Mt. Goxovi upniki vložijo zahtevke s Krakenom, spletišča se bojijo blokade Bitcoin v Rusiji in še več | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Mt. Goxovi upniki vložijo zahtevke s Krakenom, spletišča se bojijo blokade Bitcoin v Rusiji in še več

Mt. Goxovi upniki vložijo zahtevke s Krakenom, spletišča se bojijo blokade Bitcoin v Rusiji in še več

Dobrodošli na 99Bitcoins "tedenski okrogli navzgor. Pripravljen, da bi dobili najnovejše informacije o najpomembnejših novic v preteklem tednu?

Novo poročilo kaže, Mt. Gox ušli Bitcoin več let pred propadom leta 2014

Mt. Gox začel pušča BTC v letu 2011 in je "praktično zmanjkalo Bitcoins do leta 2013", navaja novo poročilo, ki ga WizSec, japonsko skupino, ki je bil preiskovalni padec borze sprosti.

Po skupini s sedežem v Tokiu, družbe propad - niz problemov, ki so pripeljali do izginotja okoli 650.000 BTC - se je začela leta, preden je zadeva postala javno znana februarja 2014.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Brock Pierce izvoljen Bitcoin Foundation predsednik uprave

Tveganega kapitala Brock Pierce je bil imenovan za predsednika uprave v Bitcoin Foundation, digitalnega valute najstarejši trgovinske organizacije.

Pierce je bil izvoljen na položaj, ki ga 3-0 glasovanje v torek (21.), pri čemer član uprave Olivier Janssens vzdržala. 34-letnik se je imenoval člana uprave in BTC China CEO Bobby Lee, s katerim je bil Pierce izvoljen do ustanovitve v maju leta 2014.

Vir: Coindesk.com

Bitcoin Foundation šef pravi Bitcoin ugodnosti iz nezakonitih poslov

Medtem ko je valuta arena digitalni je vest nezakonite uporabe v kriminalne dejavnosti negativno vpliva, Bitcoin fundacija glavni znanstvenik Gavin Andersen je dejal, da Bitcoin pridobil popularnost ravno zaradi tega. Brez teh poslih na črnih trgih, je poudaril, da je trg cryptocurrency morda ni zrasla na njenem milijard $ 3 velikosti danes.

Andersen je pojasnil, da je bil Bitcoin uporablja v spletnih iger na srečo v Združenih državah Amerike, preden se dejansko prepovedali leta 2011 in igral pomembno vlogo pri spodbujanju transakcije na Silk Road spletnem oglasniku za drog in drugih prepovedanih predmetov, preden so zaprli leta 2013.

Vir: NewsBTC.com

Kako se Bitcoin uporablja po vsej Aziji

Vsi vemo Bitcoin se uporablja različno od kraja do kraja in celina tako velika in raznolika kot v Aziji ni izjema.

Torej, na spletni strani TechInAsia.com se odločili, da nekaj v zvezi z cryptocurrency vprašanja nekaterih najbolj uglednih Bitcoin podjetij v regiji, da bi ustvarili barvno kodirane zemljevid, ki prikazuje, kako se BTC uporablja v vsaki azijski državi.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Bitcoin izmenjava itBit želi New York bančno licenco

V malo opazil potezo, je Bitcoin izmenjava itBit vložila predlog za bančno licenco v New Yorku, po bančni organ države. Odobritev za dovoljenje, lahko pride v naslednjih nekaj tednih, ljudje seznanjeni z zadevo, je za Reuters povedal, kar bi lahko itBit prvi Bitcoin podjetje, je treba urediti kot banke v Združenih državah Amerike.

Aplikacija je del načrta itBit je razširiti svoje poslovanje na različnih koncih finančnih storitev, in se predstavi kot zaupanja vredna in ugledna podjetja. Zdaj, itBit deluje kot borzi, kjer kupci in prodajalci trgovini z Bitcoin digitalno valuto.

Vir: Reuters

Španski Bitcoin skupnost praznuje oprostitev DDV Bitcoin je

Španec Bitcoin skupnost praznuje naslednje potrditev, da je cryptocurrency oproščena davka na dodano vrednost (DDV) v državi.

Bitcoin je bil vedno oproščene plačila DDV, vendar je tiskovni predstavnik iz davčnega urada v Španiji, Ministerio de Hacienda, je povedal CoinDesk odločitev je bilo pojasnjeno naslednje vprašanje iz Bitcoin norega.

Vir: Coindesk.com

Zakaj čilska vlada dala $ 40K na lokalni izmenjavi Bitcoin

Nova izmenjava Čilski Bitcoin SurBTC morda brcnil-off operacije pred kratkim, vendar je že osvojil zaupanje vlade v državi.

Čeprav je podjetje sooča veliko nasprotovanje bank v začetku, sčasoma ugotovila, cryptocurrency prijazen bančni partner s sedežem v Čilu. Vendar pa razvoj SurBTC je res dvignila hitrost zahvaljujoč podpori, ki jo je čilski vladi.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Bitcoin je prihodnost: Paypal spreminja pogoje storitve je treba vzeti vsebino

PayPal je združil moči z Bitcoin kot neke vrste Keep-your-prijatelji-blizu-in-your-sovražnikov bližje taktika. Bitcoin je zasnovan tako, da prehiteti in da zastarele storitve, kot so PayPal in Western Union. To je hitrejši, cenejši, in ne zahteva svoje storitve tretjih oseb za doseganje istih ciljev. To je bolje, PayPal, in se tega tudi zavedajo.

Zdaj, ko je internet nosi to izjemno možnost, da bi bilo pametno za PayPal spodbujati močnejšo povezavo s svojo bazo strank, da jih z veseljem in v gube, ne? PayPal ne, da je tako videti. V bistvu so lahko videti, da vozi več ljudi k svobodi in udobje Bitcoin s svojimi prihodnjimi spremembami to poletje.

Vir: CryptoCoinsNews.com

Midas REZERV napoveduje prvo zlato podprta valuto na Bitcoin blockchain

Midas REZERV je začela bolj učinkovit način za trgovino fizično zlato. Trgovina zlato za zelo nizkih provizij in preglednost blockchain tehnologije. Vsak Midas REZERV žeton je 100% podprta z en gram zlata.

Nežen REZERV ekipa je začela decentralizirano porazdeljeno 100% fizično zlato podprt simbolično platformo, namenjeno za povečanje investicij, trgovanje, ohranjanje kapitala in plačil v fizično zlato s svojo digitalno enakovredno zastopani. V imetja v zlatu so shranjeni v ne-banke, v celoti zavarovane omarice, ki se nahajajo v conah proste trgovine, s stalnim dokaz gospodarstev so na voljo za dostop javnosti na spletu in preko blockchain.

Vir: Yahoo.com

Kraken je sprejemanje zahtevkov za izgubljeni BTC iz Mt. GOX upniki

Izmenjava Kraken je napovedala, da Mt. GOX upniki lahko zdaj vložijo zahtevke za cryptocurrency lostfollowing propad japonskega podjetja.

Bitcoin Izmenjava temelji San Francisca so ga uradni skrbnik Nobuaki Kobayashi izbran novembra 2014, da se ukvarjajo z Mt. Gox primera in pomagati upnikov padle borze "v preiskovanju manjka Bitcoin, vložitev zahtevkov in distribucijo preostala sredstva."

Celoten članek o 99Bitcoins.com

"Izgubi" vrednost Bitcoins za kibernetskih tatov

Zaradi padca vrednosti Bitcoins jih je bilo precej manj privlačna za kibernetskih tatov, trdi varnostnega strokovnjaka. Anonimnost virtualnega denarja je priljubljena s tatovi, ki izsiljevanje žrtve z virusi je.

Zdaj hi-tech tolpe hitro pretvorite plačila v drugih valutah, je dejal IBM varnostni strokovnjak Etay Maor v intervjuju za The Register. En Bitcoin je zdaj vreden £ 155, kar je precej nižje od £ 728 vrednost je prizadela konec 2013.

Vir: BBC.co.uk

Prvi avstralski izmenjave Bitcoin DWVX partnerji Zahodni z Westpac Bank

Western Australia je, pod služil območje kolikor izmenjave Bitcoin iti. Zahodna Avstralija sam, je tako veliko, kot zahodni Evropi, na območju, ki zajema devet držav.

Kljub težnji interneta za krčenje planet, Bitcoin je hranilec vrednosti, ki predstavljajo tveganje vse svoje lastne, tako ustvarjalci Digital World Ventures, družba, ki je varnostno DWVx, verjamem, da bodo ljudje v zahodni Avstraliji počutijo bolj udobno, ki se ukvarjajo z lokalne izmenjave. V ta namen so se načrtuje, da imajo fizično lokacijo za ljudi, za deponiranje denarja za nakup Bitcoin.

Vir: CryptoCoinsNews.com

Bitcoin je bela 77-letni raper, in njegova nova pesem pravkar prišel ven

Dva dni nazaj je video s hip hop umetnik z imenom "Bitcoin" izpusti YouTube. Njen naslov: Doggy Style.

Video je dobila več kot 7.500 ogledov in 270 upvotes v samo dveh dneh. Očitno Lee, 77-letni belec iz Filadelfije se odločili, da začnete hip hop Youtube pot okrog decembra 2014.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

CoinHako je najprej zavarovani Asian Bitcoin izmenjava

V prizadevanjih za povečanje varnosti, je Asian Bitcoin izmenjava CoinHako napovedal, da je prva azijska izmenjavo v celoti zavarovati svojo Bitcoin rezervo, s pomočjo zavarovanja ponudbo BitGo je.

Vprašali smo CoinHako soustanovitelj Yusho Liu, kaj se je družba zavarovana sredstva za svoje stranke, in kaj so se odločile za izvajanje sistema zavarovanja: "Biti zavarovana pomeni, da so vloge uporabnikov v toplih in hladnih denarnice CoinHako je zdaj zavarovan pred vdori v računalnike in krajo. To ne zajema Bitcoin izgubljen ali ukraden zaradi posameznega uporabnika malomarnosti ohranili varen nadzor nad svojimi poverilnice. "

Vir: Coinbuzz.com

Bitcoin trgovanje povešene cena kljub bika želja

Cena Bitcoin je slumping kljub tržnim željo, da bi pospešili ceno. Nekatere stranke so zunaj orderbooks so želeli nižjo ceno na crytocurrency za več kot eno leto in njihovo dogovarjanje se je izkazalo, neučinkoviti proti osnovnih sil.

Kronična manipulacija v BTC-Kitajska in Bitfinex ne odstopa od upada učbenika, vendar ostaja vprašanje: "Zakaj bi Bitcoiners se prodajajo na teh ravneh" prodaja do kje? 200 $? $ 100? $ 10. Nemogoče! V manipulatorji jemljete trg za norca in ne bo dobil svojo raven kljub težkih izroči taktike.

Vir: CryptoCoinsNews.com

Rusko sodišče odločiti o Bitcoin blokade strani, obljubim, da boj pritožbo

Regionalno sodišče Sverdlovsk Oblast, ki se nahaja v ruskem mestu Nevyansk, je v centru, povezani s Bitcoin polemiko. Sodišče je trenutno ocenjuje pritožbo, ki izpodbija odločitev, ki jo medijskega varuha države, da blokira več Bitcoin mest v Rusiji.

V januarju 2015 se je ruski organ Roskomnadzor (zvezna služba za nadzor na področju telekomunikacij, informacijske tehnologije in množične komunikacije) je napovedal Bitcoin blokado v državi, zavrača dostop do izbranega števila cryptocurrency mest.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Prvi svetovni rudarski bazen cilji "Slushpool 'kitajski trg

CoinTelegraph govoril z avtorjem prvega Bitcoin rudarski bazen na svetu, Slushpool, ki je izdal svojo kitajsko različico, ki cilja na neizkoriščen potencial rastočem azijskem trgu.

Slushpool pripada SatoshiLabs s sedežem v Pragi na Češkem. Kot eden izmed prvih Bitcoin podjetij, SatoshiLabs deluje tudi strojne opreme denarnice Bitcoin imenom Trezor in Coinmap uporablja za preverjanje trgovci, ki sprejemajo Bitcoin po vsem svetu.

Vir: CoinTelegraph.com

Robocoin zvitki iz Romit globalno Bitcoin nakazilo storitev

Robocoin, pionir v Bitcoin bankomatih, je napovedal tudi razvoj Romit, ki ga menice kot najcenejši in najhitrejši storitev denarnega nakazila na svetu. Nova denarna nakazila aplikacija izkorišča Bitcoin blockchain. Vsak spletni omogočeno kiosk, lahko ATM ali blagajna ponujajo Romit KYC (poznate svoje stranke) -compliant storitve prenosa denarja. Storitev lahko pošljete denar za pametni telefon, tablični ali osebni računalnik.

Z uporabo Bitcoin blockchain, rešitev Romit nakazilo obide Forex devizne provizije, provizije nakazilo, in bančne zahteve.

Vir: CryptoCoinsNews.com

Sorodne novice


Post Bitcoin

Zarote o trenutnih transakcijah Bitcoin: RBF, CPFP in Scorched Earth

Post Bitcoin

Bitcoin cene po vzponu po turbulentnem mesecu!

Post Bitcoin

Bitcoin Cena: ko je novica in ni pomembna

Post Bitcoin

Dark Wallet izdaja Alpha 5

Post Bitcoin

Evropska komisija bo nadaljevala uredbo o bitcoinu

Post Bitcoin

Hack: nakup Bitcoins z Paypal-om preko kroga (samo ZDA)

Post Bitcoin

Kako uporabljati svojo Bitcoin denarnico, da dobite brezplačne kovance

Post Bitcoin

Bitcoin Analiza cen: Dellov vpliv na bitno ceno

Post Bitcoin

Antonopulos zapusti fundacijo Bitcoin nad Mgmt

Post Bitcoin

Bitcoin pipe in Adblockers

Post Bitcoin

Bitcoin Mining: začetni vodnik

Post Bitcoin

Bitcoin je zabava, ki bi lahko osvojila svet - Atlantik