Zgodovina Bitcoin in Litecoin | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Zgodovina Bitcoin in Litecoin

Zgodovina Bitcoin in Litecoin

Prvič se omenja leta 2008, ki ga razvijalec uporabo psevdo-anonimen identiteto Satoshi Nakamoto, Bitcoin, je open source peer-to-peer digitalna valuta prvič uvedena leta 2009 in je dosegel do decembra 2013 več kot 172.000 vrstniki. Bitcoin se je začel kot open-source de-centralizirane platforme za virtualno valuto, pri čemer so zabeležene vse transakcije, ki jih njegovimi operaterji blockchain - rudarjev. Čeprav je bil Bitcoin počasi sprejela, je postalo inovativno sredstvo za različne digitalne trgovine in davčnih dejavnosti, vključno z: špekulativne naložbe preko BTC izmenjave, človekoljubne dejavnosti, iger na srečo, on-line, uporaba Bitcoin namesto nekaterih nacionalnih valut (v Iranu in Argentina, na primer), ki omogoča tudi vrstniki, da jih prenese mednarodne sankcije ali rešitve za visoko stopnjo inflacije, in sicer z različnimi komercialne namene - v spletni tehnologiji in danes - tudi v tradicionalnih podjetjih. Kot je Bitcoin ni fizično ali papirja manifest, je običajno na voljo za nakup bitcoins preko kreditne kartice in preko Bitcoin Paypalplatforms ali uporabo BTC z aplikacijami Paypal.

Trenutno mnoge države so prepovedali Bitcoin, medtem ko lahko kupite Bitcoin ali Buy Litecoinfor transakcije v drugih državah z zasebnimi podjetji, nevladnimi organizacijami in menjavo valut uporabiti svoje številne prednosti.

Veliko podjetij in korporacij sprejeti Bitcoin kot plačilno sredstvo, ki predstavljajo svojo željo, da se dojema kot inovativno in globalno odprto. Virgin Galactic Airlines je tipičen primer, ki je od novembra 2013 napovedala, da sprejemajo Bitcoin kot plačilo, ki omogoča nakup vstopnic po Bitcoin po nakupu Bitcoin s kreditno kartico ali BTC na Paypal.

Vzporedno s Bitcoin, Litecoin se zgleduje po njem in ga spominja kot open-source peer-to-peer cryptocurrency, je začela v letu 2011, ki ga Charles Lee, je postala druga največja po tržni kapitalizaciji. Od novembra 2013 je Litecoin prejel razširjeno medijsko pokritost uglednih medijskih kanalov kot Bitcoin altenative. Litecoin razglaša, da ponujajo več prednosti Bitcoin, med katerimi so: New Block obdelavo vsak 2,5 minut (4-krat hitreje kot Bitcoin); Različne in razglasili optimiziran algoritem; Projekcija izdaje 84 milijard Litecoins, 4-krat več kot Bitcoin;

Litecoin se lahko uporablja tudi v večini vloge, ki sprejema Bitcoin ali druge kripto-valute, in je trenutno sprejet v 23 izmenjav na trgu, katerih največja je BTC-E. Je mogoče kupiti Litecoineither s kreditnimi karticami ali preko Litecoin Paypalapplication, za uporabo v BTC / LTC trgovanje, LTC / USD in trgovanje LTC / EUR, kot tudi način plačila z mnogo korporacij, podjetij, nevladnih organizacij, spletne strani in aplikacij.

Velika prednost tako Bitcoin in Litecoin je nizke honorarje pristojbine za transakcije z. Ko kupite Bitcoin ali kupiti Litecoin, lahko pristojbina nižja tudi do X20 od transakcijskih stroškov redne valute, hkrati pa omogoča peer večjo varnost, večjo učinkovitost, izboljšave in koristi. Uporaba Bitcoin in Litecoin poleg uporabe opcije Bitcoin Paypal, ustvarja enostaven, preprost, uporabniku prijazen in varen način za nakup in pridobitev Nakup Bitcoins ali kupiti Litecoins.

Prihodnost Bitcoin in Litecoin zdi obetavna, tako kot digitalni komercialni valuta in investicijsko kanal, še posebej, ko njihova vrednost postane manj volatilne.

Bitcoin Video Crash Course

Vedeti več kot 99% prebivalstva o Bitcoin. Ena email dan 7 dni, kratke in izobraževanja (zagotovljeno). 

Sorodne novice


Post Bitcoin

Kako uporabljati svojo Bitcoin denarnico, da dobite brezplačne kovance

Post Bitcoin

Bitcoin Cene Surge & Zakaj ne bi smeli skrbeti

Post Bitcoin

ShapeShift.IO ima moralno in etično stališče proti BitLicenseu in prekine storitve v New Yorku

Post Bitcoin

Bitkain Denarnica Online Blockchain - Vadnica za konfiguracijo varnosti

Post Bitcoin

Bitcoin Whiteboard Torek - Kaj je Bitcoin Mining?

Post Bitcoin

OP-ED: neustrezna razširitev BitLicense Zagotavlja temelj Fruitless

Post Bitcoin

Dish sprejema Bitcoin skozi Coinbase

Post Bitcoin

Bitcoin Banking: nevarnosti delnega rezervnega bančništva

Post Bitcoin

Expedia Zdaj sprejemamo Bitcoin

Post Bitcoin

7 spletnih podjetij trenutno sprejemajo Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin Analiza cen: Dellov vpliv na bitno ceno

Post Bitcoin

Posodobitev Bitlicense - Lawsky dodaja nove sklope na bitcoin regulativni okvir