Koliko denarja lahko dejansko naredite iz Bitcoinove pipe (posodobitev februarja 2016) | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Koliko denarja lahko dejansko naredite iz Bitcoinove pipe (posodobitev februarja 2016)

Koliko denarja lahko dejansko naredite iz Bitcoinove pipe (posodobitev februarja 2016)

Če ste novi tukaj, potem bi morali verjetno veste, da so te vrste delovnih mest, kako lahko zaslužite z Bitcoin pipe. Če ne veste, kaj je pipa je, ali če je to prvi post te serije berete, moj nasvet je, da se najprej prebrati original post in potem samo sledite skupaj z vsemi posodobitvami. Če ste že prebrali prejšnje prispevke, potem dobrodošli na najnovejše posodobitve! :)

Februar je bila zelo grobo mesec Milli. Ne le, da je imela samo 29 dni (kar pomeni dve manj dni od dobička), vendar sem imela tudi veliko vprašanj s svojim ponudnika gostovanja in potrdila SSL (več o tem v tem trenutku). Vendar pa menim, da so bili nekateri od največjih napredkov sem, ki vse do danes dejansko naredil v celotnem februarju.

Millihas dozorela za trajnostno, dobičkonosno in priljubljeno spletno stran. Zdaj, obstaja veliko stvari, da lahko govorimo o o vodenju pipa, ker pa vem, da je razpon pozornosti povprečnega bralca omejena, bom poskusil, da se osredotoči na prvih petih ali šestih stvari, ki se počutim, ki najbolj vplivajo.

CAPTCHA tragedija - Izdelava limonado iz limon

Nekega jutra sem se zbudil in prejeli e-pošto od FunCaptcha navaja naslednje:

"Vaš Brezplačen preizkus račun konča 1. Februarja 2016, in upamo, da ste uživali izkušnjo. Z nadgradnjo na račun Plus zdaj, boste zagotovili službo se ne prekine in lahko v celoti izkoristijo naše premium CAPTCHAsolution. Če vas ne nadgraditi do tega datuma, bo vaš račun closedand yourFunCaptchawill delo ni več. "

Seveda sem se takoj obrnite na podporo FunCaptcha je samo zavedati, da s količino prometa imam, bo nadgradnja na račun plus stane okoli 500 $ / mesec. Tako da mislim, da to ne pride v poštev...

Sem ostal z le tremi drugimi ponudniki Captcha - Ste človek ?, recaptcha (Google) in SolveMedia. Bal sem se, da bi spreminjanje Captcha vplivajo na uporabniško izkušnjo moji strani in bi sčasoma znižala dobiček.

Na koncu sem se odločil, da gredo z SolveMedia, ampak tisto, kar sem odkril kot rezultat je um-piha...

Očitno si lahko denar iz reševanja CAPTCHAs. Torej, če imate veliko prometa, ki rešuje CAPTCHAs na vašo spletno stran, da lahko postane dodaten dohodek tok. Način, kako to deluje, je, da vsake toliko časa, namesto da vnesete določeno besedo, Captcha bo vas opisati znamko z eno ali več besed. To, v zameno, pomeni, da prihodkov.

SolveMedia je tako enostavno, da se ustanovi kot kateri koli drug ponudnik Captcha. Edina stvar, ki jo želite zagotoviti, je, da je vaš način Captcha nastavljen na "prihodkov" in ne za "varnost". Ne skrbite, boste še vedno osnovno varnost Captcha, vendar boste tako tudi denarja (boste videli, koliko do konca tega delovnega mesta).

Selitev na nov strežnik

Dve tehnične spremembe, ki sem jih, ki bi Milli je bilo za prehod na bolj zanesljiv strežnik, in dodamo SSL certifikat. Potrdilo SSL je samo način, da vašo spletno stran, da se pojavi na https: // namesto http: //. To je v bistvu naredi spletno stran bolj varna, in večina hosting ponudniki bodo z veseljem pomagali pri pridobivanju enega. To ne, pa imajo svojo ceno. Glavni razlog, da sem dodal SSL certifikat, razen varnosti, je pomagati Milli čin bolje na Googlu za posebne pogoje (govori se, da Google raje https spletne strani preko http spletnih straneh).

Spreminjanje strežnikov, pa je zaradi dejstva, da je moja prvotna strežnik je okvarjene pod obremenitvijo. Če ste šele začeli s svojo pipo, potem je to povsem v redu in celo bolje uporabiti poceni deljeno gostovanje rešitev, kot BlueHost. Toda, ko se promet začne na ploščadi, ki jih želite ponudnika gostovanja, ki bo sposobna tega prometa z lahkoto, in kar je še pomembneje, da ima SUPER posebno ekipo za podporo.

Na koncu sem se gibljejo moje gostovanje v družbo, imenovano WiredTree. Nudijo VPS storitve (Virtual Private Server), ki so veliko bolj stabilen kot deljeno gostovanje. Prav tako so odgovorili na vsa podporo vozovnice odprete v 30 minutah max. Toda storitev, seveda prihaja s ceno, in sem zdaj plačati $ 49 / mesec namesto 4 $ / mesec, sem se uporabljajo za plačilo. Vse stvari, šteje, da je vredno; kot Milli raste večje in večje, moram prepričati, da je čim bolj stabilna, saj ko enkrat izgubijo stranko, le redko pridejo nazaj.

Google Adwords doprsna kipa navzdol na velikih pipe

Skozi februarja je Google odločil, da zapre trgovino za mnoge pipe Bitcoin tam. To pomeni, da si je večina pipe prepovedali najbolj dobičkonosno oglaševalsko omrežje na voljo. Najprej sem to opazil, ko sem videl, da okoli, je BitcoinZebra, eden največjih pipe za prodajo.

Ampak BitcoinZebra ni bila edina večja pipa, da bo hit. RobotCoin, Farmtoshi in mnogih drugih priljubljenih pipe dobil tudi prepovedana. Vendar Milli, ni bila prizadeta. Zakaj? Ne vem, ampak ne morem ugibati...

Ena od stvari, Google je najbolj vrednostmi preglednost. Večina pipe tam danes, tudi pri velikih, vzdržuje zrak anonimnosti okoli njih. Vi ne veste, kdo so dejanski lastniki so, ali celo, kako v stik z njimi, v nekaterih primerih. Z Milli, sem prepričan, da ostanejo popolnoma transparentno o dejstvu, da je v lasti 99Bitcoins. Prav tako sem odgovoriti na vsak komentar na spletni strani osebno, ne da bi skrival svojo identiteto.

Poleg tega, v moj zadnji post, sem govoril o omogočanju pripombe na Milli, tako da bodo uporabniki lahko govorijo svoje misli o mestu. Menim, da je to izjemno pomagal pri dodajanje vsebine na spletno stran, kaže pa tudi, da je mesto ne le "v njej za denar".

V tem trenutku sem pripisati dejstvo, da mi ni bilo prepovedano od Adsense teh razlogov, ampak kot veste, lahko to spremeni kadarkoli in brez predhodnega opozorila.

Ace up rokav

Na koncu moj zadnji post, sem rekel, da sem želel preizkusiti novo storitev, imenovano Adngin. Kaj to storitev pa je v bistvu optimizirati svoje Adsense oglase za največ dobička. Razen kar vam omogoča, da uporabljajo svoje programske opreme za ustvarjanje drugačnega A / B testsfor vaših Adsense oglase, boste tudi dobili upravitelja računa, ki vam bo pomagal s procesom optimizacije.

Običajna cena storitve je $ 250 / mesec, kar je zelo visoka; Vendar, ker je moj promet na Milli še vedno velja za majhna v smislu spletnih založnikov, sem bil sposoben zmanjšati ponudbo za samo $ 125 / mesec s Adngin.

Ne bom se spuščal v tehnične podrobnosti o tem, kako nastaviti račun, saj lahko samo prijavite za brezplačno sojenje. Vendar tukaj je razlika v prihodkih med tem, kako je bila moja stran prvotno ustanovljena v primerjavi z nastavitvijo Adngin.

Tako lahko vidite, da je na splošno v celotnem mesecu, namestitev Adngin je mi je pomagal povečati svoje prihodke za več kot 23%. Vendar, če ste vzeli pogled na zadnjih 14 dni (ki niso prikazane tukaj), boste videli, da je dejansko boljše od tega in se sedaj opravlja 47% bolje kot moj prvotni namestitvi.

Torej, če zadnji mesec sem $ 618,28, to pomeni, da bi morala Adngin to bruhati s ~ $ 140 prek optimizacije, kar pomeni, da je vredno denarja. Ali prinese? Kmalu boste izvedeli.

Najboljša stvar, ki jo lahko naredite, da vozi več prometa na vašo pipo

Zdaj, ko vem, da "denar stroj" deluje, je čas, da pour nekaj več prometa, da bi povečali dobiček. Sprva sem se potrudil, da bi dobili različne rotatorji, da imajo svojo pipo na njihovo spletno stran, vendar sem imel srečo s tem. Potem sem ugotovil, da naj bi samo dal ven višje izplačilo.

Odločil sem se, da dvig najvišje izplačilo iz 1.000 Satoshis do 10.000 Satoshis, in očitno je delovalo. Seveda so možnosti za zmago 10.000 Satoshis so zelo tanek, vendar še vedno obstajajo (ljudje so že poročali o zmagi ta znesek na odseku komentar o Milli). Imejte v mislih, ko delaš tako, da izračunajo natančne verjetnost lahko omogočajo takšno izplačilo, tako da ne bo šel v stečaj.

Torej, koliko sem se februarja 2016?

Začnimo, ki jih je videti na moje plače. Moja Adsense zaslužek za Milli sami so bili $ 767,22 (kar je za 24% več kot prejšnji mesec, ki je bila tudi dva dni dlje).

Sem prejela štiri plačila iz Coinad februarja višini 0.53752749 BTC. Bom kasneje odšteje ta znesek od mojih uporabniških izplačil.

Naredil sem še en $ 110,28 od SolveMedia skozi Captcha storitev. Torej moj skupni zaslužek fiat prišel do $ 877,5.

Zdaj za stroške:

  • Izplačila za uporabnike v februarju tudi FaucetBox pristojbin - 1.08607691BTC (to je pravzaprav malo večji od natančnega zneska, vendar zaradi omejitev FaucetBox stat, bom to številko).
  • Stroški Server - $ 49
  • Adngin stroški - 125 $
  • SSL stroški - 25 $

Torej, po odštetju moje BTC prihodek od stroškov, sem zapustil z 0.54854942BTC odhodkov, kar je enako $ 235 v današnjem tečaju. Dodajajo, da na mojih drugih stroškov, fiat in skupno je 434 $.

To me pripelje do celotnega dobička $ 443,29 v februarju, kar je 6.81% od prejšnjega meseca.

Torej, kaj je pričakovati zanj Milli?

Počutim se, kot da je bil februar začetek naslednjega velikega skoka za Milli. Čeprav je bila rast dobička le 6,8%, morate imeti v mislih, da je februar krajši mesec, kot ponavadi, in sem imel veliko tehničnih vprašanj v celotnem mesecu, ki je zmanjšala svoj zaslužek še bolj. Zato sem zelo optimističen približuje marca.

Nameravam se odmakniti od FaucetBox skozi marca in v upravljanju izplačil na moje. Evo zakaj: Prvič, njihova storitev stane 2,5% provizijo. Drugič, ko sem se zanašajo na FaucetBox službi, sem se tudi zanašajo na njihovo podporo, in ta podpora je manj od povprečja. Na primer, kot pišem ta post, imam težavo z mojo pipo, ki ni bila obravnavana tri dni, saj je njihova podpora ne odziva.

Jaz sem tudi načrtujete imajo neke vrste "načrt za članstvo" na Milli, kjer se bodo ljudje, ki so bili z uporabo pipa za dolgo časa dobili nagrade za svoje izplačil. I bo spremenila tudi struktura napotitev na plačila življenjsko dobo - pomen, če bi novega uporabnika Milli, boste dobili napotitev provizije za tega uporabnika, dokler je še vedno aktiven. To, seveda, se bo povečala svoje napotitev izplačila, ampak sem upal, da se bo povečal tudi promet na Milli.

Imam druge, manjše ideje za Milli kot dobro, vendar ti dve so najpomembnejše. Če povzamem stvari, to so zanimive krat. Vsak dan vidim Milli raste večje in večje in postaja pravi, trajnostna Bitcoin poslovanje. Če imate kakršnakoli vprašanja ali pripombe na ta post, vas prosimo, da jih pišejo v pripombah spodaj, in ti bodo videli naslednji mesec v naši naslednji posodobitvi.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Celoten začetni vodnik za izdelavo denarja iz Bitcoin pipe

Post Bitcoin

Op-Ed: Ne potrebujemo fundacije Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin proti litecoin - velike razlike in podobnosti!

Post Bitcoin

Bitkain Denarnica Online Blockchain - Vadnica za konfiguracijo varnosti

Post Bitcoin

Antonopulos zapusti fundacijo Bitcoin nad Mgmt

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: Bitmainov razvoj P2pool, Arctic Cycle Cloud Mining KnCMiner in še več

Post Bitcoin

Hack: nakup Bitcoins z Paypal-om preko kroga (samo ZDA)

Post Bitcoin

Bitcoin Margin Trading Options za začetnike

Post Bitcoin

Ne smemo poskušati prilagoditi bitkoina obstoječim pravnim strukturam

Post Bitcoin

Bitcoin je pojasnil v 3:30 minutah

Post Bitcoin

FBI preiskuje izmenjave Bitcoin zaradi preizkusa Silk Road

Post Bitcoin

Pravilna Bitcoin Analiza cen: Uvod v USD za vrednotenje BTC