Uporaba Bitcoin Anonimno | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Uporaba Bitcoin Anonimno

Uporaba Bitcoin Anonimno

Vse transakcije Bitcoin se shranijo v javni knjigi, ki se imenuje blockchain. Podatki, ki so shranjeni v vsakem od teh transakcij vključuje Bitcoin znesek plačila in naslove Bitcoin pošiljatelja in prejemnika (med drugim). Ker vsako transakcijo uporablja bitcoins iz predhodnega posla, in blockchain je javni podatki, vsak Bitcoin plačila ima sledljivo zgodovino, ki bo viden nikomur.

Bitcoin naslovi same niso povezani z določeno osebo ali organizacijo. Zato je Bitcoin pogosto imenuje pseudonymousor psevdo-anonimni. Vendar pa se lahko identiteta osebe povezana z Bitcoin naslov z drugimi sredstvi. Ko se to zgodi, je mogoče določiti posle te osebe nazaj in naprej skozi blockchain zgodovino. En kršitev anonimnost lahko odkrijemo celotno Bitcoin zgodovino transakcij posameznika.

Toda, kako je naslov povezan z osebo? Najpogosteje je združenje nastane, ko ljudje objavljajo svoje ime skupaj z Bitcoin naslov na spletu. Toda obstaja veliko drugih načinov (si oglejte Top Sedem načinov vaše identitete je mogoče povezati z vašo Bitcoin naslov). Ko je društvo, ki bi lahko stranka z dovolj odločnosti, časa in virov analizirati blockchain in ugotoviti, koliko bitcoins ima posameznik, kako jih prejeli, in kako jih preživeti.

Za uporabo Bitcoin anonimno, je treba sprejeti ukrepe, da se prepreči svojo pravo identiteto ne bi povezana s transakcijami in naslovi varnostni ukrepi.

Tl; dr; Bitcoin ni anonimen - vendar je lahko anonimna dovolj, če ste previdni.

Uporabite nov naslov za vsakega prispelega transakcije

Prvi in ​​najlažji korak je, da uporabite novo, neuporabljeno naslov vsakega prispelega transakcijo. Preprosto ustvarjanje nov naslov in ga uporablja, da prejmejo plačilo pomaga skriti celotno stanje vašega Bitcoin denarnico. Če vsako plačilo boste prejeli gre na drug naslov, ki ga ima v lasti, nato pa se ti bitcoins širijo med več naslovov, namesto da bi se shranijo v velikem enkratnem znesku na en naslov. To je veliko težje, da nekdo ve, koliko bitcoins imate zato, ker je večina Bitcoin stranke niso javno razkrili, ki obravnava imate, ko dobiš plačilo.

Vendar pa lahko te naslove javno povezana med seboj, ko ste poslali plačilo. Če je skupni znesek transakcije ste pošiljanje večji od zneska, ki ga imate na enem naslovu, potem mora bilance nekaj vaših naslovov se kombinirajo, kot so vhodi, da bi dosegli skupni znesek transakcije. Ko je ta transakcija shranjena v blockchain, lahko navede, vendar ni nujno dokazati, da so bili ti posamezni vhodni naslove v lasti enega samega subjekta. Če je vaša identiteta ni bila povezana z nobeno od svojih naslovov, mora vaša anonimnost še vedno najbolj varna.

Ampak, če že imate nekaj transakcij, povezanih z vašim imenom, je morda najbolje, da začnete popolnoma novo denarnico, ki je namenjen za uporabo Bitcoin anonimno, in prenese svoje bitcoins na novo denarnico, ki jim teče skozi mešalnik. Naj bo vaš anonimni denarnico in redno denarnico ločeno - ne pošiljajte kovancev med njima, ne da bi s pomočjo mešalnika.

Omeniti velja tudi, da je Bitcoin transakcije vedno porabili celotno količino shranjene v naslovu. To pomeni, če pošiljate 1 Bitcoin iz naslova, ki vsebuje 2 bitcoins, se bo dodatno 1 Bitcoin vključene v transakcijo, vendar bo poslan nazaj na eni od svojih naslovov. V najbolj preprosti obliki bo sprememba vrniti na prvotni naslov, vendar to ima veliko pomanjkljivost, da bo jasno vidno, kateri naslov pripadal stranki prejemnici. Iz tega razloga je večina Bitcoin denarnice samodejno ustvarjanje novih sprememb naslovov za prejemanje ostanke svojih poslov. Ti naslovi sprememb lahko pomaga masko, ki resnično je predvideni prejemnik transakcije.

Tl; dr; ustvariti nov naslov za vsako plačilo, ki ga želite prejeti - pomaga skriti svojo skupno izravnavo Bitcoin.

Izogibajte se lahki odjemalci in Hosted Denarnice

Skoraj vse tanke clientsleak ki obravnava imate, da karkoli Enostavno Plačilo za preverjanje (SPV), strežnik se povezati. Lahki odjemalci ne hranite blockchain lokalno. Namesto tega so poizvedbo enotno SPV strežnik za posle, ki vključujejo naslove v vaši denarnici. Medtem ko je ta funkcija je veliko bolj učinkovito in hitro, kot razčlenjevanju blockchain lokalno, kompromis je, da vsak Bitcoin naslov, ki ga lastnik predloži strežnik SPV.

Hosted stranke so še slabše v smislu anonimnosti. Vse vaše zasebnih in javnih ključev prebivajo na strežnikih 3. Stranka, zato je nepomembno za izvajalca, da vedo, kateri Bitcoin naslovov, ki ste lastnik. Poleg tega se vse druge informacije, ki ste jih predložili za storitve, povezane z vašim Bitcoin naslove in lahko dostopne, ki jih operaterji storitev.

Te vrste denarnic bi bilo enostavno za operaterja SPV strežnika ali skrbnika storitev ne le vedo, ki Bitcoin naslove imate, ampak jih povezati z vašega IP naslova. Operater bi lahko objavi informacije, ki jih bo mogoče vdreti in informacije ukradejo, ali pa se lahko subpoenaedor NSL'dto zagotoviti zapor do kazenskega pregona ali vladne agencije.

Eden od temeljev Bitcoin se ne bi bilo treba zaupati vsako posamezno stranko. Z vidika anonimnosti, je najbolje, da uporabite celotno Bitcoin stranko kot Bitcoin-Qtor Armory, in shranite celotno blockchain lokalno.

Tl; dr; Tanka clientsand gostila denarnice puščajo ki obravnava imate - uporabljate celotno stranko kot Bitcoin-Qtor Armoryinstead.

Bitcoin in Vaš IP naslov

Ko se začetek posla na računalniku je Bitcoin stranka pošlje potrebne podatke za druge stranke, učinkovito oddajanje prenos Bitcoin do omrežja. Bitcoin ne šifriranje svojega prometa, kar pomeni, da svojega ponudnika internetnih storitev, lastnik javnega WiFi hotspot vaš uporabljate, ali NSA lahko ogledate v svoje posle in določiti svoje Bitcoin stanja z malo truda. Za dovršen tretji osebi, da je povsem mogoče zbrati veliko podatkov o izvedli transactionsto razkrije identiteto uporabnikov Bitcoin na splošno.

Če je vaša potreba po anonimnosti nalogov preprečevanju IP sledljivost, se morate povezati z omrežjem Bitcoin prek anonimiziranje plasti kot Tor ali navideznega zasebnega omrežja (VPN).

Tor

Get Torfrom na uradni spletni strani, namestite odjemalca Tor in se prepričajte, da deluje. Nato pojdite na nastavitve omrežja vašega Bitcoin stranke in nastavite povezavo SOCKS proxy, naslov 127.0.0.1 (znan tudi kot localhost) preko vrat 9050 (standard Tor pristanišču) ali v pristanišču, 9150 (če ste namestili brskalnika snop Tor). Tor je seveda počasnejši od vaše neposredne internetne povezave, tako da, če želite, da setup celotno stranko za uporabo preko Tor, bi bilo dobro, da najprej prenesete blockchain brez Tor, in nato uporabite Tor kadarkoli pošljete transakcijo.

VPN

Poleg Tor je možno tudi, da uporabite VPNto skriti svoj IP-naslov. Ampak to prihaja z določbo, da morate zaupate ponudniku VPN ni, da se prijavite ali razkriti svoje posle. Večina ponudnikov VPN zagotavljajo konfiguracije ali aplikacije, ki se samodejno pot vsi vaši internetni promet skozi njihovo delo, tako da ni potrebno izvesti dodatne konfiguracije na vašem Bitcoin stranko.

Uporaba javnih (WiFi) omrežje je za dodatno plast anonimnosti

Ko se javno WIFI uporablja poleg Tor ali VPN, je še en sloj varnosti dodana v anonimnosti. Domači ponudniki internetnih storitev zbirati imena stranke, naslove in druge osebne podatke, ko se stranka prijavi za službo. Vaša identiteta je neposredno vezana na svoj IP naslov in ne glede na internet prometa, ki ga ustvarijo z uporabo njihovih internetno povezavo.

Javna WIFI vas ne zahteva, da predloži svoje osebne podatke, da bi internetno povezavo, zaradi česar je težje za vašo dejavnost izsledi nazaj. Vendar pa obstajajo še druge stvari, da razmisli. Vaš MAC naslov bo najverjetneje prijavljeni s strani izvajalca javne WIFI, ki se lahko uporablja za identifikacijo računalnika. Večina operacijskih sistemov vam omogočajo, da prevara pravi MAC naslov vašega mrežne kartice, ki jih ustvarjajo, in namesto da bi z uporabo naključnega MAC naslov. To je treba storiti vsakič pred priključitvijo na javno WiFi omrežje. Prav tako menijo, druge načine, na katere bi lahko svojo identiteto, povezanih z vašo povezavo, kot so:

 • Varnostne kamere v okolici
 • Uporabljajo isto lokacijo WIFI na podlagi ponavljajoče in so zaposleni priznana
 • S kreditno kartico za nakup blaga na lokaciji
 • Brskanje nešifriranih strani, ki ste jih predložili svoje osebne podatke

Ne pozabite, da je priporočljivo, da vse svoje javne WIFI prometa šifrirane s Tor ali VPN.

Tl; dr; Skrijte Bitcoin internetnega prometa prek Torand / ali VPN. Uporaba javnih WiFi kot dodaten ukrep.

Kako priti Bitcoins anonimno

Čeprav je možno, da anonimni Bitcoins kasneje razbije identitete verigo, ki vas povezuje s kovanci, je najboljši način, da ostanejo anonimne ni, da so vaše poverilnice povezane s transakcijo Bitcoin na prvem mestu.

Če kupite bitcoins na spletni strani za izmenjavo, oni so neizogibno povezani z vašim imenom. Večina izmenjave zahtevajo, da preveri svojo identiteto z zagotavljanjem skeniranje osebne izkaznice. Morda boste morali zagotoviti tudi skeniranje položnic ali bančne izpiske, da dokaže svoj fizični naslov. Prav tako mnogi izmenjave sprejme le nacionalne prenose valut preko bančnega računa ali kreditne kartice, dodatno dokazuje svojo identiteto in izstop papirnato sled, ki je enostaven za sledenje. Ko si zagotoviti izmenjavo z umikom Bitcoin naslov za pošiljanje svoje na novo kupljene bitcoins, da je ta naslov, povezan z vašim imenom v evidenci izmenjav. Te evidence bi lahko ušli, objavljeni ali uradnikov organov pregona zahteva.

Tl; dr; izmenjave Bitcoin zahtevajo dokumente in bančne račune, ki dokazujejo, kdo ste. Izogibajte se jih.

Nakup Bitcoins na osebo

Najbolje kupiti bitcoins v anonimni način se bo srečal iz oči v oči z nekom, ki želi prodati bitcoins za fizično gotovino. Obstajajo številne websiteswhere lahko najdete ljudi v trgovini, vendar so najbolj priljubljena spletna stran je LocalBitcoins. Če želite ostati anonimni, je treba sprejeti naslednji ukrepi:

 • Ne zagotavljajo nobenih informacij, ki bi jih lahko uporabili za identifikacijo. Ne zagotavljajo svoje pravo ime, osebni elektronski naslov, telefonsko številko, ali fizični naslov.

  Če morate navesti telefonsko številko ali pa uporabite telefon za usklajevanje blagovne sreÄŤanje, dobil telefon gorilnika. Oni so poceni in jih je mogoče kupiti z denarjem.

  Glede na vaše anonimnosti potrebe, boste morda želeli uporabiti anonimno internetno povezavo, kot je Tor, na LocalBitcoins dostopa in met-stran e-poštni račun.

  Poišči prodajalca, ki je pripravljen za trgovino Bitcoins za gotovino.

  Oglejte si prodajalca zgodovino in povratne informacije, ki so jih prejeli od drugih kupcev, ne trgujejo z novimi prodajalcev.

  Meet v dobro poseljena, javnem mestu. Morda bi bilo koristno, da se peš ali s kolesom v mesto, da ne bi bilo vašega vozila ali njegovo registrsko tablico identificirati. Če morate voziti na lokacijo, park zelo daleč stran, ali pa prijatelj vas odložim in pote.

Tl; dr; Bitcoins kupljene osebno od tujca s fizičnim denarjem so zelo anonimen.

Nakup Bitcoins z gotovino na pošti

Anonimni denarna nakazila se lahko izvede tudi s pošiljanjem fizični denar po pošti ali z nekaterimi ponudniki plačilnih kot MoneyPak. V tem primeru bo prodajalec zagotovi poštni naslov in vas bomo pričakuje, da pakiranje in ladja plačilo do njih. Odvisno od pogojev dogovora, lahko prodajalec zahteva, da najprej pošljete plačilo, ali pa se lahko dogovorita, da se za bitcoins v hrambe. Za dodatno varnost, se lahko odločite tudi za pošiljanje paketa kot priporočeno pošto, ga zavarujejo, ali pa zahtevajo podpis ob dostavi. Če ste zavarovanje paket, je dobro, da video ali fotografije vsebine paketom, da dokaže svojo vrednost v primeru poštnih storitev izgubila ali krajo paket.

Če se ne odločite, da se zagotovi povratni naslov na paketu, bo najverjetneje označila za poštne storitve za nadaljnji pregled (morda z rentgenskim slikanjem ali pse drog). Prav tako je najbolje, da ne uporabljajo povratni naslov, ki ne obstaja, saj bo paket označen tudi. Tudi, če pošiljka ne bo dano, in se ne more poslati nazaj v vas, fizično denarni bodo seveda izgubili.

Poleg tega mnogi prodajalci raje uporabljajo PGP / GPGencrypted komunikacijo, tako da je njihov poštni naslov razkrila samo za vas in nikoli shranjeni na strežnikih slu`be v golo besedilo. To lahko izkupiček za nastavitev PGP / GPG na računalniku, oglaševanje, ki ga podpirajo, in zagotoviti svoj javni ključ.

Tl; dr; Bitcoins kupili preko gotovine poslano po pošti, so nekoliko anonimna, čeprav bo vaša vrnitev naslov (če je na voljo), znan prodajalcu.

Nakup Bitcoins iz bankomata

Vedno več Bitcoin bankomati se pojavljajo. V nekaterih državah prosijo za veliko identifikacijske podatke, preden lahko kupite vse kovance, drugi pa so povsem anonimni in preprosto ustvarjanje papirja denarnico ali prenos bitcoins na naslov po vaši izbiri po krmljenjem jih nekaj denarja. Če boste našli takšno Bitcoin bankomat, bi bila dobra izbira, da bi dobili bitcoins anonimno in brez večjih težav, tudi če boste morali plačati nad trenutno tržno ceno - vendar so redki.

Spletna delo

Drug način, da bi dobili Bitcoins anonimno je, da jih zaslužili s spletno delo. Obstaja veliko raje senci ponudbe za delo, čeprav vedno s potrebno skrbnostjo pri sprejemanju zaposlitve in ostati anonimna, da je seveda nujno, da nikoli ne razkrije svojo resnično identiteto svojih delodajalcev.

Reddit je Jobs4Bitcoinssubreddit je dober kraj za iskanje za delovna mesta, ki plačujejo Bitcoins. Ponudbe za delo morajo biti označeni z [najem] in to je do vas, da stik, ko ste ugotovili, kaj vam je všeč. Lahko seveda oglašujejo tudi svoje tržne spretnosti z delovnega mesta, se prepričajte, da ga označite z [FORHIRE].

Coinalityis dobro Bitcoin delo stran ima veliko dela ponudbe, ki se lahko filtrirani glede na vrsto zaposlitve, kategorije, plačilo in lokacijo. Večina ponudbe delovnih mest na Coinality sta tehnologija in internet povezani in veliko je mogoče storiti na spletu od kjerkoli na svetu. Prav tako lahko objavite svoj življenjepis, da bi pritegnili potencialne delodajalce.

Obstajajo tudi deset strani, ki plačujejo minuskula zneske za obisk mesta in gledal oglase, vendar so na splošno ni vredno časa in truda.

Tl; dr, lahko dobite anonimnih bitcoins, ki delajo za njih. Vendar ne delovna mesta, ki vam plačujejo, da gledajo video posnetke ali pa kliknite povezave - ne bodo plačali veliko.

Rudarstvo

Rudarstvo kovnice sveže bitcoins, ki niso obstajale prej in je zato anonimen način za pridobitev kovancev. Glavna pomanjkljivost je, da je rudarska razvila iz nečesa, kar bi lahko vsakdo storiti z blagovnih strojno opremo na zelo konkurenčnem trgu, kjer je specializirano samo rudarsko strojno opremo (tako imenovane Asics), lahko upamo, da ustvarjajo dobiček.

Takšna Bitcoin rudarjev ni enostavno priti, čeprav, še posebej, če ste iskali za tistega, ki vam bo prinesel več kot svojo Zahtevana cena. Težava na minsko Bitcoins stalno narašča, zaradi mehanizma samoregulacije mreže, in pogosto Bitcoin rudarji lahko kupite le na prednaročila, ki je bolj pogosto kot ne izkazalo, da je razočaranje za rudarske navdušence. Na splošno, možnosti, da bi dobili več Bitcoins z rudarstvom, kot je preprosto nakupom so tanki, da nihče, razen če ste vlagajo v veliki operaciji rudarstvo.

Če ste še vedno razmišlja gredo po tej poti za zaradi anonimnosti je, narediti svojo domačo nalogo in raziskave Bitcoin je težava rast in s tem povezana ROI (Return on Investment) izračuni so na voljo rudarske opreme. Pozornost posvetila tudi za ugled proizvajalci strojne opreme in prodajalci.

Tl; dr, Rudarstvo je odličen način, da bi dobili bitcoins anonimno, vendar zahteva veliko vnaprejšnje investicije in ni nobenega jamstva, da bom svoj denar nazaj.

Čiščenje Vaš narisano Bitcoins

Če imate bitcoins, ki so že na nek način zastrupljenim s povezavo, ki vam lahko ugotovili, da je mogoče prekiniti povezavo in učinkovito ponovno anonimni kovance. Če je to narejeno pravilno, prihodnje transakcije od te točke naprej ne bo več povezana z vami.

V ta namen so mešalniki (znan tudi kot zatikal). Osnovna ideja je, da pošljete kovance, ki jih želite, da so anonimni v mešalnik, ki pa pošlje nazaj enak znesek minus pristojbina za nov naslov, ki ga navedete. Kovanci, ki jih prejmete nazaj so od velikega bazena s storitvijo mešalne vzdrževana in v idealnem primeru nima nobene povezave z vašim izvirnih kovancev.

Glavna pomanjkljivost tega koncepta je njegova centraliziranost. Moraš zaupati storitev mešanja dati nazaj svoje kovance in dodatno moraš zaupati, da ne vodijo nobene evidence o opravljenih mešanja poslov. Še posebej je ta točka je zapleteno, saj nikoli ne moreš vedeti zagotovo, kaj delajo s podatki. Če mešalnik res ne vodi nobene evidence transakcij, nimajo način, da ga dokažejo. Po drugi strani pa, če ne, ali so celo prisiljeni predati svoje podatke, ki jih nikakor ne vedeti.

Velik napredek v centraliziranih mešalniki so ti CoinJoin transakcije. CoinJoin bazeni število transakcij iz več uporabnikov skupaj na način, ki onemogoča, da bi povedal, z absolutno gotovostjo, ki pošiljajo, koliko kovancev na kateri naslov. Najboljši del je, da CoinJoin ne zahteva zaupanje v tretji osebi, saj ga je mogoče opraviti v celoti med udeleženci in na nobenem mestu, so svoje kovance v nevarnosti, da se ukradeno.

Blockchain.info je wallethas vgrajeno funkcijo imenovano "Shared kovanca", ki uporablja CoinJoin. Za uporabo je šel na "Send Money" zanka v Blockchain.info denarnici in nastavite vrsto transakcije v skupni rabi Coin. Lahko izberete, koliko ponovitev hočeš, ki je število korakov vaš posel gre skozi, preden prispe v končni namembni kraj. Več ponovitev enak boljšo zasebnost, ker je povezava do vas postane šibkejši z vsakim korakom.

Imejte v mislih, da Blockchain.info deluje to storitev, in ni jasno, ali se da vse dnevnike, ki so povezane z mešanim transakcijo (tj naslov IP ali Bitcoin naslove). Če uporabljate Tor ali VPN, potem je to lahko manj skrbi, ker tvoja prava IP naslov ostane skrita.

->

Bitmixer je centralizirana mešanje storitev. To vam omogoča, da določite enega ali več naprej naslove, kjer boste prejeli vaše mešane kovance. Določite lahko tudi zamudo in distribucijo odstotek med naslovi dodatno prilagodite proces. Ko ste končali z namestitvijo, boste dobili vhodne naslov in posebno kodo. Koda boste preprečili dobili svoje kovance iz prejšnjih mešanic, ko uporabljate Bitmixer več kot enkrat. Pristojbine Bitmixer so 0,5% plus dodatnih 0.0005 BTC za vsako naprej naslov uporablja.

Bitcoin Megla je centraliziran mešalnik, ki obstaja v obliki Tor skrite storitev. Za dostop do prave spletne strani morate Tor omogočen JavaScript. Ustvariti morate račun prvi, ki boste poslali kovance, ki jih želite, da se pomešajo. Potem lahko zahtevate dvige in stran se bo samodejno Poslučajiti vrsto izplačil z različnimi zneski in zamud. Nadomestilo se naključno preveč, med 1% in 3% na depozit.

Tl; dr; Bitcoin mešalci lahko pomaga prekiniti povezavo med svojo identiteto iz nekaterih bitcoins z zamenjavo svojih kovancev s kovanci drugih ljudi veliko krat več.

DarkWallet

Bitcoin je še vedno dokaj nova tehnologija, in poskusi, da bi anonimno uporabo mogoče z dobro uporabnost so še mlajši. Obetaven projekt v zvezi s tem je DarkWallet, ki želi biti Bitcoin denarnico za množice, ki omogoča anonimnost in zasebnost, kot je napora, kot je mogoče. DarkWallet je pred kratkim izšla kot alfa programske opreme, in se še ni priporočljiva za uporabo s pravimi bitcoins, dokler ni končan bolj testiranje in razvoj. Končni cilj je ustvariti denarnico, ki temelji na CoinJoin transakcij, prikrite naslovov (ki pomagajo skriti sprejemnik, tudi če je bil stealth naslov javno objavljenih) in dostop prek proxy mrež, kot Tor. DarkWallet bo na voljo kot dodatek za Chrome in Firefox.

Bitcoin Video Crash Course

Vedeti več kot 99% prebivalstva o Bitcoin. Ena email dan 7 dni, kratke in izobraževanja (zagotovljeno). 

Sorodne novice


Post Bitcoin

Expedia sprejema Bitcoin za rezervacije hotelov!

Post Bitcoin

Profitable Bitcoin Cloud Mining: bitcoin mining brez težav

Post Bitcoin

Pojasnjene so osnove Bitcoin: EFG-ji BTC

Post Bitcoin

Lets Improve Together

Post Bitcoin

Kako povečati svoje Bitcoins za 20% letno na avtopilotu

Post Bitcoin

Bitcoin pipe in Adblockers

Post Bitcoin

Slaba novica za Bitcoin: ameriška delovna skupina za izdajo Bitcoinovega pravilnika

Post Bitcoin

BTCRobot - Avtomatizirano Bitcoin Trading Software Bot pregled

Post Bitcoin

Kaj je zasebni ključ Bitcoin, kako ga uporabljati, naj bo varno!

Post Bitcoin

Reddcoins ReddAPI se zaustavi, umaknite svoj RDD

Post Bitcoin

27. april 2015

Post Bitcoin

Kako odstraniti bitko na domu v 5 korakih