Naučite se najboljši način za nakup Bitcoins anonimno v ZDA | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Naučite se najboljši način za nakup Bitcoins anonimno v ZDA

Naučite se najboljši način za nakup Bitcoins anonimno v ZDA

V družbi, ki daje vse manj pomembna do zasebnosti, ne vedo, kako kupiti Bitcoins anonymouslycan je dobra prednost. Biti decentraliziran valuto (vsaj za zdaj), lahko Bitcoin zagotoviti zasebnost svojih uporabnikov, tako da ne kreditne kartice trailslike, na primer.

Ampak tam je tudi hiter in varen način za nakup "kovancev" na povsem anonimno. To traja manj kot 10 minut. Član Bitcoin skupnost je dala ti nasveti javnosti, tako da vsi ki jih lahko uporabite. Moraš slediti šest preprostih korakov, da bi lahko dobili Bitcoins anonymouslyin Združenih državah Amerike.

Najprej morate prenesti in namestiti TOR prek te povezave. Nato uporabite TOR ustvariti račun Tormail in potrditev novega naslova. Ob tem, obiščite BitInstant in izberite denarni depozit za Bitcoin do e-pošte možnosti.

Nato sledite BitInstant navodila in da vaš denarni depozit. Boste prejeli Bitcoins v računu Tormail, ne da bi morali dati nobenih informacij o vas. Nazadnje prejemanje Bitcoins v vašo e-pošto in to je to. Ste pripravljeni, da uporabite svoje Bitcoins anonimno.

Via privateinternetaccess.comCEO Leetcoin Kingsley Edwards razpravlja o konkurenčnih igrah in nagradah za BitcoinLeetcoin je nova konkurenčna igralna platforma, kjer lahko igralci igrajo drug proti drugemu za Bitcoin. League of Legends je prva igra, da bi dobili popolno integracijo Leetcoin, z Team Fortress 2 in podporo Counter-Strike v razvoju.

Spletna stran:

Twitter:

Kontaktna oseba:


Lets celebrate (spet) peto rojstni dan BitcoinČe nekateri ljudje praznujejo Bitcoin rojstni dan 1. Novembra, ko je bila objavljena prvotna bel papir, drugi pa bi raje prihranili svoj ponos in veselje za drugo poseben datum. Pred natanko petimi leti, leta 2008, je Satoshi Nakamoto "rudarstvo" blok nič, znan tudi kot "The Genesis Block".

Pravzaprav, je rudarstvo ni prava beseda, saj je prvi blok je bil sprva težko kodirane v programsko opremo. V svoji objavi z naslovom "skrivnost skriva v Genesis Block" je Bitcointalk.org uporabniški forum Sergio_Demian_Lerner zapisal, da:

Satoshi izvirni odjemalec kodo različice 0.1 nima posebnega rutinsko niti stikalo z ukazno vrstico v rudniku geneza blok. Dejstvo je, Genesis blok je težko kodiran, kar verjetno pomeni, da je bila ustvarjena drug program, katerega izvorna koda ni znan.

Kljub temu, saj so osnovne tehnične lastnosti v bistvu brez vrednosti, v tem času, in ni bilo konkurence med rudarji, lahko sklepamo, da je bilo rudarstvo s svojo (in samo enega), osebni računalnik.

Ampak kaj so Bitcoiners po vsem svetu delajo, da proslavimo ta poseben mejnik? No, Hawaii, na primer, bo gostila 'The Blockchain Bash "stranka" učijo, družijo, izmenjujejo in govori o Bitcoin ". Bitcoin Hawaii LLC napovedal dogodek na Reddit, v sodelovanju z coworking prostora The Box Jelly.

Vendar pa je tukaj na Bitcoin preizkuševalca imamo še en način za praznovanje: spomniti na zgodovino Bitcoin. Na voljo je nova spletna platforma imenuje zgodovina Bitcoin, ki vam bo pomagal opozoriti na najpomembnejše trenutke v zgodovini cryptocurrency v vizualno zanimiv način.

Na spletni strani je avtor pred kratkim pogovarjal z Bitcoin preizkuševalca s psevdonimom Satoshi Nakamoto. Po razvijalec, lahko platforma zdaj dostopna vsakomur, da "bi spremljali razvoj Bitcoinand zagotoviti ilustriran pregled vsega, kar se je zgodilo v svetu Bitcoin".


Get Meta z lastništvom spletnega mesta preko TokenaTa objava je meta po približno Coin Fire. To se ne sme obravnavati kot "novice". To je odprtje pogovornega okna...

Adam B. Levine ima že nekaj res neverjetne stvari kot na Talk Bitcoin omrežju Let in sem bil zelo navdušen nad temi različnimi idejami uporabe temelječega gospodarstva simbolično res pooblastiti druge.

V zadnjih nekaj noči sem brainstormed malo in samo metanje ven idej na nekaj kul stvari, ki jih je mogoče storiti s temi novimi tehnologijami, kot so nasprotne stranke.

Kaj pa, če demokratizirati kovancev Fire malo? Kaj pa, če se osebno vpleten v kako delamo stvari na mestu? Kaj pa, če bi lahko zaslužil iz našega uspeha, kot tudi? Bi želeli imeti roko v večjih procesu odločanja?

Sem videl veliko komentarju od drugih, ki govori o tem, kako bi se stvari drugače. Kaj pa, če bi imeli možnost, da dejansko vplivala na to, kako se stvari narediti? Kaj pa, če žeton lahko nadzirate dejansko daje vam pravice in glasov, kako gredo stvari?

To so nekatere ideje, ki sem jih poigravali z ko gre za žetone in kovance Fire.

To bi omogočilo mesto izkoristiti malo, ponuja spodbudo za vse in samo poskusiti nekaj novega.

Te zanima, bi kupil nekaj žetonov in dobili nekaj kožo v igri in lahko imajo velik vpliv na smer, da je družba ob.

Kaj pa, če na mestu, kot kovancev Fire izvajati kaj takega? Kakšne so vaše misli?

Če vsakdo sovraži idejo bomo kar naprej počne exactlywhat počnemo sedaj. Mi ne skoki morskega psa, smo samo metanje ideje tukaj in pljuvati-Oskrba gruda možnosti. Bom naprej dajanje rit v letalskih sedežev vsak teden in loviš navzdol zgodbe, kot smo sedaj... Mi lahko samo kaj imate več hands-on vlogo pri tem, kako to storiti.

Kakšne so vaše misli? Pridružite se nam kot na Spregovorimo Bitcoin in pridružijo razpravi ali tukaj pustite svoje komentarje.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Bitcoin ni mogoče regulirati, kot je internet

Post Bitcoin

Pozdravljeni!

Post Bitcoin

Kaj so Bitcoinovi bloki in Bitcoinove potrditve?

Post Bitcoin

Kako priti do brezplačnih bitkoinov z bitkoinskimi čopiči, ki dejansko plačujejo

Post Bitcoin

Hack: nakup Bitcoins z Paypal-om preko kroga (samo ZDA)

Post Bitcoin

Mesto Bitcoin v gospodarski nesreči

Post Bitcoin

Bitcoin IRA pregled - Tax Free Crypto?

Post Bitcoin

Kako prebrati transakcijo Ethereum

Post Bitcoin

Bitstamp: Stabilna Bitcoin Exchange

Post Bitcoin

Mt. Goxov Bitcoin stečaj

Post Bitcoin

Pravila FEC Bitcoin se lahko uporabi za politično financiranje v 6-0 glasovanju

Post Bitcoin

Mt. Gox, Mintpal, Hashfast, Butterfly Labs in Robocoin: Blunders v Bitcoin Business