Začetni vodič za etereumsko rudarjenje v letu 2017 - Kako priti na eterum na vašem računalniku? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Začetni vodič za etereumsko rudarjenje v letu 2017 - Kako priti na eterum na vašem računalniku?

Začetni vodič za etereumsko rudarjenje v letu 2017 - Kako priti na eterum na vašem računalniku?

Dobra novica je, da je začetek s Ethereum rudarstvo zdaj lažje kot kdajkoli prej. Saj ni treba, da prenesete polno Ethereum blockchain, ki je že več kot 20+ GB je in še vedno raste! Prav tako ni treba upravljati clunky rudarjev ukazni vrstici z ročnimi navodila.

Za namene tega priročnika, bomo narediti podrobno sprehod skozi o namestitvi in ​​uporabi zelo priljubljen Claymore miner. Prenesite najnovejšo različico tukaj od Claymore prvotno Bitcointalk threadand sledite skupaj z korakov v tem videu. Celoten postopek za pridobivanje nastavitev denarnice, prenos si rudar, konfiguriranje stvari v operacijskem sistemu Windows in nastavljanju paketno datoteko za zagon naj bi manj kot 10 minut:

Če ste novi v rudarstvu Ethereum, ta vodnik pokriva vse pomembna dejstva v preprostem, nizko žargonu način za. Začnimo z nekaj kratkimi odgovori na pogosta vprašanja o Ethereum rudarstvu:

Vprašanje: Zakaj bi moral rudnik Ethereum žetoni (aka eter ali ETH)? ne rudarstvo eter zavzame veliko električne energije?

A: Če je opravljeno pravilno, je več denarja zaslužil s prodajo izkopati ETH, kot se porabi za električno energijo. Z drugimi besedami, to je donosno! Lahko preverite donosnost z našo Ethereum kalkulator rudarstvo.

Vprašanje: Ali lahko mine z mojim CPU (procesor osebnega računalnika je) namesto drage grafične kartice (GPU)?

A: GPU so toliko hitrejši, da CPU-rudarska ni več donosna ali vredno. Tudi GPU vstop ravni približno 200-krat hitreje kot procesorjev za namene rudarjenja.

Vprašanje: Kaj je najboljši GPU uporabiti za pridobivanje največ ETH za najmanj električne energije?

A: AMD kartice ponavadi roba ven podobno ceno Nvidia v smislu učinkovitosti. Pokrivamo najboljše karte, da se pod naslovom "GPU Hardware" še naprej navzdol na tem delovnem mestu.

Vprašanje: Zakaj usmerite GPU proti bazenu rudarstvu v primerjavi s solo rudarjenja?

A: Če si vrgel sreče v rudarske opreme, vaše možnosti za ustvarjanje ETH na svoje nizke. Bazen, rudarstvo vam omogočajo, da zaslužijo ETH v rednem in predvidljiv način.

Vprašanje: Kako naj začnem z rudarsko Ethereum?

O: Če imaš primeren GPU z vsaj 3GB RAM-a, to je hitro in neboleče stvar kar nekaj poteg v operacijskem sistemu Windows, namestite aplikacijo rudarsko nato vnesete nekaj nastavitev fromyour izbrali spletno stran bazena. Dodatne podrobnosti so na voljo v Uvod v oddelku za rudarstvo.

Vprašanje: Kaj je treba rudar uporablja za enostavno moja ETH?

A: Prejšnje različice tega priročnika navaja stari program (AlethOne), ki ni več v uporabi - glejte korak X, kjer smo razpravljali z uporabo Claymore miner.

Vprašanje: Kakšne so zahteve za OS za rudarjenje?

A: Ta priročnik zajema uporabljate operacijski sistem Windows 10 (poskrbite, da je 64-bitni). Obstajajo tudi različne distros Linuxa, ki se lahko uporabljajo (tu niso zajete). Toda Windows je najlažje oblikovati in vstati in teče hitro. Ni Mac različica v tem trenutku.  

Vprašanje: The Ethereum Mist denarnica ne sync'ing za mene, lahko uporabite katero koli ETH naslov denarnice za rudarstvo?  

A: lahko uporabite katero koli ETH naslov denarnice za rudarstvo, vendar so nekatere izmenjave ne omogočajo rudarjenje ali ne omogočajo zelo majhne vloge tako dvojno preveri s strani, če rudarstvo neposredno na naslov web-depozita. Dobra alternativa za prenos polne Mist denarnico in Ethereum blockchain je MyEtherWallet.com, ki še vedno omogoča, da upravljajo s svojim Ether denarnico naslov in ohraniti nadzor nad svojimi zasebnimi ključi (kar je pomembno za varnost in / ali denarnico varnostno kopiranje in obnovo, če je potrebno).  

Vprašanje: Poleg GPU, kaj so ostale sistemske zahteve za moj Windows rudarstvu Rig?

A: Tam je lahko zelo dolgotrajen mesto na vse zahteve glede strojne in premislekov, ampak za kritje pomembne stvari na visoki ravni, je tukaj nekaj osnovnih vidikov:

 - Vaš Windows 10 OS bi moral biti 64-bitni instalacija

 - Želite, da bi dobili matično ploščo z dovolj režami PCI-E za podporo število kartic, ki ga izvaja.  

 - Če uporabljate več kot en GPU, boste želeli, da bi dobili motorno pci-e dvižni vod za vsako dodatno GPU

 - Za Oskrba z energijo, ki jih želite, da preverim, ali ima vaš PSU dovolj povezav za podporo število GPU je tečeš in dovolj skupni moči, za podporo vaše celotno vlečko sistem moči (in, da si nekaj buffer vsaj 10-15% ). Koristno mesto za ugotavljanje, kako se bodo mnogi 6 ali 8 pin PCI-E električnimi priključki vaš GPU zahteva je tukaj (Realhardtechx.com) in da bi dobili občutek vašega celotnega žrebanje sistem moči, je to dober kalkulator poraba energije (outervision). Pro Nasvet: če gradijo več ploščadi držijo z isto PSU blagovne znamke, kot si lahko, če je potrebno uporabljati dodatnih kablov na drugih sistemih (npr uporabljam samo EVGA G2 PSU je tako, če imam dodatno VGA, sata ali Molex kabel iz enega graditi znam uporabljati jim na drugem gradnjo).

 - Želite, da bi dobili preprost nizko end CPU in vsaj 4GB RAM - Nasvet: poskrbite, da vaš motherboard, CPU in RAM so združljivi (tj LGA 1151 matične plošče potrebujejo 1151 vtičnice CPU je, in DDR4 RAM / LGA 1150 matične plošče potrebovali 1150 CPU in DDR3 RAM)

 - Ne pozabite na gumb za vklop! Pick up preprost PC moči gumb stikalo, ki povezuje na glave za matično ploščo, tako da lahko spremenite vaš sistem za vklop / izklop

 - so potrebna standardna tipkovnica, miška in monitor. Če upravljanje vašega ploščad na daljavo (ki niso zajeti v tej začetnike vodnik), boste želeli, da bi dobili brezglavi HDMI lutke vtič priključite na ploščad tako zagonu v Windows primerno za oddaljeni dostop.  

Vprašanje: Kakšne so druge možnosti za rudarstvo Ethereum kot pri specializiranih ASIC strojno opremo, igralnih prenosnih računalnikov, ali virtualiziranih okoljih?

A: Dokler vaš sistem izpolnjuje splošne pogoje in ima vsaj en GPU z vsaj 3 GB RAM-a, lahko mine Ethereum. Nekateri Gaming prenosniki pa imajo visoke end kartice, vendar s precejšnjim toplote iz rudarstva lahko obstajajo tudi drugi vplivi na prenosnem računalniku, tako da je najbolje, da gredo z namiznim graditi. Virtualiziranih okolij, ki jih lahko najamete običajno nimajo dovolj zmogljiv namenski GPU v njih, ali pa se preprosto ne splača, če delajo. Trenutno ni Asics za Ethereum (kot je bilo načrtovano, da je "ASIC Odporen" Dokaz dela hašiš algorithim, tako da, če ste videli oglase za eno -. RUN ASIC je še vedno donosna za rudarstvo nekaj kovancev (Bitcoin, pomišljaj in Litecoin), ampak za dom zgrajen Rudarstvo ploščadi, Ethereum in druge altcoins še vedno donosna, da mine (ker Bitcoin ni dobičkonosen na domačem računalniku - tudi s številnimi močnim GPU je storite Bitcoin ASIC tehnologija na voljo).

Vprašanje: Ne morem se zdi, da bi našli dober GPU je za prodajo - lahko sem poskusite eno od teh mest Cloud rudarstvo vidim?

A: 99,9% Cloud rudarskih območij so Ponzi sheme ali delno rezerve Ponzi je. Čeprav obstaja nekaj, ki so bile približno dolgo časa, ni bilo revizije 3. Stranka v cepilnim moči, ki se prodajajo in dobiček so običajno zelo nizki, če ste močno spodbujanje in dobili druge, da se pridružijo v (drugo rdečo zastavo Ponzi povezane aktivnost). Kratek odgovor - Naš nasvet je, da ne kupujejo v Ethereum Cloud rudarskih območij in s tem povezanih programov investicije / HYIP vlog.  

Tukaj je nekaj dobrih razlogov, da mine Ethereum:

 • Rudarstvo je lahko odličen način za subvencioniranje nakupa nove, visoko end GPU (ali dva ali tri...).
 • Kot je Ethereum lahko trguje na bitcoins (BTC), to je poceni način, da se počasi zgraditi hodling položaj v Bitcoin. Številne vplivne peopleare zelo bika na možnosti Bitcoin je za leti 2016 in kasneje.
 • BTC je mogoče zlahka prodati za denar, tako, posredno, lahko rudarstvo ETH je dober način, da izpolnite svoj bančni račun ali zaslužiti denar. ETH se lahko prodajajo tudi neposredno na nekaterih večjih svetovnih borz, kot so Bitfinex, BTC-e, Kraken, Gemini in Coinbase.
 • Rudarstvo je lahko poceni vstopnica na trge Ethereum, trgovci z najbližjimi, za svoje visoke volatilnosti. Če si dober in / ali srečo trgovec, lahko povečali svoj dobiček.
 • Gradnja velik položaj ETH zdaj, v dokazilu o Workmining fazi, vam bo omogočilo, da zaslužijo obresti na svojih gospodarstvih, če / ko Ethereum preklopi na potrdilu o Delež
 • Če verjamete v koncept Ethereum (kljub neuspehu theDAOand dvomov glede sposobnosti preživetja pristopa Ethereum je), se lahko podprejo in pridobili glas v omrežju Ethereum prek rudarjenja.

Nekatere od zgornjih izrazov v krepko verjetno zahtevala dodatna pojasnila za cryptocurrency novince. Začnimo z Ethereum blockchain; porazdeljeni digitalna knjiga, ki jo dejansko mine.

Ethereum Blockchain Osnove

Vse transakcije Ethereum (in drugih cryptocurrencies) vdelane v diskretnih blokov. Ti bloki so primerljivi z serijah transakcij, ki banke pošiljajo med seboj, razen v Ethereum se pojavljajo vsakih 15 sekund (v povprečju). Bloki so opredeljeni z "višino", začenši od 0 in povečevanje zaporedno do trenutnega bloka.

Tukaj je, kako proces rudarstvo služi za ustvarjanje, preverjanje in evidentiranje bloki:

 1. Rudarji poslušanje za transakcije prek omrežja in Zgrtati vsi menijo, da je veljavna (glede pristojbin, kode in računovodskega zgodovini, ki nadzoruje katere kovance) v blokih.
 2. Rudarji porabljati električno energijo hashingthat blok z močjo predelave njihovega GPU (e). Uspešen hash rezultat proizvaja proizvajajo edinstven dokazilo o delu (POW), ki dokazuje, da je rudar delal na tem bloku.
 3. Če je preostali del omrežja sprejema zgoščenih blok kot veljaven, blok postane del stalne soglasja o veljavnih transakcije, znane kot blockchain.
 4. Rudar prejme 5 ETH plus vse stroške transakcije in oznaka za predelavo (aka plin), vsebovane v njihovem bloku, plus možno bonus za vse unclesthey vključujejo.

Kako Ethereum je Blockchain razlikuje od Bitcoin je

Ethereum uporablja drugačno cepilnim algoritem za Bitcoin, zaradi česar je nezdružljiva s posebnim cepilnim strojne opreme (Asics), razvite za Bitcoin rudarstvo. Ethereum algoritem je znan kot Ethash. To je spomin, težko algoritem; to pomeni, je zasnovan tako, da se uprejo razvoj Ethereum rudarskih ASIC čipi. Namesto, Ethash je namenoma najbolj primeren za GPU-rudarstvo.

Hashrate, Težavnost in cena

Celotna mreža hashrate je hitro plezanje od Q2 2016 Potopna prišlo na novice o DAO krize, temveč hashrate je od leta vrniti. Stvari so relativno mirna, dokler okoli Q2 2017, kjer, povezane vse Crypto popolnoma zagrmel, zlasti Ethereum saj olajšala val novih projektov in ICO dejavnosti. Ta grafikon iz Etherscantells zgodbe:

Torej, če je znesek strojne namenjen Ethereum rudarstvu narašča, zakaj se ne bloki se hitreje izkopati kdaj, tako da je povprečna 15 drugi blok, ko se je zmanjšala?

Odgovor je Težavnost. S samodejno nastavljanje računske težavnost reševanja blok je Ethereum blockchain je sposobna vzdrževati ~ 15 sekundnih intervalih. Opazili boste Difficultyclosely skladbe hashrate in tudi letos videli eksponentno rast:

Naslednje očitno vprašanje je, zakaj so hashrate in težave že narašča na prvem mestu? Obstaja preprost gonilo gospodarstva; cena!

 
Daily grafikon ameriški dolar vrednosti Ethereum je, z dovoljenjem za trgovanje z razgledom

Tukaj takeaway je, da je hashrate sledi (z nekaj občutno zamikom) cena eksplozija ETH, ki se je začela konec januarja 2016, videl nekaj recesije konec leta 2016, potem pa spet eksplodirala v Q2 2017. Kaj neverjetno bull teči! Do skoraj $ 400 USD iz samo 10 $ USD v nekaj kratkih mesecih.

Računanje Ether Mining Dobičkonosnost

Z jasno razumevanje blockchain Ethereum in pomembnih konceptov, kot težavah, je čas, da opravljanje nekaterih ekonomskih izračunov:

Prvič, nad glavo, da Etherscan v rudarstvu kalkulator, ki zagotavlja up-to-dan številke za trenutne cene, blok čas in omrežja hashrate (merjeno v Gigahash na secondaka GH / s, ki označuje billionsof izračunov na sekundo):

Drugič, kopiranje te številke v Cryptowizzard rudarstvu kalkulator, bolj prefinjeno kalkulator, ki vam omogoča, da določi svoje stroške električne energije, ki so criticalto določitev donosnosti. Na žalost, ta kalkulator ne samodejno nalaganje trenutne cene, hashrate in blok časa. Torej, smo kopirali starejše:

Tretjič, izberite Graphics cardyou nameravajo uporabiti za rudarstvo. Kalkulator samodejno vnese pravilno hashrate in moči porabe. Če je vaša kartica ni na seznamu, ali ste jih spremenila svojo učinkovitost, izberite Customoption in ročno vnesti ustrezne podatke. Upoštevajte, da grafičnim hashrates so zapisane v (Megahash na secondaka MH / s; označuje millionsof izračunov na sekundo).

Četrti in zadnji korak je, da vnesete ceno električne energije, kot je prikazano na vaš račun za elektriko ali to listfor ZDA ali te listfor drugje. Rezultati bodo prikazani spodaj:

Te številke se spremeni glede na ko zaženete to analizo, ampak za namene primer tukaj bi neto 109 ETH letno. Če se prodaja na trenutni ceni 1.537 $ bodo zaslužili od katerih odštejemo stroške električne energije za $ 493. Ta mreže ugleden dobiček v višini $ 1045.

Od tega $ 1045, se lahko zahteva več odštevanja:

 • Stroški bazen rudarstvo, ki običajno potekajo okoli 1% plus izplačilo pristojbino 1 ETH,
 • Nakupna cena primer Radeon HD 7990, ki je približno 700 $,
 • Odvisno od vašega namenjeno nastavitev, bo morda potrebno kupiti nov napajalnik (PSU) za zagon strojne opreme. Električno učinkovite PSU stane več, vendar prihrani na stroških električne energije na dolgi rok.

Donosnost Opozorilo

Težava je verjetno, da nadaljuje s svojim sedežem trend naraščanja (in bi konico o sprostitvi učinkovitejše GPU) in cena je zelo nepredvidljiv (in lahko crash, če trg ne mara Ethereum je rešitev za svoje tekoče DAO krize). Nadalje je Ethereum naj bi prehod na potrdilu o Stakemodel na nedoločenem dan, kar pomeni, da ne bo več mineable.

Pred vsako resno postavki kapitala, je potrebna nadaljnja raziskava možnosti Ethereum je. Medtem ko se GPU lahko določi, da rudarstvo druge kovancev in njihove stroške delno poplačani s preprodajo, GPU hitro amortizirati. To še posebej velja za kartice, o katerih se konstantno, intenzivnega dela rudarstva.

Izbira vašega GPU Strojna oprema 

Eksperimentiranje z različnimi GPU izborov v kalkulator bo razkril kartico z najboljšo ceno za izvedbo v kombinaciji poraba energije (izraženo kot Mh / s na denarna enota).Keep v mislih, da je AMD kartice prekašajo NVidiafor namene cryptocurrency rudarjenja.

Kartica mora imeti vsaj 3 nastopov RAM-a, ali pa ne bo mogel pravilno moje Ethereum. To je posledica vse večjega DAG datoteko (režija aciklicnem graf), ki se uporablja v Ethereum dokazilu o delovnem razpršitev procesa.  

Pro-nasveti: preverite naslednje GPU je: AMD Rx 470/480 R 570/580, območje AMD R9, HD 7990/7950 (če so na voljo, ki se uporabljajo kartice, poskusite, da jih dobijo od igralec namesto rudar, z garancijo če je možno). Za Nvidia, poglej / 1070/1080 serija kartic 1060. Kot z vsem, naredite svoje skrbnosti za oceno GPU je glede na njihovo hashrate, zahteve glede porabe energije, razpoložljivosti in ceni. 

Za trdno proračunsko kartici, Rx 470 s 4 nastopov RAM-a je priporočljivo (ko je na zalogi in ne na smešno preveč napihnjene cene zaradi pomanjkanja kartice, kot smo ji priča zdaj poleti leta 2017).

AMD RX Serija: The Game Changer.

AMD introducedtheir nov 14 nanometrov (nm) RXseries kartico na težko do upreti $ 200 Cena v 2016and kripto valute rudarstvo postal veliko bolj donosno kot manjši 14nm izdelavo proces daje ta kartica osupljivo zmogljivost in nizko porabo energije.

To je postal novi standard v Ethereum miningand z veliko eksplozijo cen povpraševanje po teh kartic imajo daleč preseglo ponudbo in ustvarili izjemno pomanjkanje GPU, kar ima za posledico veliko višje cene GPU. To je dejal, če si pazljivo nakupovanje, ustanovi auto-obvestil / opozorila in imajo malo sreče lahko dobite nekatere serije kartic AMD RX.

 

Oglejte si r / AMDfor najnovejše informacije in govorice!

Rudarstvo Ethereum na osebnem računalniku (Windows) - vodnik besedilo

Če berete navodila newbie k Ethereum rudarjenja in imajo GPU dovolj močan, da bi bilo koristno, da bomo Predvidevam, da ste operacijski sistem Windows, tako da bomo osredotočiti na rudarstvo Ethereum na tej platformi.

1. Get Your Video Card voznik umestiti

AMD GPU je: Nad glavo, da amd.com prenesti svoje GPU voznikov. Pojdi na amd.com nato "Support & Drivers" - vpišite svoje podatke GPU in kliknite "Prikaz rezultatov"

Lahko kliknite gumb Prenos za tekoče voznika ali izberite "Prenos Prejšnja gonilnikov in programske opreme" na desni strani, ki vam bo omogočilo, da izberejo starejše različice, ki so znani kot veliko voznikov za rudarstvo, ki temelji na svoje karte, kot so:

R9 in starejši - uporabite 15.12

RX 4XX Series - uporabite 16.9.2 ali 16.10.3

RX 5xx serije - saj gre za novejši Želel priporočamo dogaja s trenutno voznika za zdaj

0

Nvidia GPU je: Da bi dobili najnovejše Nvidia GeForce voznikom iti https://www.geforce.com/driversand vnesite v svoje podatke kartice in kliknite "Start Search" in nato naložite najnovejšo različico iz rezultatov.  

1

Namestite svoje GPU Drivers kot ponavadi (Nato, naslednji, Ok, itd) in ponovni zagon. Potem, veš vaši GPU je pravilno priznana, če greš v Device Manager (iskanje v Windows iskalno vrstico) in ne vidim nobenih opozorilnih oznak na svoj GPU in jih pravilno kaže takole:  

2

Odpravljanje nasvet: Nekateri rudarji so bili uspešni namestitvi vse GPU-jev naenkrat in namestitev gonilnikov. Drugi raje namestiti samo eno kartico, namestiti gonilnike, zaustavite sistem in nato namestite preostanek GPU je in potem samo dovolite, da vse, se prizna z Windows (boste počutili sistemsko zaostajanje, nekaj utripajoč ali kratke črne zaslone medtem ko je vsaka kartica zazna Windows).  

Sem imel uspeha v obe smeri in tako, če naletite na težave z eno metodo izbrisati voznikov in poskusite drugo metodo. In če je potrebno odstraniti vaš voznik uporabljati program DDU (Display Driver Uninstaller) iz Guru3d.comto odstraniti vse, kar je lepo in potem začeti znova.  

2. Get Ethereum Denarnica address Namesti Ethereum

(Ali skok na korak 5 in uporabo MyEtherWallet.com)

Lahko sledite Koraki 2-4 prenesti uradno Ethereum denarnico, vendar vam treba čakati na polno Ethereum blockchain sinhronizirati. Če želite to preskočiti in se bo veliko hitreje, skoči dol na 5. Korak in ustvariti denarnico, namesto z uporabo MyEtherWallet.  

Če niste navajeni, da v ukazno vrstico (aka "DOS načinu,"), je priporočljivo, da si naložite Mist, s svojo prijazno in znano GUI (grafični uporabniški vmesnik):

3

Paket Mist vsebuje Ethereum walletwhich boste morali sprejemati rudarskih dobička. Mist vključuje tudi Ethereumbrowserwith različne funkcije, kot so sporočanje in socialne mreže andtutorials.As konico, te vaje in socialna omrežja so koristne učne vire. Ne bojte vprašati Ethereals če ste imeli težave s katero koli del tega procesa.
Za prenos Mist, nad glavo, da https://github.com/ethereum/mist/releasesand izbrati najbolj nedavno izpustitev. V našem primeru je to 0.8.0:

  4 1) Izberite najnovejšo izdajo, bo imel največje število.


  5 2) Pomaknite se do datoteke. Izbirate lahko Mist orthe samostojno Ethereum denarnico.

  6 3) Izberite nepozabno prenos mapo za "Ethereum Denarnica" zip datoteko. Citat s primernim orodjem za ekstrakcijo datoteke, se pomaknite v mapo, ekstraktor ustvarja in nato poiščite in zaženite Ethereum aplikacijo.

3. Get Blockchain

Naslednji korak je, da pohiti in počakajte, kot blockchain prenose in sinhronizacij Ethereum. To je več kot 10 nastopov, da lahko ta proces traja nekaj časa...

Ko konča, preživijo nekaj minut, da se seznanite z aplikacijo Mist; vmesnik je precej samoumevno. Aplikacija Mist še ni v celoti polirana tako da pričakujemo nekaj hroščev.

4. Nastavitev vaša denarnica

Nato odprite Ethereum denarnico in ustvarjajo denarnico za nov račun in pogodba temelji. Ta denarnica bo vsebovala izplačila naslov, na katerega boste prejeli rudarskih nagrade iz bazena ali neposredno iz blockchain.

7 1) Dodaj nov račun, da ga nepozabno ime rudarstvo. Varno shraniti geslo!

8

2) Po generiranje račun, dodajte denarnico in si zapišite ali kopirati besedilo vloži edinstvene address.This naslov se bo začel z znaki "0x".To je potrebna za sprejem ETH rudarskih nagrade!

Opomba o Geth

Mist vsebuje tudi Geth, priljubljeno vmesnik ukazne vrstice. Lahko se odločite, da bi dobili samo najnovejše Geth appfor svoj sistem, da je sposoben za opravljanje vseh funkcij Mist (in več), v ukazni vrstici. Geth (kratica za "go-ethereum") vam in vaši rudar za interakcijo bolj neposredno z omrežjem Ethereum vendar Geth vsekakor zahteva nekaj znanja programiranja.

Ko boste postali bolj spretni v Ethereum rudarstvu in kodiranje, bo Geth bolj koristno za vas, ampak za zdaj to ni priporočljivo, saj je najlažji poti za začetek z Ethereum rudarstvo.

5. Namestite Denarnica iz MyEtherWallet.com

Nad glavo, da MyEtherWallet.com (Opomba:... Prosim, pazi phishing spletne strani, ne ga vnesite na spletni strani so prišli s klikom na povezavo vedno trojno preverite domeno Prava stran je MyEtherWallet dot com)

Vnesite močno geslo in kliknite »Ustvari novo denarnico":

9

Naložite si "shrambe ključev File" in kliknite "Razumem. Naprej. "Gumb.

0

Prihranite svoj zasebni ključ na voljo. Dobra praksa je, da se odpre notepad in vnesti v svoje podatke - gesla, zasebnim ključem, in vaš Ethereum naslov (ki ga boste prejeli v kratkem), in shranite to besedilno datoteko skupaj z datoteko s ključem Datoteka, v Encrpted datoteki (z uporabo WinRAR ali podoben program) in nato shranite kopijo, ki na pogon USB ali oblak pogon in brisanje posameznih datotek (shranjuje samo šifrirano datoteko digitalno).

1

Kliknite na Shrani Vaš e-naslov in nato izberite gumb "shrambe ključev File" in nato kliknite na "Select Wallet File", poiščite svoj pred kratkim prenesli shrambe ključev datoteko (ki se začne z "UTC...") in jo izberite.  

2

Nato boste morali ponovno vnesti geslo...

3

In potem, ko odklenjena lahko pomaknete navzdol in si oglejte "Vaš naslov" - to je vaš Ethereum Denarnica naslov, da bomo uporabili za rudarstvo. Shranite v ločenem pisemski papir besedilno datoteko in jo shranite na namizje za lažji dostop (Opomba: to je v redu, da delite ta naslov, kot je to, kako se bodo ljudje poslali Ether in kako boste prejeli izplačila rudarjenja, vendar nikoli ne delite svoje Private Key !).  

Kovanci, poslana na ta naslov lahko pošljete iz MyEtherWallet kateri koli drugi Ethereum naslov (na izmenjave, na primer, da se preusmerijo k Bitcoin, denar, itd).

4

6. Prenos Claymore Ethereum Miner

Bomo uporabljali zelo priljubljen Claymore miner. Prenesite najnovejšo različico tukaj od Claymore prvotno Bitcointalk threadand prenesti najnovejšo različico iz Googla ali Mega povezave za prenos je zagotavlja (ne uporabljajte povezav drugih ljudi). Sedanja različica, kot v času tega pisanja je 9.6 in boste želeli, da bi dobili Catalyst in CUDA različico (ne različica Linux).  

5

Upoštevajte, ko downloading Claymore Miner Windows lahko zagotovijo opozorilo, če pa se uporablja za prenos povezavo Claymore je lahko ignorirati to. On je dobro upoštevati, razvijalec, ki je bila stavba kripto rudarjev že več let.  

Ko prenesete, izvleček mapo na namizje za lažji dostop.  

7. Poteg Nekatere nastavitve programa Windows, preden rudarstvo

 • Nekatere nastavitve je treba spremeniti v operacijskem sistemu Windows, da boste pripravljeni za rudarstvo. Prvič, ne želite, da računalnik iti v stanje mirovanja, saj bo prekine vaš rudarstvo, da gredo v vaši moči, Nastavitve in jo nastavite na "Nikoli" izklopite / spanec.  
 • Naslednja želite spremeniti svoj sistem strani datoteko in ročno nastavljen na 16384 MB (to je 16 GB).  
 • Da bi zmanjšali motnje v vašem rudarstvo in nastavitve, boste morda želeli onemogočiti tudi posodobitve Windows. Če se počutite bolj varne jih pustimo na, lahko to storite in samo razumeti, da so zelo pogoste posodobitve, ki včasih ponovno zagnati sistem, ne da bi si sodelovanje in s tem ustavili svoje rudarstvo.   
 • Če uporabljate operacijski sistem Windows Defender ali drug protivirusni program, dodate izjeme, tako da ne zastava na Claymore rudarsko izvedljivo "EthDcrMiner64.exe" kot virus ali poskušali onemogočiti / izbrisati.  

8. Pridružite rudarski bazen in Konfiguracija Mining Bat datoteka

Naslednji korak je postavitev bazena rudarstvu, saj je malo verjetno, da bi vam vse Ethereum če imate skladišče, polno GPU solo-rudarstvo. Vaš prvi korak bo izbrati Ethereum rudarske bazen. Obstaja veliko na izbiro, vendar priporočamo Nanopool orEtheremine. Domača stran ali pomoč del rudarskega bazena mestu najbolj verjetno vsebuje navodila o tem, kako, da mine v njihovem bazenu z uporabo priljubljen Claymore rudar.  

Neposredno na domači strani Ethermine.org boste videli oddelek z naslovom "Stratum način uporabe mine Miner".

Odprite Claymore mapo rudar na namizju in desnim klikom na datoteko z besedilom, imenovano "Start" in izberite "Edit".

Nato pojdite na spletno stran Ethermine in vrhunec in kopirati vse besedilo v prvo polje pod "Nato začnete rudarjev, ki jih..."

6

Odvisno od lokacije, ki jih želite povezati najbližji strežnik za vas in posodobiti niz strežnika besedila za strežnik:

Za najprimernejšo stratum strežnik za vas, ki temelji na lokacijo:

Sedaj shranite datoteko kot Batch datoteke s končnico bat. Izberite Datoteka> Shrani kot in nato v polje, izberite ime za njo, nato pa vtipkajte "BAT" po imenu, in v polju Shrani kot vrsto, poskrbite, da izberete "All Files", in nato kliknite Shrani. Čestitke, imate zdaj paketna datoteka pripravljena, da mine! Ustvariti bližnjico za novo Bat datoteko in jo pošljete na namizje. Nato lahko izbrišete različico besedila datoteke datoteke.  

7

9. Začnite miner!

Dvokliknite Bat datoteko, da začnete rudar. Rudar bo začel, zaženite SETX ukaze za nastavitev te spremenljivke okolja, inicializacijo vsakega vašega GPU je, zgraditi datoteko dag na vsako vaše GPU je in začeti razpršitev stran. Naj je trajal okoli 20 sekund in nato kliknite na "i", da so jo pokazati svojo hitrost hašiš. Lahko uporabite to nazaj v kalkulator ponovno določiti bolj natančen prikaz vašega zaslužka.   

Za spremljanje svoj zaslužek na bazenu, pojdite nazaj na Ethermine.org in na vrhu prilepite denarnice naslov v okno naslov in kliknite na gumb Preveri stanje:

8

Upamo, da vam bo ta priročnik koristen! Če naletite na vsa vprašanja, ali so vprašanja, prosim komentar spodaj in bomo poskušali pomagati. Upoštevajte, da mi ne pokriva več naprednih korake rudarjenja, kot navijanje in undervolting, bios utripajoče, oddaljen dostop in nadzor, ali Dual rudarstva. Če želite, če zainteresirani za vaš rudarstvo na naslednjo stopnjo od tukaj, se prijavite za kripto Rudarski akademiji, kjer sem šel v množično globine in podrobnosti, na vsakem koraku tega procesa v intenzivni tečaj. Srečno Rudarstvo!  

  9 Ta članek je bil posodobitev julija 2017 Ian MacPhee (glej podatke na koncu tega post). Za dodatne informacije moje ime je Techman34 (na forumu Ethereum) ali pa se obrnite na mene  

Sorodne novice


Post Bitcoin

Bitcoin Charts - Kaj so, kako uporabljati BTC Charts

Post Bitcoin

Mt. Goxov Bitcoin stečaj

Post Bitcoin

Prvi Ever Bitcoin učbenik, ki ga je izdala Univerza Princeton - brezplačno prenesete

Post Bitcoin

Uporabniki Google in Bitcoin: kdaj bo Google integriral BTC?

Post Bitcoin

Secure My Bitcoin denarnica: Bitcoin varnostni nasveti

Post Bitcoin

4 načine za nakup Bitcoin z Cash Wordwide

Post Bitcoin

FATF: Bitcoin pozitiven, vendar tvegan za vlade

Post Bitcoin

Zarote o trenutnih transakcijah Bitcoin: RBF, CPFP in Scorched Earth

Post Bitcoin

Odziv na profesorja Bitkorn: I Wager 1 Bitcoin, da ste napačni

Post Bitcoin

Analiza: Bitcoin Cena Breaks $ 600

Post Bitcoin

Bitcoin cene po vzponu po turbulentnem mesecu!

Post Bitcoin

Twitch.tv je začel sprejemati Bitcoin za naročnine