Posodobitev Bitlicense - Lawsky dodaja nove sklope na bitcoin regulativni okvir | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Posodobitev Bitlicense - Lawsky dodaja nove sklope na bitcoin regulativni okvir

Posodobitev Bitlicense - Lawsky dodaja nove sklope na bitcoin regulativni okvir

Oblak negotovosti je zavita v cryptocurrency pokrajino, saj so rumblings regulacije slišal od ameriške vlade v začetku leta 2013. Gospodarske klime cryptocurrency Skupnosti o ureditvi sega od odkritega prezira do begrudging sprejem. Mnogi so sprejeli slednji odnos Glede na neizogibnost uredbe.

To je bilo jasno z izjavo novoizvoljenega izvršnega direktorja Bitcoin fundacije, Patrick Murck, v svojem nedavnem Reddit AMA:

"Za mnoge tradicionalne ureditve finančnih družb, je videti, kot potrditev. Ali se strinjate s tem ali ne, nekateri stopnja ustrezne ureditve / neizogibna "

Čelu ureditev cryptocurrency je New York Oddelek za finančne storitve. Po viharju 90 dni, je odprto komentar obdobje na NYDFS začetne Bitlicenseproposal zaprta. Višji Ben Lawsky pred kratkim razpravljali o tem, kako je vhod iz cryptocurrency skupnosti v tem obdobju prisiljeni svojo službo, da ponovno oceni njihova prizadevanja za pripravo predpisov na ceno 20/20 v Las Vegasu.

Velik del javnega ogorčenju proti predlagani Bitlicense je spodbudilo, ki jih zaznavajo pristojnosti NYDFS odeja bi bilo nad vsemi Bitcointransaction v zvezni državi New York. Lawsky preselil jasno zrak tega napačno prepričanje, ki navaja, da se bo le finančni posredniki morajo imeti Bitlicense, ne razvijalcem programske opreme, rudarjem ali posamezne uporabnike, ki želijo, da bi Bitcoin transakcije z New York IP naslovov.

Poleg tega podjetja ni treba iti skozi kaj Lawsky opisal kot "okoren in podvajanja procesa", uporabi za več različnih licenc, ki služijo istemu namenu (ex licenco denar oddajnik in licenco za virtualno valuto). Postopek prijave bo namesto racionalizirati in navzkrižno zadovoljen.

Takšna je bila ena ilustracija truda Lawsky je izraziti pripravljenost njegove službe, da je prilagodljiva. Superintendent je bil prav tako previdni, da ne gleda na bankam, ob upoštevanju, da tradicionalne finančne institucije odločili, da deluje kot bi finančni posrednik za cryptocurrency veljajo isti predpisi kot virtualne valute podjetja.

Prihod prehodne Bitcoin Bitlicense

Medtem ko se banke lahko privoščijo stroške usklajevanja za Bitlicense, lahko nastajajoče virtualna valuta podjetja težko nositi finančno breme. Lawsky obravnavati to vprašanje z uvedbo najbolj opazen razvoj v Bitcoin regulationas pozno, za "prehodno Bitlicense".

"The (prehodno Bitlicense) bi omogočila mala podjetja in start-up, da delujejo v bolj prožen okvir za določeno časovno obdobje, v katerem bi se izvedli čas zimske preiskave. Pri odločanju, ali naj odobri (prehodno bitlicense), bi bilo treba upoštevati naslednje dejavnike

  • Narava in obseg poslovanja tožeče stranke in s tem povezano tveganje potrošnika.
  • Predvidena transakcijske obseg
  • Register z FinCEN kot Money Services podjetja
  • Kontrol, ki zmanjšujejo tveganje za primer, obveznica ali druga zavarovanja. "

V bistvu, prehodne bitlicenses bi mladim cryptocurrency podjetjem način za "zagon in igrajo po pravilih, ne da bi se zmečkala ogromnih stroškov usklajevanja". Vsako prehodno bitlicense bi prilagojena posebnim "profilu tveganja" strategijo družbe, ki je določen v delu, ki ga 4 dejavniki prej naštetih in plačilne sposobnosti podjetja.

Velik del stroškov usklajevanja prihaja iz postopka licenciranja sam, ponavadi stane $ 300,000 do $ 500.000 z uporabo in-house za skladnost. Ta številka po Judith Rinearson, partner na Bryan Cave VŽU, in priznan organ v plačilnih sistemih in elektronskih plačil. 300,000- $ 500.000 $ sploh ne vključuje stroškov plačevanja izkušen v hiši za skladnost se letno plačo med $ 100,00- 200.000 $.

Ben Lawsky izpostavil tudi, če bi se lahko prehodno bitlicense koristna za cryptocurrency novoustanovljena podjetja:

"Prav tako razmišlja o imenovanju majhno skupino specializiranih izpraševalcev na DFS, da se ukvarjajo z ustanavljanjem podjetij in njihovih zahtevkov za izdajo dovoljenj. To bo pomagalo jim znanja in boljše razumevanje edinstvenimi izzivi, manjših podjetij in ustanavljanjem podjetij se srečujejo, in nam bo omogočilo boljše prilagajanje naših zakonskih zahtev na določene situacije podjetij. "

Pomoč tako posebne skupine, ki bi lahko znižali stroške skladnosti dramatično in omogoča podjetjem, da se bolj osredotočijo na njihovo osredotočenost na razvoj njihove tehnologije.

Bitcoin predpisi: varstvo potrošnikov vs. Spodbujanje inovacij

Lawsky trdi iskanje ravnotežja med niso ovira za inovacije, in to, kar je potrebno za varstvo potrošnikov in preprečevanje pranja denarja, je vodilno načelo pri pripravi predpisa. Ali ne bo predpisi doseči to ravnotežje se ne bo znan, dokler jih ne začnejo veljati. Regulatorji in udeleženci na trgu podobni so vodenje ostro oko na precedens, ki določi NYDFS.

Po superintendent Lawsky, bo nov osnutek predpisov, ki vsebujejo spremembe prvotnega predloga, se sprosti v začetku decembra, kar je sprožilo še en 30-dnevni rok za pripombe.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Bitcoin proti USD (dolarjem) proti zlatu: katera je boljša naložba?

Post Bitcoin

Dnevno poročilo o kovancih: Blockstream, udobne igre, uredba o bitkiinu in tožbe v Floridi

Post Bitcoin

Lahko kupite potni list z Bitcoinom

Post Bitcoin

Prilagodljiva nabava Bitcoin ne bo stabilizirala cene Bitcoin

Post Bitcoin

2018 Napovedi: Bitcoin Will Crash-CTech

Post Bitcoin

Bitcoin kreditni Bubble Part 1: Bitcoin Margin Trading

Post Bitcoin

Peter Schiffs Euro Pacific Precious Metals za sprejem Bitcoin

Post Bitcoin

Kako prebrati transakcijo Bitcoin

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Coin Brief: Bitcoin VeriCoins, IBM-ovi Internet stvari, Syscoin proti Moolah, Bitlendingclub in Bitcon

Post Bitcoin

Bitcoin kot blago: Licenca za obdavčitev?

Post Bitcoin

Bitstamp: Stabilna Bitcoin Exchange

Post Bitcoin

Bitcoin Cene Surge & Zakaj ne bi smeli skrbeti