Bitcoin kot blago: Licenca za obdavčitev? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin kot blago: Licenca za obdavčitev?

Bitcoin kot blago: Licenca za obdavčitev?

ZDA Commodity Futures Trading Komisije (CFTC) je uradno priznana Bitcoin je blago, ki ponuja še dodatno priznanje za nastajajočo digitalno valuto. Ali ne bo to priznanje izkazalo, da je dobra stvar, pa bomo še videli.

Zanimivo je, da je bilo priznanje CFTC je malo Prevrat ton do njega, s CFTC trdil, da so enaka pravila ", ki se uporablja za vse udeležence na trgih izvedenih finančnih instrumentov."

Z drugimi besedami, preprosto zato, ker Bitcoin je še vedno dokaj nova, in vlade niso v celoti pogruntal, kako ravnati z njimi, valuta (zdaj imenuje blago) ne more preprosto krilo pravila.

[Tweet_box oblikovanje = "box_02"] Ali priznanje Bitcoin je kot blago se bo izkazalo, da je dobra stvar, bomo še videli. [/ Tweet_box]

Pomembno je, da CFTC priznana Bitcoin kot blago, tako da bi lahko imeli nadzor nad zakonsko ureditvijo Bitcoin derivate. Zmeden? Izvedeni finančni instrument je neke pogodbe, ki črpa svojo vrednost iz nečesa drugega. Na primer, terminske pogodbe, je pogodba za nakup določene količine blaga v prihodnjem trenutku. V bistvu, kupec in prodajalec teh pogodb bo tako poskuša uganiti, v katero smer trgi bodo zaniha v prihodnosti.

Medtem ko je večina Bitcoin trgovci osredotočajo na trgovanje na cryptocurrency sam, so vedno večje število podjetij začela ponujati Bitcoin derivate. To pomeni, da namesto prodaje BTC sami, so prodajo finančnih vozil, ki izhajajo njihova vrednost od vrednosti Bitcoin je. Z vzponom takšnih kompleksnih finančnih instrumentov, bodo regulativni organi skoraj zagotovo pokazal tudi povečanje zanimanja za Bitcoin, za boljše ali slabše.

Pomembno je, da CFTC samo preselil na razvrstitev Bitcoin kot blago po Coinflip, ki je zdaj propadli podjetje že s sedežem v San Franciscu, ni šel skozi običajen postopek registracije z zveznimi organi za prodajo izvedenih finančnih instrumentov. Coinflip verjeli, da je, ker so bili izvedeni finančni instrumenti, ki temelji na Bitcoin, niso imeli nobene obveznosti, da gredo po običajnih vladnih kanalov. Vlada je mislil drugače.

Priznanje je dvorezen meč

Na splošno se je povečala prepoznavnost gledati kot dobro stvar, ki ga večina uporabnikov Bitcoin. Bolj legitimno valuta, bolj pravno varstvo, ki ga je na voljo.

priznanje CFTC je pa morda ne izkaže, da je tako dobra stvar. Za eno, Komisija priznava, Bitcoin assomething, da mnogi uporabniki to trditev ni: blago. To ni boj za čisto semantiko, bodisi. Dobiček iz valutnih transakcij, na splošno niso obdavčeni, medtem ko so dobički iz blagovnih poslov. Z CFTC priznanje kot kot blago, bo to lažje, da se zavzemajo za njeno znižanje vseh dobičkov iz off Bitcoin.

Priznanje kot blago bo tudi lažje za CFTC in druge zvezne oblasti za urejanje Bitcoin. Pred tem je cryptocurrency padel v nekakšno sivo področje in regulativni organi so ga jemati z rezervo, sprašujejo, kdo, če kdo, bi ga morali urediti. Zdaj CFTC stopa naprej in trdijo, da imajo pooblastila za urejanje Bitcoin, in od zdaj izgleda malo verjetno, da jih bo kdo izziv.

Kaj vse to pomeni?

Bitcoin svet se hitro razvija in je še vedno v veliki meri sivo območje. V tem smislu je celoten vpliv tega razvoja je še vedno nekoliko znan. Najprej se, odločitev CFTC je verjetno ne vpliva na zakonodajo državni ravni in druge regulatorje. Terjatve CFTC se ne zdi, da se dogaja na račun drugih, in se zdi, da jih to zadeva strogo Bitcoin derivati.

Uradna "blago" označba tem pomembnem zvezne agencije ne zagotovi dodatne razloge za to Bitcoin je treba obravnavati kot blago. Kot smo že omenili, lahko to olajša vlada, da bi poskušali zbrati davkov. Večja prepoznavnost bi lahko privoščijo tudi Bitcoin večjo zaščito na ameriškem pravnem sistemu. Bitcoin je že priznana kot nekaj vrednosti s strani ameriških sodiščih, vendar je uradna oznaka blaga naj bi pravno uveljavitev različnih vprašanj lažje v prihodnosti.

CFTC teoretično lahko začeli urejati Bitcoin več closelyas široko pometanje organ ne podeli pravice za urejanje in spremljanje sredstev, na katerih temeljijo derivati. Doslej pa je zvezna agencija navedla, da ne bo šel po tej poti.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Bitcoin Banking: nevarnosti delnega rezervnega bančništva

Post Bitcoin

Pravilna Bitcoin Analiza cen: Uvod v USD za vrednotenje BTC

Post Bitcoin

Prilagodljiva nabava Bitcoin ne bo stabilizirala cene Bitcoin

Post Bitcoin

Deflacija 2. del: Ali je deficita cene Bitcoin dobra ali slaba?

Post Bitcoin

Rastoče sprejemanje Bitcoin: 6 načinov uporabe BTC

Post Bitcoin

Prvi sklop bitkoin bankomatov v Los Angelesu ta teden

Post Bitcoin

Bitcoin Price se spreminja z evropskim negativnim interesom banke

Post Bitcoin

Priložnosti za bitkoinske arbitraže: Kratek vodič

Post Bitcoin

Bitcoin Exchange OKCoin rezerve na 104%

Post Bitcoin

5 Izzivi, ki se trenutno soočajo z Bitcoinom (po mnenju Mikea Hearna)

Post Bitcoin

Je Bitcoin Anonymous? Tukaj je popoln odgovor

Post Bitcoin

Poročilo o cenah za kratke izdaje kovancev: 7-13. September 2014