Najnovejša posodobitev o mojih iskanjih za ustvarjanje denarja z Bitcoin pipe | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Najnovejša posodobitev o mojih iskanjih za ustvarjanje denarja z Bitcoin pipe

Najnovejša posodobitev o mojih iskanjih za ustvarjanje denarja z Bitcoin pipe

Če še niste prebrali moj prvotni post o tem, kako bi denar od Bitcoin pipe, bi morali to storiti zdaj. Prav tako je eno dodatno spremljanje postthat je pomembno za vas, da preberete, preden branju te objave.

Za tiste, ki niso bili po prejšnjih objav, tukaj je hiter pregled tega, kar smo se naučili do sedaj:

  • Umestitev oglasa je ključnega pomena za dober CTR (kliki) in boljše plače.
  • Krajši časa na vaši pipa pomeni višjo trajanje v povprečju seje in več prikazov.
  • Če cena Bitcoin se gre gor, da sem na splošno izgublja denar, saj sem plačal svoje uporabnike v Bitcoin in prejemajo svoje dohodke v USD.
  • Spletna stran mora biti malo bolj bogato vsebino in uporabniku prijazen, da bi se v celoti skladen z Googlovimi pogoji storitve.

Ta mesec, sem se odločila za ločitev, kar sem se naučil v "optimizacijo na kraju samem" (tj kaj spremenilo na moji strani) in "optimizacijo izven kraja" (tj, kako sem zunanjih virov).

Kakšne spremembe sem naredil na mestu za povečanje zaslužka mili je?

Na koncu moj zadnji post, sem govoril o spreminjanju zasnove mili je. Tukaj je, kako stran pogledal najprej uporabi privzeto FaucetBox predlogo.

Ker sem želel znamko Milli pod 99Bitcoins "zasnovo, sem najel samostojni in se uporablja 99Bitcoins" tema za vsebino Milli kot dobro. Prav tako sem prepričan, da dodate nekaj strani z izvirno vsebino o Bitcoin pipe in kako zaslužiti denar z Bitcoin, in namestili tudi vtičnik, ki agregati Bitcoin novice iz spleta (imenovano RSS zbiralnik).

Tukaj je, kako spletna stran izgleda danes:

Kot lahko vidite, to ni velika sprememba, ampak vsaj se vodi branding 99Bitcoins. Končno sem omogočil komentarje na spletni strani Milli je iz dveh razlogov:

  1. Dodaja vsebine na spletnem mestu in kaže Google, da je spletna stran vedno posodablja, kar je dobro za Google uvrstit.
  2. To mi omogoča, da prejmejo pomembne povratne informacije o Milli od svojih uporabnikov. Ena od najpomembnejših stvari, ki sem se naučil, da je ustvarjanje skupnosti okoli pipa izjemno dragocen. Uporabniki bodo govorili o vaši spletni strani, zadevo, povezavo do njega, in vam predloge, kako naj bi bilo bolje.

Tukaj je primer, kako sodelovati moje stranke:

Uporabniki so lepljive, zato poskrbite, da jih ne izgubite

Eden od sklepov sem, doseženih v mojih prejšnjih objav je, da moram znižati svoje izplačila, da bi ostala dobičkonosna. Vendar se zdi, da nisem v celoti upoštevati posledice pred izvršitvijo te ideje. Sem sprva znižala svoje izplačila do 80 Satoshis vsakih 15 minut. To pa je bil začetni sprožilec za nazadovanje v moji prometa. Moja predpostavka je, da uporabniki niso bili zelo zadovoljni s tem.

Kasneje sem poskušal narediti veliko stvari, da bi pridobili nazaj, da se promet, ko pa ste izgubili svoje zveste uporabnike, je težko dobiti nazaj. Povečala sem izplačila 100 Satoshis (in celo dodali možnost za 1000 Satoshis v nekaterih primerih), sem skoraj podvojila napotitev izplačilo do 85%, in na koncu sem tudi znižala ure na pet minut. To pomeni, da sem bil kar oddaljen 300 Satoshis vsakih 15 minut (100 Satoshis vsakih 5 minut) - 50% več, kot je bilo prvotno izplačilo - ampak jaz še vedno ne more dobiti svoje uporabnike nazaj.

Sprememba izplačil je vplivala tudi na trajanje povprečno seje na spletni strani in stopnjo obiskov ene strani (koliko uporabnikov zapusti spletno stran, ne da bi si več kot eno stran):

Druga predpostavka je, da zato, ker sem se znižala izplačila na začetku, nekateri, ki se nanašajo mest za Milli se odločili, da ga odstranite ali uvrščene nižje na njihovem seznamu. Vendar pa ne morem reči, vse to zagotovo.

Zaključek: Poskrbite za zdravljenje svoje uporabnike in referenc, s spoštovanjem. Bolje je začeti z majhno izplačilo in jo postopoma povečujte, kot začeti z visoko izplačilo in ga spustite kasneje.

Preizkusiti svoje umestitve oglasov

Še ena stvar, ki sem želel preizkusiti bil moj oglas umestitev. Čeprav sem vedel, od pogovarjam z različnimi lastniki oglasov, da je najbolje, da dajo svoje oglase na sredini strani, blizu mesta, kjer uporabnik išče, sem želel, da vidim, če lahko morda dajejo oglase na stranskem bolj donosno.

Skratka, ne gre :) Ampak moraš preizkusiti to sami, saj vsaka stran je drugačna v svoji zasnovi (na primer, najbolj uspešna oglas 99Bitcoins "je dejansko na vrhu kredenca). Tukaj je splošno toplotnem zemljevidu od optimalnih mest za dani oglasov na strani (rdeča je bolj donosno):

Čeprav lahko uporabite to Toplotna slika kot začetno referenco, da je pomembno, da preizkusite to jasno, za posebne spletne strani.

Prav tako sem se odločil, da dodate nekaj več oblik oglasov na svojo spletno stran. Očitno lahko, vsaka stran na spletnem mestu prikaže največ tri AdSense za vsebinske oglase in treh enot povezav. Dajanje povezavo enoto na vrhu spletne strani izkazalo, da je dobra poteza in dodal nekaj prihodkov na mestu.

Izven kraja korakov sem za povečanje mili za promet

Glavna stvar, ki sem se ukvarjal z off-stran je, kako bi v več prometa na Milli. Prva stvar, ki sem poskušal tem je vključitev v promet s poceni omrežij Bitcoin oglasov, kot so Coinad, Blockadz, in nazadnje, mehak oglasi. Medtem ko se je to uspelo ustvariti konico v prometu, nisem prepričan, če je bila dobičkonosna poteza.

To je težko stvar, mi je za merjenje v tem trenutku, ker če sem preživela 20 $ na Coinad prometa, nisem prepričan, koliko tega posebnega prometa dejansko pretvori v plače Adsense. Najboljše, kar lahko naredim je, poskusite nastaviti akcijo za določen časovni okvir (na primer 24 ur), in videli, če je moja plača v tem časovnem obdobju presega plačilo za oglase.

Kot je za oglasu, predlagam, da bo še vedno enostavno. Ne pozabite poudariti koristi za uporabnike v oglasu. Nihče ne skrbi ime ali podjetje blagovno znamko vašega izdelka, tako da ni potrebe po njih še treba omeniti. Zato moji oglasi so preprosto veliki tekst pravi, "do 1000 Satoshis vsakih 5 minut". Mislil sem, da bo privlačna za ljudi, ki iščejo pipe. Tu so statistični podatki za enega od oglasov sem teči za Milli:

CTR je zelo super za ta oglas (0,65%), in sem ugibati, da je zaradi "ni sranje" pristop sem rabil, da jo oblikujejo. To me je stalo 0.0624BTC teči ta oglas ($ 27 takrat), in to mi je dobil skoraj 1000 obiskovalcev. To pomeni, da sem plačal 0.027 $ na uporabnika, ki je nekoliko višja, kot sem želel na začetku.

Kljub temu, da sem še vedno neodločen, ali je ta vrsta oglaševanja je vredno. Jaz sem tudi razmišljal, da morda nekateri uporabniki sem pridobil na ta način postanejo "lepljive" in prišel nazaj na spletno stran kasneje, tako da ni samo enkratno stvar. V naslednjih tednih, bom še naprej svoje preizkuse z različnimi oglaševalskimi omrežji (predvsem Sproščeni oglase) in pustiti veš, kaj izvem.

Flippa kot prometne / poslovne inteligence vira

V prvi post sem writtenon, kako upravljati svoj Bitcoin pipa, sem dejal, da sem dobil začetno prometa za Milli z nakupom še eno pipo na Flippa. Flippa je spletno mesto za spletne strani, in jih lahko najdete nekaj res veliko ukvarja na njihovi spletni strani od časa do časa.

Tudi ko govorimo, imam oči na nekaterih pipe Bitcoin, ki se tam prodajajo, in bi rad, da preusmerijo promet na Milli če zmagam na dražbi. Vendar pa obstaja še en mali trik sem se naučil, da izkoristijo.

Vsakič, ko je pipa pride v prodajo, prosim lastnika za dostop do pipe je Google Analytics - to je precej običajna praksa, da bi videli, če stran je zanimiva. Vendar, tudi če ne zmaga na dražbi, se lahko veliko naučimo o tem, kako, da je pipa dobila prometa, ki ga bo na "Nakup" del Google Analytics in videnje razčlenitev pridobitev.

Večino časa, boste videli, da je večina prometa pipo je iz nanašajo spletnih strani, in včasih boste našli na tem seznamu različnih rotatorjih ali se nanašajo spletne strani, ki jih sploh niso vedeli, da obstaja. Seveda, sem takoj šla na teh straneh in se prepričajte, da dodate Milli na svoj seznam, kot tudi.

V zgornjem primeru, si lahko ogledate nekaj, ki se nanašajo mest za enega od pipe me zanima Nekatere od teh rotatorji, ki jih poznam, nekateri ne -. Vendar, to je zlata jama informacij.

Del ste vsi čakali

In zdaj, za moje poročilo plače za zadnjih 30 dni. Tu so moje Adsense zaslužek do danes:

0

Torej imamo skupni znesek $ 618,28 v kotu zaslužka. In zdaj, za stroške. Tukaj je screenshot iz FaucetBox, ki prikazuje plačila za zadnjih 30 dni:

1

Skupni stroški povzamemo, da 0.75465462BTC - to je, ko dodate normalno izplačila za napotitev izplačila in pristojbine FaucetBox 2,5% za pošiljanje izplačila. Vendar pa sem tudi postavite Coinad oglase na moji spletni strani, ki so vložene v 0.24646189BTC v zadnjih 30 dneh, tako da so skupni stroški prišli do le 0.50819273BTC. Na današnji BTC menjalnem tečaju, ki je enak $ 203,27.

Zato sem vesel, da reči, da sem končno kaže dobiček - a $ 415 dobička za zadnjih 30 dni. In, seveda, sem zelo vesel glede tega :)

Torej, tukaj je, kaj je pričakovati zanj Milli

V vseh pošteno, še vedno ne morem reči zagotovo, kaj vrč svoj promet nazaj, ko sem sprva znižala izplačila. Im 'ugibati, da je to glavni razlog za moje povečalo zaslužek. Vendar pa nikoli ne boste mogli ugotoviti vse o vašem pipo. Največ kar lahko naredite, je proga kar lahko, poskusite narediti logične predpostavke, in pisati vse navzdol.

Ne morem dovolj poudariti, kako veliko vrednost pa je v pisni obliki vsak majhen vaše spremembe na vaši spletni strani, saj nikoli ne moreš vedeti, kakšen vpliv lahko ima. Imam preglednico, v kateri sem pisati vsako spremembo izplačila, spremembo načrta ali katerokoli drugo spremembo, ki mislim, da bi lahko bili pomembni. Razen mi pomagali napisati ta blog delovnih mest, prav tako mi pomaga slediti, če se kaj sem spremenil imel nobenih dodatnih učinkov.

V naslednjem mesecu ali tako, bom verjetno osredotočila na naslednje:

  • Izboljšanje CTR moji oglasi "(kliki). Bom, da preizkusite storitev, imenovano Adngin, ki trdi, da lahko povečajo donosnost na spletne strani, ki ga ustvarjajo več testov oglasa.
  • Vožnja več prometa na Milli (verjetno preko oglasnih omrežij).
  • Poskus, da bi dosegli čim več rotatorji, kot je mogoče, da bi pridobili največjo izpostavljenost.

Jaz sem tudi razmišljal o dajanju oglasov iz drugih omrežij. Torej, to je to za posodobitev tega meseca. Upam, da ste uživali branju te objave in morda se naučili nekaj novega za svojo pipo. Če imate kakršnakoli vprašanja ali pripombe, rad bi jih slišal v komentar oddelku spodaj.

Želite, da bi svojo pipo? Preberite navodila mojega celotnega začetnik, da teče Bitcoin pipo.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Bitcoin Analiza cen: GHash.io, Irak in FBI dražba

Post Bitcoin

Kako lahko Bitcoin pospeši ali omeji Fiatovo inflacijo

Post Bitcoin

Naučite se najboljši način za nakup Bitcoins anonimno v ZDA

Post Bitcoin

Mnenje: Moja motivacija

Post Bitcoin

Zakaj moramo financirati Temno denarnico

Post Bitcoin

CME terminacije bi se morale ustaviti, voziti bitkoin ceno proti nič - Motls

Post Bitcoin

Uradna pritožba FTC proti laboratorijam metuljčkov

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: Lawsky Outlines Revidirano BitLicense, GAW sproži Paycoin in še več

Post Bitcoin

Bitstampove bitkeinske revizijske zaloge pokrivajo vse depozite

Post Bitcoin

Bitcoins Breakthrough je nafta Nemogoče prihodnje platforme 1. del

Post Bitcoin

4 načine za nakup Bitcoin z Cash Wordwide

Post Bitcoin

Bitcoin se bo usmeril na $ 0.00 in mnogi bodo izgubili vse, ko se bodo pojavili mehurčki - opozarja investitor Peter Schiff - RT