Razloženo je bilo podjetje Winklevoss Twins Bitcoin ETF | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Razloženo je bilo podjetje Winklevoss Twins Bitcoin ETF

Razloženo je bilo podjetje Winklevoss Twins Bitcoin ETF

Update 10. Marec 2017

# 8211; SEC je zavrnil Bitcoin ETF, ki ga dvojčka Winklevoss predlagal.

Glede na javno distribuira obvestila podrobno odločitev, SEC je dejal:

"Kot je opisano v nadaljevanju, Komisija je neodobravanje ta predlagana sprememba pravilo, ker ne najdejo predlog, da se v skladu s točko 6 (b) (5) Zakona o Exchange, ki zahteva, med drugim, da se pravila, ki zadevajo le nacionalne izmenjave vrednostnih papirjev biti zasnovan za preprečevanje goljufij in manipulativnih dejanja in prakse ter za zaščito vlagateljev in javnega interesa. "

V zadnjem času je bilo veliko govora o ETF Bitcoin, ki je bil ustanovljen s Tyler in Cameron Winklevoss. V tem kratkem pošti želim vam splošen pregled o tem, kaj je vse Prigovarati, in začnimo z osnovami.

Kaj je ETF?

ETF pomeni trguje na borzi sklad. To je v bistvu nosilec naložbe, ki sledi uspešnost posameznega sredstva. V preprostih besedah, to je kos papirja, ki ga vlagajo v, ki pravi, da "bom vredno karkoli X je vredno" - X je določeno sredstvo, kot so nafta, zlato, obveznice, delnice ali valute.

To je preprost način za vlaganje v sredstva, ne da bi lastništvo sredstva sama. Ker je veliko ljudi, ki trgujejo pa res ni mar za dejanske sredstvo, vendar le o svoji poslovni izid, ETF poenostaviti postopek za naložbe. Torej, če želim, da vlagajo v zlato, na primer zato, ker mislim, da je cena zlata je na tem, da eksplodira, nimam za nakup fizičnega zlata, lahko le kupiti zlato ETF.

Kaj je Bitcoin ETF?

Kot ste verjetno ugotovili, da do sedaj je Bitcoin ETF je vrsta ETF, ki bo posnemajo ceno Bitcoin je - da bi se moral s katerimi se trguje na netopirjev Exchange. To pomeni, da bo vsakdo, ki trguje na Bats mogla vlagati v Bitcoin (vključno veliki institucionalni vlagatelji). Prav tako bo odpravilo potrebo po shranjevanju in zavarovanju vaših Bitcoins ker nimate valuto sam.

Trenutno SEC (Securities and Exchange Commission) razpravlja o tem, ali naj sprejmem ali zavrnem ETF. ETF bratov Winklevoss predlagal ni edini ETF čakajo, da jih odobri SEC. SolidX tudi predlagala, da ustanovi ETF in čaka še na marec 30thfor odobritev SEC je treba kotirajo na NYSE. Sivine vložena na seznam svoje ETF tudi. Vendar pa je Bitcoin ETF, ki dvojčkov je verjetno prvi na vrsti, kot so prvotno vložila svoj zahtevek v letu 2013.

SEC je dejal, da predloži, da je odgovor na 10. Marca 2017. Vendar pa, če SEC ne izda odločbe tak ali drugačen način, da bi predlagana sklad odobril privzeto. Glede na to, da ni bil ETF prinesla na trg na ta način, se to šteje za izredno malo verjetno rezultat.

Prednosti Bitcoin ETF

Ko je SEC urejeno ETF na trgu v tem odpira možnost za veliko vlagateljev za skok v in vlaganje v Bitcoin, ne da bi dejansko drži valuto, tako da bo bolj dostopna. Odobritev SEC bi bil še en pomemben korak k ureditvi Bitcoin po vsem svetu.

Tudi zato, ker je to naložba vozilo boste mogli kratkem ga prodajajo, če menite, da je trg gre navzdol. Poleg tega se bo vlaganje v ETF odstraniti eno od glavnih pomanjkljivosti trenutno imajo ljudje od vlaganja v Bitcoin - je treba razumeti valuto in kako zavarovati svoje kovance.

Slabosti v Bitcoin ETF

Glavna pomanjkljivost ETF skriva v dejstvu, da so njihovi kovanci naložba zaupanje dvojčkov Winklevoss, ki izdaja ETF trenutno nima insurancefor denarja vlagateljev v primeru, da so izgubljene ali ukradene. SolidX na drugi strani pa dobavne zavarovanje (vendar bo odobril / zavrnil na kasnejši datum).

Prav tako pa je nadomestilo v višini okoli 2% vezana na vlaganje v Bitcoin ETF. Vendar, glede na to, kako je to relativno nizka v primerjavi z običajnimi pristojbin ljudje srečujejo pri nakupu Bitcoins Ne verjamem, da bo to odvrne veliko vlagateljev.

Kako bo to vplivalo na ceno Bitcoin je?

Ne bi si vsi želimo vedeti :)

Nihče ne more reči, kako bo to vplivalo Bitcoin na dolgi rok pa bi bil logičen rezultat je, da če je ETF odobren, bo več ljudi zdaj lahko vlagajo v Bitcoin in cena se bo postopoma dvignila. Samo zaradi primerjave, so bile uvedene zlatih ETF sredi letu 2000 in po njem, da je mesto cena zlata potrojil v roku 5 let.

Vendar, če je SID zavrača ETF lahko to povzroči paniko na trgu in imajo veliko ljudi, ki prodajajo svoje kovance, s čimer se je cena Bitcoin navzdol.

Za zaključek, se zdi, kot da bo to zelo zanimiv teden...

Sorodne novice


Post Bitcoin

Poročilo o cenah za kratke izdaje kovancev v tednu: oktober 19-25, 2014

Post Bitcoin

Analiza: Bitcoin Cena Breaks $ 600

Post Bitcoin

Odziv na profesorja Bitkorn: I Wager 1 Bitcoin, da ste napačni

Post Bitcoin

Raziskovalci ugotavljajo, da je ena oseba verjetno odpeljala Bitcoin od 150 do 1000 dolarjev - Techcrunch

Post Bitcoin

Kako priti vsak predmet $ 5 iz Amazon ali Ebay za brezplačno uporabo Bitcoin

Post Bitcoin

Ustvarjanje Bitkoinov - Top Ten Bitcoin rudarskih strojev

Post Bitcoin

Pacienti z rakom prisiljeni uporabljati nezakonite spletne trge, ki jih upravlja Bitcoin, za nakup zdravil

Post Bitcoin

Carikoin prinaša bitkoin na Karibe

Post Bitcoin

Bitcon je Geld želi, da je Bitcoin denar

Post Bitcoin

Bitcoin Price Update: US Marshals Update Silk Road Auction

Post Bitcoin

Peter Schiffs Euro Pacific Precious Metals za sprejem Bitcoin

Post Bitcoin

Je Bitcoin Anonymous? Tukaj je popoln odgovor