Celoten začetni vodnik za izdelavo denarja iz Bitcoin pipe | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Celoten začetni vodnik za izdelavo denarja iz Bitcoin pipe

Celoten začetni vodnik za izdelavo denarja iz Bitcoin pipe

Bitcoin pipe so vrsta spletne strani, ki vdati majhne količine Bitcoins za svoje uporabnike. Pipa lastniki bi denar z dajanjem oglasov na tem zelo privlačne spletne strani. Lahko graditi pipa v 10 minutah dobili Bluehostaccount in namestitev Bitcoin pipa WordPress vtičnik. Oh, in sem tudi dogaja, da te nauči, kako se promet in zaščititi svojo pipo iz scammers....Sounds zanimivo? Tukaj je celoten post:

Ta objava je bila prvotno napisana novembra 2015, vendar sem ga posodobiti ves čas ostati pomembna. Glavne stvari, da spremembe od takrat je, da ne morete uporabljati Adsense oglase na Bitcoin pipe in cena Bitcoin se je povečala dramatično zaradi česar je veliko težje ustvariti dobiček. Kadarkoli so pomembne posodobitve sem jih dodali skozi mesto.

Preden začnem Hočem reči, da je moja izkušnja teče Bitcoin pipa ni velika. Sem začel pipa 99BItcoins "malo več kot mesecem dni, vendar pa sem se veliko naučila od. In zdaj bi rad, da prenese te informacije za vas.

Del 1 - Kaj so Bitcoin pipe?

Smo zajeti Bitcoin faucetsmany krat v preteklosti, tako da ne bo šel nad njimi podrobno. Na kratko, Bitcoin pipa je spletna stran, ki daje ven majhno količino Bitcoins svojim obiskovalcem. Znesek se lahko kjerkoli od 100 Satoshis (0.000001BTC) razlikuje do 10.000 Satoshis in več (0.0001BTC).

Običajno, ko ste prejeli kovance boste morali počakati nekaj časa, dokler lahko prosite za drugo serijo. Prvotni Bitcoin pipa je deloval Gavin Andresen, glavni znanstvenik The Bitcoin fundacije. Začelo se je po koncu leta 2010 in je dala obiskovalcem pet Bitcoins brezplačno. Takrat je vsak Bitcoin vredno nekaj podobnega $ 0.08. Celotna ideja je bila, da širijo besedo o prvem cryptocurrency na svetu.

Kako People Make Money iz Bitcoin pipe

Morda se sprašujete, zakaj ljudje dajo zastonj Bitcoins. No, ne more biti 2 odgovorov za to:

 1. Te se trudijo za poučevanje ljudi o Bitcoin.
 2. So na nek način, da bi denar od njega.

Seveda si verjetno lahko uganiti, da je # 2 glavni razlog, zakaj ljudje ustanovijo pipe. Samo tako boste dobili idejo o tem, kako velik pipa industrija, skoraj 50% vodilnih spletnih strani Bitcoin danes v smislu prometa so pipe.

Vendar pa ostaja vprašanje: Kako lahko zaslužite od teh pipe? No, večina teh spletnih strani ima ogromno količino oglasov dajo vse okoli njih. Nekateri goljufivo pipe celo dajo svoje oglase v krajih, ki bodo dobili, da po nesreči kliknite na gumb "zahtevek bitcoins" oglas namesto.

Tako poslovni model teh pipe prinaša poceni prometa, in jih dobili, da kliknete na oglase. Ampak kje so dobili svoje "poceni" promet od?

Iz sistema napotitev.

. Pipe vam bo zaslužil odstotek Bitcoins so razkrile, da obiskovalcev, ki jih vložijo v to metodo je tako uspešen, da je glavni vir prometa za večino pipe, in je ustvarila tudi nov tip spletne strani - The Bitcoin pipa rotator.

Rotator stran je stran, ki vam omogoča hitro brskanje po različnih pipe ne da bi odprli novo spletno stran ali zavihek vsakič. Povezave do vsake pipe v notranjosti rotator so napotitev povezave in lastnik rotator zasluži provizijo od vsake pipe, ki jih obiščete skozi njo pa tudi.

Na tej točki se lahko razmišljanje, "Hej, sem lahko veliko denarja, ki ga obiščejo pipe!" No, žal mi je, da se razpoči vaš mehurček ampak poskuša priti bogati od gostujočih pipe ni realna možnost. Ti bi verjetno le lahko zapravljaš svoj čas dogaja s spletne strani na spletno stran končajo z ne več kot nekaj dolarjev, po nekaj urah dela.

Tudi če sedite za računalnikom 24 ur na dan, trdijo novo serijo kovancev vsakih 30 sekund in je uspelo najti le pipe, ki plačujejo 10.000 Satoshis (ki praktično ne obstajajo), bi še vedno zaradi česar le 0,0024 Bitcoins a dan. Na današnjem tečaju, ki znaša 70 centov.

Druga misel, ki se lahko prenese svoj um je, "Mogoče sem lahko veliko denarja, ki ga ustvarja pipa!" No, to je lahko res, vendar boste potrebovali veliko prometa, da bi ustvaril znaten prihodek. Vendar to je točno to, kar ta objava je približno.

Torej, da na obravnavi, in da vidimo, koliko delam s svojo pipo v tem trenutku.

Del 2 - Kako sem Got začeti s svojim lastnim Bitcoin pipo

Približno pred enim mesecem sem opazil oglas za Flippathat naštel Bitcoin pipa, imenovano "BitcoinGenie", ki so naprodaj. V času, ko je bilo mesto ogromne količine prometa (okoli 240K uporabniki vsak mesec) in je tako (glede na njegov lastnik) $ 850 / mesec. Tukaj je pregled prometa spletnega mesta med september 1 - september 30, 2015:

Kot lahko vidite, je na mestu gre kar dobro. Odločil sem se, da skoči na priložnost in kupil spletno stran. Vendar sem hotel uporabiti drugo ime za mojo pipo, nekaj krajši in bolj spevnih. Sem končal dogaja z Milli in preusmerjen ves promet od Bitcoin Genie do miili.io (novembra 2016 sem vgrajeni Milli v 99Bitcoins kot uradni pipa za spletno stran).

Od takrat sem bil preizkušanje različnih plačilnih modelov in oglase, da bi poskusil in povečali svoje dobičke skozi to pipo. V ta post bom razkrila, da vas moje natančne statistične podatke iz Milli in bom tudi vodi posodabljanje blog od časa do časa, ko sem dobil dodatne vpoglede.

Milli - prvi mesec je izkaz uspeha poročilo

Sem velik verjamem v tisto, kar je znano kot vitke metodologije. Za tiste, ki so seznanjeni s tem pojmom, je v bistvu meansdon't vlagati trud v nekaj, kar se ni dokazano, da deluje. Da dam primer, ko sem začel z Milli, da bi lahko ustvaril zelo dobro oblikovana spletna stran in svoj meri pipa programske opreme. Ampak, da bi bila izguba časa, ker nisem prepričan, če je ves ta scenarij pipa še bo šlo.

Namesto tega sem se odločil, da gredo pusto. Ustvarite nizek proračun spletno stran z FaucetBox (ni več aktiven še danes), ki izgleda precej zanič. Če vidim, da sem lahko ovrednotite off to mesto, potem bom dal to lepotno operacijo kasneje.

FYI - FaucetBox je bil v času največjih "out of the box" rešitev za Bitcoin pipe in se vam zaračuna 2,5% iz depozita za upravljanje plačila za svoje uporabnike. Čeprav sem menil, ta pristojbina, da je precej visoka, je bilo vredno plačati v skladu z mojimi pusto načel metodologije. Kasneje sem ustvaril svojo lastno osebno pipo.

Za začetek, sem dane 3 Adsense blokov na mojo pipo. Adsense je Googlov oglaševalski sistem za spletne strani lastnikov. Pravkar si postavite vrstico kode na vašo spletno stran, da Google, "Ta prostor je tvoje oglaševati na, daj mi delež dobička." Razlog, da sem dal samo 3 mesta oglasov na spletnih straneh, saj vas Google omejuje na to številko, lahko pa dodate dodatne oglase, ki niso Google. Jaz bom za kritje dodatnih načine zaslužka kasneje na tem delovnem mestu.

Tukaj je moja prometna statistika mojega pipa za prvo polovico novembra 2015:

Kot lahko vidite, to je precej nižji od tistega, kar je bilo BitcoinGenie vendar je še vedno dober začetek. Obstaja veliko strani-poglede, čas na kraju samem je dostojno in zanjo je nizka.

Tukaj je screenshot iz FaucetBox, koliko denarja sem porabil za Milli v tem časovnem obdobju:

Če izračun na izplačil od 1. Novembra do 15. Novembra dobiš 0.65334251BTC. Imejte v mislih, da sem tudi plačati 2,5% provizijo za FaucetBox je tako, to pomeni, moji stroški so bili okrog 0.67BTC. Na današnjem tečaju, ki je enak približno $ 220. Konica vidite okoli 5th2015 novembra, ko Bitcoin zagrmel na 500 $. Poleg tega sem bil teče nekaj različnih testov vsej tej časovni okvir.

Zdaj za prihodke. Tukaj je moja plača s samo Adsense prav na tem istem časovnem obdobju:

Torej, v tem trenutku sem v bistvu rešuje tudi s prihodki od $ 223. Seveda bi bilo to posledica spremenilo, če bi cena Bitcoin je povečala (in potem sem se z izgubo) ali zmanjšanje (ki bi me dal na dobiček). Od januarja 2017, to je res že težko vodenje pipa dobičkonosna z naraščajočo ceno Bitcoin.

Do sedaj se nekateri od vas bo rekel: "Kaj je vse Prigovarati? Ti si samo zlom še, to ni vredno vseh težav." Prosim, da se razlikujejo. Vidiš, to je tisto, kar pusto metodologija je vse okoli. Včasih sem minimalno truda priti do točke, ko sem zlom še. Sedaj lahko vzamete čas za optimizacijo svojo pipo, da bi ustvarili dobiček.

I so se izkazali svojo domnevo, da lahko ustvarjajo tok prihodkov z Bitcoin pipo z uporabo minimalno napora. Tudi če sem samo rešuje tudi jaz sem še vedno "pretvorbo" moje Bitcoins za Fiat denar na 0% provizije (ob predpostavki, da je to nekaj, kar želite storiti).

V kratkem času sem bil teče pipo so prišli do naslednjih zaključkov:

 1. To je bolje plačati majhne količine denarja v krajših intervalih kot velike količine denarja v daljših časovnih presledkih. To je posledica dejstva, da se nekateri ljudje uporabljajo pošto, da uveljavljajo svoje Bitcoins večkrat in preglasovali časovnik spletnega mesta. Če je vaša izplačila večja bo spravil z izgubo.
 2. Večji je časovni interval višja je "čas na strani" bodo meritve v storitvi Google Analytics je.
 3. Pošto bo uničil svojo dobičkonosnost in se morate naučiti, kako se zaščititi pred njimi.
 4. Nisem povsem uspelo dokazati te točke še ni, ampak mislim, da je bolje plačati iz manjše količine in dati večjo napotitev nagrado. To bo dobil več ljudi, ki se nanašajo obiskovalcev na vašo pipo kot višje izplačilo za obiskovalce in manjše napotitev nagrado.

To so vse samo začetne predpostavke, ki sem jih preizkušene v zadnjih 3 tednih, vendar bom še naprej, da jih preizkusijo kot čas goes z. Potem ko so bili sklenjeni vse teste sem se odločil, da gredo z izplačilom 300-1000 Satoshis vsakih 45 minut. Sem določi verjetnost, da v povprečju ljudje bodo prejeli 300-500 Satoshis. To mi je omogočila, da dajo zelo visoko napotitev provizijo 65%.

Update: Danes (januar 2017) sem plačati v povprečju 100 Satoshis na 5 minut, da bi ohranila pipo na točki preloma.

Del 3 - Kako zgraditi svoj Bitcoin pipa

Zdaj je čas, da ustvarite svojo Bitcoin pipa!

Če to zveni grozno, vam zagotavljam, da bo to vodilo, da je zelo preprost. Sem skoraj brez kodiranja izkušnje sam, vendar mi je uspelo vzpostaviti pipo. Celoten proces mora trajati 20 minut in ne več kot $ 4 (če uporabljate Bluehost).

Korak 1 - Get ime domene

Da bi bili na voljo na spletu vaša pipa, boste morali registrirati domensko ime in mesto datoteke pipa na strežniku. Lahko dobite ime domene iz NameCheap (pa tudi sprejeti Bitcoin).

Za gostovanje Priporočam uporabo Bluehost, saj imajo zelo poceni načrte (4 $ / mesec) in se bodo tudi vam brezplačno domensko ime, ko se registrirate. Na ta način boste ubili dve muhi na en mah. Imejte v mislih, da bo ne vsak gostovanje združljiv z vtičnikom.

Povezave do BlueHost v tej objavi so affiliate povezave, vendar vas prosimo, da se prijavite na enega neposredno z njimi, če želite.

Korak 2 - Get ponudnika gostovanja in namestite WordPress na njem

To je zelo osnove, kar boste potrebovali. Jaz sem ob predpostavki, da že veste, kako to storiti, če ne, potem bom objavljate video tukaj, ki pojasnjuje, kako nastaviti WordPress. Najbolj plačani ponudniki gostovanja, bi vam to možnost z enim klikom, jaz osebno uporabo Bluehostfor te vrste projekta.

3. Korak - Prenos Bitcoin pipa WordPress plugin

 • Prenesite Bitcoin pipa WordPress Plugin - povezavo Prenos
 • Pojdite na "vtičniki" -> Add new -> Pošiljanje plugin
 • Izberite datoteko, ki ste jo pravkar prenesli in jo naložite na vašo spletno stran
 • Po prenosu je tekmovati kliknite na "aktivirati plugin"

Glejte na to stran, če naletite na kakršne koli težave ali potrebujejo pomoč.

4. Get Faucethub in SolveMedia račun

Da bi plačila s svojo pipo morate procesorja storitev plačilnega microwallet kot Faucethub.

 • Pojdi na Faucethub in ustvarite račun
 • Dodaj URL vaše strani na račun

Poleg tega, da bi zaščitili svojo pipo pred zlorabo bot boste morali dobiti Catpcha ključe API.

 • Pojdi na SolveMediaand ustvarite račun
 • Dodaj URL vaše strani na račun

5. Korak - Nastavite plugin

Ta pipa ima veliko možnosti. Ker nimam časa, da bi jih vse zapisali sem ustvaril video, ki pojasnjuje vse, kar morate vedeti o pipo.

 

Pod "splošno" zanka

 • Vnesite izplačila in nastavitve časovnika
 • Vpišite svoje ključe API SolveMedia
 • Vnesite URL vaše strani pipa in "preverjanje naslov" stran
 • Shema napotitev povezava URL je to: http://yourwebsite.com/?r=btc_address

V zavihku "plačila"

 • Vpišite svoje ključe API Fuacethub

Na vaši strani pipa:

 • Vnesite pipa shortcode

Priporočam OGLED VIDEO od začetka do konca razumeti, kako pipa DELUJE (ALL CAPS, tako da boste vedeli, da je pomembno).

Korak 6 - Financiranje svojo pipo

Preden lahko aktivirate svoj pipa, boste morali financirati, tako da boste lahko poslali nagrade za ljudi. To se naredi z microwallet armaturno ploščo. V tem trenutku je ta plugin deluje samo z Bitcoin zato poskrbite za financiranje svojega Bitcoin ravnotežje.

Dodatna prilagoditev

To Bitcoin WordPress pipa plugin je precej nova in napredna. Jaz sem vedno izboljšuje in sem zelo odprt za sluh, kaj si misliš. Če potrebujete pomoč ali imate predloge za izboljšanje najdete izvirno vtičnik pageon naši spletni strani.

Del 4 - Kako, da bi denar iz vaše pipe

Zdaj za zabavni del, kako dejansko bi denar iz vaše pipe. Trenutno sem samo z uporabo ene od različnih metod bom spodnjem seznamu. V prihodnosti nameravam razširiti svoje načine monetizacije (zaradi česar denarja), ampak želim, da ga bo en korak naenkrat (spomnite? Vitke metodologije).

Uporaba oglasov na vaši spletni strani

Daleč najbolj priljubljen način za ustvarjanje dobička svojo pipo, je prek oglasov. Če ste novi v spletnem oglaševanju Predlagam tar preko Google Adsenseand prijavite kot založnik. Imajo veliko vaje, da boste dobili na vaši poti.

POMEMBNO: Google ni več kar Adsense, ki se dajejo na Bitcoin pipe. Če to stori vaš račun bo dobil prepovedan. Tukaj je nedavna objava za Adsense alternativesthat bo pomagal ovrednotiti svojo pipo.

Če iščete več možnosti poleg Google Adsense, potem sem videl veliko pipe uporabo CoinAd. Vendar se zdi, da boste morali pridobiti nekaj resnih oprijem, preden boste lahko, da se prijavite z njimi. Trenutno CoinAd navaja na svoji spletni strani, da sprejemajo le spletne strani z Alexa rankingof po 100.000 ali več kot 10 tisoč ogledov strani dnevno.

Druga možnost za pridobivanje denarja z oglaševanjem je Anonymous oglasi. Za razliko od CoinAd nimajo postopek pregleda in sprejema praktično vsakogar, kot založnik.

Pri oblikovanju svoje umestitve oglasov na strani, da je najbolje, da se prepričajte, da so tako vidne, kot je mogoče. To pomeni, da je treba uporabiti velike oblike oglasov in jih postavite zraven kje obiskovalec bo verjetno iskal (npr gumb "zahtevek Nagrada"). Ker v trenutku, ko sem samo s Adsense sem omejena na največ 3 umestitev. Uporabila sem 2 širokih nebotičnikov (300 x širina x 600 slikovnih pik višine) in eno srednje pasico (468px širina x 60 slikovnih pik višine), se zdi, da je standard za večino pipe sem jih obiskali.

Z uporabo partnerske / napotitev povezave

Drug način lahko ovrednotite pipa je skozi podružnica / napotitev povezave. Primer za to je, da se povezave rekel: "Ne imeti Bitcoin denarnico?" pod besedilno polje, kjer mora uporabnik vnesti svoje Bitcoin naslov. Ta povezava je lahko vaš napotitev povezava do Coinbase in boste prejeli provizijo napotitev če an upravičeni uporabnik prijavi in ​​kasneje za nakup Bitcoins iz Coinbase. Vendar Coinbase je precej crappyin svojih plačilnih etiki, tako da se vodijo v mislih. Tukaj je podroben listof voljo podružnica ponuja lahko izbirate in morda vključiti v svojo pipo.

Zgradite pipa rotator in zaslužiti napotitev

Nekateri pipe se nanašajo tudi svoje uporabnike na druge pipe, da bi prejeli provizijo za napotitev od njih. Eden od načinov, da bi šel zaradi tega je z izgradnjo pipa rotator. Ker sem že pojasnil, kaj rotator je v začetku tega mesta ne bom šel čez to še enkrat.

Kako priti več prometa na vašo pipo

Zaščita svojo pipo iz pošiljatelje neželene elektronske pošte

Ko ste lastnik pipa, ste spet bije konstantno bitko spamerji pošto in hekerje, ki bodo poskušali ukrasti vaše pipa je Bitcoins. Ponavadi se pošiljatelji neželene pošte uporabite z VPNor proxy, da bi spremenili svoje IP in si dovolijo nazaj kovancev iz vašega pipa ne da bi morali čakati časovnik ponovitve. Bote se lahko uporablja tudi za obisk vaše spletne strani, trdijo kovance samodejno in pustil brez dobička, kot roboti ne klikajo na oglase. Nenazadnje, morda hekerji poskušali vdreti svojo pipo in ukradel kovancev v njej.

Na srečo, so dobri ljudje v Bitcoin skupnosti prišli do različnih rešitev, kako upočasniti te zlonamerne napade (to je nemogoče, da jih odstranite v celoti). Naslednje metode so sestavljeni iz različnih BitcoinTalk niti (viri so navedeni na koncu tega poglavja) in se nenehno razvija. Ko sem izvajal te metode sem opazil moje izplačila stabiliziralo, in sem dobil svoj denarni tok pod nadzorom.

Ne deponira več kot si lahko privoščite izgubiti

Morda se sliši očitno, vendar pa je treba povedati. Ne deponira velike količine Bitcoins v svojo pipo. Na ta način, če nekdo ne vdreti v vašo pipo ali upravlja zahtevku več Bitcoins kot si zaslužijo, na neki točki pipa bo izsuši in ga bo pustil. Trudim se deponira oskrbo teden dni od Bitcoin v svojo pipo in preverite stanje vsako nedeljo. To ne dodate do veliko (okoli 0.1BTC) in če sem nekako izgubila ta znesek, da lahko spopadanje z njo.

Blokiranje zlonamernih uporabnikov in IP naslove

Bitcoin pipa WordPress plugin ima številne funkcije, ki vam pomagajo zaščitite pred nezaželeno in scammers:

 • Poskrbite, da določi mejo 24 ur za zahtevek na IP / Bitcoin naslov. Na ta način, tudi če nekdo uspe zlorablja pipa bodo omejene v višini terjatev.
 • To je vredno dodati možnost "registracije uporabnika" znotraj pipo. To pomeni, da bodo le registrirani uporabniki lahko trdijo, skozi pipo. To pomeni, da se bodo ljudje morali potrditi svoj e-poštni naslov in tudi njihov uporabnik lahko izsledi in lažje blokiran. Slaba stran je, da ustvarja večje ovire za vstop.
 • Preverite zavihek "statistike", da bi videli, kdo so najvišje trdijo, naslove in IP naslove in se odloči, če mislite, da je treba prepovedati, v primeru, da se zdi, kot nezaželeno.

Dodatni ukrepi

Seveda vedno obstajajo dodatni varnostni ukrepi, ki jih lahko dodate na vaše pipe. Na primer, lahko se posvetujte s svojim uporabnikom, da odgovori na preprosto matematično enačbo, da se izločijo še več pošto. Prav tako lahko črno listo znan prevarant Bitcoin in IP naslove v nadzorni plošči pipa je. To threadon BitcoinTalk sezname in posodobi vse znane slabe naslove.

Viri: pip lastniki proti scammers in nezaželeno, Stop bote + pooblastil uporabljati vaše pipa

3 pipe lahko učijo od

Preden smo zaviti najdaljšo delovno mesto vedno napisano na tem blogu, želim poudariti svojo pozornost na nekaj pipe, ki so že zaradi česar je velik. Morda bi bilo vredno svojega časa, da jih preuči in se zgleduje po postopkih, ki jih uporabljajo, da bi denar iz svoje pipe.

Bitcoin Tujci, Bitcoin Zebra in Luna Bitcoin so vsi vodilni pipe prejemajo milijone strani-poglede vsak mesec. Prav tako bom še naprej posodabljati na moj napredek s svojo pipo, kot sem optimizirati in izboljšati svoj zaslužek in prometa statistika.

Upam, da ste uživali ta navodila in da vam pomaga pri nastavitvi zelo lasten Bitcoin pipo. Če imate kakršnakoli vprašanja, komentarje ali želite dodati več sredstev, kot je bilo tukaj napisano, vas prosimo, da to storite v komentar oddelku spodaj.

Januar 2017 update- Danes se 99Bitcoins 'pipa je eden od najvišje plačilne pipe okoli. Naslednje objave prikazujejo njen "razvoj" iz Milli, dokler je bila vključena v 99Bitcoins. Nekatere informacije na teh delovnih mestih je zastarel, vendar splošni nova spoznanja so pomembna za vsakega lastnika pipa.

Update # 1: Kaj sem se naučil od prvih 45 dni teče mili

Update # 2: Zadnje posodobitve na moji Quest for Making Money s Bitcoin pipe

Update # 3: Koliko denarja lahko naredimo z Bitcoin pipe (februar 2016 update)

Končno Update: Milli je Madness marca (Making Money s Bitcoin pipe Update)

Sorodne novice


Post Bitcoin

Kaj so Bitcoinovi bloki in Bitcoinove potrditve?

Post Bitcoin

Bitcoin Domensko ime BTC.com Prodano za 1 milijon dolarjev USD!

Post Bitcoin

Bitcoin velikost velikosti blokov: razjasnitev in revizija argumentov

Post Bitcoin

Moj prvi Bitcoin: anekdota o prostovoljni izmenjavi

Post Bitcoin

Bitcoin je zabava, ki bi lahko osvojila svet - Atlantik

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: Lawsky Outlines Revidirano BitLicense, GAW sproži Paycoin in še več

Post Bitcoin

Bitcoin Millionaire: Top 5 bitkoinskih milijonarjev

Post Bitcoin

6 Restavracije, ki sprejmejo Bitcoin

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Coin Brief: Bitcoin VeriCoins, IBM-ovi Internet stvari, Syscoin proti Moolah, Bitlendingclub in Bitcon

Post Bitcoin

Kako kupiti Bitcoin Anonymously & brez ID

Post Bitcoin

Povzetek kovancev za kratkoročne tedenske bitkeinske cene: 21. in 27. september 2014

Post Bitcoin

Ali ste ena od teh 8 Bitcoin trgovinskih osebnosti?