Pomembne stvari za nove Bitcoiners | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Pomembne stvari za nove Bitcoiners

Pomembne stvari za nove Bitcoiners

Spodnji seznam vsebuje nekatere bistvene informacije za tiste, ki želijo, da bi začeli z Bitcoin. Upam, da bo to pomagalo, da se izognete nekaj pasti in glavobol.

 • Bitcoin je notinherently anonimen

  Bitcoin je Pseudoniman. Bitcoin transakcije ne vsebujejo nobenih osebnih podatkov, vendar vsak posel vsebuje Bitcoin naslove pošiljatelja in prejemnika (e) transakcije. Vse transakcije so stalne voljo javni podatki za vsakogar, da pregledajo.

  Če lahko prava identiteta v vsakem primeru biti vezan na enega od svojih Bitcoin naslovov, lahko vse transakcije, ki vključujejo ta naslov izsledi nazaj. To se običajno zgodi, ko boste razkriti lastništvo naslova, na primer, z objavo Bitcoin naslov na javni spletni strani (na primer osebni blog, forum, ali socialna stran), ali dobavo spletno izmenjavo s svojo realno identiteto za namene preverjanja. Poleg tega, z uporabo Bitcoin mešalniku ali mešanje servicecan pomoč, če ste vnesli v tem scenariju.

  Poleg tega bi lahko podjetje, ki lahko analizira pomembne dele internetnega prometa (tj NSA) lahko določimo IP naslov pošiljatelja transakcije Bitcoin. Vendar pa lahko z uporabo omrežnih orodij, kot so VPN 3. Stranka ali omrežja Tor oddajati poslov pomoč pri obiti to vrsto analize omrežij.

  Fizični denar je bolj anonimen kot Bitcoin.

  Za več podrobnosti, si oglejte Uporaba Bitcoin anonimno.

 • Morate hraniti vaše Bitcoin denarnice varno

  Varnost je pomemben del Bitcoin lastništva. Več sto tisoč bitcoins so nepreklicno izgube zaradi kraje, odpovedi trdega diska, in pozabljivost. Zaščita in varnostno kopiranje denarnico je treba.

  Odsotni in šifrirane denarnice so najbolj varna možnost, vendar se lahko občutljivi na fizične kraje, izgube ali pozabijo svojih geslo. Oglejte si moj vodnik za izbiro walletfor najboljše varnostne prakse in rezervne postopke. Poleg tega si poglej Piachu je osnovna varnost Guideon reddit. Zajema osnove pri čemer je varnost pomembna uporabnik Bitcoin.

  Če ste shranjevanje vaših bitcoins s 3rd stranka, se prepričajte, da so ugledne, zaupanja vreden, in imajo stroge varnostne prakse za shranjevanje bitcoins, kot z uporabo metode hladno shranjevanje za večino svojih sredstev.

 • Ne shranjujte velike količine bitcoins v spletni denarnici

  Tam je bilo veliko primerov 3rd strank izgubilo ali krajo bitcoins. Razlogi so običajno taksist, kraje s strani dobavitelja storitve ali izgube zaradi tehničnih razlogov.

  Če morate uporabiti spletno denarnico, hranite na količino bitcoins je shranjeno v majhni količini. Vedno obstaja možnost, da jih nikoli ne bomo dobili nazaj.

 • Ne uporabljajte možganov denarnico, če ne veste, kaj počnete.

  Brain denarnice so Bitcoin zasebni ključi programsko generirane z uporabo le geslo. To odpravlja potrebo za shranjevanje datotek denarnice na računalniku. Vsakdo, ki poznajo gesla lahko ustvari zasebni ključ in porabili bitcoins ki ji pripada.

  Automated bote po vsem svetu so že ustvarila milijone možganskih denarnice s skupnimi gesel. Spremljajo skupinske verige transakcij, poslanih na te denarnice. Če vaši možgani denarnica geslo je skupen niz besed, stavek najdemo v knjigi, ali črta iz filma, bodo vsi bitcoins poslana na njej se ukradeno v nekaj sekundah. Ljudje so slabi viri naključnosti in s tem prišli do ne-naključnih gesel. Torej uporabljajte le beg denarnico, če ste zelo prepričani, vaše geslo, se nikoli ne bi odkrili.

 • Transakcije so ireverzibilne

  Ko ste poslali bitcoins in transakcija je bila dovolj potrjena, transakcija ni mogoče razveljaviti. Ni načina, da bi dobili svoje bitcoins nazaj. Torej biti zelo previdni, ko vnesete znesek in prejemnika naslov transakcije Bitcoin.

  Če je transakcija ni bila dovolj potrjena (je 6 potrdila splošno strinjali, da je treba ustrezno potrjeno), je mogoče, da se naknadno nasprotujoči transakcija sprejeta namesto originalnega, nepotrjenih posla. Znan kot dvojni poskus preživijo, se to lahko zgodi, če je v sporu transakcija hitro oddajati v omrežje po izvirniku. Značilno je, da bo rudar sprejme le prvi posel videli v mreži, in prezreti naknadno nasprotujoče transakcijo. Vendar so bili nekateri rudarji znano, da izberejo spornega posla, če se splača višjo pristojbino. Poleg tega lahko v sporu transakcija oddaja dovolj hitro, da se zdi, kot prvo transakcijo z drugimi vozlišči v omrežju. Če dve rudarjev rešili blokov ob približno istem času, forkcan pride blok verige: dve različici posla glavne knjige obstoječo hkrati.

  Sčasoma, eden od poslov bo postala veljavna, drugi pa ne upošteva. Če je bila ena izmed transakcij, vključenih v bloku prvi, bodo zavrženi drugi. Če je prišlo do vilice blok verige, bo na koncu ena različica skupinske verige postanejo več kot drugi, in transakcija na dolgi verigi se šteje za veljavno.

  Torej, če se strinjate bitcoins kot plačilo za fizično točko, bi morali počakati, dokler se transakcija dovolj potrjena pred predati blago.

 • Več ne vlagajo v Bitcoin kot si lahko privoščite izgubiti

  To bi moralo iti, ne da bi rekel, ampak, če ste porabili svoj denar za bitcoins, bodite pripravljeni, da bi lahko izgubila večino ali vse svoje vrednosti. Cena je trenutno zelo nestanovitna zaradi več razlogov:

   Bitcoin je zelo mlada in je še vedno pridobiva zaupanje javnosti.

   Javno zaupanje in zanimanje močno neodvisno temelji na povezanih Bitcoin dogodkih in medijski pokritosti.

   Večina bitcoins so morda v lasti majhen odstotek prebivalstva, ki potencialno omogoča ti ljudje manipulirati cene. Primer taktika je prodaja velike količine Bitcoin med panika prodajajo dogodke, in nakupom velike količine enkrat dna cen ven.

  Čeprav je malo verjetno, če se ugotovi, da je temeljna napaka, da obstaja v protokolu Bitcoin, je zelo možno, da bi se cena Bitcoin zmanjša na skoraj nič.

 • Rudarstvo je donosna le z dragimi ASIC računalniki

  V prvih dneh Bitcoin, so bloki kopljejo uporabo CPU osebnih računalnikov prvih posvojiteljev. Danes je najbolj rudarstvo opravi s pomočjo ASIC računalnike s strojno opremo, posebej zasnovana narediti samo eno stvar: moje bitcoins. Ker sprostitev ASIC Bitcoin strojne opreme, je rudarstvo težave poplavo. Na tisoče ljudi, ki so kupili in vodijo ti računalniki 24 ur na dan, 7 dni na teden, potiskanje težava višje in višje.

  Razen, če si lahko privoščite, da bi porabili več deset tisoč dolarjev na rudarske opreme, bodo stroški zagona in električne energije je veliko večja, kot bi jih lahko zaslužili s rudarskih bitcoins.

Bitcoin Video Crash Course

Vedeti več kot 99% prebivalstva o Bitcoin. Ena email dan 7 dni, kratke in izobraževanja (zagotovljeno). 

Sorodne novice


Post Bitcoin

Kaj je Bitcoin Brain Wallet in kako ustvariti enega

Post Bitcoin

Jeffrey Tucker: Bitcoin bo uspeval v gospodarstvu, ki ne bo uspelo

Post Bitcoin

Rastoče sprejemanje Bitcoin: 6 načinov uporabe BTC

Post Bitcoin

Google Just Murdered 99Satoshis (posoda Bitcoin Update)

Post Bitcoin

Google Adsense Alternative za Post Bitcoin Faucet Apocalypse

Post Bitcoin

Kako kupiti Bitcoin z bančnim računom. Prenos žice

Post Bitcoin

Kako zaslužiti s širjenjem besede o Bitcoinu

Post Bitcoin

Član izvršnega odbora Evropske centralne banke je proti Bitcoinu

Post Bitcoin

Poskusite kupiti Bitcoin s Paypalom? Tukaj je kako v 2 minutah

Post Bitcoin

Lahko kupite potni list z Bitcoinom

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Coin Brief: Bitcoin VeriCoins, IBM-ovi Internet stvari, Syscoin proti Moolah, Bitlendingclub in Bitcon

Post Bitcoin

5 Metode za nakup Bitcoin s PayPal Takoj v letu 2018