Več kot 40 držav se zanima za novi Bitcoin bančni avtomat iz Lamassuja | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Več kot 40 držav se zanima za novi Bitcoin bančni avtomat iz Lamassuja

Več kot 40 držav se zanima za novi Bitcoin bančni avtomat iz Lamassuja

Napovedi pravijo, thatit bodo prišli v avgustu. Govorimo o novem stroju Bitcoin zračnega prometa, ki ga lamassu ustvaril, ki je predstavil napravo med nedavnim Bitcoin Londonconference.

Naprava omogoča uporabnikom, da pretvorite bankovce iz več kot 200 držav, v digitalni currencyin le 15 sekund in njeni razvijalci bodo začeli res kmalu sprejema prednaročila.

Vsaka naprava bo stala okoli $ 4.000, vendar cena ni odganjanje morebitnih kupcev. Glede na soustanovitelj lamassu, je družba prejela poizvedbe iz štirih koncev planeta. "Ne želim špekulirati, na tej točki, vendar smo prejeli več kot 80 poizvedb iz več kot 40 držav. Smo optimistični, da bomo videli naše stroje na vseh celinah do konca leta", Zach Harvey povedal CNBC.

Kmalu bi lamassu stvarstvo na voljo na mestih, kot so kavarne, restavracije in maloprodajnih enot, ki so glavni cilji v zagonu. "Srečali smo se z našo portugalsko oblikovanja in proizvodnje ekipe danes [8. Julija], in pričakujemo, da začnete sprejemati prednaročila v roku dveh do treh tednih", je dodal.

Zach Harvey navaja, da so nekateri kupci "bi rad imel en stroj v njihovi trgovini na drobno, bi drugi radi distribucijo velike količine v različnih državah". Podjetnik trdi, da "obstaja veliko različnih poslovnih modelov" za napravo, "vendar je osnovna predpostavka je enak: Naj kdo kupil Bitcoin".

Torej, kako deluje? To je zelo preprosta. Lastniki Bitcoin računov lahko prenesete programsko opremo na svojem pametnem telefonu, ki jim omogoča skeniranje kodo matriko na stroju, medtem ko deponira svoj denar. Potem, uporabniki potrebujejo le vstaviti dolarjev ali druge valute v stroj in digitalni Bitcoin račun prejme valuto zdaj preoblikovati v digitalno kovanca.

Za zdaj lahko prototip sprejme le vloge, ampak veliko novih funkcij, se bodo pojavile v bližnji prihodnosti, Zach Harvey zagotavlja. "Ena od glavnih razlik je ta, da je bila naša Bitcoin stroj zgrajen od tal navzgor, da je Bitcoin kiosk, in drugi projekti so tradicionalna bankomati z nekaj programskih sprememb", tako da je veliko prostora za rast.Morgan Stanley pravi, da bi resnična cena bitkoina lahko bila nič - Poslovni Insider• Kot digitalni zlato? Mogoče. Nima prave uporabo, kot je zlato v elektroniki ali nakit. Toda zdi vlagatelji, ki se pripisal neko vrednost.

• Ali je plačilo omrežje? Da, vendar je težko v merilu in ne zaračunava provizije za transakcijo.

• Bitcoin povprečnim dnevnim prometom v višini $ 3 milijarde (zadnjih 30 dni) vs 5400000000000 $ na deviznem trgu.

• Est. Več $ 300mn v dnevni obseg nakupa v primerjavi s 17 milijard $ za vizum.

"Skoraj ne sprejemanje in krči"

"Če nihče ne sprejema tehnologijo za plačilo, potem je vrednost bi bila 0."

Pohvala, ki ga James Faucette


Mt Gox datoteke za stečaj, izgubili $ 400 milijonov vredno bitkoinovPo sodnih dokumentov, ki jih Bloomberg, Mt Gox datotek za bankruptcyin japonsko sodišče. Mt. Gox trdil, da so izgubili več kot $ 400 milijonov vredno kupcev bitcoins in dragi potrebujejo zaščito. Smo poročali v začetku tega tedna, ki Mt. Gox je zaprla svoja vrata, zdaj je podjetje išče rešilna bilka iz japonskega sodnega sistema po tožb strank začel kosmatijo gor.

"Družba je prepričan, da je velika možnost, da so bili Bitcoins ukradena," Mt. Gox je dejal v izjavi v začetku tega tedna. Včeraj stečaj vložitev precej zaprti vero temelji Tokio izmenjavo Bitcoin družbe. Po burnih mesecu, v katerem Mt. Gox videl svojo programsko opremo kramp, začasno dvige in popolno zaustavitev, pisanje je na steni... To je to!

Tisti, ki so investirali v podjetje zapustili z več vprašanj kot odgovorov. Izjava Mt. Sprosti Gox prejšnji teden storil nič lažjega svoje skrbi in tako je prav.

"Mt. Gox je le izmenjava, ki ni bila podprta z skladov tveganega kapitala ali institucionalnih vlagateljev, "Micky Malka, ustanovitelj temelji California Palo Alto, Ribbit Capital in investitor Bitcoin, je dejal v intervjuju. "To bo trajalo nekaj časa za počitek v Bitcoin ekosistemu, da dokaže, da je to slab jabolko in ni problem celotnega ekosistema."

Mt Gox datoteke za stečaj

Družba Izmenjava Bitcoin poročali prihodke v višini 135 milijonov jenov (1,33 milijonov dolarjev), marca tega leta (2014). Ampak glede na sodnih dokumentih, Mt. Gox je v luknjo za 2,7 milijarde jenov s izgubljena za bitcoins 750.000 kupcev in 100.000 bitcoins pripadajo znotraj vlagateljev družbe. "Smo v položaju, blizu, kot bi rekli poglavja 11 v ZDA," je dejal Mark Karpeles, Mt. Gox CEO.

Kaj menite o Mt. GOX je zaščita vložitev stečaj? Bi jih morali sprejeti nekaj odgovornosti za izgubljeno? Kaj menite o prihodnosti bitcoinsas alternativa valute?


Nove Bitcoinove izmenjave se pojavljajo v Indoneziji, Indiji in RomunijiVeliki teden Bitcoin z novimi izmenjave popping up v treh različnih trgih. Indonezija, Indija in Romunija so države, ki imajo zdaj nove cryptocurrency platforme.

Bitcoin.co.idis ime novega izmenjave Indonezije

Država, ki se zdi "okužen" s lupino Kitajske glede digitalnega denarja, kljub temu, da ima le en odstotek ali manj celotnega tržnega deleža, je dejal Oscar Darmawan, platforma je soustanovitelj. "Če se ZDA in Kitajska še naprej trend, bi lahko Indija in Indonezija bo naslednji velik trg [za Bitcoin]. Trenutno je število vlagateljev in trgovcev, ki sprejemajo Bitcoin [v Indoneziji] je še vedno zelo majhen", Darmawan dejal.

Toda kaj indonezijske oblasti imajo za povedati o cryptocurrency? Pred kratkim je banka Indonezije izdal izjavo, da je "Bitcoin je možen način plačila, vendar je drugačen od običajnega valuti. To se ni urejeno s strani centralne banke, da obstaja tveganje".

Difi Ahmad Johansyah, izvršni direktor za komunikacije na banke Indonezije, je dodal, da je institucija študira Bitcoin v tem trenutku in ima "nima načrta za izdajo sklepa o njem", za zdaj.

Indija in Romunijo

Ko že govorimo o Indiji in njegovih možnosti, da je to še en trg, ki ima tudi novo izmenjavo, ki se imenuje Unocoin. Platforma, ki omogoča uporabnikom, da kupujejo in prodajajo Bitcoins, se je pred kratkim začela s Coinmonk Ventures.

In na drugi celini, ampak služijo istemu namenu, Romunija stavijo tudi na cryptocurrency z novo Btcxchange.ro. Namen projekta je, da se odpre v svet virtualnega denarja in digitalno trgovanje na Romune, poroča spletna stran Adevarul.ro.

Ustanovitelj storitve, Horea Vuşcan, pravi, da je "v vse bolj dinamičnem svetu, koncept ne more trajati večno. Če je bila uporabljena zlato pred več tisoč leti kot valuto, danes pa je že zastarel koncept, saj je praktično nemogoče, da se premaknete kupe zlata iz enega kraja v drugega, da bi plačila ".

Sorodne novice


Post Bitcoin

Seznam 8 bloka raziskovalcev in kaj so točno?

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: Canabis Road Hacked, Korbit Raises $ 3M, Bitcoin Pending PAC, in še več

Post Bitcoin

EKSKLUZIVNI Hack: kupite poceni Bitcoins (25% od tržne cene)

Post Bitcoin

Čudovito naraščanje Bitcoin bo sčasoma končalo v solzah - South China Morning Post

Post Bitcoin

Kmalu: prva Bitcoinova debetna kartica

Post Bitcoin

Moj prvi Bitcoin: anekdota o prostovoljni izmenjavi

Post Bitcoin

FED aprila Zapisnik minut Objavljeno: Kaj je prihodnost politika Fed za Bitcoin

Post Bitcoin

Storitev PayPal Če želite začeti sprejemati Bitcoins Via Coinbase

Post Bitcoin

Dish satelitska TV Za začetek sprejema Bitcoin do konca septembra

Post Bitcoin

Bitcoin poučuje libertarje vse, kar ne vedo o ekonomiji - The Washington Post

Post Bitcoin

Pregled Coinhouse - Moje osebne izkušnje s to Bitcoin Exchange

Post Bitcoin

Bitcoin Mining Centralizacija: trg se sam pritrdi