Kako kupiti Bitcoin z bančnim računom. Prenos žice | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kako kupiti Bitcoin z bančnim računom. Prenos žice

Kako kupiti Bitcoin z bančnim računom. Prenos žice

Ljudje, ki želijo kupiti velike količine bitcoinor nimajo dostopa do kreditne ali debetne kartice bo verjetno iskati nakupom Bitcoins s svojim bančnim računom.

Od tam je bistveno manj tveganja ter za izmenjave, ko ljudje kupijo Bitcoins s svojim bančnim računom, pristojbine za takšen postopek so bistveno nižji. Bančna nakazila, se štejejo nepovraten in zmanjša tveganje za bremenitve, za razliko od plačil kreditne kartice za primer. Torej, če bi si kupil 1000 $ od Coinbasevia njihova banka prenos boš plačal $ 14,9 pristojbin, če pa si kupil enako količino s kreditno cardyou'd plačati $ 39.9 pristojbin. Kot lahko vidite, lahko prihranite 50% in več pri uporabi nakazilo.

Tudi Bitcoin nakupom omejitve pri uporabi bančnega nakazila, da sredstva na računu so precej višje kot s kreditno ali debetno kartico.

Po drugi strani pa, bančna nakazila so običajno bolj zapleteno izvesti in traja dlje časa, da obdelujejo, saj je treba prenos počistiti več bank na poti k izmenjavi. Kljub temu, nakup Bitcoins z bančno žico je verjetno najboljši način, da gredo, da bi dobili čim najboljši menjalni tečaj.

Verjetno najboljša možnost za nakup Bitcoins v ZDA s svojim bančnim računom je Coinbase. Coinbase je eden od pionirskih podjetij v Bitcoin ekosistemu in je že od poznih 2012. Coinbase vam omogoča, da povežete vaš bančni račun preko ACH bančnim nakazilom in se lahko povežejo z 26 različnih bankah.

Ko ste ponudbo bančne poverilnice na spletni strani Coinbase je lahko enostavno kupite Bitcoins prek vašega bančnega računa. Pristojbina za nakup Bitcoins z vašega bančnega računa je% 1.49. Dobra stvar Coinbase je, da je mesto zelo visoko likvidnost in ne bo "zmanjkalo Bitcoins". Prav tako je zelo intuitiven za začetnike.

Po drugi strani pa so Coinbase bančna nakazila počasnejši od nakupov s kreditno kartico in lahko traja tudi do 5 dni. Tudi Coinbase je bilo znano, da spremljajo svoje uporabniško fundsand lahko ukrepajo zoper svoj račun, če se jim zdi, da ste jo uporabljajo za nezakonite nakupe.

Prebivalci UK lahko tudi menijo Coinfloorand financirati svoj račun preko SEPA ali spletne banke. Vendar pa je minimalna količina depozit 1.000 funtov.

Cex.iois drugo izmenjavo, ki ponuja prenose SEPA in visoka likvidnost. Za razliko od prejšnjih izmenjav tudi vam omogoča, da kupujejo Bitcoins s kreditno kartico in ne le vaš bančni račun.

Nakup Bitcoins z bančnim računom v drugih državah po svetu

Če ne živite v ZDA ali EU obstajajo mednarodne izmenjave Bitcoin, ki vam bo omogočilo, da kupiti Bitcoins z vašega bančnega računa predvsem prek SWIFT (tj nakazila).

Najbolj ugledna so Bitstamp in Kraken. BTC-eis druga izmenjava, ki bo sprejel strankam po vsem svetu pa je njegov ugled vprašljiva, tako da sem, če ga uporabljate svetuje previdnost. CEX.iooffers svoje storitve v večini držav po vsem svetu. Bifinexmay je tudi dobra izbira, vendar je to malo težje navigacijo skozi, če ste newbie.

Za konec, če razmišljate o nakupu velikih količin Bitcoin ali nimajo dostopa do kreditne kartice, ki jo je treba verjetno uporabe metod zgoraj. Imejte v mislih, da lahko nekatere banke zahtevajo dodatne informacije o naravi posla in lahko zbirajo tudi dodatne stroške za sam prenos.

Če imate kakršno koli vprašanje o procesu ali izmenjave, vas prosimo, da se od njih zahteva v komentar oddelku spodaj.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Svetilnik Mike Hearn bi lahko močno izboljšal Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin Value 2. del: Ali denar potrebuje tudi uporabo vrednosti?

Post Bitcoin

Koncentrirani DDOS napad onemogoči veliko Bitcoinovih spletnih mest

Post Bitcoin

Google Just Murdered 99Satoshis (posoda Bitcoin Update)

Post Bitcoin

Kanada bo uvedla uredbo o bitcoinu

Post Bitcoin

Analiza: Bitcoin Cena Breaks $ 600

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: Lawsky Outlines Revidirano BitLicense, GAW sproži Paycoin in še več

Post Bitcoin

Bitcoin Charts - Kaj so, kako uporabljati BTC Charts

Post Bitcoin

Bitcoin Country! Top 10 narodov, ki radi BTC

Post Bitcoin

Bitcoin uradno pravna v Kaliforniji! Gov. Jerry Brown podpisal AB129!

Post Bitcoin

Antonopulos zapusti fundacijo Bitcoin nad Mgmt

Post Bitcoin

Član izvršnega odbora Evropske centralne banke je proti Bitcoinu