Pregled lokalnega Bitcoins - Ali je Legit? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Pregled lokalnega Bitcoins - Ali je Legit?

Pregled lokalnega Bitcoins - Ali je Legit?

LocalBitcoinshas bila približno za zelo zelo dolgo časa. Spletna stran ponuja prodajalec in kupce z vsega sveta, da se srečujejo in trgovino Bitcoins. To je kot Craigslist za nakup in prodajo Bitcoin. V današnjem članku bom pregledati različne vidike Bitcoin in vas vodijo o tem, kako izbrati varno trgovanje na mestu.

Način plačila sprejeta na LocalBitcoins

LocalBitcoins prodajalci / kupci sprejemajo različne načine plačila. Tukaj je seznam glavnih tiste:

 • Paypal
 • Nakazilo
 • Westren Union
 • WebMoney
 • Denarni po pošti
 • Denarna sredstva (v živo)

Ker ste nakup in prodajo posameznikom ne boste mogli uporabljati kreditno kartico. Vendar pa je možnost Paypal omogoča plačilo s kreditno kartico, če nimate ravnotežje Paypal. Odvisno od načina plačila, ki ga izberete morali plačati različne pristojbine. Na primer odkup z Paypal na LocalBitcoins ima veliko večje tveganje za prodajalca.

Zakaj?

Ker je Bitcoin ni všeč vse druge fizične ali digitalne izdelke kupite na spletu. To je oblika denarja, in še bolj oblika nekoliko neizsledljive denarja. To je razlog, zakaj mnogi kreditne kartice podjetja (tj Paypal) ne zavarujejo izmenjave Bitcoin, ki prodajajo Bitcoins prek nakupov s kreditnimi karticami.

Običajno boste dobili najboljšo ceno za nakup Bitcoins uporabo trdi, da se obrne način plačila, kot so denarne vloge ali elektronskih prenosov.

Transakcijskih stroškov

Če ste samo iskali za nakup Bitcoins potem bo LocalBitcoins je prost za uporabo. Spletna stran je samo provizijo v višini 1% od prodajalcev. Imejte v mislih, da ko ste prejeli Bitcoins v svoj račun, boste morali plačati standardne pristojbine Bitcoin omrežja, da bi dobili denar v svoj osebni Bitcoins denarnici.

To je zelo priporočljivo, da ne bo zapustil svoje Bitcoins leži približno v denarnici LocalBitcoins "in da ga premaknete na svoj varno Bitcoin denarnico.

Prodajalci sami nimajo transakcijske provizije, namesto da bi jih zaračunavajo višje menjalnih tečajev, tako da to upoštevati pri pripravi trgovino.

Secure trgovanja

LocalBitcoinsallows za varno trgovanje z uporabo več ukrepov:

 • Ugled System Vsak trgovec ima ugled čin in tudi evidenco javnih zgodovine, ki kaže svoje pretekle dejavnosti.
 • Escrow- Ko zahtevate trgovino denarja, ki ga poslali je potekala na depozitni storitev LocalBitcoins. Šele po tem, ko prodajalec potrdi trgovina je končana, so se izpusti.
 • 2FA- Dva faktorja preverjanje pristnosti pomeni, da vsakič, ko se prijavite na svoj račun, ki ga bo potrebno vnesti dodatno PIN kodo poslali na vaš mobilni telefon. To ljudem onemogoča vdor v vaš račun. Vendar pa ta možnost ni omogočena privzeto - morate omogočiti.
 • Prijava guard- LocalBitcoins je tudi možnost, da preverimo, ali ste vedno prijavite v istem brskalniku. Če pride do prijave iz drugega brskalnika, bo potrebno preverjanje e-pošte.
 • Podpora in konfliktnih resolution- LocalBitcoins ima podporne skupine pripravljen odgovoriti uporabnikov vprašanja in tudi reševanje sporov med kupci in prodajalci v primeru, da se zgodi.

Mnenje Skupnosti o LocalBitcoins

Če greste na glavnih Bitcoin deske skupnosti (tj Reddit in Bitcointalk) boste našli različna mnenja o LocalBitcoins. Vendar pa, ko bo več kot 15 različnih pregledi lahko rečem, da je večina ljudi, pravijo isto stvar - Platforma je dobro, da je ljudi, ki jih potrebujete, da bi zaupala. Ali kot eden Redditor ga: "trgovanj so zaupljivi, kot ljudje, ki jih izvajate transakcije s"

Zato zdaj bom vam pokaže točno, kako varno trgovanje na platformi.

Kako v trgovini na LocalBitcoins brez pridobivanje scammed

LocalBitcoins je odlična platforma, pa včasih trgovci na njem niso tako velika. Ob koncu dneva si trgovanje s posamezniki, tako da boste morali, da se prepričajte, da ste z uporabo prave ukrepe. Tukaj je kratek vodič, ki vam pomaga trgovino varno.

Izbira vašega prodajalca

Po filtriranju svoje prodajalci za zahtevane lokacije in plačilne metode, ki jih je treba izbrati, kdo si bo za reševanje. NE IZBERITE prodajalcem na podlagi cene. Včasih je vredno plačati 5% več za izvedbo transakcije z bolj uglednim prodajalcem. Poglej zgodovino transakcij prodajalca in videli, kako je to storil v preteklosti.

Prav tako ne bi objavili zahtevo za nakup Bitcoins, da bodo le pritegnili veliko scammers. Namesto da iščejo ljudi, ki so aktivno prodajajo Bitcoins, ker so verjetno bolj zakonit.

Iti čez profilu prodajalca in se prepričajte, da izpolnjuje pogoje, kot sledi:

 • On je trguje preko 100BTC v svojem življenju z najmanj 100 poslov
 • Ima povratne rezultat vsaj 98%
 • Njegov račun je več kot 1 leto star
 • Je preverjeno prodajalec (telefonska številka, e-pošta, družba račun)
 • On zaupa najmanj 10 ljudi

Če sledite tem stroga pravila, potem boste verjetno dobro. Če ne morete najti prodajalca, ki ustreza vsem zgoraj poskusite najti naslednjo najboljšo stvar. Ideja je, da zapade svojo domačo nalogo in videli, da je prodajalec dejansko zaključili veliko uspešnih poslov v preteklosti.

Potem, iskanje forumu LocalBitcoins "za tega prodajalca uporabniškim imenom. Če je vsaka pritožba pride gor, da boste verjetno našli tam. Če bo šlo vse dobro bi morali sedaj imeti izbrano prodajalca.

Komunikacija s prodajalcem

Pošlji sporočilo prodajalcu zaprosilo za trgovino in čakati na njihov odgovor.

NE:

 • Pošljite dodatne informacije, preden je prejela odgovor od prodajalca
 • Dogovorite se za trgovino s prodajalcem izven LocalBitcoins, saj vam ne bo treba zaščititi s skrbnikom storitve LocalBitcoins "
 • Pošljite svoje podatke o plačilu na kakršen koli drug način, razen polje LocalBitcoins sporočila. Brez e-pošte, SMS sporočila ali telefonske klice. Uporabljajte samo LocalBitcoins vmesnik.

Šele potem, ko boste poslali plačilo plačilni znamke, kot so, ali pa jih bo verjetno treba zavrniti iz trgovine.

Sedaj boste počakati na Bitcoins da pridejo notri račun LocalBitcoins. Če pride do izdaje poskusite najprej reševanje s prodajalcem. Ne skrbite izgubili svoj denar, če ste uporabili sistem LocalBitcoins "ste zaščiteni po svoji hrambi storitev.

Imejte v mislih, da če ste popolnoma novi LocalBitcoins "power prodajalci" morda ne želijo trgovati z vami, ker nimate dovolj povratnih informacij še ni. To pomeni, da boste morda morali narediti nekaj manjših poslov z manj zaupanja vrednega prodajalca, da Naleteli vaše povratne informacije, tako da lahko ukvarjajo z bolj spoštovanih prodajalcev.

Torej ste - zdaj veste, kako uporabljati LocalBitcoins varno. Sledite tem korakom in si 99% pokrita z goljufijami. Tudi, če imate kakršne koli dodatna vprašanja, vas prosimo, da se nanašajo na FAQ strani LocalBitcoins. Vso srečo!

Sorodne novice


Post Bitcoin

Ne smemo poskušati prilagoditi bitkoina obstoječim pravnim strukturam

Post Bitcoin

Prva univerza bo namestila Bitcoin ATM - Vancouver, Canada Campus

Post Bitcoin

Poročilo o cenah za kratkoročno tedensko poročilo o bitki

Post Bitcoin

Prednosti vlaganja v Bitcoin & Kako vlagati v Bitcoins

Post Bitcoin

Analiza cene Bitcoin: nadaljevanje bočnih ukrepov

Post Bitcoin

FED aprila Zapisnik minut Objavljeno: Kaj je prihodnost politika Fed za Bitcoin

Post Bitcoin

Začetni vodič za etereumsko rudarjenje v letu 2017 - Kako priti na eterum na vašem računalniku?

Post Bitcoin

Twitch.tv je začel sprejemati Bitcoin za naročnine

Post Bitcoin

Kanada bo uvedla uredbo o bitcoinu

Post Bitcoin

Deflacija 2. del: Ali je deficita cene Bitcoin dobra ali slaba?

Post Bitcoin

Kako kupiti Bitcoins v Indiji: priročnik za hitri začetek

Post Bitcoin

Best etereum rudarstvo strojne opreme (2018 posodobljeno)