Best etereum rudarstvo strojne opreme (2018 posodobljeno) | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Best etereum rudarstvo strojne opreme (2018 posodobljeno)

Best etereum rudarstvo strojne opreme (2018 posodobljeno)

Ethereum (ETH) je priljubljena izbira za grafične kartice (GPU) rudarjev. Leta 2018, Ethereum razbil njegovo dolgoročno $ 400 strop, in dosegla več kot 1.000 $.

Ethereum GPU rudarstvo

Če ste novi v rudarstvu Ethereum, so 4 pomembne stvari, ki jih morate vedeti:

Dokaz okoliša prihaja.

Ethereum namerava preiti na potrdilu o sistemu Stake imenovane Casper. Čeprav je bil ta prehod zamuja, je razumno pričakovati, da bo do nje prišlo v poznih 2018. Ethereum rudarstvu ne bo več mogoče po tem, če se izvaja hibrid Dokaz o delu / Dokaz Stake modela.

Če je tako, bo nagrade za rudarje se bistveno zmanjša, z morda polovica vseh novih kovancev nagrad, namesto da bo imetnikom.

Zadostna VRAM je obvezno.

Ethereum rudarstvo trenutno zahteva GPU z vsaj 3 GB video pomnilnika (VRAM). Ta zahteva VRAM naj bi se povečala za 4 nastopov v letu 2018.

Datoteka Ethereum directed Acyclic Graf (DAG) je shranjena v VRAM rudarji. DAG raste v velikosti, ki jih preostali sorazmerni z rudarsko težav. Približno enkrat vsaka doba (ali 30.000 Ethereum bloki), je nova DAG ustvarjeni, ki jih je treba prenesti, da bi še naprej rudarstvo.

Ogledate si lahko trenutno epoho in druge Ethereum omrežja statistika tukaj. (V času tega pisanja je bila doba 162.) Upoštevajte, da bo uspešnost starejših kartic razgradijo z vsakim novim dobe.

Do točke, bo več VRAM tudi izboljšanje učinkovitosti. Ta razlika med različico 4- in 8-koncert istega karton lahko znaša do 5 MH / s (Za pojasnitev, MH / y pomeni megahash na sekundo, in megahash je milijon zgoščevalne poskusi.)

Rudarstvo Povpraševanje diski Up stroški za dobre GPU.

Priljubljenost, ki temelji na GPU cryptocurrency rudarstvu je narasle cene posebej učinkovitih kartic. Proizvajalci GPU so si prizadevale, da bi izpolnila zahteve iz rudarjev. Ta boj je povzročilo opazno pomanjkanje nekaterih kartic, kot tudi napihnjene cene od dobaviteljev na "sekundarni trg" (z drugimi besedami, prodajalci na spletnih mestih, kot je eBay).

Čeprav oskrba ne povod za zadovoljitev povpraševanja v daljšem časovnem obdobju, je nedavno konico v ceni Ethereum je pripeljala do svežega pomanjkanja kartic in ustrezno visoke cene.

Strojne in programske opreme vašega sistema je grof tudi.

Še več, da uspešno Ethereum rudarstvu kot pridobivanje veliko grafično kartico. Na strani strojne opreme, priporočamo vsaj naslednjih sistemskih očala:

 • Vsaj 4 GB sistemskega pomnilnika. (DDR4 bo zadostovalo, saj ni nujno, da je najhitrejši.)
 • Dvigajočo kabel za vsako kartico, da bi ga povezati z matično ploščo.
 • Primer z dobrim pretok zraka. (Če želite uporabiti več GPU, lahko uporabite enako dobro prezračevanem rešitev stojalo.)
 • Trden-state disk je priporočljivo. (Ta naprava bo pospešil postopke za branje / pisanje vaše rudarske opreme in operacijskega sistema.)
 • Zanesljiv Napajalnik z nekaj prostih zmogljivosti. (Poskrbite, da boste razumeli, kako ocene napajalne workbefore izdelavo izbiro.)
 • Precej hitro internetno povezavo.

Na strani programske opreme, boste potrebovali naslednje:

 • Potrebovali boste najnovejše gonilnike za vašo posebno GPU. (Ko prideš v izvedbo finega uravnavanja, lahko ugotovite, da je poseben voznik daje najboljše rezultate.)
 • Če ni vključena v voznika programske opreme, boste potrebovali program, ki spremlja overclocking in temperature. (Čeprav je overclocking ni namenjen za bolj napredne uporabnike, lahko zmanjša življenjsko dobo vašega GPU, in nekatere manjše spremembe lahko prinese pomembne izboljšave hash-tečaja.)
 • Potrebovali boste pravilno Ethereum rudarske opreme.

Preostali del tega priročnika se osredotoča na strani strojne opreme. Za dodatno pomoč pri vzpostavljanju Ethereum denarnico, pridružite bazen, in uporabite svoj rudar. Ti koraki so podrobno opisani v vodniku naše začetnik za rudarstvo Ethereum.

Ethereum Rudarstvo Strojna oprema Proizvajalci: AMD vs Nvidia

V prvih dneh GPU rudarstvu, so AMD kartice so jasni zmagovalci, v smislu učinkovitosti. Novejše Nvidia (kot so območja Titan) tekmo ali celo presegla uspeh AMD kartic. Performance Rudarstvo nekaterih kovancev je lahko boljše ali slabše, odvisno od proizvajalca.

Oglejte si to stran na Rudarski Pool Hub, ki vam bo omogočilo, da razvrstite AMD ali Nvidia in oceniti njihovo dobičkonosnost.

AMD kartice ponavadi cenejši in nudijo več podpore in možnosti za spremembo. Toda Nvidia boljši overclocking podporo v operacijskem sistemu Windows.

Primerjava Best Strojna oprema za Ethereum rudarstvo

Sestavili smo statistika na najboljših razpoložljivih kartice, ki naj vam pomagajo odločiti, katero izbrati. Tukaj je kratka razlaga teh izrazov:

Ime

Ime čipov, ki jih Nvidia ali AMD proizvaja za vsako kartico ostaja enaka (kot RX 480). Opazili boste, da so na voljo v različnih proizvajalcem originalne opreme (OEM), različni modeli. Na primer, lahko naletite na MSI Gaming Radeon RX 480.

Cena in zmogljivosti lahko bistveno razlikujejo med proizvajalci originalne opreme (kot MSI, Sapphire, in XFX). Njihove različne različice imajo različne:

 • Hitrosti VRAM ali zneski
 • Tovarniško overclocked pomnilnika ali druge ure mere
 • Dodatne hladilne funkcije

Cena

Začetna cena, ki jo plača bo določil, kako dolgo traja, da za kartico plačati sama, glede na vaše rudarskih dobička. Ta formula bo izslediti donosnosti naložbe (ROI): Kovanci zaslužil minus električnih stroškov in drugih stroškov. ROI je običajno izražena v mesecih. Cene je treba upoštevati grobe oznake, ker oni so na podlagi trenutnih cen Amazon v času pisanja.

Upoštevajte, da je nakup uporabljajo karte šifrirnih rudarjev ni priporočljivo, zaradi obrabe rudarskih krajih na karticah. Če prodati svojo kartico po tem, ko ni več uporaben za rudarstvo, morate omeniti, da je bila uporabljena za rudarstvo, nato cen v skladu s tem.

Hashrate

Stopnja kartica dosega v idealnih pogojih rudarjenja z Claymore 9.6, vendar brez navijanje.

Moč, žreb

Ta moč žrebanje je količina električne energije kartica porabi, medtem ko rudarstvo, ki se meri na izhodu.

Učinkovitost

Lahko določi oceno za učinkovitost z deljenjem hashrate s porabo energije. Novejše kartice so ponavadi bolj učinkoviti. Ta ocena je bistvenega pomena, saj je elektrika fiksna, tekoče stroške. Z drugimi besedami, bolj učinkovita vaša kartica je bolj donosno, da bo, ko ste prejeli ROI.

Z vstopom zgoraj podrobnosti Into Ethereum rudarstvu kalkulator, boste predstavili z grobo vodilo vaših pričakovanih dobičkov. Medtem ko bo kalkulator samodejno vnesite trenutno številko za težave, ne pozabite, da je težava zelo verjetno povečal tudi v prihodnje. Ethereum je visoka cena vab v več rudarjev!

POMEMBNO: Naslednji podatki so vzeti iz proizvajalcev, ne upošteva in meri konfiguracijo kot overclocking, undervolting in BIOS sprememb. Dejanski rezultati se razlikujejo glede na vaše prilagoditve. AMD kartice omogočajo večjo prilagoditev, medtem ko se Nvidia zaklenjena za določene konfiguracije.

Nvidia Etherum Rudarstvo kartice Pregledal

Smo uvrstili NVIDIA trenutni pridelek rudarskih kart, glede na njihove skupne vrednosti za rudarstvo. Starejši Nvidia z 4 GBS (ali manj) VRAM so izključeni. Njihov nastop je bil po navadi slabo, in da bo samo poslabšala bolj, kot obdobij vnaprej. Potem se veča DAG.

GeForce GTX 1070 (ustanovitelja Edition)

Povečana Cena: ~ $ 775

Redna cena: ~ $ 450

Moč risanje: 225 W

Hashrate: 27,3 MHz / y

VRAM: 8 GB GDDR5

Prednosti: Veliko VRAM, velik potencial za poteg in razumne porabe energije
slabosti: Lahko dobite zelo precenjeno, še posebej, če v veliko povpraševanje.

Če lahko to kartico najdete na spodobno ceno, to je zelo dober izvajalec. S povečanjem hitrosti zaloge preko overclocking utility (kot zgorevanje), lahko vaš hashrate povečala s 10% na več kot 31 MZ / s.

Tukaj je edina prava pomanjkljivost, da to kartico: To je vsestranski odličen izvajalec, tako da se je povpraševanje rudarstvo vozi svojo ceno iz rednega 400 $ razpon več kot 700 $! Če ste sposobni najti po nižji ceni, ne oklevajte, da skoči gor.

GeForce GTX 1080 Ti

Povečana Cena: ~ $ 920

Redna cena: ~ $ 800

Moč risanje: 330 W

Hashrate: 31,2 MHz / y

VRAM: 11 GB GDDR5X

Prednosti: Visoka količina VRAM in odlično stopnjo razpršitve.
Proti: Razmeroma drago, visoko porabo moči za njeno hashrate

Z malo poteg, lahko GTX 1080 poveča na 32+ MH / s. Medtem ko je ta hashrate je super za Ethereum, kartica je še bolje rudarstvo Zcash.

Ta kartica ima veliko hitro VRAM, tako da bo zagotovila, da bo to lahko mine Ethereum v prihodnjih letih. Vendar pa do takrat, ko DAG poveča nad 10 (ali celo 5 ali 6) GB, je zelo verjetno, da bo na voljo veliko bolj učinkovita rudarjev. Visoke začetne stroške kreditno kartico in precej moči žrebanje pomeni, da bo trajalo nekaj časa, da dosežejo donosnost.

Ta kartica splošno trgovina na drobno v območju $ 800, vendar rudarstvo povpraševanje je zvišala svojo ceno več kot 1000 $ na nekaterih lokacijah. Če ste dovolj srečni, da bi dobili brezplačno moči, potem bi ta kartica je odlična izbira.

Upoštevajte, da ima standard (ne-Ti) GeForce GTX 1080 8 GB VRAM, in da ima relativno šibko hashrate 22 MH / s.

GeForce Titan XP

Povečana Cena: ~ $ 1430

Redna cena: ~ $ 1200

Moč risanje: 200 W

Hashrate: 35 MHz / y

VRAM: 12 GB GDDRX5

Prednosti: Visoka količina VRAM, in veliko stopnjo razpršitve za nizko porabo energije
slabosti: Primerjalno, to je zelo drago

Titan Xp lahko overclocked 42 MZ / s, vendar bo porabijo 300 W ko potisne tako težko. To dosega odlično stopnjo razpršitve se brez večjih izdatkov moči. Medtem, njen top-end AMD tekmec, RX Vega 64, dosega zelo podobna predstava za približno polovico cene.

Trenutno se zdi, da je na voljo od Nvidia je samo Star Wars Collector Edition modela. Medtem ko so ti Jedi Naročanje kartic gotovo videti super, kozmetične lastnosti dodali nič opravljanje rudarske.

Titan V

Cena: ~ $ 3000 (od Nvidia samo)

Moč risanje: 215 W

Hashrate: 70 MHz / y

VRAM: 12 GB HBM2

Pros: To je neprimerljivo z cepilnim moč, in to je skrajno energijsko učinkovito.
Slabosti: To je močno drago!

Nvidia najnovejši paradni kartice, Titan V, je prava zver. Uporablja novo vrsto grafični procesor z imenom Volta, ki se nahaja tudi v Tesla pospeševalnikih. Kartica je namenjena za resno Number škrtanje (kot strojnega učenja, AI, in visoko zmogljivega računalništva (HPC) aplikacij).

Kartica blesti tudi v rudarstvu, dosegel 70 MH / ov z nastavitvami zalog. Ampak to poveča do 82 MH / s, ko je na robu svojih zmogljivosti. V surovin hash moči deležev, ta kartica postavlja Nvidia daleč naprej v surovih hash-power deleže, in bije AMD-jevo najbližji tekmec je Radeon RX Vega 64. Dosega le okoli 45 MH / s in porabi več moči.

Vendar pa je ogromen cena tag TITAN V je tako postavlja nedosegljivo za povprečnega domačega rudar, vendar zagotavlja, da bo trajalo zelo dolgo časa, da plača sama. To je verjetno, da se bodo z nižjimi cenami, izloča navzdol igralne različice Titan V predstavljen leta 2018. Eden od teh kartic se lahko izkaže, da je končni bang-for-the-buck v Ethereum rudarskih oblasti.

AMD kartice

Spodaj smo uvrstitev naše najljubše AMD kartice za Ethereum rudarstvu glede na celotno vrednost za denar. Upoštevajte, da je uspešnost rudarstvo arhitekture Polaris skupna častitljivo območju AMD RX, in je hitro ponižujoče z vsako novo dobe.

Na primer, RX 580 je hashrate padla iz 23 MH / s (140 obdobij) do 18,5 MH / s (162 obdobij). Medtem ko se je obseg RX je še veliko za rudarstvo druge GPU kovancev, to je hitro postal zastarel za Ethereum rudarstvo.

AMD Radeon RX Vega 64 tekočinsko hlajeni Edition

Povečana Cena: 1.300 $

Redna cena: 700 $

Moč risanje: 210 W

Hashrate: 30 Mh / y

VRAM: 8 GB HBM2

Prednosti: Odlična rudarstvo uspešnosti za ceno, in ekstremne Overclocking potencialne
slabosti: Deluje vroče, ki zahteva zunanjo rešitev hlajenja. To je zelo malo, in da je težko najti po pošteni ceni.

Vege predstavlja najnovejše AMD GPU arhitekturo. Medtem ko je standard zračno hlajeni Vega serija teče malce prevroče za resno navijanje, to posebna izdaja ostane dovolj kul, da bi dosegli 42 MH / s, medtem ko je risba tik pod 300 W! Ta funkcija predstavlja neverjetno vrednost: Lahko se ujemajo z navit zmogljivosti NVIDIA Titan XP, ampak samo stane pol cene.

Na žalost (in verjetno za zgoraj razloga) je Liquid hlajen Vega 64 je zelo malo. Če boste našli eno blizu svojega priporočeno ceno, bi ga morali kupiti brez obotavljanja.

Upoštevajte, da Vega kartice zahtevajo najnovejše,-rudarskih optimizirane gonilnike za pravilno izvedbo.

R9 390 (X)

Povečana Cena: ~ $ 540

Redna cena: ~ $ 320

Moč risanje: 235 W

Hashrate: 30 Mh / y

VRAM: 8GB GDDRX5

Prednosti: Za starejšo kartico, da ima zelo impresivno zmogljivost, in glede na razpoložljivost, da ima veliko ceno.
Slabosti: Pomanjkanje je posledica cene zelo visoke, tako da ima starejši tech nižjo vrednostjo pri nadaljnji prodaji.

V smislu Ethereum opravljanje rudarske, je serija R9 starih veliko bolj elegantno (čeprav je bila uvedena leta 2015) kot novejši RX 400/500 seriji (ki je začel leta 2016 in 2017, v tem zaporedju).

Povpraševanje rudarstvo je zvišala cene precej nad normalno maloprodajne cene. To je dejal, kartica doseže hashrate podobno GTX 1079 Ti in 1080 modelov. In to je del cene in nižjo porabo energije, vsaj v primerjavi z 1080. Vendar pa morate imeti v mislih, da bo ta starejša tehnologija nižjo vrednostjo pri nadaljnji prodaji od teh modelov Nvidia (ko to ni več primerna za rudarstvo).

Ker R9s le 4 GBS RAM-a, morate jim izogniti, saj je njihova uspešnost hitro ponižujoče z napredovanjem obdobij.

AMD Radeon RX 580 (in celotna RX 400 in 500 serija)

Povečana Cena: 550 $ +

Redna cena: ~ $ 340

Moč risanje: 185 W

Hashrate: 18,5 Mh / s (in pada hitro)

VRAM: 8 GB GDDR5

Pros: Ima odlično hlajenje in odlične zmogljivosti za ceno
slabosti: Polaris arhitektura je bolj slaba za ETH rudarstvo, in to je precenjeno, zaradi pogostega pomanjkanja.

Dolga menil, da je gonilna sila za GPU rudarstva, je čas, žal prišel, ko je treba RX 400 in 500 serija dal ven na pašo, vsaj zaradi rudarskih Ethereum. Razen če nameravate moje druge altcoins in najdete RX 580/570/480/470 po ugodni ceni, bi morali odpovedali OPP-off cene, prodajalci pogosto zaračunajo za te kartice.

Poplava RX kartic lahko hit na trgu, ko si ni več uporaben za Ethereum rudarstvo. Morda je možno, da poberem nekaj kupčij, da bi rudnik drugih GPU kovancev.

Zaključek

AMD kartice so verjetno najboljša izbira za proračun osveščeni. Vendar pa je top-end Nvidia jih prekašajo v smislu učinkovitosti energije. Skrbno pretehtati svoje možnosti, in ne pozabite, vaš proračun in moči stroške.

Ne glede na kartico boste odločili, biti pripravljeni porabiti veliko nakupovalno časa na različnih trgovcev in prodajalcev. Šele potem lahko upamo, da ugotovite, da kovanec na »pošteno« ceno. Rudarstvo je res napihnjene cene GPU na vseh področjih, kar je dober pokazatelj, da je GPU rudarstvo še vedno dobičkonosna, če igrate vaše kartice desno.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Bitcoin je pojasnil v 3:30 minutah

Post Bitcoin

Antonopulos zapusti fundacijo Bitcoin nad Mgmt

Post Bitcoin

Bitcoin Exchange OKCoin rezerve na 104%

Post Bitcoin

Bitcoin Foundation odbor volitev: Jim Harper, Olivier Janssens ali Ali je še pomembna?

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoina: Brazilija pravi, da je preveč zgodaj za uredbo o bitkiinu, Charlie Shrem, ki je bil izrečen na 2 leti v zaporu

Post Bitcoin

Bitcoin je v mehurju, in tukaj je, kako se bo zrušil - CNBC

Post Bitcoin

Na Bitcoin in Fear

Post Bitcoin

Bitcoin je zabava, ki bi lahko osvojila svet - Atlantik

Post Bitcoin

Ali ste ena od teh 8 Bitcoin trgovinskih osebnosti?

Post Bitcoin

Bitcoin Charts - Kaj so, kako uporabljati BTC Charts

Post Bitcoin

Armory Technologies sprosti posodobljeno različico svoje Bitcoin denarnice po zagotovitvi naložbe v višini $ 600k

Post Bitcoin

Svetilnik Mike Hearn bi lahko močno izboljšal Bitcoin