Kako kupiti Bitcoins - 100% Safe, Scam Free Bitcoin vodnik za nakup | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kako kupiti Bitcoins - 100% Safe, Scam Free Bitcoin vodnik za nakup

Kako kupiti Bitcoins - 100% Safe, Scam Free Bitcoin vodnik za nakup

Ker Bitcoin je postal priljubljen po vsem svetu v letu 2013 še vedno zdi, da je skoraj nemogoče, da bi ugotovili, kako kupiti Bitcoins brez iskanja po spletu ure in ure. Bom šel čez najbolj priljubljenih načinov, s kratkim pregledom vsakega od njih. Podrobna navodila so na voljo prek povezave na koncu vsakega odstavka.

Nakup Bitcoins s kreditno kartico

Verjetno najbolj iskan rešitev je, kako kupiti Bitcoins s kreditno kartico. Obstaja več načinov, kako to danes, vendar pa običajno vključujejo visoke provizije. Razlog za visoke provizije, ker ko vas Bitcoins s kreditno kartico nekdo prodaja je obrnjena tveganje za goljufije iz vašega konca. To je razlog, zakaj se običajno te metode za nakup Bitcoins dražje. Tukaj je podroben tutorial o nakupu Bitcoins s kreditno kartico.

Nakup Bitcoin z Paypal

Druga najbolj priljubljena možnost za nakup Bitcoins je preko Paypal. Spet obstaja tveganje goljufij pri uporabi te metode in da je razlog, zakaj to ni tako priljubljena. Virwox, virtualni svet, izmenjava, vam omogoča, da kupujejo Second Life lipe (SLL), kar je še ena virtualna valuta s Paypal. Nato lahko izmenjujejo to valuto Bitcoin. Za podrobno razlago o tem, kako je to mogoče storiti preverite te vaje.

Nakup Bitcoin z debetno kartico

Prav tako je možno kupiti Bitcoins z debetno kartico. Proces je podoben nakupu Bitcoins s kreditno kartico in je podrobno opisan na tej strani.

Nakup Bitcoins z Wire Transfer (ZDA)

To je najbolj priljubljena metode, ki jih lahko najdemo danes za nakup Bitcoins. To je v večini trgovalne platforme Bitcoin in najbolj Bitcoin izmenjav se uporablja. Razlog za to je tako priljubljena metoda je zato, ker v nasprotju s kreditno kartico, ko boste žice svoj denar za platformo za izmenjavo ali trgovanja, da niso več podvrženi goljufijam. Če ste se nahajajo v ZDA, si je vsekakor treba uporabiti Coinbaseto kupiti Bitcoins z bančnim nakazilom. Tu je popoln vaje.

Nakup Bitcoins z Wire Transfer (SEPA)

Zelo podobno Paypal, Skrill (prej znan kot Moneybookers) je e-poslovanje podjetje, ki omogoča spletna plačila. Čeprav je težko najti spletne strani, ki vam bo prodal Bitcoin z Skrill neposredno, je še vedno mogoče obidite to vprašanje s pomočjo naslednje vaje.

Nakup Bitcoins z gotovino

Če se počutite bolj udobno z oči v oči srečanja imate tudi možnost nakupa Bitcoins z gotovino. Lokalne Bitcoins na primer, je spletna stran, ki vam omogoča, da bi našli ljudi, ki iščejo za prodajo Bitcoins pri posebnih geografskih območjih. Vsaka oseba ima oceno zaupanja in spletna stran ponuja tudi hrambi serviceso lahko počutili bolj varne pri poslovanju. Tukaj je, kako kupiti Bitcoins z gotovino.

Nakup Bitcoin z Western Union

Če je Western Union edina možnost, ki ste jih pustili, da je še vedno mogoče kupiti Bitcoins. Podjetje se imenuje CoinMama sprejema nakazila Western Union in potrebščine vam Bitcoins v zameno. Provizije so višje kot običajno, vendar pa je za dober razlog. Za popolno razlago o nakupu Bitcoins z Western Union, si oglejte tukaj.

Bitcoin Video Crash Course

Vedeti več kot 99% prebivalstva o Bitcoin. Ena email dan 7 dni, kratke in izobraževanja (zagotovljeno). 

Sorodne novice


Post Bitcoin

Dish satelitska TV Za začetek sprejema Bitcoin do konca septembra

Post Bitcoin

Pregled aplikacije: Mycelium Bitcoin denarnica za Android

Post Bitcoin

Mt. Goxovi upniki vložijo zahtevke s Krakenom, spletišča se bojijo blokade Bitcoin v Rusiji in še več

Post Bitcoin

Prodaja Bitcoins za PayPal - Pretvorite svoje Bitcoins v USD v svoj račun PayPal

Post Bitcoin

Armory Technologies sprosti posodobljeno različico svoje Bitcoin denarnice po zagotovitvi naložbe v višini $ 600k

Post Bitcoin

Bitcoin Margin Trading Options za začetnike

Post Bitcoin

Je Bitcoin Mining to vredno?

Post Bitcoin

Bitcoin cene po vzponu po turbulentnem mesecu!

Post Bitcoin

Zmagajte $ 50 vredno bitkoinov ali vstopnico v notranjost bitkoinov

Post Bitcoin

Poročilo o ceni: 26. oktober 2014 - 1. november 2014

Post Bitcoin

Dark Wallet izdaja Alpha 5

Post Bitcoin

Poročilo o ceni na kratko o tednih Bitcoin: 28. september 2014-4. oktober 2014