Google Just Murdered 99Satoshis (posoda Bitcoin Update) | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Google Just Murdered 99Satoshis (posoda Bitcoin Update)

Google Just Murdered 99Satoshis (posoda Bitcoin Update)

To je z žalostnim srcem, da sem se prijavijo prezgodnjo smrt 99Satoshis, ki je bil star komaj 2 tedna. 99Satoshis umrl od Google prepovedi Adsense 13. Maja 2016. Naj počiva v miru...

Zaradi tega nesrečnega prelomu dogodka sem se odločil napisati posodobitev ta mesec nekoliko prej kot običajno, tako da kdo tam zunaj, ki je gradnjo pipa lahko naučite iz mojih napak.

Kaj za vraga se je zgodilo, da Bitcoin pipe po vsem svetu?

Nobenega dvoma ni o tem, Google sovraži Bitcoin pipe. Predvsem zaradi dejstva, da je promet na teh straneh precej nezaželeno in "junk prometa". Zato je Google šel na udarila crusadetwo tedni in prepovedali nekatere od največjih pipe tam prikazoval Google Adsense.

Bitcoin Tujci, ClaimBTC, BTC-pipa in še veliko več (vključno 99Satoshis) so bile prepovedane. Nekateri lastniki pipa dobil več kot 40K $ v Google dobička so zadržani od njih, in zdi se, da je starost donosne pipe več.

Seveda je to zelo odvrača od takrat, čeprav je bil 99Satoshis mlada pipa počne 150% boljši od Milli v smislu prihodkov. Tako sem v bistvu izgubil 50% mojih pipa zaslužka v trenutku. Vendar, namesto da se takoj na ideji pipe se odločim, da kopati malo globlje in poskušajo rešiti Milli rit ne bi udaril (v prenesenem pomenu).

Zakaj pipe dobili prepovedane

Od BitcoinTalk nit o tem udarila križarski vojni in tudi od pogovarjam z različnimi pipo lastnikov, se zdi, da je razlog, da je Google daje za prepoved "spodbuditi promet". Iz branja smernice Adsense politike, predvidevam, da se nanaša na tem oddelku:

Googlovi oglasi ne smejo biti postavljeni na straneh, ki prejemajo prometa iz nekaterih virov. Na primer, založniki ne smejo sodelovati v programih plačani za klik, pošiljanje neželene e-pošte ali prikaznih oglasov kot posledica delovanja kakršne koli programske opreme.

Torej, očitno je lahko katera koli stran, ki plačuje svojim uporabnikom prišli brez kakršne koli dodane vrednosti lahko šteje zlom to pravilo. Vendar pa so prepovedali tudi veliko pipe, ki so bile zgrajene tudi igre (tj daje vrednost v obliki zabave). Tako se zdi, Google lahko v bistvu razlaga to poglavje, kot se mu zdi primerno in prepoved kdorkoli hočejo.

Milli še živi (za zdaj...)

Nobenega dvoma ni, v mojih mislih, da bo Google verjetno odločili, da prepoved Milli tudi na neki točki, ampak za zdaj je še vedno živ. Poskušal sem ugotoviti, zakaj bi 99Satoshis dobili prepovedane, medtem ko Milli ostal nepoškodovan. Obe strani so bili praktično podobna, z izjemo ene stvari - svojih virih prometa.

Milli je bil prvotno pipa imenovano "BitcoinGenie", da sem kupil in imel lepo količino prometa. To ni bila prepovedana z Adsense ali kaj podobnega in je zrasel precej naravno v 6 mesecih sem ga vozijo. Prav tako sem sprejela dodatne skrbi za odstranjevanje pošto in neželeno promet iz njega.

99Satoshis "promet prišel iz pipe, imenovano Bitcoinker ki sem ga kupil in je bila prej prepovedana s Adsense. Im 'ugibati (čeprav ne morem biti prepričan), da Bitcoinker dobil na Googlovem radar zaradi nizke kakovosti prometa, in sem (dovolj neumno) preusmeri vse to prometa 99Satoshis. Torej, seveda zdaj 99Satoshis prišel na Googlovem radar in dobil prepovedana.

Čeprav ne morem dejansko dokazati to teorijo brez notranjih informacij iz Googla, da je to najboljša stvar, ki sem jih dobil, da gredo na za zdaj, tako da tukaj je tisto, kar sem naredil z Milli, da bi podaljšali svoje življenje, kolikor je to mogoče.

 1. Odrežite vse funky iskal prometne source- sem imel nekaj vire prometa na Milli, da se je zdelo, da je precej neželeno. Kako prepoznati nadležno vir prometa? To prinaša veliko prometa z zelo nizki povprečni čas na kraju samem. Tukaj je primer: Kot lahko vidite, je to zelo neželeno vir je prinaša v nizki kakovosti prometa. Ni časa na mestu in 92% stopnje obiskov (kar pomeni 92% tega prometa odmakne od spletne strani po ogledu ene strani). Našel sem nekaj drugih virov, kot je ta, in jih v celoti prepovedali dostop do mili.
 2. Napotitev onemogočil sem Milli je program- To je zelo drastičen ukrep in sem razpravljali o tem že kar nekaj časa, vendar pa se mi, da je najboljši način za preprečevanje slabi fantje iz spamming vaše spletne strani je, da se odstranijo njihovo spodbudo, da to storijo. To bi tudi lahko usodni udarec za Milli vendar sem ugibati, če obstaja nek način varčevanja to pipa, to je to.

Torej, tukaj so posledice izrezovanje večina vsiljeno spletni strani od Milli:

Ga je videti na teh statistiki od Google Analytics si lahko ogledate nekaj stvari:

 • Skupni promet se je zmanjšal za 30% -35%.
 • Povprečni čas na mestu dramatično povečal.
 • Stopnja ene strani zmanjša.
 • Število ogledanih strani na vsaki seji povečala.
 • Moja promet je na trend upadanja - verjetno zato, ker sem odstranil program napotitev.

Torej, na splošno sem že okoli 65% prometa, vendar z veliko višje kakovosti. Torej za zdaj Milli dočaka še en dan.

Ali pipe mrtev?

Ne, niso. Oni so samo precej manj donosna. Še vedno se lahko denar iz pipe z znižanjem izplačil in postavitev oglasov Bitcoin oglaševalski mreži, kot MellowAds, Coinad, A-oglasi, itd Še vedno lahko naredijo tudi lepo količino prihodkov skozi SolveMedia, a igra se je spremenila. Zdaj imate, da imajo zelo veliko prometa in boš kar približno tretjino tega, kar ste bili tako z Adsense.

Prav tako boste opazili, da je konica v Bitcoin pipo prodaje na Flippa. Pomen veliko ljudi (tudi sam), prodajajo svoje prepovedana pipe. Torej, če ste zainteresirani za nakup veliko prometa Bitcoin pipa zdaj je verjetno čas (tu je povezava do moje auctionif koga zanima).

Od tu naprej sem vedel, da je čas Milli je verjetno omejena. Bom poskusil, da bi najboljše iz njega, dokler sem lahko, vendar sem ob upoštevanju, da se je lahko prepovedana v vsakem trenutku. Glavno vprašanje, s pridobivanje prepovedana je, da ne samo, da lahko ustvarijo več prihodkov iz Google Adsense, da ste tudi zanikal prejšnjih prihodkov, ki ste jih zaslužili. Torej, v trenutku, ko bo prepovedana ste verjetno izgubili denar zaradi vseh izplačil ste dali uporabnikom in nikoli ne bo dobil nazaj.

Konča to objavo na upanja note

Nisi mislil, da bom na koncu to delovno mesto, ne da bi zaradi njega moj dobiček in izgubo, v tem mesecu pa vam? Torej, tukaj je (to je posodobljena do 29. Maja):


Nekaj stvari, ki so se spremenili od zadnjega meseca:

 • Sem prenehal z uporabo Faucetbox povsem tako da mi ni treba, da jih plačati več pristojbine.
 • Captcha dobiček znatno zmanjšal (sem napisal o tem v prejšnjem delovnem mestu).
 • Za zaslužka Coinad ne morem ločiti med spletni dve (Milli in 99Satoshis), tako da sem vzel celotnega dobička in ga razdelili 75% do Milli in 25% za 99Satoshis.
 • Kodiranje dela vidite je v bistvu delo narediti, da bo pipa boljši in varnejši od pošiljatelje neželene elektronske pošte.
 • Čeprav sem dobičkonosna na 99Satoshis ta mesec na splošno sem z izgubo zaradi denarja sem porabil za nakup Bitcoinker.

Torej, od zdaj naprej bom biti še posebej previdni, z vsemi stroški, ki jih nameravam narediti na Milli, ker vem, da se lahko v vsakem trenutku, moj glavni tok prihodkov odrezati. Če ste imeli težave s pipo ali imate še kakšna vprašanja v zvezi s to delovno mesto, vas prosimo, da jih boste zapisali v komentar oddelku spodaj.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Laboratoriji Butterfly odgovarja na pritožbo FTC

Post Bitcoin

Bit-thereum - Potencial Bitcoin, Ethereum in Orisi, Prvi del

Post Bitcoin

Prefinjena Bitcoin Ransomware se razvija, Critroni in TOR

Post Bitcoin

Povzetek kovancev za kratkoročne tedenske bitkeinske cene: 21. in 27. september 2014

Post Bitcoin

Storitev PayPal Če želite začeti sprejemati Bitcoins Via Coinbase

Post Bitcoin

12 super Bitcoin Memes

Post Bitcoin

Bitcoin je zabava, ki bi lahko osvojila svet - Atlantik

Post Bitcoin

3 najboljša načina za nakup Bitcoin Cash (Bcash, BCH, ali BCC)

Post Bitcoin

Slaba novica za Bitcoin: ameriška delovna skupina za izdajo Bitcoinovega pravilnika

Post Bitcoin

Seznam 8 bloka raziskovalcev in kaj so točno?

Post Bitcoin

Bitcoin Foundation odbor volitev: Jim Harper, Olivier Janssens ali Ali je še pomembna?

Post Bitcoin

Študija: Svilena cesta je bila sprememba paradigme pri trgovini z drogami