Bitcoin

Bitcoin velikost velikosti blokov: razjasnitev in revizija argumentov