Kako ustvariti varno Bitcoin denarnico | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kako ustvariti varno Bitcoin denarnico

Kako ustvariti varno Bitcoin denarnico

Obiščite to postfor najnovejših podatkih

To je vodilo k temu, da je popolnoma varen Bitcoin Denarnice denarnica vam bo na palec voziti. Razlog za to je tako varna, da bomo s pomočjo Ubuntu ustvariti operacijski sistem škorenj, lahko bi se izognili malware, spyware ali viruse. Mi smo to počne na ta način, ker obstajajo programi tam zunaj, ki poskušajo ukrasti vaše Bitcoin denarnico. Obstajajo online denarnice, ki jih lahko uporabite, vendar sem zelo Predlagam, da uporabite samo tiste, za vsakodnevne transakcije in jih vodijo ločeno denarnico za svoj račun prihrankov.

Preden začnemo boste potrebovali 1 ali 2 palec diski (bo šel v podrobnosti o tem, zakaj ste morda potrebovali 2 kasneje). Nimajo biti velik. Kupil sem svoje 2 GB pogoni za vsakih 5 dolarjev. Ko ste, da lahko začnemo.

Operacijski sistem za varno Bitcoin Denarnica bo Ubuntu. Ne boj se, če ste uporabljali samo Windows celo življenje. Bom vam sprehod skozi ta korak-po-korak.

Pojdi na Ubuntu Prenesi Pageand kliknite možnost prenosa na desni strani zaslona. Prepričajte se, da ga shranite na mesto, ki ga boste zapomnili, saj bomo to potrebovali kasneje. Prav tako lahko prenesete to iz mesta, torrent, če veš kako. Če ste seznanjeni s hudourniki samo prenesete iz povezave zgoraj.

Zdaj moramo narediti zagonsko-sposoben palec voziti. Sreča za nas, da je enostaven za uporabo programske opreme, da to za nas. Pojdi na namestitveni USB Pageand prenesete program usb namestitveni. Ta program bo tako lahko zagnati z usb voziti. Ko ga prenesli, zaženite program in ga izvleči v mapo boste zapomnili. Jaz bi predlagal, s svojim prenos mapo in nato ustvarite novo mapo z imenom "USBinstaller", tako da ne pozabite, kje je. Ko je to razpakirati, pojdite v to mapo in zagon programske opreme.

Izberite Ubuntu za 1. Koraku bi morala biti na vrhu možnost v spustnem meniju. Nato kliknete gumb za brskanje in izberete Ubuntu prenos iz prej (se spomniš, ko sem rekel, da se spomnite, kje ste jo shranili?). Nato izberite USB palec voziti. Če ga priključite in se ne pojavi, ga pustite priključen na električno omrežje in ponovno zaženite program in bi moral biti tam. Potem vse, kar morate storiti je, kliknite ustvarite in pustite, da teče. To ne bi smel trajati predolgo, vendar pa bo za minuto ali dve. Tukaj je tisto, kar moja izgledala.

** Preden nadaljujete poskrbite, da se spomnite naš naslov startbitcoin.com tako da lahko pridejo nazaj in končali tutorial. **

*** pred zagonom iz Ubuntu Preberite naslednjih nekaj odstavkih ***

Zdaj, ko imamo Boot-sposoben različico Ubuntuja, moramo uporabiti. Hranite palec voziti priključena in znova zagnati računalnik. Če ne bo samodejno zažene Ubuntu, boste morda morali zadeti tipko Esc ali Del, kot je zagonu računalnika. Naslednji del je zelo pomembno. ** Ne namesti Ubuntu. Na zaslonu, ki se pojavi, izberite "Run Ubuntu iz USB Drive". Varnost ta način prihaja iz tako da imate nov operacijski sistem vsakič, ko želite dostopati do vaše denarnice, tako da se ne goji nobenih informacij, ki bi lahko bila zlonamerna.

Ko Ubuntu teče, iti naprej in povezavo z internetom. Če uporabljate ožičenem povezavo Ethernet (dejansko kabel teče v računalnik iz modema ali usmerjevalnika) To je treba storiti za vas že. Če ne, kliknite gumb za brezžično v zgornjem desnem kotu zaslona, ​​izberite usmerjevalnik in vpišite svoje geslo.

Zdaj moramo prenesti odjemalca Bitcoin in začeti novo denarnico. Pojdi na uradni Bitcoin Homepageand ne pozabite, da uporabljate Linux zdaj. Torej ne prenesete izdajo Windows. Vedno sem razširite datoteke v mapo moji downloadi, vendar to ni pomembno, samo spomnite, kje ste ga izvleči, da. Po pridobljeni pojdite v mapo za prenos in odpiranje Bin> 32> in odprite ikono Bitcoin. To bo odprlo Bitcoin aplikacijo. Zdaj ga zaprite. Edini razlog, da smo ga odprli je bil ustvariti datoteko wallet.dat.

Naslednji korak je, da se tako lahko vidimo skrite datoteke na računalniku. Odprite datoteko Explorer (izgleda kot hiša na mapi na vrhu menija na levi), premaknite miško na zgornjem levem kotu zaslona. Moral bi videti znane meni zdaj vključno s podatki, urejanje in več. Kliknite za urejanje in nato Nastavitve. Glej spodaj -

Na vrhu okna, ki se pravkar izstrelil možnost za ogled skritih datotek. Izberite OK in okno je treba zapreti. Zdaj v File Explorer kliknite Ubuntu na zgornjem levem kotu okna in bi morali biti sposobni videti mapo z imenom ".bitcoin".

Pojdi naprej in odpre, da je in da je vaša wallet.dat datoteke. Desno kliknite in ga kopirajte.

Zdaj pa še datotečnem raziskovalcu lahko izberete drug pogon USB na levi strani tega okna. Desni klik in prilepite wallet.dat datoteke na USB disk. Zdaj imate varno denarnico, ki je varen pred zlonamerno programsko opremo in virusi.

Ko želite dostop do vaše denarnice vam bo zagnal Ubuntu in namestiti Bitcoin, kot si prej, ampak to boste želeli kopirati datoteko wallet.dat iz USB pogona in ga prilepite v mapo the.bitcoin in ste na dobri poti.

Poskrbite, da ne boste prepisali wallet.dat datoteko in jaz bi priporočal, kar več kot 1 palec voziti samo v primeru, kaj se zgodi, da vaš glavni. Nekateri ljudje priporočajo šifrira palec voziti, ampak jaz bi priporočal, da se skrivajo na varnem mestu... Kot varna. Če imate dovolj Bitcoins, kjer bi si trpijo hudo izgubo, jaz bi šel z sef.

Če ste našli to tutorski pomoč - prispevki za 1G1ehppEgjiFTUSHFz2xs9KLSQuWLPYF2o in če dobim dovolj, bom premakniti na moj varno denarnico.

Bitcoin Video Crash Course

Vedeti več kot 99% prebivalstva o Bitcoin. Ena email dan 7 dni, kratke in izobraževanja (zagotovljeno). 

Sorodne novice


Post Bitcoin

Zgodovina Bitcoin in Litecoin

Post Bitcoin

10. aprila 2015

Post Bitcoin

Bitcoin Millionaire: Top 5 bitkoinskih milijonarjev

Post Bitcoin

Bitcoinova prihodnost je svetla: padec cene in evolucija

Post Bitcoin

Pravila FEC Bitcoin se lahko uporabi za politično financiranje v 6-0 glasovanju

Post Bitcoin

Cheapair zdaj sprejme Bitcoins za hotele in leti

Post Bitcoin

Naložba Unije Square v Coinbase se je izkazala za uspešno odločitev

Post Bitcoin

Poskusite kupiti Bitcoin s Paypalom? Tukaj je kako v 2 minutah

Post Bitcoin

Kako kupiti Bitcoin Anonymously & brez ID

Post Bitcoin

Ali bi morali ali ne bi smeli vlagati v Bitcoins v letu 2016?

Post Bitcoin

Kako odstraniti bitko na domu v 5 korakih

Post Bitcoin

Koncentrirani DDOS napad onemogoči veliko Bitcoinovih spletnih mest