Kako zaslužiti denar z Bitcoin | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kako zaslužiti denar z Bitcoin

Kako zaslužiti denar z Bitcoin

Če pogledamo, da zaslužiti nekaj dodatnega denarja ali zgraditi svoj portfelj premoženja? Bitcoin je velika možnost za to. Ko večina ljudi misli, služenje denarja s pomočjo Bitcoin, mislijo o rudarstvu in vlaganje v vse digitalne valute, vendar pa v teh dneh obstajajo številne druge metode ljudje lahko uporabite za ustvarjanje Bitcoin in denar zase.

Oglejmo si nekaj najbolj znanih in zanesljivih načinov, da bi denar z Bitcoin.

Najbolj učinkovit način, da bi denar z Bitcoin

Ena spregledati način, da bi denar z Bitcoin je zgraditi in upravljati svoj Bitcoin pipo. Lahko zaslužil kjerkoli med $ 50- $ 800 na mesec, ki ga izvaja svoj Bitcoin pipo. Proces teče pipa je zelo preprosta in je vse razloženo v tem priročniku.

Z izvajanjem svoje Bitcoin pipa boste plačevali iz majhne količine Bitcoins svojim uporabnikom (samodejno), vendar bo pridobil veliko več prihodkov s pomočjo oglasov, ki jih dajo na vaši strani. Tukaj je, kako začeti s svojim Bitcoin pipo.

Nastavitev svojo spletno stran Bitcoin za ustvarjanje pasivnih dohodkov

Ena izmed najbolj pod pogledal možnosti, da bi denar z Bitcoin je verjetno, da začnete svoje Bitcoin informacijsko spletno stran. Za razliko od pipa, bo ta vrsta spletne strani v bistvu razloži osnove Bitcoin novim uporabnikom, medtem ko je denar od oglasov in partnerske ponudbe.

To traja nekaj časa, in majhno količino denarja, da bi začeli, vendar na dolgi rok bo verjetno prinesla najboljšo donosnost svoje naložbe. Tukaj je video courseexplaining ta celoten proces. Prosti PDF različica seveda lahko najdete tukaj - My Dirty Mali Bitcoin skrivnosti.

Mini Earnings- Malo časa, malo denarja

Obstajajo številne spletne strani, ki vam bodo plačali majhne vsote denarja v zameno za dokončanje določenih nalog. Večino časa so ti tako imenovani "pipe" vključuje gledaš oglase v eni ali drugi.

V bistvu, se lastniki mest plačan, ko ljudje ogled in interakcijo z oglasi. Nekaj ​​spletnih strani, kot so Bitcoin pipe, bo razkril nekatere od teh plač z njihovim obiskovalcem. Kaj morate storiti, da zaslužijo svoje bitcoins razlikuje od spletne strani, na spletni strani. Z nekaterimi, boste ubiti tujcev ali krmo živali, z drugimi boste preprosto gledajo video posnetke ali pa kliknite na oglase.

Je treba opozoriti, kljub temu, nekatere spletne strani vas bo okužijo z zlonamerno programsko opremo in virusi.

Pisanje Obrnite literarne veščine v gotovini

Internet je napolnjena z neskončnimi forumih in oglasnih deskah, in to ustvarja priložnosti. Ti forumi ponujajo veliko možnosti za širjenje besedo o izdelkih in storitvah, in nekatera podjetja vam bo celo plačati za promocijo svojih izdelkov na teh forumih. Pogosto gre za malo več kot spreminjanje svoj podpis in dajanje kodo oglasa vanjo.

Druge spletne strani vam bodo plačali v Bitcoin pisati članke in blog delovnih mest. Lahko bi ustanovil tudi svoj blog, se oglasi na njej, in se plača v Bitcoin. Če se zgodi, da veš, drug jezik, bi lahko naredili tudi nekaj prevajalsko delo za Bitcoin.

Kakorkoli, če veš, kako pisati, lahko zaslužite Bitcoin. Največ možnosti so v angleškem jeziku, vendar pa obstaja nekaj možnosti v drugih jezikih.

Prodaja izdelkov in storitev

Ne pozabite, Bitcoin je valuta. To pomeni, da lahko zaslužite off prodajajo skoraj vse vrste izdelkov in storitev preprosto s sprejemom Bitcoin kot plačilo. Tudi velike spletne strani, kot so Overstock.com, zdaj sprejeti Bitcoin kot plačilo.

Če se zgodi, da je vrhunsko trženje, ali so dobri z domače in umetnostne obrti (med veliko drugih stvari), lahko prodajajo svoje storitve in izdelki, ter sprejeti Bitcoin v zameno. Kot pri vseh drugih vrstah poslovanja, boste morali priti ven in tržiti sebe in svoje izdelke ali storitve.

Če ste že prodajajo nekaj, bi morali razmisliti o sprejetju Bitcoin kot plačilo, če tega še niste storili. Če se ne bi kaj prodal, zdaj je pravi čas, da si na trgu, za ugotavljanje potreb, in najti načine za zadovoljitev teh potreb. Bitcoin ponuja široko paleto podjetniških priložnosti za krepko in ambiciozen, in povsem digitalno valuto omogoča poslovanje po vsem svetu, cenejše in enostavnejše.

Bitcoin mining- MINE svoje bogastvo

Bitcoin rudarstvo je verjetno najstarejši način za ustvarjanje bogastva skozi Bitcoin. Bitcoins nastajajo z reševanjem kompleksnih algoritmov, ki ustvarjajo blokov, ki so dodani na javno knjigo. Javni knjiga je zgodovina vseh transakcij, opravljenih prek Bitcoin.

Skrajšam zgodbo, rudarji v bistvu graditi javno knjigo in omogoči celotno Bitcoin sistem deloval. Kot so ustvarjanje novih blokov, so rudarji nagrajeni z novimi bitcoins. To spodbuja več rudarjev, da se v akcijo, ki omogoča Bitcoin skupnost raste.

Nekoč, lahko ljudje uporabljajo svoje domače računalnik na minsko bitcoins, čez čas pa se je rudarstvo postalo težje, kot so algoritmi postali bolj zapleteni. Zdaj, boste bodisi morali kupiti posebej zgrajena rudarske ploščad, ali se pridružijo s rudarskem bazenu je Bitcoin, ki izkorišča moč več računalnikov.

Če želite preveriti donosnost Bitcoin rudarjenja danes uporabljajo rudarski kalkulator Bitcoin.

Investing- Izkoristite Bitcoin je vedno večje vrednosti

Nazaj v oktobru bitcoins prodajali za manj kot $ 250 dolarjev. Od pisanja tega članka, Bitcoins se prodajajo za več kot $ 450 dolarjev. Če bi investiral v Bitcoin nazaj v oktobru, bi imeli skoraj podvojila svoje naložbe v teku nekaj kratkih mesecih!

Ker je Bitcoin omejene ponudbe in proizvodnje je strogo nadzorovana s pomočjo algoritmov sami, Bitcoin ima številne anti-inflacijski pomislekov zgradili. To pomeni, da bi se sčasoma Bitcoin pridobili na vrednosti.

Igrami na srečo Če imaš nekaj sreče bi lahko nekaj denarja

Do sedaj ste verjetno seznanjeni s spletnimi igralnicami. Oni so zelo enostavna. Igrate igro sreče, ali igra, ki temelji na usposobljenosti, kot so poker, in če zmagaš, si zasluži nekaj denarja. Bitcoin omogoča enostavno do iger na srečo, in ga lahko zaslužil nekaj ogromne količine bitcoins če rezultat velik jackpot. Seveda, ko gre za igre na srečo v hišo vedno zmaga na dolgi rok, zato so tveganja visoka.

Lending- Loan nekaj bitcoins, zaslužili nekaj zanimanja

Kreditiranje je verjetno najstarejši način za uporabo denarja, da bi denar. V bistvu, ste posojilo iz denarja za pomembne stranke in vas vrnil z obrestmi. Obrestne mere se bodo razlikovali glede na tveganja. Če dobiš zavarovanje v zameno za posojilo, bodo obrestne mere nizke. Ne zavarovanje pomeni višje tveganje, vendar to pomeni tudi višje obrestne mere.

Bitcoin Video Crash Course

Vedeti več kot 99% prebivalstva o Bitcoin. Ena email dan 7 dni, kratke in izobraževanja (zagotovljeno). 

Sorodne novice


Post Bitcoin

Povečajte porabo 3% dobička Bitcoin za spodbujanje ozaveščenosti o bitki

Post Bitcoin

Deflacija 2. del: Ali je deficita cene Bitcoin dobra ali slaba?

Post Bitcoin

Seznam držav, ki so prepovedali Bitcoin!

Post Bitcoin

Kaj je MultiSig Bitcoin denarnica, in zakaj bi morali uporabljati eno?

Post Bitcoin

Bitcoin Cene Surge & Zakaj ne bi smeli skrbeti

Post Bitcoin

BTCRobot - Avtomatizirano Bitcoin Trading Software Bot pregled

Post Bitcoin

Zmagaj USB rudar 100% brezplačno - Mine Bitcoin Litecoin Dogecoin od doma!

Post Bitcoin

SF Skrit Bitkoin začne s Treasure Hunt v San Franciscu

Post Bitcoin

Zakaj so plače Bitcoin ključnega pomena za zmanjšanje nestanovitnosti cen

Post Bitcoin

Kaj je zasebni ključ Bitcoin, kako ga uporabljati, naj bo varno!

Post Bitcoin

Bolnišnica Hollywood plača hekerje 40 bitkoin vreden 17.000 $ za izdajo računalnikov

Post Bitcoin

Kaj je Segwit? (Ločeno pričevanje)