Google Adsense Alternative za Post Bitcoin Faucet Apocalypse | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Google Adsense Alternative za Post Bitcoin Faucet Apocalypse

Google Adsense Alternative za Post Bitcoin Faucet Apocalypse

Bitcoin pipe so mrtvi.

Vsaj, da je tisto, kar sem bil sluh v zadnjem mesecu ali tako od Bitcoin lastnikov pipa po spletu. Odkar Google Adsense odločila, da množično Slap skoraj vseh preostalih večjih faucetsI lahko zdaj rečem v 99% gotovostjo, ki jih ni mogoče ovrednotiti svoj pipa z Google Adsense na dolgi rok.

V začetku junija sem še vedno v lasti Bitcoinker.com (aka 99Satoshis), ki je bila prepovedana od Google Adsense. Vzel sem nekaj protiukrepe, da poskusite in obdržati Milli od pridobivanje prepovedana tudi. Ti ukrepi so vključevali:

 • Onemogočanje napotitev program, mili, tako da pošiljatelji neželene pošte ne bo v junk prometu
 • Uničila vse "funky" vire prometa na spletni strani

Moj glavni cilj je bil, da bi se izognili odkritju Milli je na radar Google AdSense je.

Milli ni preživel.

Kmalu po mojem prejšnjem delovnem mestu o 99Satoshis sem dobil email od podpore AdSense mi pravi, da so verjetno bo onemogočiti, ki so Milli kot dobro. Namesto čakanja za njih, da mi prepove, da odstranimo vse oglase Milli sam.

Nekaj ​​dni kasneje je Milli dejansko onemogočeno prikazovanje Google Adsense oglase na njem. Vendar pa je bil moj račun še vedno aktiven in mi je uspelo, da se moje preostala sredstva (okoli $ 4000).

Nimam pojma, zakaj je moj račun ostal aktiven, čeprav je bil Milli onemogočena, vendar imam nekaj teorij:

 1. Ker sem tudi prikazovanje oglasov na 99Bitcoins (tj Adsense zakonit mestu), da ne želijo onemogočiti celoten račun.
 2. Ker sem aktivno ukrepati, da se odstranijo oglase, preden so onemogočili spletno stran menijo, da so "početje mi uslugo" in da mi umakne svoje zaslužke.

Tako sem ostal s spletne strani je dejansko izgubili denar in ima 6 milijonov ogledov strani vsak mesec. Bil sem precej zajebali. Mislil sem, da o prodaji Milli potem pa sem se odločil, da mora biti še en način, da prihodek mesto.

Torej junija sem se odločil, da stopijo na pot monetizacije. V bistvu sem se želel preizkusiti čim več Google Adsense alternativa ad omrežij, kot je mogoče, da bi ohranila mili živ.

Zakaj želim, da Milli živ tako slabo?

Najprej je Milli postale del družine 99Bitcoins. Resnično uživam deluje to spletno mesto in majhna skupnost je bila zgrajena okoli njega skozi komentar oddelku. Torej je nekako postal hobi na rudniku :)

Drugič, Milli ima dober SEO (Search Engine Optimization) vrednost. Kar pomeni, da lahko visoko mesto za ključne besede na Googlu. Na primer, v tem trenutku pa je # 1 za "Kako zaslužiti denar z Bitcoin". Torej, to je lahko koristna tudi v prihodnje.

Seveda niso vsi omrežja Ad delal za mene. Poskušal sem ven približno 15 v skupnem seštevku, vendar je večina "ne Bitcoin" oglaševalske mreže ni sprejel Bitcoin pipe. Predvidevam, da je to zato, ker se šteje za promet, da je slabe kakovosti. Vendar pa sem našel 5-6 omrežij, ki so primerna za pipe in ustvarjanje dostojnega vir prihodkov.

Rad bi izkoristil to priložnost in se zahvalil novega lastnika Bitcoinker je, ki je bil v veliko pomoč v tem zadnjem mesecu. Brez njega jaz ne mislim, da bi prišli do teh rezultatov, saj je bilo njegovo poznavanje različnih omrežjih ad veliko več kot jaz. Torej, hvala in šel preverite Bitcoinker.

Torej, tukaj je...

Celoten Google Adsense Alternativa za Bitcoin pipe

Odločil sem se, da skupina omrežja ad sem našel dobičkonosna v 2 skupini - Bitcoin oglaševalska omrežja in Bitcoin omrežij v vsaki oglasov. Glavne razlike so, da vam Bitcoin oglaševalske mreže plačati Bitcoins in vsi sprejeti pipa prometa.

Na koncu tega seznama bom tudi vas obvestili, kaj ad omrežja Poskušal sem, da se ni izšlo, ali ni sprejel Milli kot založnik.

Bitcoin ad omrežja za Bitcoin pipe

Coinad- Vodilno Bitcoin oglaševalsko omrežje

Pros: Najvišja plačilne Bitcoin omrežje, izpolnite stopnja oglasov je dober

Slabosti: lahko sprejme le s povabilom (usmerjena samo z gostim prometom pipe), omejenih stats

Dobičkonosnost: ti Gets okoli 0,0001 + BTC CPM, na današnjem tečaju to je enako za $ 0.07, ki je lepo. Tudi Coinad izračuna svoj prihodek in vam plača v Bitcoin tako ste jih menjalnega tečaja ne vpliva.

Na splošno: Če imate Bitcoin pipa morate uporabiti za Coinad. Ne verjamem, da obstaja kakršen koli način, da je pipa donosno brez nje. Če ste šele začenjajo in nimajo dovolj prometa, boste morali delovati nekaj mesecev po izidu, dokler ste dovolj velik. Druga možnost bi bila, da delujejo Adsense na vašo pipo, vedoč, da bo dobil prepovedana na koncu, ampak vsaj zmanjšanje svoje izgube.

Moja ocena: 95%

Cointraffic- A visoko donosne Bitcoin oglaševalsko omrežje

Pros: Precej dobičkonosna, super podpora

Slabosti: Omejeni statistika, plačilo v evrih (vpliva BTC tečaju), omejene statistika

Dobičkonosnost: V tem trenutku ne morem natančno reči, kako donosna Cointraffic je. Razlog je, ker so v zadnjem času začeli integrirati pop-up transparenti, ki so zelo donosni. Vendar pa so ti pop-up so še vedno v Beta. Trdijo, da plača € 0,05 CPM za slide pasico in € 0.5 CPM za pop ups.

Na splošno: Za zdaj sem še vedno testiranje Cointraffic, vendar se zdi, da je zelo legitimno Bitcoin oglas omrežja. Še posebej mi je všeč dejstvo, da je njihova podpora hitro odgovoriti in obravnava vsako vprašanje, ki ga imam. Za razliko od drugih omrežij, ad se dovoli le en banner na spletni strani (in en pop up). Njihova največja pomanjkljivost je, da izračun prihodkov v Fiatu čeprav izplačati v BTC-ju. Zato, če je BTC cena gre gor dobiš manj Bitcoins poslal svojo pot. Nazadnje so relativno nov oglas mreža, ki je vedno tveganje.

Moja ocena: 90%

Mellow Ads- Lep dodatek, vendar ne bi gradil svoje upe na njem

Pros: OK stopnja polnjenja oglasov, omogoča do 5 oglasov, ki se postavi na mestu, veteran na trgu

Proti: Veliko izpadov, nizka izplačila, plača na edinstvenih klik / namenom, omejene stats

Dobičkonosnost: Predvidevam, da je nizka donosnost MellowAds "v zvezi z dejstvom, da MellowAds plačuje samo za edinstven pogled / klikov in večina pipo uporabnikov vračajo uporabniki. Torej, tudi če si dal več oglasov na mestu, da ne bi prinesel, da veliko več prihodkov. Za zdaj sem videl okoli $ 0.05 CPM od mehak oglasov pa je zelo različen.

Na splošno: Po pravici povedano ne maram MellowAds, da veliko. To je preveč težav za premalo dobička. Oglasi imajo veliko izpadov, ki upočasnjuje tudi navzdol vaše spletne strani. Čeprav vem, ustanovitelj osebno in on je super fant, mislim, da je mogoče storiti več za izboljšanje tega oglasa omrežje. Im 'ugibati, da je, ko mi uspe za stabilizacijo toka na prihodkov pipe bom odstraniti MellowAds iz pipe v celoti.

Moja ocena: 73%

U-oglasi-Najnovejši predvajalnik okrog

Pros: OK stopnja polnjenja oglasov, omogoča do 5 oglasov, ki jih je treba dati na spletno stran

Cons: Novo na trgu, omejene statistika, tehnična vprašanja

Dobičkonosnost: U-oglasi se zdi, da deluje kot "MellowAds" mini-me. Prihodek je precej nizka (okoli $ 0.03 CPM), vendar sem bila samo jih poskuša ven za 1 teden, tako da ne more biti še prepričan.

Na splošno: U-oglasi se zdi ok, vendar je moj največji strah je, da je zelo mlada. To pomeni, da ne more računati na to glede na dohodek, ker lahko v vsakem trenutku izgine. Za zdaj se je prihodek od U-oglasov ni bistvena, tako da sem lahko izberejo iz njih tudi v prihodnje.

Moja ocena: 82%

Non omrežja Ad Bitcoin, ki delajo z Bitcoin pipe

Propeller oglasi

# 8211; Moja najljubša pop up omrežje (za zdaj...)

Prednosti: Visoka CPM, dobra podpora

Slabosti: nadležnih pop ups, ni način za nadzor pop up frekvence, omejene statistika, nobena možnost Paypal umik

Dobičkonosnost: Sem bil z uporabo propeler, ki so že skoraj dva tedna in so videli povprečno CPM za $ 0.16. To je zelo dobro, vendar ne pozabite, da vsak klik po mestu osvežite siten pop up pride gor.

Na splošno: Želim si, da ne bi bilo treba spustil, da pop up na mestu, a za zdaj se zdi, kot da se to edini način, da bi dobili Milli biti niti blizu zlom še. PropellerAds zdi, da je zakonit oglas omrežje z dostojno CPM. Še vedno razpravljamo, ali je to bolje kot PopAds ali ne.

Moja ocena: 88%

PopAds

# 8211; Visoka prihodkov pop up oglasi

Pros: Najvišje CNT okoli, pop-up konfiguracija

Proti: Počasno podpora, oglaševalci nizki ravni

Dobičkonosnost: PopAds je daleč najbolj dobičkonosno oglaševalsko omrežje na voljo tam. CNT lahko doseže do $ 0,7, ki je precej noro. Če vas skrbi le zaradi dobička, uporabite PopAds.

Na splošno: Čeprav je PopAds noro donosen jih ne uporabljam v tem trenutku. Razlog je, ker so njihovi oglaševalci na najnižjo raven (tj porn, več pojavnih oken, itd). Imate možnost, da onemogočite določene oglaševalce in tudi dal zakasnitev med pop ups, ampak za mene je ta možnost ni delovalo. Stopil sem v stik svojo podporo, vendar pa niso pogruntal. Za zdaj so iz Milli. Jaz lahko jih spet poskuša v prihodnosti.

Moja ocena: 90%

UberCPM

# 8211; Mladi in obetavni oglas omrežja (ne deluje)

Prednosti: Dobro hitrost polnjenja,

Proti: Zelo mlada omrežje oglas, nizka CPM

Dobičkonosnost: Za kratek čas sem bil z uporabo UberCPM da je bilo kaže dosledno razmerje $ 0.03 CPM. Čeprav je to nič pisati domov, da je dober dodatek na katerem koli mestu.

Na splošno: UberCPM se mi zdi kot "lepo, da imajo" oglaševalski mreži. Jaz ne bi šel matice, če se je končalo ven me ne plačuje ali ne izpolnjujejo obveznosti, in če to ne deluje se je, da je lep majhen dodatek k tok prihodkov. Vem, kot dejstvo, da imajo prepovedane pipe v preteklosti zaradi nezakonitih virov v prometu (tj bote), vendar pa za zdaj Milli zdi v redu.

Moja ocena: 82%

SolveMedia- A kapitan in oglaševanje rešitev vse v enem

Prednosti: 2 v 1 raztopine (captcah + omrežje ad)

Cons: Izplačilo je neto 60, podpora je omejena, ne odpravlja vseh pošto

Dobičkonosnost: dobičkonosnost SolveMedia se je močno nihal v daljšem časovnem obdobju. Potem ko jo uporabljajo za skoraj 6 mesecev, lahko rečem, da je običajno nekje okoli $ 0.05- $ 0.1 v njem CPM.

Na splošno: SolveMedia je večina jih ima za vsako pipa lastnika, ker ste prišli do zaslužka za funkcijo, ki ima vsak pipa, da imajo - CAPTCHAs. Pisal sem o njih v veliki meri v mojih prejšnjih Bitcoin posodobitve pipa. V preteklosti sem na noro količine denarja od njih, ampak mislim, da je zaradi dejstva, da včasih novi oglaševalci prihajajo z zelo globokimi žepi. Vendar tudi pri najnižjih donosnih obdobja, je bilo še vedno dober dodatek na svojo spletno stran.

Moja ocena: 94%

Torej, tam ga imate, popolne vire prihodkov sem našel primeren za Bitcoin pipe. Testiral sem tudi različne druge mreže, vendar niti se ni odobren z Milli ali plače prenizke. Našteti jih nekaj, imenovati jih nekaj:

 • A-oglasi - jih preizkusili za kratek čas, ampak plače so res nizke, zato sem prenehal.
 • Coinurl - Ta, ki sem jih dejansko niso preizkusili še.
 • Bitmedia- nekaterih nepojasnjenih razlogov niso sprejeli Milli njihovega programa niti niso repond do e-pošte sem poslal.

In to so vsaki omrežja Bitcoin, ki se ne strinja mili:

 • Chikita - dobil oglase teče, vendar nikoli nisem videl nobenih prihodkov. Podpora ni odzval.
 • Media.net
 • Zedo
 • Clicksor
 • ExoClick - dobil odobrena, vendar CPM je prenizka

Koliko Milli da v juniju?

Nič....I dejansko izgubili denar.

Kot vedno sem embedding natančno grafikon sem s pomočjo, da bi spremljali svoj dobiček in izgubo, upam, da je dovolj jasno. Samo pomaknite nad stolpce junijskih.

Torej, kot lahko vidite, sem izgubil okoli 30 $ v juniju. Jaz bi izgubili več, če nisem imel aroudn 10 dni dohodka Adsense za kritje do konca meseca. Ampak jaz sem na izgubo, ne samo zato, ker me je prepovedana s Adsense. To je tudi zaradi naraščajočih BTC ceno. Kot sem že omenil v preteklosti, ko je cena Bitcoin sega do dobičkonosnosti pipa gre dol.

Seveda sem tudi zmanjšala izplačila bit na Milli, da bi pomagali, da preživi in sporoči svoje uporabnike, da se bom lahko zaustavite pipo. Mislim, da je zelo pomembno, da je prozorna in ne samo "med nogama", ne da bi plačal. Vendar pa, kot lahko vidite na sliki spodaj je bilo to bistveno vpliva na promet mili je.
 

V naslednjih mesecih bom osredotočil na obeh vodenje Milli na pragu ali na dobiček. Če vidim, da ne more vzdrževati po 1-2 mesecih bom verjetno zaprli. Toda za zdaj se bom še naprej ti posodabljanje na mojem napredku. Če ima kdo od vas dodatne vhode za dodatne Adsense alternative Zelo rad bi slišal o tem v komentar oddelku spodaj.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Pojasnjene so osnove Bitcoin: ABC iz BTC

Post Bitcoin

Bitcoin pipe in Adblockers

Post Bitcoin

2018 Napovedi: Bitcoin Will Crash-CTech

Post Bitcoin

Pravilna Bitcoin Analiza cen: Uvod v USD za vrednotenje BTC

Post Bitcoin

Bitcon je Geld želi, da je Bitcoin denar

Post Bitcoin

Bitcoin IRA pregled - Tax Free Crypto?

Post Bitcoin

Bitcoin Value 2. del: Ali denar potrebuje tudi uporabo vrednosti?

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Coin Brief: Bitcoin VeriCoins, IBM-ovi Internet stvari, Syscoin proti Moolah, Bitlendingclub in Bitcon

Post Bitcoin

Bitcoin Cena: ko je novica in ni pomembna

Post Bitcoin

Coinbase proti Btc-e proti BitStamp - najboljši kraj za nakup Bitcoins

Post Bitcoin

Bitcoins Breakthrough je nafta Nemogoče prihodnje platforme 1. del

Post Bitcoin

Twitch.tv je začel sprejemati Bitcoin za naročnine