Kaj bo prihodnost imela? Napoved cen za bitkoin za leto 2016 | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kaj bo prihodnost imela? Napoved cen za bitkoin za leto 2016

Kaj bo prihodnost imela? Napoved cen za bitkoin za leto 2016

Nedavni upad cen Bitcoin je prišel kot pričakovano presenečenje mnogih in sprožila veliko razprav socialno-media, ki temelji o prihodnosti svetovno najbolj znanih cryptocurrency.

Nedavna BitFenix ​​nesreči je dejal, da je vzrok za padec, ki proizvajajo vsesplošno paniko med trgovci. Vendar pa je bilo več tech inovatorji zelo vesel, da bi lahko dobili svoje roke na poceni Bitcoin. Kim Dotcom, ustanovitelj megaupload (stran odstranjen zaradi domnevne kršitve avtorskih pravic), je na Twitterju deliti svoje opinionon zadevo, medtem ko se sklicuje na kitajski borzi kolaps, najhujše videti v zadnjih osmih letih.

Cena Bitcoin je bilo vedno težko oceniti zaradi številnih spremenljivk v cryptocurrency, zato poskuša uganiti prihodnjo vrednost postane zahtevna naloga. Ni točna napoved cena za Bitcoin, ampak nekateri ljudje in podjetja iztegnil svojih najboljših močeh, ugiba ves čas.

Da bi pomagali naši bralci dobili boljše razumevanje nekaterih razprav o ceni Bitcoin, smo zbrali mnenja, ki jih različna podjetja in cryptocurrency navdušence približno prihodnje leto napoved cen v skupni rabi.

Dejanska vredno Bitcoin

Na 11. Marca 2015, MoneyMorning.com objavila articlenamed Bitcoin Cena Napoved: Zakaj je samo sedaj Iskanje prave vrednosti. Članek je bil kasneje objavljena s NASDAQ, ki je dodal več podrobnosti, pomaga, da jasno nekaj napačnih predstav o vrednosti Bitcoin je.

Da bi razumeli dejanske vrednosti Bitcoin je, NASDAQ navaja ugotovitve, ki jih WizSec, je Bitcoin podjetje za varovanje preiskovalnega val cena, ki se je zgodilo konec leta 2013 že v skupni rabi.

Njihove ugotovitve je predlagal thatthe glavni vzrok za porast v Bitcoin cen je bilo v resnici, bot imenom Willy. Bot je bil očitno odgovorni za ustvarjanje več računov na Mt. Gox uporabo ponarejenih ameriških dolarjev za nakup velike količine BTC v rednih časovnih presledkih, na koncu črpanje ceno.

Po WizSec, Willy sam je odgovoren za 25 do 90 odstotkov celotnega obsega se trguje na Mt. Gox v tistem času. Naraščajoča Bitcoin cena mika tudi kitajske vlagatelje in izmenjave vlagati v Bitcoin, nadaljnje povečanje cene. Do konca januarja 2014, Willy hitro začeli prodajati velike količine Bitcoin, kar je privedlo do izjemno ceno padca. Ljudje niso čisto popolnoma razumem, kaj se je dogajalo takrat, in zaradi tega je bilo veliko napačnih oblikovali o dejanski vrednosti Bitcoin.

Zdaj, z razumevanjem, zakaj Bitcoin dvignila na tako visokih cenah v času, ko smo trenutno v boljšem položaju, da napovedati svojo prihodnjo smer.

Bitcoin projekcije cen za leto 2016

Napovedi za letos so bili nekoliko realistične po lanskoletne nihanja cen. V času, možnost enega Bitcoin biti vreden $ 1 milijon ni zdelo nemogoče, zdaj pa več kot 60 odstotkov skupnosti menijo, da je to nerealno.

podjetje ameriški vrednostni papirji Wedbush pred kratkim izdal reportspeculating o Bitcoin cene v letu 2016. V poročilu je trdil, da zaradi možnosti cryptocurrency za zmanjšanje stroškov, je njegovo povpraševanje in uporaba večje v e-poslovanje, nakazil in micropayments industrije.

Poročilo napoveduje, da v prihodnjih letih, bo Bitcoin mogli zmanjšati spletnih plačilnih pristojbine 3-8 odstotkov na manj kot 0,5 odstotka, hkrati pa zmanjšati stroške nakazil od pet do 10 odstotkov na manj kot en odstotek.

Wedbush ocenjuje, da bo Bitcoin cena gibala okoli 400 dolarjev leta 2016. Glavna utemeljitev za svoje trditve, je vera v sposobnost Bitcoin za prevzem finančnih plačil, kot so nakazila in spletnih plačil.

Družba predvideva, da bo Bitcoin do leta 2025 znašal 10 odstotkov vseh spletnih plačil, 20 odstotkov trga nakazila in 20 odstotkov trga micropayments. Prišli so do zaključka, da bo omrežje Bitcoin predstavljajo skoraj 596.000.000.000 $ v finančnem trgu.

Mnenja strokovnjakov industrije

Roger Ver, investitor cryptocurrency in aktivist znan kot "Bitcoin Jezusa", je povedal 99Bitcoins da je optimist in verjame, da bo Bitcoin videli višje cene in višjo volatilnost v letu 2016.

Roger Ver tudi pred kratkim tweeted o Bitcoin bi bil svet boljši kraj:. "Boljši svet ne bo zmagala z glasovi, pištole, bombe ali cistern se bo zmagala s šifriranjem, 3D tiskanje, meshnets, brezpilotna letala, in Bitcoin, "je zapisal na socialnih medijih.

Pred nekaj dnevi je bil Mathew Roszak, ustanovni partner Tally kapitala, je pred kratkim vprašal, kje vidi ceno Bitcoin dogaja v prihodnjem letu. "Mislim, da Bitcoin je eden od največji mispriced sredstev, ki sem jih videl v moji karieri," je dejal.

Poleg tega je pojasnil, da je z vse večjim številom podjetij, industrije in posameznikov, ki sprejemajo Bitcoin, cryptocurrency ponuja najboljše možnosti za vlagatelje in podjetnike, ki delujejo v današnjem sodobnem svetu.

Ko govorimo o Bitcoin kot naložbo, ameriška tveganega kapitala Tim Draper je dejal, da pričakuje, da bodo "ljudje teči Bitcoin tako kot se za zlato."

Drugi razlog, zakaj je Bitcoin vezan na dvig je posledica povečanja sprejemanju in dejstvo, da ne bo vedno samo 21 milijonov Bitcoins v obtoku. Ko se poveča in oskrba uporabe ostaja konstanten, bo rezultat cena gre gor. Naraščajoča cena bo vlagatelji želeli več vlagati v valuti, ki se bo še naprej ohranjajo proces.

Draper je pojasnil, da je glavni razlog za Bitcoin cena pade se rudarji prodajajo svoje BTC za plačilo računov za električno energijo. Toda, čeprav bo Bitcoin sprejetje še vedno naraščajo, možnost, da neposredno plačilo za računov za električno energijo z uporabo cryptocurrency bo na koncu zgodilo, kar bo posledica pomagale odpraviti težavo.

Glede na zgoraj razpravljali razlogov, Bitcoin je verjetno videli višjo volatilnost kot trg zori in nove vrste uporabe so izumili. Medtem ko se bo cena vztrajno narašča z nekaj večjimi padci po dveh do treh mesecev, zaradi poljubno število dogodkov, bi bila splošna napoved cena Bitcoin leta 2016 nekje od $ 400 do $ 600 na Bitcoin.

Vrednost v cryptocurrency je verjetno dvakrat toliko povečala v nekaj letih, tako da v letu 2017 je cena morda okoli $ 1000 do $ 1400 tudi.

Sporočite nam svoje napovedi za ceno Bitcoin je leta 2016 v pripombah.

Opozorilo: Stališča in mnenja, izražena v tem dokumentu, so mnenja in stališča avtorja in ne odražajo nujno 99Bitcoins. Zato ni garancija predstavljena ali implicitno, da točnost posebnih napovedi, napovedi ali napovednih izjav v tem dokumentu.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Ministrstvo za obrambo meni potencialno bitko potencialno teroristično grožnjo

Post Bitcoin

Pojasnjene so osnove Bitcoin: EFG-ji BTC

Post Bitcoin

Pregled: BitVisitor

Post Bitcoin

Kako varnostno kopirati Bitcoin denarnico (blockchain.info, Bitcoin QT, MultiBit)

Post Bitcoin

Pravilno Bitcoin Analiza cen 2. del: Novice, Trendi, Čas

Post Bitcoin

Pay Bitcoin Taxes z LibraTax: Nova avtomatska programska oprema za vlaganje davkov na osnovi Bitcoin

Post Bitcoin

Bitkain Denarnica Online Blockchain - Vadnica za konfiguracijo varnosti

Post Bitcoin

Poročilo o cenah za kratke izdaje kovancev: 7-13. September 2014

Post Bitcoin

Kaj se zgodi, če Bitcoin ne uspe?

Post Bitcoin

Pravilna Bitcoin Analiza cen: Uvod v USD za vrednotenje BTC

Post Bitcoin

Poročilo o cenah za kratke izdaje kovancev v tednu: 14-20. September 2014

Post Bitcoin

Pojasnjene so osnove Bitcoin: ABC-ji BTC (Q-U)