Kako uporabljati svojo Bitcoin denarnico, da dobite brezplačne kovance | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kako uporabljati svojo Bitcoin denarnico, da dobite brezplačne kovance

Kako uporabljati svojo Bitcoin denarnico, da dobite brezplačne kovance

Nekaj ​​stvari v življenju so tako privlačni kot prosti denar. Iz tega razloga, nekaj stvari pobota toliko alarm zvonovi kot obljubo prostega denarja! Konec koncev, če se kaj sliši preveč dobro, da bi bilo res, verjetno tudi je... Kajne?

Mi ponavadi ne objavite te vrste delovnih mest, vendar v tem primeru, je bila ponudba prostega denarja preizkušen z našo ekipo, da je pristen in varno! Zneski so na voljo, so prav tako vredna vašega časa, ob predpostavki, da ima pošteno količino bitcoins.

Z metodo 1 (Byteball), si lahko za približno 50 $ za vsako polno Bitcoin, ki jo imate. Z metodo 2 (školjke), si lahko približno $ 32 za vsako aktivno Bitcoin, Litecoin ali Dogecoin naslov, ki si lasti pred 13thof maja 2014.

Opomba: navedene zneske odvisna od currentmarket valueof Byteball na ($ 800) in školjke ($ 6.90), tako da bo natančna nagrada s časom spreminja... V obeh primerih si lahko obdržite vašo brezplačnega altcoins ali takoj jih pretvorite v Bitcoin, drugo altcoin ali Fiat.

Ali to še vedno zveni preveč dobro, da bi bilo res? No, obstaja nekaj minorstrings priložen:

1) Nekateri obvladljivo tveganje zasebnosti, kar bomo prikazali, kako ublažiti, in

2) Izvajanje nekaj zmerno naprednih funkcij, denarnico, ki vas bo vodil skozi podrobno.

Zakaj so projekti giving stran prost denar?

Kot metodo vezanja najtežji del uvedbo nove cryptocurrency, uspešno distribucijo kovancev za nove uporabnike je ključnega pomena. Če nihče ni uporabljati nov kovanec, potem ni važno, če ima neverjetno inovativno tehnologijo, usposobljenih razvijalcev, ali strastno jedro skupnosti.

Metcalfe je lawstates, da je vrednost (telekomunikacijskega) omrežja sorazmerna s kvadratom svoje uporabnike, in ta zakon je uporabna tudi za cryptocurrency.

 
2 uporabniki = 1 priključek, 5 uporabniki = 10 vezava, 12 uporabniki = 66 priključki, itd

To je iz zgornjega diagrama, ki je najbolj prometna mreža je najbolj koristno jasno, zato je najbolj dragoceno in najbolj verjetno, da bi pritegnili še več uporabnikov v pozitivno povratno zanko. Ker je trg altcoin izven nasičen - 756 in counting- tekmovanje za uporabnike, je zelo huda...

Upajmo, da se začenja smisla, zakaj so nekateri kovanci samo podarjen - in vaš "prelepo, da bi bilo res" alarm bledi!

Kot način distribucije, ki daje proč količine novega kovanca za imetnike Bitcoin - posamezniki z dokazanim zanimanje za cryptocurrency - je morda najzanesljivejši način za izgradnjo začetno bazo receptivne uporabnikov. Če novi kovanec tudi prinaša (v smislu tehnologije, gospodarstva, obresti in tako naprej), to pomeni veliko možnosti za pridobivanje začetni oprijem potrebno dvigniti nad svojimi konkurenti.

Kako do brezplačnih kovancev s Byteball

 
"DAG verigo" primer iz theByteball bel papir, G čemer geneza enota.

Metoda # 1 - Ponudba Byteball je

Vsak polna luna, boste dobili prost bajte in blackbytes za vse Bitcoins, nad katerimi lahko dokažejo lastništvo - frakcije lahko šteje kot dobro. Naslednji padec se bo zgodilo na okoli 4:07 AM (UTC) julija 9th2017. Vsak Bitcoin bo zaslužil 0,0625 znakov (trenutno vredna okoli 50 $) in 0.132 blackbytes (trenutno vredna okoli 2,50 $).

Te Byte kapljice se bo nadaljevalo skozi leta 2017 in morda v letu 2018, dokler se podeljuje vse GByte. Približno 25% je bila doslej razdeljen, tako da je to srednjeročni, ponavljanje priložnost!

Kako zahtevku Vaš Bytes

Korak 1- denarnica namestitev

Prenesti in namestiti pravilno Byteball walletfor vaš sistem. Vse glavne platforme, vključno z mobilno, so podprte. Odločite se za svetlo / hitro denarnico, če to zahteva. Če deluje na 32-bitno različico operacijskega sistema Windows, lahko poskusite to 32-bitno preizkus versionof programsko opremo Byteball odjemalca.

Korak 2 - začeti bot

Po namestitvi odprite denarnico in kliknite na to povezavo na denarnice strani Byteball:

To bo pripomoglo "prehodno bot", da vaše Byteball denarnico. Ta bot obravnava dodelitev novih bajtov in blackbytes v vaši denarnici, glede na vaše Bitcoin gospodarstev (kot tudi obstoječe bajtov ali blackbyte gospodarstev - bomo zajema ta vidik kasneje).

Korak 3 - Pogovor z Bot

Začetni naslov bo samodejno ustvaril vaši denarnici. Zdaj je čas, da se pogovorite z bot!

Če okno bot je še ni odprt, kliknite "Chat" zavihek
v spodnjem desnem kotu vmesnika denarnice.

Nato izberite "Prehod Bot" kot svoj novi sogovornika
(ne pričakujte, utripajoča repartee vendar lahko pričakujemo, da nekaj prostega kovancev!)

4. Korak - Povezovanje Bot s svojo sprejemne naslov

Interakcija z bot je zdaj začela. Prvi korak, kot bot pojasnjuje, je, da bot svoje Byteball naslov. Ta naslov je bil samodejno generira in dobila ime po vaši denarnici prej. Kliknite pike mehurček poleg vnosa besedila vrstici in nato izberite "Vstavi moj naslov..."


32 znakov denarnice naslovi je zamegljena zaradi varovanja zasebnosti. 

5. Korak - Pripravite se prijavite za vaš Bitcoin naslovov

Bot nato zahteva majhno plačilo Bitcoin do Bitcoin naslov, ki ga Byteball skupina je imela. Medtem ko je ta izvedljiva metoda za dokazovanje lastništva, obstaja še en način, ki je tako hitrejši andfree- sporočilo podpis.

Na tej točki, bo poznavanje funkcije in možnosti vaše Bitcoin denarnico zelo koristna. Kot so na voljo toliko Bitcoin denarnice, to je nemogoče, ta vodnik, ki zajemajo vse od njih. Prikazali bomo, kako se prijavite za naslov s pomočjo Bitcoin temeljnega celoten walletand svetlobe denarnico ELECTRUM. Če uporabljate drug Bitcoin denarnico, se obrnite na svojo dokumentacijo za pomoč v naslednjih 3 korakih...

Korak 6 -display Naslov Stanja

Da bi vedeli, kateri naslovi, da bot in podpisati, da je treba preučiti allthe naslove, vsebovane v vaši denarnici naslovi Bitcoin. Upoštevajte, da tako imenovana sprememba ni addressesmay prikaže privzeto v vaši denarnici.

Razen če so bili vsi vaši plačila Bitcoin z enim samim naslovom (ki ne priporočamo zaradi varovanja zasebnosti) prejela, bo stanje v vaši denarnici je sestavljena iz zneskov, ki jih ima na kontrolo različnih addressesunder vaši denarnici je.

To je potrebno obvestiti Prehod bot vsakega naslova, ki vsebuje veliko količino Bitcoin. Ti zneski se bodo znašali jih bot ugotoviti, koliko bajtov in blackbytes ste upravičeni do prejemanja.

Bitcoin Core:

Lahko prikažete vse svoje Core naslove, ki so imetniki vrednost tako, da odprete konzolo in ukazom listunspent:

Kliknite na "Help", potem izberite "okno Debug".

 
Izberite zavihek "Console" vnesite listunspentcommand.

Jedro bo nato seznam niso prazne naslove in njihove vrednosti. Zapišite ki obravnava vsebujejo sredstva (copy-prilepili na podatke v tekstovno datoteko je najlažji način). Ta seznam je še posebej uporabno za iskanje changeaddresses ni avtomatično ki jih je navedel Core denarnico v koraku 8.

ELECTRUM:

0
Če kartica "Naslovi" ni viden, kliknite meni "denarnico" in nato "naslovi".

  1  

Prepričajte se, da je "sprejemanje" in "Change" seznami so razširili.

Zdaj si lahko ogledate allthe naslove, ki imajo svoje bitcoins, ne samo dobivajo naslove, ki vaše denarnice redno zaslonov. Mi smo dobili pod pokrovom vašega Bitcoin denarnice tukaj; razumeti, kako workwill naslovi spremembe vam pomaga izboljšati vašo zasebnost v prihodnosti.

Korak 7 (neobvezno) - Izravnalni Več Bitcoin naslovi

Združevanje več naslovov v enem samem naslovu lahko prihrani veliko časa, glede na število naslovov, ki jih nameravajo podpisati. To traja približno eno minuto, da postopek podpisa za vsak naslov, tako da o tem odloči.

Za utrditev svoje naslove, da pošljete vse svoje bitcoins na naslov pod vašim nadzorom. To bi moral biti novi ali obstoječi prejemnik naslov v denarnici imate.

Opozorilo: izvesti ta korak tudi vnaprej naslednjega padca bajt - vsaj en teden vnaprej, da bo na varni strani. Če je vaš utrjevanje transakcija ni potrjena s časom pride do padca, boste zamudili priložnost. Počakajte nekaj zatišja v dejavnosti Bitcoin omrežju - to ponavadi zgodi čez vikende - in se posvetujte s svojim guidefor informacij o namestitvi ustrezne pristojbine.

Korak 8 - Prijava besedilnih sporočil Uporaba Bitcoin denarnico

Enako zasebni ključ za odobritev plačila iz Bitcoin naslov se lahko uporablja tudi za ustvarjanje un-forgeable kriptografski dokaz, ki povezuje to besedilo, s tem določenem naslovu. Ta proces je znan kot signingand je popolnoma varen - glej spodnjo točko, "obvestilo o Podpis varnostnih vprašanj".

Na žalost, nekateri osebne denarnice in večina izmenjavo denarnice don'tfeature podpisom funkcionalnosti. Če je vaša denarnica ne podpira podpisa, boste bodisi morali poslati predlagano Micropayment s prehodom Bot Bitcoin denarnice ortransfer vaše bitcoins za denarnico, ki ne podpirajo podpis.

To BitcoinTalk forum mesto, čeprav nekoliko zastarelo, ponuja veliko koristnih informacij, na katerih denarnice podporo podpisu, pa tudi, kako se prijavite z njimi. Tukaj je, kako proces deluje v 3 enostavnih korakih:

1) Prvi korak zahteva malo kopiranje-in-lepljenje naslovov med vašim bajtov in Bitcoin denarnice.

Byteball bot zahteva Bitcoin naslov. Daj mu tisto, ki vsebuje BTC. Bot bo potem vas prosimo, da se prijavite svoj samodejno ustvari Byteball naslov, z uporabo če Bitcoin naslov.

2

2) Tukaj je, kako se prijavite svoj Byteball naslov s svojim Bitcoin naslov (e):

Bitcoin Core:

3

Izberite "File" menu nato »Prijava sporočilo..." orodje.

4

Pri delu 1, kliknite na levi gumb in izberite s seznama prejema naslove
(listunspentreveals ki vsebujejo sredstva).

Klik z desnim gumbom bo prilepite katerikoli naslov sprememb ste jo kopirali iz
listunspentcommand vožnjo v konzoli denarnici je (korak 6).

ELECTRUM:

5

Izberite "Orodja" potem "Prijava / preveri sporočilo" možnost.

  6
Prilepi ustrezne naslove in kliknite Prijava. Zdaj kopirati izhod.

Podpis je koristno delovanje, v primeru, si kdaj želeli dokazati lastništvo Bitcoin naslov. Vendar pa, kot Core denarnico svetuje, morate vedno ime in datum morebitne izjave se boste prijavili, zlasti tistih s pravnimi posledicami.

V tem primeru je lahko vaš podpis se uporablja samo povezati svoje Bitcoin naslove s Byteball naslov. To je malo verjetno, da bo povzročil nobenih težav v prihodnosti, čeprav naredi videli opozorilno noto, vsebovane v spodnjem oddelku, "obvestilo o zasebnosti skrbi." 

Korak 9 - Daj bot svoje podpisano sporočilo

Dobil podpisano sporočilo in ga prilepite v prehodnem Bot Byteball. Če bo šlo vse dobro, bo bot vas obvestili:

7

Bot zdaj ve, da lastnik, zlasti Bitcoin naslov, ki ga je podpisal za!

Če ste bili z uporabo konsolidiranega Bitcoin naslov, proces je končana! Če ni, ponovite korake 6 - 9until ste prijavljeni svoj Byteball naslov z vsemi, ki vsebujejo vrednosti Bitcoin naslovov.

Korak 10 - Check Your Skupaj čakanju Byteball in Blackball

Obiščite to websiteand prilepite Byteball naslov v polje. V nekaj minutah po končanem postopku podpisovanja, bo prikazal celotno količino bajtov in blackbytes lahko pričakujete v vašem Byteball denarnico, ko pride do padca.

8

Pomnožite svoje število dokončanih bitcoins zaradi pričakovanega bajt nagrade in primerjajte rezultat, ki ga je skupaj s spletne strani prikazani. Če se spletna stran prikaže manjša od pričakovane, to lahko pomeni le, da ste pozabili, da se prijavite za enega ali več naslovov.

Imam kovancev! Naj Prodaja ali naj Drži?

Ko imate prost GByte, se morate odločiti, ali ga imajo ali prodati! Spodaj je nekaj točk, ki lahko pomagajo, da se odločite!

9
Opomba zaletne do 9. Junija (crosshaired) in poznejšim dip in okrevanja.

Razlogi za Hold

 • Vzorec je bil doslej, da cena Bajt seske na padec kot odstotek novo dodeljenih kovancev so takoj prodan, potem pa se zopet kmalu zatem. To pomeni, da bodo cene še naprej naraščale, vsaj dokler se podeljujejo končni kovanci.
 • Holding GB v povezanega denarnici naredi upravičeni do 20% bonus v višini boste prejeli (na podlagi vaših povezanih bitcoins) v naslednjem krogu distribucijskega. Podobno bonus velja tudi za vse blackbytes jih imate.
 • Byteball je še, da je navedena na večjih altcoin samo za izmenjavo, Poloniex. Ceno spike lahko pričakujemo, ko (in če) se dobi tam kotirajo, ali na kateri koli drugi veliki izmenjavi.
 • DAG tehnologija Byteball je obetaven... Smooth luščenje, enostavno pametne pogodbe in hitre transakcije so implicitno. Oglejte si spletno stran in bel papir, za več podrobnosti.
 • Način distribucije Byteball in relativno pomanjkanje promocijskega hype kaže resno projekt usmerjen k večji dolgoročni uspeh, namesto kratkoročnega dobička. To bi pomenilo nekaj dobrodošlo, razen v prostoru altcoin.

Razlogi za prodajo

 • Če res potrebujete bitcoins ali fiat v naglici, potem je bolje, da proda bajte kot ledvice!
 • Koda Byteball se ni bila predmet nobenega intenzivno strokovnega pregleda. Lahko vsebujejo tajne napake ali izkorišča, ki škodujejo sistem.
 • Koncept DAG, kot ga prič vozlišča podpira, je prav tako treba še pregledati in izpodbija strokovnjaki cryptocurrency. Obstaja možnost neporavnano strukture spodbud ali neznani napadu (i), ki lahko poškodujejo ali celo uničijo Byteball je varnostni model.
 • Realnem svetu odpornost Byteball za vztrajno vilicami - ali celo več hkratnih vilice - je treba še določiti.

To je odvisno od posameznika, da tehtanje navedenih točk in prišli do sklepa. Vso srečo!

Opomba o varnostnih vprašanj

To je prišlo do tega avtorja, da, če bi Byteball denarnico posebej zvit kos zlonamerne programske opreme, je morda trik uporabnikov v zagotavljanju podpisov, ki bi jih lahko uporabili za odobritev transakcije iz Bitcoin denarnice uporabnikov - in jih odcedimo! Vendar pa se je ta skrb varno zavrniti zaradi naslednjih razlogov:

1) Šest distribucije Byte so doslej zaključili, brez poročil o vsakem takem zlonamerne aktivnosti.

2) Byteball denarnica ustvari besedilo, ki se podpiše (natančneje, svojo Byteball naslov) beforerequesting vse podpise iz Bitcoin denarnice. To bi bilo izredno prefinjeno malware vedeti, kateri od vaših

3) V naslednji pogovor z Bitcoin Core razvijalec, Gregory Maxwell, v katerem potrjuje, da so bili preventions proti takšni podpis napad izveden v Bitcoin:

HeySteve: ali je mogoče zgraditi, da se sporočilo z naslovom Bitcoin podpisano, tako da bi lahko podpisali sporočilo tudi podpis se uporablja za odobritev posla?

Gmaxwell: Če ga "z naslovom Bitcoin podpisali" misliš standard signmessage funkcionalnost, potem je odgovor ne, ker smo zelo skrbno izdelana signmessage tako da to ne bi bilo mogoče.

Kaj transakcije podpisom je sha2 (sha2 (prikriti posel)) in kaj signmessage znaki je sha2 ( "Bitcoin podpisan sporočilo:" || sporočilo)

(Morda sem se malo narobe O točnem nizu.)

Mislim, da je zelo zgodaj osnutek te funkcije ni storil da- npr sha2 (sporočilo), in nekdo (verjetno me ali Peter Todd) je poudaril, da bi se jih Prevarala v podpis nekaj, kar je dejansko transakcija hašiš.

HeySteve: ja, to je bila moja skrb. Sem podpisala vrsto altcoin naslovov 32 znakov s pomočjo mojih Bitcoin naslove

Gmaxwell: Ja, iščemo za vas. :)

Opomba o zasebnosti Zaskrbljenost

Če izvedemo zgoraj opisani postopek, je Byteball razvijalec in kdorkoli je delnice informacije s bo (hote ali drugače) lahko povezal vašega IP naslova z vsemi Bitcoin naslovov, za katere ste se prijavili. Poleg tega bi bilo mogoče za druge naslove, ki jih imajo v lasti, da postane, povezanih z vašim naslovi.

Lahko ublažitev teh vprašanj takoj afterthe pride do padca, ki ga anonimnosti svoje bitcoins.

Metoda # 2 - školjke Ponudba

Školjke / Clamcoin (CLAM) je dokazilo o Stake cryptocurrency začela maja 2014. Po postopku, znanem kot "kopanje", so školjke prosto razdelijo zgodovinskih lastnikom Bitcoin, Litecoin in Dogecoin. Vse naslove pomembne vrednosti, ustvarjene pred 12thof maja 2014, so primerni za kopanje.

Z drugimi besedami, lahko zahtevate samo brezplačne školjke, če:

 1. Imate BTC, LTC, ali Doge denarnico (backup), od maja 2014 ali prej, in
 2. Naslov vsebovala vrednost (i) zgoraj "prah" ali pristojbina standard transakcija v tistem času.

Boste prejeli 4,6 školjk za vsako primeren naslov! Ker je vrednost školjk gibala med $ 5 in $ 7 prepozno, to lahko dodate do precejšnje nepričakovani! Na žalost, je težko izračunati pričakovane školjk nagrado vnaprej. Vendar, če ste bili aktiven uporabnik Bitcoin sredi leta 2014 in so seznanjeni s postopki upravljanja denarnico, nato pa kopanje školjke se bo zelo verjetno izkaže vredno!

Kako zahtevku svoje školjke

Korak 1- denarnica namestitev

Obiščite školjke Client websiteto prenesti in namestiti ustrezen grafični odjemalec za vaš sistem.

0

Korak 2 (izbirno) - Prenos Blockchain bootstrap datoteke

Sinhronizacijo Clam denarnico s trenutno različico blockchain lahko traja dolgo časa, še posebej, če imate počasno internetno connection.To pospeši proces, prenesite to ~ 1,5 GB blockchain bootstrap kot fileor hudournika. Postavite te datoteke v isti mapi kot vaši školjke wallet.datfile - uporabite iskalno funkcijo operacijskega sistema je, da poiščete to mapo ali se posvetujte s to wiki stran (zamenjajte "Bitcoin" z "Clam").

Ta opcija korak omogoča Clam odjemalec za sinhronizacijo predvsem s trdega diska, ne pa na internetu. Več podrobnosti o tem postopku lahko ogledate tukaj.

Korak 3 - Pripravite Bitcoin, Litecoin ali Dogecoin Denarnica za izkop

Za razliko od postopka Byteball zgoraj opisanega, školjke ne sprejemajo naslov podpise - zahteva svoje svete zasebne ključe! Kot delitev zasebni ključ na naslov omogoča porabo sredstev, ki jih vsebuje, je zelo priporočljivo, da se vsa sredstva preselili v novo denarnico, preden se lotite tega postopka!

Delitev zasebnih ključev vaši denarnici je (tudi z Satoshi Nakomoto sam) je ena najbolj nevarna akcija vsak uporabnik cryptocurrency lahko opravlja - podobno delitev podrobnosti za prijavo vašega spletnega bančnega računa.

Zato vam priporočamo, da najprej prenese vse in vsa sredstva znotraj "kopati denarnico" na novo denarnico. To bi bil odličen izgovor, da vlagajo v varnost vaših cryptocurrency deležev z nakupom denarnico strojne opreme, če še niste dobili eno. Strojna oprema denarnice requirethe generacijo nove denarnice, da bi varno shranjevanje vaših sredstev.

Če ste bili zavlačuje nakup strojne opreme denarnice zaradi svoje stroške, menijo školjke kot način, da bi dobili eno na popust - ali celo brezplačno!

Ni rok za distribucijo školjke

tako da boste imeli dovolj časa za raziskave najboljšo izbiro novega wallet.If želene obstoječo denarnico, boste morda lahko, da ustvarite dodaten denarnico v istem programske opreme - ELECTRUM ponuja te funkcije, na primer.

Karkoli se boste odločili - bodisi dobili denarnico strojne opreme ali ustvariti drugo programsko opremo denarnico je - zagotoviti, da je vaša nova denarnica pravilno nastavljena in zaščiten beforeimporting vsa sredstva od starega dig denarnico. Ne pozabite, da varnostno kopijo svojega novega wallet.dat datoteko ali kriptografsko seme, ter določiti in backup geslo.

Po starem dig denarnici je prazna - in ne pozabite, da se preusmerimo koli plačila v teku na naslov v svoj novi denarnici! - da je varno nadaljevati z naslednjim korakom.

4. Korak - izkop za školjke!

Grafični denarnica omogoča uvoz vaš stari BTC / LTC / Doge kopati wallet.dat datoteko denarnici (ki vsebuje zasebne ključe) preprost postopek. Pred izvedbo tega dejanja, poskrbite, da ste uvoz pravilno datoteko -, ki spada v vašo oldwallet! Če ne veste, kje se nahaja ta datoteka, glejte korak 2 (in dvigniti svojo denarnico varnostno zavest).

Da bi se izognili morebitni zmedi, razmisliti o preimenovanju imenik, ki vsebuje vaš stari dig denarnico z nekaj podobnega old_Bitcoin_wallet_backup. Ne izbrisati to datoteko bodisi - nikoli ne veš, kdaj bi vam omogočajo, da izkoristijo druge distribucije altcoin!

Prepričajte se, da je vaša denarnica v celoti sinhroniziran preden nadaljujete naprej.

Zdaj izvesti naslednje ukrepe v vašem Clam denarnico:

1 V meniju "File" izberite "Uvozi denarnico..."

2 Pomaknite se na lokacijo starega dig denarnico in jo izberite.

Če ne morete najti datoteko denarnice, nastavite svoj sistem za prikaz skrite mape in datoteke. Školjke denarnica bo sedaj naredil ostalo! Moral bi videti vaše sveže izkopana školjke pojavijo kmalu.

  3 Clam denarnico po uspešnem dig.

Naj Prodaja ali naj Drži?

Ko imate svoje školjke, se boste morali odločiti, kaj storiti z njimi! Čeprav daleč svojem vseh časov visoke, kot mnogi altcoins, je cena školjke "je v porastu v zadnjem času:

4

CLAM-BTC dnevni diagram za 2017 prikazuje jasno porastu.

Za pomoč pri vaši odločitvi, tukaj je število pozitivnih in negativnih dejavnikov, ki jih upošteva.

Razlogi za Hold

 • Školjke je dokazilo o Stake kovanca tako, da se jih držite školjk v vedno odprti denarnico, boste zaslužili več kovancev v daljšem časovnem obdobju skozi proces raztegovanje.
 • Priljubljena in dolgotrajen Le-Dice igre na srečo vas siteallows vlagati svoje školjke v mestu, zaslužil delež svojih stalnih dobička. Spletna stran vam bo dal tudi upravičuje nagrade za vloženih kovancev. Če ostane sam za nekaj časa, se bo investicija stalno ACCRETe - raje kot biser!
 • Školjke so availablefor (finančni vzvod) trgovanje na priljubljeni izmenjavi altcoin, Poloniex.
 • Čeprav ni tehnično-inovativni, se školjke, ki temelji na preizkušeni blockchain tehnologije.

Razlogi za prodajo

 • Če potrebujete fiat ali bitcoins, verjetno jih potrebovali več kot školjk.
 • Kljub temu, da so projekti v pripravi, se kovanec ne razvijajo agresivno.
 • Clam gospodarstvo je osredotočeno Just-kocke, z malo drugih dejavnosti na tem.

Vsa dodatna vprašanja lahko imajo najbolje vprašal chat oknu Le-Dice. To je najbolj dejaven forum za razprave za školjke, kjer boste verjetno lahko dobili svoj odgovor na vprašanje, ki ga dooglus sam.

Bonus Free Money Metoda - Stellar!

Stellaris načrtuje drugo distribucijo lumnov imetnikom Bitcoin. Obdobje porazdelitev iz 27thof junija do 27thof avgusta. Ta avtor ni sodelovala v prejšnjem Stellar padec, tako ne more komentirati postopka. Dodatne informacije so na voljo na zvezdnem mestu; v bistvu je potrebno, da se prijavite za aktivne naslove Bitcoin in zagotoviti Facebook račun, ali imajo kovancev na sodelujoče izmenjavi.

Poštenosti "Bitcoiner Drop" Distribution

Uspešnost ni edino merilo za presojanje distribucijo kovanec je. Obtožbe o nepoštenem ali sebično distribucijo lahko škoduje ugledu kovanec je na dolgi rok. Distribucije novih kovancev za imetnike obstoječih kovancev je nedvomno najlepša način za distribucijo nov kovanec, ob predpostavki, da so sprva potekala kovanci so bili precej razdeljeni.

Če ste poskusili to metodo si prosim vaše izkušnje v komentar oddelku spodaj!

Vso srečo!

Sorodne novice


Post Bitcoin

Kako prebrati transakcijo Ethereum

Post Bitcoin

BetChain postane vodilni Bitcoin casino pri večjezični podpori

Post Bitcoin

Changelly pregled - 1 stvar vam ne bo povedala

Post Bitcoin

Kako zaslužiti s širjenjem besede o Bitcoinu

Post Bitcoin

Kako razviti skupnost Bitcoin preko ozaveščenosti

Post Bitcoin

Bitcoin IRA pregled - Tax Free Crypto?

Post Bitcoin

Kaj je Bitcoin? Enostavno (vendar temeljito) razlago

Post Bitcoin

Xapo je razočaranje Bitcoin debetno kartico Rollout

Post Bitcoin

Bitcoin ni mogoče regulirati, kot je internet

Post Bitcoin

Bitcoin Mining Centralizacija: trg se sam pritrdi

Post Bitcoin

Poročilo o cenah za kratkoročno tedensko poročilo o bitki: 24. in 30. avgusta 2014

Post Bitcoin

CME terminacije bi se morale ustaviti, voziti bitkoin ceno proti nič - Motls