Ali je Bitcoin Mining dobičkonosna leta 2018? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Ali je Bitcoin Mining dobičkonosna leta 2018?

Ali je Bitcoin Mining dobičkonosna leta 2018?

Preden začnemo, če ste novi v Bitcoin rudarstvo in ne vedo, kaj je gledati ta kratek in preprosto razlago:

"Je Bitcoin Rudarstvo dobičkonosna v letu 2017?"

Kratek odgovor bi bil: "To je odvisno od tega, koliko ste pripravljeni porabiti". Vsaka oseba, ki se to sprašuje bodo dobili nekoliko drugačen odgovor, saj donosnosti Bitcoin rudarstvu je odvisna od različnih dejavnikov. Da bi ugotovili, Bitcoin rudarskih dobičkonosnost različnih dejavnikov "rudarska donosnosti računala" so izumili.

Te kalkulatorji upoštevajo različne parameterssuch kot stroški električne energije, stroški za strojno opremo in druge spremenljivke in vam oceno svojega načrtovanega dobička. Preden sem vam kratek primer, kako se to izračuna pa se prepričajte, da ste seznanjeni z različnimi spremenljivkami:

Bitcoin rudarstvo smislu bi morali spoznati

Hash Rate -a Hashis matematični problem v rudarska računalnik potrebuje za reševanje. Hash Rate je obrestna mera, po kateri se rešiti te težave. Več rudarjev, ki se pridružijo omrežje Bitcoin, večja je mreža Hash Rate je.

Hash tečaj se lahko nanaša tudi na uspešnost vašega rudarje. Danes Bitcoin rudarji (ti super zmogljivi računalniki govorili v videu) prihajajo z različnih Hash cenah. Zmogljivost rudarjev se meri v MH / s (Mega hash na sekundo), GH / s (Giga hash na sekundo), TH / s (Terra hash na sekundo) in celo pH / s (Peta hash na sekundo).

Bitcoins na bloku

# 8211; Vsakič matematični problem je rešen, konstantna količina Bitcoins so ustvarili. Število Bitcoins generiranih na blok začne pri 50 in se razpolovi vsakih 210.000 blokov (približno štiri leta). Trenutno število Bitcoins dodeljenih na bloku je 12.5. Zadnji blok halvingoccurred julija 2016 in naslednjič bo v letu 2020.

Bitcoin Težavnost -Since omrežje Bitcoin je zasnovan tako, da proizvaja konstantno količino Bitcoins vsakih 10 minut, težave pri reševanju matematičnih problemov je povečala za prilagoditev na povečanje Hash Oceni mreže. V bistvu to pomeni, da je več rudarjev, da se pridružijo, težje pride do Bitcoins dejansko mine.

Elektrika Rate - Upravljanje Bitcoin rudar porabi veliko električne energije. Boste morali ugotoviti, svojo stopnjo električne energije za izračun donosnosti. To se običajno nahaja na vašem mesečnem računu za elektriko.

Poraba energije

# 8211; Vsak rudar porabi različno količino energije. Prepričajte se, da bi ugotovili, točno porabo energije vašega rudar pred izračunom donosnosti. To je mogoče zlahka najti s hitro iskanje na internetu ali prek tega seznama. Poraba električne energije se meri v vatih.

Pristojbine Pool

# 8211; Da bi rudnik boste morali, da se pridružijo rudarski bazen. Rudarsko bazen je skupina rudarjev, ki bolj učinkovito pridružijo skupaj z namenom, da mine. Platforma, ki jih združuje, se imenuje rudarski bazen in se odšteje neko pristojbino, da bi ohranili svoje poslovanje. Ko je bazen uspe rudnik Bitcoins se dobiček razdeli med člane skupin, odvisno od tega, koliko dela je vsak rudar narediti (to stopnjo razpršitve svoje rudarsko).

Časovni okvir

# 8211; Pri izračunu, če je Bitcoin rudarstvo donosna boste morali določiti časovni okvir, da se nanašajo na. Ker je več časa si moja, več Bitcoins boste zaslužili.

Dobičkonosnost upad na leto

# 8211; To je verjetno najbolj pomemben in izmuzljiv spremenljivka od vseh. Ideja je, da ker nihče dejansko ne more napovedati stopnjo rudarjev, ki povezujejo omrežje nihče ne more tudi napovedati, kako težko bo, da mine v 6 tednih, 6 mesecev ali 6 let od sedaj. To je eden od dveh razlogov nihče ne bo nikoli biti mogli odgovoriti enkrat za vselej "je Bitcoin rudarstvo dobičkonosna?". Drugi razlog je menjalno razmerje. V primeru spodaj, lahko vstavite letno donosnost padec dejavnik, ki vam bo pomagal oceniti vse večje težave.

Stopnja konverzije - Ker nihče ne ve, kaj se bo BTC / USD tečaj v prihodnosti, je težko napovedati, ali bo Bitcoin rudarstvo dobičkonosen. Če ste v rudarstvu, da bi zbrali Bitcoins šele potem to ni potrebno, da se motim. Ampak, če ste načrtovanje za pretvorbo teh Bitcoins v prihodnje na katero koli drugo valuto ta dejavnik bo imel velik vpliv seveda.

Get kalkulator rudarstvo

Vendar, sedaj pa si oglejte bolj zapletene primer, kjer smo vključili več dejavnikov:

Danes je eden izmed najbolj naprednih rudarjev, tam je Antminer S9. To je tisto, kar je znano kot ASIC rudarske ploščad. Ima hitrost rudarski 14 TH / s. Če smo uporabili preprost Bitcoin rudarsko kalkulator (prikazano zgoraj), boste videli, da je na današnji težavah boste zaslužili približno 0,11 Bitcoins na mesec.

Seveda to ne upoštevajo stroški strojne opreme, stroški električne energije, stroški bazen, itd Poskusimo izračunati vse to skupaj.

Ti podatki so bili vzeti iz naprednega Bitcoin rudarske kalkulator z naslednjimi statistika: 2% rudarstvo bazen pristojbine, 12.5 Bitcoins kot skupinsko nagrado, 14 TH / s tečajev hash, 1375W Poraba električne energije in 0,12 $ na KW. Datum izračuna - avgust 2017

Torej, po 12 mesecih bi morali kar okoli $ 4032. Vendar nismo odšteti stroške strojne opreme še ni, tako da je več kot 2.032 $. Vendar pa to velja za Bitcoin v tekočem tečaju (okoli $ 4.000). Če izračunamo to pri tečaju 1 mesec nazaj si bo le zlom še.

Ta rezultat se lahko spremeni glede na lastne stroške električne energije, spremembe v rudarstvu težavah in kar je najpomembnejše spremembe cene Bitcoin.

Torej, čeprav je doma rudarstvo je drag posel še vedno obstajajo druge možnosti, ki so lahko pomembni za vas, da se v igri rudarski po nižji ceni.

Kako mine Bitcoins z oblakov rudarstvo

Obstaja nov koncept imenovan "oblak rudarstvo". To pomeni, da ne boste kupili fizične rudarske ploščad, temveč najem računalniške zmogljivosti iz drugega podjetja, in se plača v skladu s tem, kako veliko moč, ki jo imate. Sprva se to sliši kot res dobra ideja, saj nimate vseh težav nakupa drage opreme, shranjevanje, tako hlajenje, itd

Vendar, ko naredite mathit Zdi se, da nobena od teh oblakov rudarskih območij donosno na dolgi rok. Tisti, ki to zdi donosna so običajno prevare, ki sploh ne lasti nobene rudarske opreme, so le izdelati sheme Ponzi.

Če ne želite, da pogled na oblak rudarstvu Predlagam uporabo Genesis Mining- edini oblak rudarske družbe, ki je bila okoli dovolj dolgo, da dokaže, da ni prevara. Vendar se prepričajte, da je matematika, preden svoj denar v nobeno od teh načrtov.

Rudarstvo Altcoins kot alternativa Bitcoin

Da bi razumeli, ki so Altcoins donosna lahko najdete spletne strani indeksira kot CoinChoosethat vam popolno razčlenitev Altcoin. Na CoinChoose lahko vidite, da je težko za vsakega Altocoin, kjer jih lahko izmenjujejo in kakšne so možnosti za dobiček Bitcoins ga rudarstvo vsako specifično Altcoin. 

Torej je Bitcoin Rudarstvo donosno?

Moja domneva je, da bi lahko na dolgi rok vam bo dobiček iz Bitcoin rudarstvu, vendar le, če boste vlagali veliko denarja v dobrem rudarski ploščad (npr Antminer S9). Če nimate časa ali denarja - izogibaj iz rudnikov in samo vlagati v nakup Bitcoins na dolgi rok.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Bitcoin ni mogoče regulirati, kot je internet

Post Bitcoin

Explanations Basics of Bitcoin: IJK-ji BTC-ja

Post Bitcoin

Kaj je zasebni ključ Bitcoin, kako ga uporabljati, naj bo varno!

Post Bitcoin

Bitcoin Block Size Economics in Gavin Andressen

Post Bitcoin

Bitcoin prevara! Seznam trenutnih Bitcoin goljufij in scammers

Post Bitcoin

Začetniški vodnik za rudarsko bitkoino

Post Bitcoin

Best etereum rudarstvo strojne opreme (2018 posodobljeno)

Post Bitcoin

Poročilo o cenah za kratkoročne tedenske borze za kovance: 31. avgust - 6. september 2014

Post Bitcoin

Svetilnik Mike Hearn bi lahko močno izboljšal Bitcoin

Post Bitcoin

Zmagaj USB rudar 100% brezplačno - Mine Bitcoin Litecoin Dogecoin od doma!

Post Bitcoin

OP-ED: Potrebujemo več profesionalizma na trgu bitkoinskih analiz cen

Post Bitcoin

Bitcoin Currency Converter - Kako pretvoriti Bitcoin v USD