Zcash Mining Guide za začetnike - Mine Zcash na vašem računalniku | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Zcash Mining Guide za začetnike - Mine Zcash na vašem računalniku

Zcash Mining Guide za začetnike - Mine Zcash na vašem računalniku

Za kratek pregled, kaj je Zcash preberite ta post.

Dobra novica je, da je začetek z Zcash rudarstvo zelo preprosta. Saj ni treba, da prenesete polno Zcash blockchain ali upravljanje clunky ukazni vrstici rudarjev z ročnimi navodilih; lahko mine neposredno izmenjavo ali strojno denarnico, kot trezor ali Ledger Nano S. Seveda, morate vedno narediti svoje skrbnosti za zagotovitev svoje kovance bo pravilno pred pošiljanjem kjerkoli podpira.

Za namen tega priročnika, bomo narediti podrobno sprehod skozi o namestitvi in ​​uporabi zelo priljubljen Nvidia EWBF miner. Če imate AMD kartice, rudarstvo običajno Ethereumis vaše najbolj dobičkonosna.

Vendar, če imate Nvidia kartic, ali če ste na trgu za nakup nove kartice, in ne moremo najti nobene cenovno ugodne AMD kartice, nato rudarstvo Zcash na Nvidia GPU je še vedno zelo donosen z EWBF Miner, ki je zelo optimizirana, da bi dobili največjo učinkovitost iz CUDA jeder NVIDIA.

Celoten proces pridobivanje ustanovi, prenos si rudar, konfiguriranje Windows in nastavitev paketno datoteko za zagon naj bi manj kot 20 minut. Sledite skupaj s koraki v vodnik video spodaj, ali preberite na za celotno besedilo vodnika.

Besedilo vodnik Full Zcash Rudarstvo:

Tukaj je nekaj dobrih razlogov, da mine Zcash:

  • Rudarstvo je lahko odličen način za subvencioniranje nakupa novih, high-end GPU (ali dva ali tri...).
  • Ker je Zcash lahko trguje na bitcoins (BTC), to je poceni način, da se počasi zgraditi holding položaj v Bitcoin. Mnogi vplivni ljudje so zelo bika na prihodnje obete Bitcoin je.
  • BTC je mogoče enostavno prodati za denar, tako da rudarstvo ZEC lahko dober način za posredno izpolniti svoj bančni račun ali zaslužiti denar. ZEC se lahko prodajajo tudi neposredno na nekaterih večjih borzah.
  • Rudarstvo je lahko poceni vstopnica na trge Zcash, ki so ga imeli radi trgovci za svoje visoke volatilnosti. Če si dober in / ali srečo trgovec, lahko povečali svoj dobiček.
  • Odkar ZEC hit na trgu, to je bil eden od najvišje cenah altcoins na trgu so, bori z Ethereum biti najvišje ceno altcoin je in dosegel najvišjo stopnjo več kot 400 $ v juniju 2017.

Gradnja velik položaj Zec prek rudarjenja zdaj lahko vam omogočajo, da izkoristijo presoje cen v prihodnosti z manj tveganja, kot bi si obraz, ki ga pravkar nakupom Zec. Naj poleg tega prekinil to idejo navzdol malo.

Rudarstvo in imajo kripto je podobna stari rek za nakup nizko in prodajajo visoko, razen dejstva, da večina kupcev ne vedo, kako narediti tehnično analizo, tako da kupujejo in prodajajo ob napačnem času. Kupijo visoko med parabolične zvišanja cen in v tisto, kar bi lahko normalno cen popravki glede nadaljevanja zviševanja prodati nizka.

Nakup orodja in rudarske cryptocurrency z vam omogoča, da lastnik sredstva, ki proizvajajo dohodek v samega orodja, s poprodajnih vrednost pri nadaljnji prodaji drži zelo dobro in tudi ceniti. GPU, kupljene za rudarstvo v letu 2015 in 2016 so se pogosto prodajajo na dobiček v letu 2017 zaradi velikega povpraševanja na trgu!

To je izkoristil svojo opremo, da zaslužiti denar in prodajajo, da je orodje, ko ste dosegli svoj cilj, lahko vam omogočajo, da skoraj vsi svoj denar nazaj na orodja in žep kripto ustvarjenega kot dobiček.

Kako Zcash je Blockchain razlikuje od Bitcoin je

Zcash uporablja drugačno cepilnim algoritem kot Bitcoin je, kar je nezdružljivo s posebnim cepilnim strojne opreme (Asics), razvite za Bitcoin rudarstvo. Zcash algoritem je znan kot Equihash. To je spomin, težko algoritem; to je zasnovan tako, da se uprejo razvoj Zcash rudarskih ASIC čipi. Namesto, Equihash namenoma najbolj primerna za GPU rudarstvo.

Zcash razlikuje tudi zato, ker ima vgrajen zasebnosti protokolu imenovano ZK-SNARKS, ki je zasnovan tako, da je vodilni na osnovi zasebnost kripto na trgu (tekmujejo z drugimi kovanci zasebnosti kot Dashand Monero).

Zcash ima 2,5-minutne blok, v primerjavi z 10-minutnih blokih Bitcoin je, in ga proizvaja skupinsko nagrado za 10 kovancev na rešili blok.

Hashrate, Težavnost in cena

Celotna mreža hashrate je hitro plezanje od svojega začetka leta 4Q16. Ta grafikon iz Coinwarz pripoveduje:

Torej, če je znesek strojne namenjen Zcash rudarstvu narašča, zakaj niso bloki se kopljejo več in hitreje znižati povprečno 2,5-minutne blok?

Odgovor? Težavnost. S samodejno nastavljanje računske težavnost reševanja blok je Zcash blockchain je sposobna vzdrževati 2,5-minutnih intervalih. Opazili boste, da je težko natančno sledi hashrate, in to tudi, letos videl eksponentno rast:

Naslednje očitno vprašanje, zakaj hashrate in težave so zrasle na prvem mestu. Obstaja preprost ekonomski odgovor: cena! Oglejte si to tabelo iz WorldCoinIndex:

Tukaj takeaway je, da je hashrate sledila eksplozija cen, ki je res poletela v maju in juniju 2017. Kaj neverjetno bull teči! Do več kot $ 400 USD iz pod $ 50 USD v nekaj kratkih mesecih.

Računanje Zcash Mining Dobičkonosnost

Zdaj, ko imamo jasno razumevanje blockchain Zcash in pomembnih konceptov, kot so težave, je čas, da opravljanje nekaterih ekonomskih izračunov.

Prvič, nad glavo, da whattomine.com, ki zagotavlja up-to-dan številke za tekočih cenah, časi in omrežnih hashrates (merjeno v megahashes na sekundo, ali MH / s, ki označuje milijone izračunov na sekundo).

Priključite na kartico na vrhu kliknite na številko modela (rdeči kvadratni spodaj), in razprševanje in dobičkonosnosti informacije bodo prikazane pod (kliknite Equihash, da bi bilo modro, da se bo izračunal).

Te številke se spremeni glede na ko zaženete to analizo, vendar je za ta primer, bi neto približno $ 1 $ 2 na dan na GPU, odvisno od modela in konfiguracije.

Izbira Vaš GPU Strojna oprema

Eksperimentiranje z različnimi GPU izborov v kalkulator bo razkril kartico s kombinacijo najboljšo ceno do izvedbe-do-moč porabe (izraženo kot Mh / s na valuto enoto). Imejte v mislih, da AMD kartice prekosi Nvidia kartice za namene Ethereum rudarjenja na EthashAlgo, vendar AMD ne premagati Nvidia, ko gre za algoritem Equihash uporabo EWBF miner.

Kartica mora imeti najmanj 1 GB RAM-a, ali pa ne bo mogel pravilno moje Zcash. Gre za popravek iz videa, kot EWBF podpira GPU s samo 1 GB RAM-a, v primerjavi z zahtevo Ethereum je 3 GB. Vendar pa je veliko starejših kartic ne sme biti energetsko dovolj učinkovite pa dobiček, zato preverite na whattomine.com z vnosom informacij za kartico.

Pro tip: preverite naslednje GPU: NVIDIA GTX 1060-6GB / 1070/1080 Series; AMD RX 470/480, RX 570/580, R9 serije, ali HD 7990/7950 (če so na voljo, ki se uporabljajo kartice, poskusite, da jih dobijo od igralec namesto rudar, z garancijo, če je to mogoče). Kot z vsem, naredite svoje skrbnosti za oceno GPU glede na njihovo hashrates, zahteve moči, razpoložljivost in ceno.

Za trdno proračunsko kartico Nvidia 1060 s 6 GB RAM-a je priporočljivo (ko je na zalogi in ne smešno precenjeno zaradi pomanjkanja kartice, ki smo jih doslej videli poleti 2017). To GPU bo premagati 480s AMD, ko gre za rudarstvo Zcash!

Rudarstvo Zcash na osebnem računalniku (Windows)

Če berete navodila Newbie k Ethereum miningand imajo GPU, ki je dovolj močan, da bi bilo koristno, da bomo Predvidevam, da ste operacijski sistem Windows, tako da se bomo osredotočiti na rudarstvo Zcash na tej platformi.

1. Get Your Video Card voznik umestiti

AMD GPU: Nad glavo, da amd.com prenesti svoje GPU voznikov. Pojdi na amd.com, izberite Podpora in gonilniki, vpišite svoje podatke GPU, in kliknite Prikaži rezultate.

Lahko kliknite gumb Prenos za tekoče voznika ali izberite Prenos Prejšnja gonilnikov in programske opreme na desni strani. To vam bo omogočilo, da se odločite za starejšo različico, ki bo velika spodbuda za rudarstvo, ki temelji na kartici:

R9 in starejši: uporabite 15.12

RX 400 Series: uporabite 16.9.2 ali 16.10.3

RX 500 Series: ker gre za novejši, vam priporočam dogaja s trenutno voznika za zdaj

Kliknite na oranžni gumb za prenos, da bi začeli.

Nvidia GPU: Če želite dobiti najnovejše Nvidia GeForce gonilnike, pojdite na https://www.geforce.com/drivers. Vpišite svoje podatke kartice in kliknite Začni iskanje. Prenesite najnovejšo različico iz rezultatov.

Namestite vaš GPU voznikov kot ponavadi in ponovni zagon. Boste vedeli, vaš GPU je bila priznana pravilno, če greš v Device Manager (to iskanje v sistemu Windows iskalno vrstico) in ne vidim nobene opozorilne oznake na vaših GPU. Morali bi videti takole:

Odpravljanje nasvet: Nekateri rudarji so bili uspešni namestitvi vse GPU naenkrat, nato pa namestitev gonilnikov. Drugi raje namestiti samo eno kartico, namestiti gonilnike, zapreti sistem, nato pa namestite ostale GPU.

Sem imel uspeha v obe smeri, tako da, če naletite na vprašanje z eno metodo, izbrisati voznikov in poskusite drugo metodo. Če želite odstraniti gonilnike, uporabite program DDU (Display Driver Uninstaller) iz Guru3d.comto odstraniti vse, kar je lepo, potem pa začeti znova.

2. Get Zcash Denarnica naslov

Da bi vas, da imajo prostor za pošiljanje kovancev ti moje, boste potrebovali Zcash denarnice naslov. Pojdi na Z.cash, na uradni spletni strani Zcash in prenesete odjemalca Zcash.

Naslednji korak je, da prenesete EWBF miner. Samo prenesete rudarji iz uradnih niti v BitcoinTalk. Če se premaknete navzdol, boste videli nekaj različnih možnosti prenosa. Bomo uporabili Mega povezavo za prenos.

Poiščite najnovejšo različico rudar in naložite datoteko zip. Naj bo to tek (to ne traja dolgo), in ko so jo prenesli, citat na namizju, tako da boste lahko delali z njim.

Upoštevajte, da ko prenesete vdelanim Miner datoteke, lahko Windows zagotavlja opozorilo. Če ste uporabljali EWBF na uradne povezave za prenos, lahko to prezreti.

4. Poteg Nekatere nastavitve Windows pred rudarstvo

Nekatere nastavitve je treba spremeniti v operacijskem sistemu Windows, da boste pripravljeni za rudarstvo. Prvič, ne želite, da računalnik preklopi v stanje pripravljenosti, saj bo prekinil rudarstvo. Pojdite na svojo moč Nastavitve in nastavite Turn Off / Spanje na Nikoli.

Nato boste želeli spremeniti svoj sistem strani datoteko in ročno nastavljen na 16384 MB (16GB). Desni klik "Ta računalnik" iz Windows Explorer in izberite "Properties". Kliknite na "Napredne nastavitve sistema". Na kartici, kliknite »Nastavitve« (po uspešnosti).

Kliknite na zavihek Advanced in kliknite "Change" pod Virtual Memory. Počistite "Samodejno upravljanje ostranjevalna datoteka". Kliknite na gumb za velikost po meri in vnesite 16384 za Začetna velikost in Največja velikost. Nato kliknite OK, Apply, OK.

Da bi zmanjšali motnje v vašem rudarstvo in nastavitve, boste morda želeli onemogočiti Windows posodobitve. Če se počutite bolj varno zapustijo posodobitve, lahko to storite, vendar ne pozabite, da so pogoste posodobitve, ki bo ponovno zagnati sistem in konca svoje rudarstvo.

Končno, če imate nameščen Windows Defender ali drug protivirusni program, dodamo izključitev z njim, tako da ne označi celotno mapo EWBF.

5. Pridružite rudarski bazen in nastaviti svojo Rudarstvo Bat datoteke

Naslednji korak je, da se ustanovi bazen rudarstvo. Solo rudarstvo, je malo verjetno, da bi vam vse Zcash če imate skladišče, polno GPU.

Vaš prvi korak bo izbrati Zcash rudarski bazen. Obstaja veliko na izbiro, vendar priporočamo Flypool. Domača stran ali pomoč del mesta, rudarstvo bazenu bo verjetno vsebuje navodila o tem, kako, da mine na bazenu s pomočjo priljubljenega EWBF miner.

Na zcash.flypool.org, boste videli oddelek z naslovom Windows - Nvidia. EWBF Miner je v tem prvem delu. Boste morali kopirati primer je rudar scenarij, kot je prikazano spodaj:

0

Bomo prilepite ta niz v bat datoteki flypool znotraj mape EWBF Miner smo ga dobili prej. Datoteka bat je paketna datoteka, ki daje ukaze za zagon aplikacije rudar.

Desni klik na datoteko bat, imenovano "flypool« in pritisnite Edit. Datoteka se odpre v beležnici. Prilepite kaj ste kopirali na spletni strani flypool. Bom posodobiti svoj strežnik "US1" namesto "EU1," in sem tudi dogaja, da odstrani "-cuda_devices" jezik na koncu. Ta jezik se uporablja, če želite, da imenuje rudarstvo le na nekaterih napravah (na primer, če želite, da se igra z enim GPU in rudnika z drugima dvema). Če želite, da mine z vsemi napravami, ki jih lahko izbrišete oznako -cuda_devices.

Nato kopirajte naslov Zcash denarnice. Znotraj datoteke bat prilepite svoj Zcash naslov (v zgornjem primeru zamenjajte naslov, ki se začne s "t" in konča z "DX"). Po zamenjavi naslov lahko spremenite ime delavcev. V tem primeru it's.rig1, vendar pa lahko pokličete it.miningRig1 npr.

Sedaj shranite datoteko kot datoteko serije z the.bat razširitev:

Izberite Datoteka> Shrani kot in vnesite "BAT" po imenu. V polju Vrsta Save As, poskrbite, da boste izbrali Vse datoteke in kliknite Shrani.

Čestitke, imate zdaj paketno datoteko, pripravljen, da mine! Ustvariti bližnjico za novo bat datoteko in jo pošljete na namizje. Nato lahko izbrišete besedilo različico datoteke.

1

6. Start Your miner!

Dvokliknite bat datoteko, da začnete rudar. Rudar se bo začel, inicializacijo vsako od vaših GPU, in hash stran.

Za spremljanje svoj zaslužek, pojdite nazaj na zcash.flypool.org in prilepite denarnico naslov v okno naslov na vrhu. Nato kliknite Preveri stanje:

2

To je to za vodnika Začetnik o rudarstvu Zcash na vašem računalniku!

Upam, da si našel ta priročnik koristno! V videu, sem hitro zajema overclocking in zavrneš svojo porabo energije s pomočjo MSI Afterburner, zato poskrbite, da ga gledajo kot dobro. Če naletite na vsa vprašanja, ali kakršna koli vprašanja, pripombe tukaj na blogu ali v komentarjih videoposnetka, in bom poskusil pomagati, kolikor sem lahko.

Če ste zainteresirani za svojo kripto rudarstvo na naslednjo stopnjo, se prijavite na kripto rudarski akademiji, kjer sem šel močno poglobljeno, podrobno vsak korak tega procesa v intenzivni tečaj. Srečno rudarstvo!

Sorodne novice


Post Bitcoin

Kako uporabljati PayPal za nakup & Convert Bitcoin: preprost vodnik

Post Bitcoin

Secure My Bitcoin denarnica: Bitcoin varnostni nasveti

Post Bitcoin

Revolucija bitkoinov ne prihaja. Evo zakaj - South China Morning Post

Post Bitcoin

Kult Kult Bitcoin - NYMAG

Post Bitcoin

Kaj se zgodi, če Bitcoin ne uspe?

Post Bitcoin

Kako bi lahko bili bitki ukradeni: botneti, virusi, lažno predstavljanje in drugo

Post Bitcoin

Prvi prodajni prodajalci Bitcoin v Novi Zelandiji so že v teku

Post Bitcoin

Pravilno Bitcoin Analiza cen 2. del: Novice, Trendi, Čas

Post Bitcoin

Bitcoin Cene Surge & Zakaj ne bi smeli skrbeti

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: plačila Bitcoin za Newegg.ca, Partnerska družba Apriva z GoCoin in več

Post Bitcoin

Uporabniki Google in Bitcoin: kdaj bo Google integriral BTC?

Post Bitcoin

Prva univerza bo namestila Bitcoin ATM - Vancouver, Canada Campus