Začetniški vodnik za rudarsko bitkoino | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Začetniški vodnik za rudarsko bitkoino

Začetniški vodnik za rudarsko bitkoino

Ena izmed največjih težav sem naletel, ko sem iskal, da začnete rudarstvo Bitcoin za investicije in dobička je bila večina spletnih strani, so namenjeni za napredne uporabnike. Nisem strokovni zbornik, nimam izkušenj z Ubuntu, Linux in minimalnimi izkušnjami z Mac. Torej, to je za posameznika ali skupino, ki želi, da bi začeli na enostaven način.

1. Get Bitcoin rudarsko ploščad

Bitcoin rudarstvo je zelo konkurenčen nišo priti v. Ker je vedno več rudarji prišli na krov z najnovejšimi rudarske opreme težave pri rudniku narašča vsak dan. Pred celo začenjajo z Bitcoin rudarstvo, kar morate storiti vaše skrbnosti. To pomeni, da je treba ugotoviti, ali je Bitcoin rudarstvo celo koristno za vas.

Najboljši način za to je z uporabo rudarskega kalkulator Bitcoin. Samo vnesite podatke o Bitcoin rudar ste načrtovanje za nakup in videli, kako dolgo bo trajalo, da bi prekinil celo, ali bo dobiček. Vendar pa vam lahko povem iz zaslužiti iti, da če nimate nekaj sto dolarjev za rezervne verjetno ne bodo mogli, da mine vse Bitcoins.

Kot strani opozoriti, da je treba ugotoviti, da je bilo v preteklosti mogoče mine Bitcoins z računalnikom ali z grafično kartico (znan tudi kot GPU rudarstvo). Danes pa se je rudarstvo nišo postala tako konkurenčen, da boste morali uporabiti ASIC rudarjev - posebne računalnikov zgrajena izključno za rudarstvo Bitcoins.

2. Get Bitcoin denarnico

Prva stvar, ki jo morate storiti, je dobil "Bitcoin denarnico". Ker Bitcoin je internetno baziran valuto, morate prostor, da bodo vaši Bitcoins. Ko imate denarnico se prepričajte, da bi dobili svojo denarnico naslov. To bo dolgo zaporedje črk in številk. Vsak denarnico ima drugačen način, da se javno Bitcoin naslov, vendar je večina denarnice so lepo naravnost naprej o tem. Vedite, da boste morali svoj javni Bitcoin naslov in ne vašega zasebnega ključa (ki je kot geslo za denarnico).

Če uporabljate samostojno gostila denarnico (tj ste prenesli program na svoj računalnik in ne uporabljate storitev, ki temelji internet) je en dodaten zelo pomemben korak. Poskrbite, da imate kopijo wallet.dat fileon palec voziti in natisniti, in ga hranite na varnem mestu. Ogledate si lahko tutorial o tem, kako ustvariti varno denarnico tukaj. Razlog za to je, da če računalnik zruši, in nimate kopijo wallet.dat datoteke, boste izgubili vse svoje Bitcoins. Ne bo šel nekdo drug, bodo izginili za vedno. To je kot pereč denar.

3. Poiščite rudarski bazen

Zdaj, ko imate denarnico ste verjetno bučanje iti, vendar če si dejansko želite Bitcoin (denar), boste verjetno morali, da se pridružijo rudarski bazen. Rudarsko bazen je skupina Bitcoin rudarjev, ki združuje svoje računalniške zmogljivosti, da bi več Bitcoins. Razlog, da si ne bi smeli iti sama, je, da so Bitcoins dodelijo v blokih, običajno 12,5 naenkrat, in če dobiš izredno srečo, da ne boste dobili koli od teh kovancev.

V bazenu, ki vam bodo dali manjše in lažje algoritme za reševanje in vse vaše kombiniranega dela bo, da ste bolj verjetno, da bi rešila večji algoritem in zaslužili Bitcoins, ki so razporejeni po vsej bazen na podlagi vašega prispevka. V bistvu, vas bo bolj dosledno količino Bitcoins in bo bolj verjetno, da dobijo dober donos na svoje naložbe.

Pri izbiri, ki rudarski bazen, da se pridružijo, boste morali vprašati nekaj vprašanj:

  • Kaj je metoda nagrada? - Proporcionalni / Pay Per Share / rezultat, osnovan / PPLNS
  • Kaj provizija se zaračuna za rudarstvo in črpanje sredstev?
  • Kako pogosto menijo blok (pomeni, kako pogosto se mi nagrajeni)?
  • Kako enostavno je, da črpa sredstva?
  • Kakšno statistika jih ponujajo?
  • Kako stabilna je bazen?

Da bi odgovorili na večino teh vprašanj, ki jih lahko uporabite to odlično objavo iz BitcoinTalk. Najdete lahko tudi popolno primerjavo rudarjenja poolsinside v Bitcoin wiki. Za demonstracijo bom uporabil snežni brozgi v bazen, ko rudarstvo za Bitcoins. Ko ste se prijavili z bazenom boste dobili uporabniško ime in geslo za ta poseben bazen, ki jih bomo uporabljali kasneje.

Sledite povezavi, da gredo na njihovo spletno stran in kliknite na povezavo "Prijavite se" na vrhu svoje spletne strani in spremljanje njihovega korak za korakom navodila. Potem, ko ste vaš račun ustanovi, boste morali dodati "delavec". V bistvu, za vsak rudar, ki ste jih izvaja, morate imeti ID delavcev, tako da lahko bazen spremljate vaše prispevke.

4. Get program rudarski za računalnik

Zdaj, ko ste dobili osnove zajeti smo skoraj pripravljeni, da mine. Potrebovali boste rudarski stranko, da deluje na računalniku, da bi, da boste lahko za nadzor in spremljanje vaš rudarstvo ploščad. Odvisno od tega, kaj rudarstvo stroj imaš, boste morali najti pravo opremo. Veliko rudarskih bazeni imajo svoje lastne programske opreme, vendar v nekaterih pa ne. Lahko najdete seznam Bitcoin rudarske opreme tukaj.

Jaz sem z uporabo mac zato bom uporabil program, imenovan MacMiner. Najbolj priljubljen program sem našel za PC so BFGMiner in 50Miner. Če želite primerjati različne rudarske programsko opremo, lahko to storite tukaj.

5. Začetek rudarstvo

OK, tako da upam, da zdaj je vse pripravljeno za odhod. Povežite si Miner na električno omrežje in ga ogenj. Poskrbite, da se povežete z računalnikom (običajno preko USB) in odprla svojo rudarsko opremo. Prva stvar, ki jo morate storiti je, da vnesete rudarstvo bazen, uporabniško ime in geslo.

Ko je ta nastavljen, da boste v bistvu začeti rudarstvo za Bitcoins. Boste dejansko začeli zbirke delnic, ki predstavljajo svoj del naloge pri iskanju naslednji blok. Glede na bazenu, ki ste jih izbrali, boste plačali za svoj delež kovancev - samo poskrbite, da vnesete naslov v zahtevana polja ob prijavi na bazenu. Tukaj je poln video mi je rudarstvo v akciji:

Zaključek - morda je bolje, samo za nakup kovancev?

Za zaključek tega članka tukaj je nekaj, da razmisli. Morda bi bilo bolj koristno za vas, da kupite Bitcoins z denarjem, ki ga nameravate porabiti za Bitcoin rudarstvu. Veliko krat samo kupujejo kovance bo prinesla večjo donosnost naložbe (donosnost naložb) kot rudarstvo. Če želite kopati v to malo globlje tukaj je po približno točno to.

Srečno rudarstvo !!

Sorodne novice


Post Bitcoin

Priložnosti za bitkoinske arbitraže: Kratek vodič

Post Bitcoin

Bitcoin sprejel: eBay integrirati Bitcoin s Paypalom!

Post Bitcoin

Bitcoin in prehod v denar

Post Bitcoin

Pravilno Bitcoin Analiza cen 1. del: Metodologija

Post Bitcoin

Bitcoin se bo usmeril na $ 0.00 in mnogi bodo izgubili vse, ko se bodo pojavili mehurčki - opozarja investitor Peter Schiff - RT

Post Bitcoin

Bitcoin: Francoski ekonomist napoveduje dan računanja - Irish Times

Post Bitcoin

Bitcoin je mehurček, ni načrtov za kratko prodajo: Japan Post Bank CIO - Reuters

Post Bitcoin

Bitcoin Millionaire: Top 5 bitkoinskih milijonarjev

Post Bitcoin

Kako varnostno kopirati Bitcoin denarnico (blockchain.info, Bitcoin QT, MultiBit)

Post Bitcoin

Argentinska centralna banka se boji Bitcoina

Post Bitcoin

Antonopulos zapusti fundacijo Bitcoin nad Mgmt

Post Bitcoin

Analiza cene Bitcoin: nadaljevanje bočnih ukrepov