Rudarstvo z ASIC | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Rudarstvo z ASIC

Rudarstvo z ASIC

Ta stran je bila posodobljena: obiščite to postfor najnovejše informacije.

Rudarstvo z ASIC čipi, je zelo podobna rudarstvo z GPU z nekaj izjemami. Prvi koraki sledi isti poti kot GPU rudarstvu. Sledite navodilom na "Kako rudnik Bitcoins" stran, da nastavite osebno denarnico, kot tudi svoj račun z rudarsko bazen po vaši izbiri. Temeljna razlika je, da boste morali uporabiti različne rudarske programske opreme z ASIC čipi kot GUI rudar nima ASIC podpore. Program, ki vam priporočam, se imenuje BFG Miner in lahko prenesete s rudar prenos strani BFG. Pomaknite se navzdol, dokler ne dosežete novejše javnost in odprt pogled za sproščanje, ki ustreza z operacijskim sistemom, ki ga uporabljate. Morda boste morali iti z miško nad in pogled na vrstici stanja, da vidite celotno ime datoteke. Prenesite datoteko in ga izvleči v imenik na trdem disku in odprite imenik v datotečnem raziskovalcu. Po priključitvi ASIC na računalnik in omogoča strojne opreme za namestitev na vašem računalniku, odprite aplikacijo bfgminer.

Ko je program začel, vas bo vprašal za naslov URL za vaš bazen. V mojem primeru, ki ga uporabljam stratum.bitcoin.cz:3333for snežni brozgi je bazen, ki pa so nagnjeni k spremeni od časa do časa, in če ne morete vzpostaviti povezave, preverite bazeni navodila za posodobljeno naslov. Po tem, boste morali za svoje uporabniško ime in geslo. Ne pozabite, da na tem področju je tudi prosi za vaše ime delavcev, kot tudi. Poimenujem svoje delavce s številko, tako da je moje uporabniško ime oblikovano kot USERNAME.1 z obdobjem, ki ločuje uporabniško ime in ID delavcev. Po tem, boste morali za svoje geslo. Vsak delavec ima svoje geslo, in če uporabljate snežne brozge na bazen, se bo na seznamu zraven vašega imena delavcev, ko se prijavite v svoj račun.

Ko ste prijavljeni, bo program začeti rudarstvo vse razpoložljive naprave, vključno z GPU. Jaz osebno se ne odločijo, da mine z GPU, da sem se obrnil moje off. Če želite to narediti, kliknite na "M" na tipkovnici in uporabite smerne tipke, da izberete napravo, ki jo želite spremeniti, in kliknite tipko "D", da onemogočite vse naprave, ki jih ne storiti z mojim s. Hit "Enter" tipko, da se vrnete na glavni zaslon.

Končno, na glavnem zaslonu, zadeti "S" ključ za vstop v meni nastavitev in "W", da napišete konfiguracijsko datoteko, ki bo shranjuje vaše podatke rudarstvo, tako da vam ni treba vnesti v vsakem vnovičnem zagonu programa.

Končni rezultat naj bi izgledal nekako takole:

Kot lahko vidite, sem rudarstvo z Butterfly Labs Mali enotnega nadzornega odbora, da se dali več kot 30 GH / s. Bom dodal še malo, eno- in enotnega SC v bližnji prihodnosti.

Bitcoin Video Crash Course

Vedeti več kot 99% prebivalstva o Bitcoin. Ena email dan 7 dni, kratke in izobraževanja (zagotovljeno). 

Sorodne novice


Post Bitcoin

Svetovni rekord? Igralec zmaguje 11.000 bitkoinov v enem vikendu v spletni igralnici JustDice

Post Bitcoin

Bitcoin se bo usmeril na $ 0.00 in mnogi bodo izgubili vse, ko se bodo pojavili mehurčki - opozarja investitor Peter Schiff - RT

Post Bitcoin

FBI preiskuje izmenjave Bitcoin zaradi preizkusa Silk Road

Post Bitcoin

Mt. Goxov Bitcoin stečaj

Post Bitcoin

Bitcoin Charts - Kaj so, kako uporabljati BTC Charts

Post Bitcoin

Microsoft začne sprejemati Bitcoin za digitalne vsebine

Post Bitcoin

Prilagodljiva nabava Bitcoin ne bo stabilizirala cene Bitcoin

Post Bitcoin

Poročilo o cenah za kratke izdaje kovancev v tednu: 5. in 11. oktober 2014

Post Bitcoin

BetChain postal prvi Bitcoin Casino, ki ponuja najnovejše Free Spins petkovske promocije

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: BitPay Partners With Demandware, SpectroCoin prinaša priročne rešitve Evropejcem in še več

Post Bitcoin

Twitch.tv je začel sprejemati Bitcoin za naročnine

Post Bitcoin

Poskusite kupiti Bitcoin s Paypalom? Tukaj je kako v 2 minutah