Nova posebna trgovalna platforma BitShares se bo začela oktobra | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Nova posebna trgovalna platforma BitShares se bo začela oktobra

Nova posebna trgovalna platforma BitShares se bo začela oktobra

Na voljo je nova Bitcoin storitev na obzorju: BitShares je decentraliziran cryptocurrency in del trgovanja z izvedenimi finančnimi instrumenti systemset naj bi se začela v oktobru. Umi v ozadju te nove platforme "pripada", da Invictus inovacij.

BitShares je sestavljen iz protokola in programsko opremo, imenovano Hydra s tremi ločenimi storitvami: decentraliziranih sistemov za upravljanje identitete BitNames, varnega klepet in sporočilni sistem BitCom in peer to peer trgovska izmenjavo. Po soustanovitelj projekta, bo Charles Hoskinson (tudi direktor izobraževalni projekt Bitcoin in vodja izobraževalnega odbora Fundacije Bitcoin), tako protokol in programska oprema je na voljo vir.

Naložba spremeniti idejo v resnici prišel iz kitajske zasebno kapitalsko podjetje BitFund.PE, osredotočila na financiranje povezanih z Bitcoin projektov. BitFund je ustanovitelj, Li Xiaoli, je tudi eden od direktorjev v Invictus.

Podobno kot protokol prvotnega Bitcoin je bil BitShares namenjen za decentralizirano, zasebnost in varnost. Enostavno je tudi ključna beseda, saj so ustvarjalci službe si prizadevajo za nizko stopnjo težavnosti pri uporabi platforme. S tem novim projektom, Invictus Inovacije želi, da bi skupne investicijske ukrepe glede izmenjave trgovanja. Poleg "cryptocurrency" BitShares, je to nov trgovalni sistem sestavljen tudi iz a ti izvedeni finančni instrument BitAssets.

"BitShares omogoča ustvarjanje novih Bitcoin podobnih cryptocurrencies, ki lahko sledijo na kupno moč vaših najljubših nacionalne valute, zlata, srebra, nafte ali drugih surovin," pojasnjuje ustanovni podjetje na njihovi spletni strani. To pomeni, da bo BitShares deluje kot oblika zavarovanja za varnostno BitAssets, kar predstavlja realnih sredstev, kot so zlato, srebro, dolarjev ali druge valute.

Vsak parov BitShares BitAsset z eno od teh drugih sredstev, varovanje vrednost BitShares zoper tega sredstva. To vključuje BitUSD (ameriških dolarjev) in BitGold. BitAssets bo na voljo tudi za Bitcoin uporabo BitBTC, vendar se ekipa ne bo ustavil tukaj in se že ob upoštevanju drugih cryptocurrencies.

BitShares se kopljejo v postopno zmanjšanje in dosegla nič v samo 12 letih in čim rudarskih nagrade že na začetku, in bo imela vrednost v lastnem imenu.

In kaj je z varnostjo? "Ni osrednje točke za napad. Tveganje nasprotne stranke se izloča ob zavarovanju / marža / zaupanje brez hrambe vgrajen v vsako transakcijo. Posli so atomska, z obeh strani pa zadovoljen istočasno v enem nepopravljive operacijo. Vsaka transakcija je uspelo s nepristranski samo-preverjanje open-source softwareso ista pravila veljajo za vse. To daje BitShares brez primere odpornosti na tveganja zaradi nesposobnih izdajateljev, brezvestnih posrednikov, krovnimi regulatorjev in institucionalnih manipulatorji «, navaja Invictus inovacije.

S predstavitvijo te vroče nove storitve, bo Atlanta (ZDA) je v središču pozornosti oktobra 5. V tem času lahko odkrijete več skozi bel papir projekta.

Via coindesk.com

Sorodne novice


Post Bitcoin

BitXBay - Bitcoin-temeljen, decentraliziran, anonimni trg

Post Bitcoin

Prilagodljiva nabava Bitcoin ne bo stabilizirala cene Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin Whiteboard Torek - Kaj je Bitcoin Mining?

Post Bitcoin

Bitcoin Adoption: napredovanje med top 100 spletnih strani

Post Bitcoin

Poročilo o cenah za kratkoročno tedensko poročilo o bitki: 24. in 30. avgusta 2014

Post Bitcoin

Deflacija 1. del: deflacijska narava bitkoinske cene

Post Bitcoin

Ne smemo poskušati prilagoditi bitkoina obstoječim pravnim strukturam

Post Bitcoin

Seznam držav, ki so prepovedali Bitcoin!

Post Bitcoin

Poročilo o ceni na kratko o tednih Bitcoin: 28. september 2014-4. oktober 2014

Post Bitcoin

Google, Yahoo Dodaj Bitcoin cene za finančni indeks!

Post Bitcoin

Priložnosti za bitkoinske arbitraže: Kratek vodič

Post Bitcoin

Bitcoin IRA pregled - Tax Free Crypto?