Kako zasukati svoje Bitcoin čip dobičkov z enim korakom | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kako zasukati svoje Bitcoin čip dobičkov z enim korakom

Kako zasukati svoje Bitcoin čip dobičkov z enim korakom

V moj zadnji post o Bitcoin faucetsI mislil, da bom nehala posodobitev na mojem napredku. Vendar pa sem dobila toliko prošenj, da bo na objavljate svoj zaslužek, da sem se odločil narediti mesečno najnovejše informacije o vseh mojih pipe vsak mesec. Če bom imel nekaj dragocenega deliti bom, in če ne, bom samo novice o tem, kako stvari potekajo.

Side Opomba: Če ste popolnoma novi v ta koncept Bitcoin pipe začeti s to delovno mesto.

Prejšnji mesec sem začela 99Satoshis. To je Bitcoin pipa podobna Milli z eno majhno razliko - to je samo gosti. Pomen, ne bom z uporabo 3. Stranka kot Faucetbox ali Paytoshi upravljam plačila. Na začetku sem mislil, da bo to samo dobro za varčevanje pristojbine za 2,5% plačam teh straneh in tudi, da postanejo manj odvisni od 3rd stranke, pa sem ugotovil, da nekaj veliko bolj dragocena...

Način, kako stvari delujejo v mestih 3. Stranka je takole: Vi položijo sredstva na svoj račun, ljudje trdijo, majhne količine Satoshis iz pipe, in ta znesek se odšteje od dobroimetja na mestu 3. Stranka.

Vendar !!

Če ste vzeli Faucetbox na primer, so le izplačali na naslove z več kot 13K Satoshis. To je verjetno posledica dejstva, da mora biti minimalna Bitcoin transakcije dovoljeni v omrežju vsaj 5430 Satoshisand nekateri drugi dejavniki. Torej, vse ljudi, ki so trdili, do 13K Satoshis in nikoli pobranih iz dejansko ne izplača, vendar se njihovi zahtevki še vedno odštejejo od stanja, in da naredi vse razlike.

Od kratkem času sem bila lastnica pipa sem se naučil, da obstajajo 2 glavne vrste pipa uporabnikov - uporabniki moči, ki bo trdijo okoli 20k Satoshis na dan, in začasni uporabniki, ki šele pridejo ven, da bi poskušali s pipo in večina od njih ne bo niti mimo 10K Satoshis v svojem življenju.

Na primer, v času pisanja to delovno mesto, čeprav so skupna izplačila za 99Satoshis okoli 0.27BTC, število upravičenih izplačil (ki presega 13K Satoshis) ustvarja skupaj 0.14BTC. Torej, skoraj polovica izplačil ni bilo poslano. Toda vse neupravičenih uporabnikov, so še vedno kar vam denarja preko Adsense, da si ustvarjajo prihodek od tega prometa brez stroškov.

Torej, če uporabljate 3. Stranka kot ponudnika storitev so dobili, da vse te idle račune in bilance, povezane z njimi. Če ste lastnik svoje gostuje pipa potem je to čisti dobiček za vas. Moja domneva je, da je večina lastnikov pipa ne razmišljam o tem in za dober razlog.

Ko ste začeli ven s svojo lastno zelo pipa bi morali biti osredotočeni na to, da se "denar stroj deluje". Pomeni, če si dal v promet na enem koncu, bo denar prišel iz drugega konca. Prav tako želijo, da čim prej preizkusite to jasno, in najboljši način za to je z uporabo kode 3. Stranka. Torej, če ste šele začenja svojo pipo še vedno priporočamo uporabo Faucetbox. Ampak, ko raste moraš odmakniti od njih.

Imejte v mislih, da je gostovanje svojo pipo ni vse sonca in mavrice. To pomeni, da boste morali ustvariti svoj sistem vodenja (in to stane). Prav tako boste morali skrbeti za izplačil sebe, zaščitili pipa pred sleparji in zagotoviti sredstva, ki jih uporabljate pri izplačilih.

Torej, to je moja dva centa na upravljanje pipa. In zdaj za poročila v aprilu.

Sem ustvaril Google preglednico, da bom vlagati na teh delovnih mestih, da izpostavi vse moje plače. To je isti list uporabljam za moje lastno upravljanje, tako da niste zamudili ničesar. Na vrhu si lahko ogledate svoje vire prihodkov v USD in v BTC-ju, na so na dnu moje stroške (tudi v USD in BTC). Bottom line je dobiček.

Tam je drugačen stolpec za vsakega od mojih dveh pipe. Imejte v mislih, da je 99Satoshis v Beta za dva tedna je bila dejavna v aprilu, tako ni uspelo, da se kopičijo veliko prihodkov. Vendar pa vam lahko povem, da bo naslednji mesec verjetno prijetno presenečenje :)

Prav tako se veliko ljudi lahko presenetiti z višino prihodkov Captcha storitev "SolveMedia" zagotavlja. Čeprav so dobili zelo dobre rezultate v marcu in aprilu so prihodki iz SolveMedia zdi, da se zmanjšuje in bo verjetno Flatline okoli $ 300 na mesec, v maju, vendar bomo počakati in videti.

Za maj sem načrtovanja, da se premaknete Milli od Faucetbox in da bo samo gostila tako kot 99Satoshis. Upajmo, da bo to povečalo svoj skupni dobiček zaradi znižanjem stroškov. Kot vedno, če imate kakršnakoli vprašanja ali pripombe, vas prosimo, da jih pustimo v komentar oddelku spodaj.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Bitcoin v letu 2014: Ups in downs leta

Post Bitcoin

Kaj je zasebni ključ Bitcoin, kako ga uporabljati, naj bo varno!

Post Bitcoin

Prilagodljiva nabava Bitcoin ne bo stabilizirala cene Bitcoin

Post Bitcoin

Deflacija 2. del: Ali je deficita cene Bitcoin dobra ali slaba?

Post Bitcoin

19 milijonov dolarjev za BTC se je začelo z avkcijo v Avstraliji - Bitcoin Reacts!

Post Bitcoin

Bitcoin Country! Top 10 narodov, ki radi BTC

Post Bitcoin

Bitcoin pipe in Adblockers

Post Bitcoin

Alibaba IPO odgovoren za bitkoin crash!

Post Bitcoin

Napredek Bitcoin 2.0 prinaša decentralizacijo do realnosti

Post Bitcoin

Bitcoin Millionaire: Top 5 bitkoinskih milijonarjev

Post Bitcoin

Brez primere: Bitcoin Mining Network presega 100 PH

Post Bitcoin

Pravilna Bitcoin Analiza cen: Uvod v USD za vrednotenje BTC