Zasebne tipke: uvozi proti pometanju | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Zasebne tipke: uvozi proti pometanju

Zasebne tipke: uvozi proti pometanju

Poznavanje razlike med uvozom zasebni ključ in pometanje je pomembno, še posebej, če uporabljate papir denarnice.

Uvoz

Ko uvozite zasebni ključ, si preprosto tako, da zbiranje zasebnih ključev v programski denarnici. Če vse bitcoins pripadajo zasebnim ključem, bodo zdaj vključeni v bilanco svojo programsko opremo Denarnico. Toda ti bitcoins ostajajo dodeljena zasebnim ključem: na primer, če se uvoz denarnico papirja, sedaj obstajajo njegove bitcoins tako na denarnico papirja in programske opreme denarnico. Če kdo dobi v roke zasebnega ključa, da bo papir denarnici je, ali ste že imeli dostop do svojega zasebnega ključa, lahko še vedno preživijo svoje bitcoins. Poleg tega bodo vsi bitcoins poslane v denarnico papirja v prihodnosti se knjižijo tako za denarnico papirja in programske opreme denarnico.

Druga pomembna stvar, da v mislih je, da če je katera od zasebnega ključa je bitcoins preživel s pomočjo programske opreme denarnico (tj izdelavo spletni nakup), nato pa se bo zasebni ključ popolnoma osiromašen svojih bitcoins. Tudi če je samo del svojih bitcoins so preživeli. To je zato, ker Bitcoin transakcije porabili celotno dobroimetje zasebnega ključa, in poslali kakršno koli ostanki spremembo na novo ustvarjenih zasebnega ključa v denarnici programske opreme.

Uvoz lahko privede tudi do drugih vprašanj, kot je treba pri uvozu v deterministično denarnico ponovno varnostne kopije zasebnih ključev.

Ko bi si Uvoz zasebnega ključa?

Narediti bi morali samo za uvoz, če ste ustvarili zasebni ključ (ali papirnato denarnico), da sami in nihče drug nima nikoli, ali bo kdaj imajo dostop do njega. Če vam nekdo drug dal denarnico papir, ali njegov zasebni ključ je bilo videti, ali bo treba gledati z drugimi ljudmi, morate pomesti namesto.

Sweep

Pometanje zasebnega ključa je isto kot uvoz, vendar z dodatnim korakom: vse bitcoins pripadajo zasebnim ključem se pošljejo na novo Bitcoin naslov na vaši programske opreme odjemalca. To se naredi s pomočjo transakcije Bitcoin, zato je potrebna internetna povezava za pošiljanje transakcije in dokončanje zamah. Po sweep končano, se denarnica papir popolnoma izpraznjena sredstev in vsi zasebni ključ je bitcoins zdaj pripada novega zasebnega ključa v denarnici programske opreme.

Ker pometanje vključuje pošiljanje transakcijo (zase), se bo pristojbina za rudarska od 0,0001 BTC ponavadi treba odšteti od vašega stanja. Glede na to, kateri odjemalec uporabljate, ta znesek je opcija ali konfigurirati.

Ko bi si Sweep zasebnega ključa?

Vi bi morali brisati zasebni ključ, če ima nekdo drug, ali bodo kdaj imeli dostop do zasebnega ključa (kot če ti nekdo dal denarnico papirja ali zasebni ključ je bil objavljen na spletu). To bo preprečilo tatu od kdaj bi mogli preživeti bitcoins, povezane z njim, tudi če imate ali ste kdaj dobili dostop do njega. Če se bo ponovno uporabi zasebni ključ (ali papir denarnico), v prihodnosti pa jo lahko naprej in znova pomete njegovo vsebino še enkrat se bitcoins poslana.

Če ste še vedno v dvomih, ali za uvoz ali brisati zasebni ključ, morate verjetno dimnikar. To rešuje veliko vprašanj, ki lahko izhajajo iz delaš uvoz.

Kateri Software Stranke lahko Uvoz in Sweep

Vedeti več kot 99% prebivalstva o Bitcoin. Ena email dan 7 dni, kratke in izobraževanja (zagotovljeno). 

Sorodne novice


Post Bitcoin

Vrednost Bitcoin: narava in izvor denarja

Post Bitcoin

Skandinavska dostava hrane Pizza24 sprejema Bitcoin v treh državah

Post Bitcoin

Kako sprejeti Bitcoin Donacije na vašem blogu

Post Bitcoin

Onyx Ashanti - digitalni nomad, izumitelj, glasbenik, filozof in entuzijasta Bitcoin

Post Bitcoin

Sprejmite Bitcoin sami

Post Bitcoin

Bitcoin v Mainstream delu 1: Švicarski Bitcoin raziskovalni dokument

Post Bitcoin

Kaj je najboljši Bitcoin procesor za plačila? Coinkite ali BitPay?

Post Bitcoin

Wikipedia začne sprejemati donacije bitkoin po nedavnih navodilih IRS

Post Bitcoin

Federal Reserve vidi svetlo prihodnost za Bitcoin

Post Bitcoin

Kaj je Segwit? (Ločeno pričevanje)

Post Bitcoin

Xapo je razočaranje Bitcoin debetno kartico Rollout

Post Bitcoin

Kako sprejeti Bitcoin plačila za mala podjetja