Nova Bitcoinova denarnica podjetja Blocktrail ponuja zanimiv tehnološki razvoj | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Nova Bitcoinova denarnica podjetja Blocktrail ponuja zanimiv tehnološki razvoj

Nova Bitcoinova denarnica podjetja Blocktrail ponuja zanimiv tehnološki razvoj

Update: Blocktrail bi radi ponudili posebno promocijsko kodo za bralce 99Bitcoins (100 promo kode na zalogi). Če prenesete aplikacijo denarnice bodisi iOS ali Android in vpišite "99bitcoins« v razdelku kode za promo boste receive.01 BTC brezplačno.

Drumroll, prosim... Še Bitcoin denarnico, ta ga Blocktrail, se je začel. Najverjetneje je ta napoved ne bo dviga veliko obrvi, vsaj ne v tem trenutku. Pred nekaj leti bi lahko nov denarnico bilo nič takega, danes pa obstaja toliko možnosti, trg je vse prej kot nasičena.

BlockTrail nova denarnica, pa ponuja nekaj zanimivih spoznanj kolikor Bitcoin tech gre. Zato bomo vzeti trenutek, da si na novo denarnico.

Torej, kaj je tako pomembnega denarnici BlockTrail je? Podjetje išče za začetek denarnico, ki je popolnoma brez dostopa do BTC. To je pravica, želijo ustvariti denarnico, ki ni ravno veliko denarnico sploh, vsaj v tem smislu, da cryptocurrency ne bodo shranjeni neposredno s strani družbe same. Denarnica je zelo decentralizirana in družba trdi, da ne obstaja način, da uporabniki, ki se izpasti njihove Bitcoin robo, vsaj ne s strani družbe same.

Za ljudi, ki še vedno zaskrbljeni zaradi opeklin, ki jih Mt. Povzročajo Gox, centraliziran izmenjavo, ki videl na stotine milijonov dolarjev vredno cryptocurrency preprosto izginili, misel, da bi BTC iz rokah centralizirane oblasti gotovo zvok privlačni. Če BlockTrail je denarnica izpolnjuje svoje obljube, ne bi bilo tako za vse centraliziran organ, da pobegne s svojim Bitcoin bogastvo.

Glede na to, da je Mt. GOX je nekdanji predsednik uprave je bil pred kratkim obtožen embezzling več kot $ 2 milijona dolarjev Bitcoin, in je bil osumljenec v večjem Mt. Gox zlom, decentraliziran način za shranjevanje Bitcoin, medtem ko še vedno omogoča enostaven za uporabo je lahko samo tisto, kar potrebuje kripto-skupnosti.

Varnejša možnost

Od leta 2011 so nekateri 13.000 uporabniki izgubila vsaj milijon $ 11 dollarsin povezanih z Bitcoin prevare. Mnoge od teh prevare ciljno denarnice, jih očisti, preden imajo uporabniki možnost, da se odzove in zagotovitev njihovega premoženja. Zelo decentralizirano denarnica, ki uporabnikom omogoča popoln nadzor nad svojimi sredstvi lahko nudijo dodatno varnost, vendar le, če uporabniki sprejmejo ustrezne varnostne ukrepe.

Če ste uporabljali Bitcoin - da ste skoraj zagotovo slišali že prej, vendar se bomo, da bo priložnost, da še enkrat povem -, bi morali storiti vse, kar je v vaši moči, da bi zaščitili svojo robo. To pomeni, da se prepričajte, vse ključe, gesla in karkoli drugega, ki bo dala ljudem dostop do vaši Bitcoins strogo zaupne. Tudi varno denarnico kot BlockTrail je ne bodo mogli, da vas zaščiti, če ne zaščititi svoje ključe in druge informacije.

Seveda, decentralizacija ni edini način za Bitcoin denarnico ponuditi zaščito pred prevarami. Veliko večje denarnice dejansko zavarovani za zaščito uporabnikov iz teh prevar. Boste morali pogledati vsak posamezen denarnico, seveda, vendar lahko pričakujemo te denarnice, da bo dražje kot decentralizirane različice. Konec koncev, nekdo bo moral plačati za zavarovanje, in ob koncu dneva, kar pomeni, da uporabniki. Decentralizirana denarnica morda lahko ponujajo podobne stopnje zaščite in obenem nizke stroške.

Nadalje, decentraliziranega denarnice verjetno bolj drži z Bitcoin etos. Veliko ljudi uporablja cryptocurrency ravno zato, ker ne želijo, da zaupajo svoje premoženje, da centralizirane oblasti in se želijo ohraniti nizke stroške. Če lahko denarnica vam nudijo zaščito prek centraliziranega sistem, ki ga zavarovalnice, je to res vse, kar precej razlikuje od tradicionalne banke?

Torej bi morali smetišče svojo trenutno denarnico in začnete uporabljati Blocktrail je denarnico? Če sem iskren, to je druga razprava za drugačen dan.

Za zdaj obstaja veliko možnosti denarnico tam, in mnogi od njih ponujajo konkurenčne prednosti. Blocktrail je denarnica je zanimivo, vsaj, in njegova decentralizirana narava lahko kaže na prihodnost razvoja programske opreme Bitcoin. Glede na to, kako zelo se zdi Bittrail v denarnico, da se ujemajo z etos Bitcoin skupnosti, ter škandali, kot je Mt. Gox zlom, se zdi, da je trg za podjetja kot Blocktrail, da lahko zagotavljajo visoko stopnjo zaščite, decentraliziranih storitev.

Blocktrail je denarnica ima tudi preverjanje pristnosti multi-sig

Družba, ki je podprta z 500.000 € za financiranje zagona, in ima že od nekdaj zagotavlja druge visoke vrednosti Bitcoin storitev, kot so API in raziskovanje blockchain transakcij.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Joe Manchin proti Ron Paulu: ena zahteva prepoved Bitcoina, druga zahteva brez vmešavanja

Post Bitcoin

7 spletnih podjetij trenutno sprejemajo Bitcoin

Post Bitcoin

Jody Drake iz Butterfly Labs Trditve ni bilo mogoče kupiti

Post Bitcoin

Ponovno zagnani globalni spletni bitcoin mešalni mikser Debata Darkcoin proti zanesljivim mešalcem in zaupanja vrednim mešalcem

Post Bitcoin

Pojasnjene bitkeinske pristojbine - Ali je transakcija Bitcoin dejansko brezplačna?

Post Bitcoin

Pojasnjene so osnove Bitcoin: ABC iz BTC

Post Bitcoin

Google Adsense Alternative za Post Bitcoin Faucet Apocalypse

Post Bitcoin

OP-ED: odgovor Jim Berna na uredbo o bitcoinu je napačen

Post Bitcoin

Dish satelitska TV Za začetek sprejema Bitcoin do konca septembra

Post Bitcoin

Hack: nakup Bitcoins z Paypal-om preko kroga (samo ZDA)

Post Bitcoin

Naučite se najboljši način za nakup Bitcoins anonimno v ZDA

Post Bitcoin

Bitcoin Mining v letu 2015: ASIC, rudarstvo oblakov in težave