5 Metode za nakup Bitcoin s PayPal Takoj v letu 2018 | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

5 Metode za nakup Bitcoin s PayPal Takoj v letu 2018

5 Metode za nakup Bitcoin s PayPal Takoj v letu 2018

Opomba: Če ste iskali za nakup Bitcoin s Paypal ali kreditno kartico, za namene trgovanja preveriti le Plus500 Bitcoin CFD trgovanje. Imejte v mislih, da je pri trgovanju s CFD-ji svoj kapital je v nevarnosti.

Ena od največjih vprašanj, je danes v Bitcoin je dejstvo, da ga ni mogoče kupiti zelo enostavno. Čeprav je Paypal bila zelo ugodna Bitcoinin v zadnjih 4 letih, je še vedno problem najti verodostojne mesta za nakup Bitcoins s Paypal leta 2018.

Zakaj ne bo Paypal to dovolili? Enostavno. Obstajajo številni primeri vračila zneska scammers ustvaril ki kupujejo Bitcoin s Paypal od tebe in potem trdijo, da niso prejeli ničesar. Na ta način so dobili, da svoj denar in svoje Bitcoins (tukaj je kratek video, ki prikazuje to).

Post Povzetek:

 1. Pojdi na Virwox
 2. Položiti denar na svoj račun z Paypal
 3. Nakup SLL na SLL / izmenjava USD
 4. Nakup Bitcoins s svojo novo kupljeno SLL o SLL / BTC izmenjavo
 5. Umakne svoje Bitcoins

Prednosti: relativno nizki stroški, različnih načinov plačevanja sprejeta

Proti: Ne dejansko lastnik Bitcoins, ki niso na voljo v ZDA

Najlažji način za nakup Bitcoin s Paypal, če ste le videti, da dobiček od nihanja cen Bitcoin se bo skozi eToro. Platforma bo omogočilo, da kupiti Bitcoins z Paypal, vendar ne boste mogli umakniti ali jih pošljite na druge ljudi - boste mogli prodati za fiat valute samo (tj dolarjev, evrov, itd). Ta metoda je veljavna le, če živite izven ZDA.

Torej, če ste le videti, da dobiček od nihanja cen in ne zahtevajo dejanska Bitcoins to je verjetno najlažji in najcenejši način, da gredo. Če pa boste potrebovali dejanske Bitcoins za nakup stvari ali pa jih pošljete na drugo osebo, da na obravnavi.

Nakup Bitcoins z PayPal prek Virwox

Pros: Zanesljiva metoda, ki je bila približno za dolgo časa.

Slabosti: Visoke pristojbine

Zdaj, ker ni izmenjave trenutno omogoča pot okoli brezplačno nazaj vprašanjih nakupa Bitcoins z Paypal bomo morali iti skozi VirWox- virtualnem svetu Exchange. Uporabili bomo virtualna valuta imenovana SLL (Second Life Linden dolarjev), je ta valuta, ki se uporablja za enega od največjih virtualnih svetov danes - Second Life.

Po nakupu te valute s Paypala (ki je sprejemljiva) bomo nato trgovino na Bitcoins. Moja domneva je, da je Virwox sposoben narediti to metodo, saj niso neposredno vam prodajajo Bitcoins z Paypal, ampak prodajajo jih SLL s Paypal, ki lahko dokažejo, če ste prejeli (za razliko od Bitcoin sinceit je anonimen v naravi).

Stvari morate vedeti o Virwox preden začnemo:

 • Zaradi bremenitve tveganja Virwox je pokazal na sebi, da se omejuje na znesek, ki ga lahko najprej depozit preko Paypal ali kreditno kartico, tukaj so točne meje glede na njihovi spletni strani od 24. Aprila 2016.

 • Ta proces ima v njej več transakcijskih stroškov kot običajno. To je lahko še vedno veljavno rešitev, saj naraščajoče število BTC nadomestilo za to. To je pomembno, da se zavedajo različnih transakcijskih stroškov.
 • VirWox zavira nove uporabniške transakcije za največ 48 ur. To pomeni, da lahko traja 2 dni za dokončanje tega procesa (še vedno precej hitreje kot z uporabo nakazilo).
 • Če še vedno ne prejemajo Bitcoins po 48 ur (kar je zelo nenavadno), se lahko obrnete na Virwox na

Če se vam zatakne na nobeni točki ne oklevajte v stik methrough kontaktni obrazec na spletni strani.

1. Pojdite na VirWox.

VirWoxis izmenjavo virtualno valuto, lahko tam kupite lipe, Bitcoins, in še več. Ima več kot 400.000 registriranih uporabnikov in je Second Life lip pooblaščeni prodajalec.

2. Odprite brezplačen račun

Kliknite na "še ni registriran" na vrhu levi stranski vrstici za odprtje novega računa, kot je prikazano tukaj:

3. Izpolnite svoje osebne podatke

Izpolnite svoje uporabniško ime in e-poštni naslov. Če se zahteva za "ime avatar" le pustite na "No Avatar", to ni pomembno, saj vam ne bo igral Second Life.

Naprej izpolnite vse osebne podatke in kliknite "Registracija".

4. Aktivirajte račun

Ko boste kliknili "Registracija" boste dobili potrditveno e-pošto z vašim geslom. Odprite e-poštno sporočilo, kopiranje geslo in se prijavite nazaj v VirWox.

5. POMEMBNO !!! Zamenjajte geslo!

Po kliku na potrditveno povezavo, je svetoval si želiš spremeniti geslo, kot je prikazano v nadaljevanju, saj vas bo prenos denarja preko te spletne strani.

Ne skrbite za sporočilo: "Vaš avatar povezava še ni bila potrjena" - to je nepomembno.

6. Sklad vaš račun preko PayPal

Kliknite na depozit na levi strani in izberite PayPal Express. Nakazati na račun pri koliko USD želite.

Opomba: Od zdaj naprej za vsako transakcijo vam bo omogočil da bo pristojbina - poskrbite, da ste seznanjeni z ustreznimi pristojbin vlog in umika s trga.

7. Nakup SLL z USD

Pojdi na Exchange-> USD / SLL na levi strani. Lahko gre tudi za vsako drugo valuto, ki jo želite. Nakup SLL (kar pomeni drugo življenje lip). Bomo kasneje izmenjajo te SLL do Bitcoins.

Opomba: Če niste na depozit še boste dobili na zaslonu prikazana nad vas zahteva, da položijo pred nakupom SLL.

8. Nakup BTC z SLL

Ko imate SLL v računu, pojdite v BTC / SLL in kupiti Bitcoins z SLL.

9. Dvig svoje Bitcoins

Izberite "Izplačilo" na levi strani in pošiljanje Bitcoins za vašo denarnico.

Ali bo ta metoda dejansko deluje?

Verjetno ja. Pravim, da verjetno zato, ker sem dobil pest e-pošte od ljudi, ki niso mogli dobiti svoje Bitcoins. Ko je dejal, da je od vseh ljudi, ki niso dobili svojih kovancev nisem dobila eno e-poštno sporočilo denar ni bil vrnjen z njimi. Torej, ja, je postopek nekoliko draži, vendar sem se na ta način od leta 2013, in to me še ni uspelo.

Koliko provizije bo treba odšteti od mojega depozita?

To je verjetno druga najbolj vprašal vprašanje dobim. Pomembno je razumeti, da ob nakupu Bitcoins skozi Virwox ste dejansko izvaja dve transakciji. USD za SLL in SLL v BTC. To pomeni, da boste morali plačati pristojbino za vsako od teh transakcij.

Problem je, da je struktura pristojbin Virwox je se vedno spreminja, da zato svetujem, da preveri vsak primer osebno, preden nadaljujete. Tam je precej kul stran, ki prikazuje trenutno BTC / USD tečaj po vseh pristojbin Virwox je. Ne vem, kako zanesljiv je na mestu, vendar jo lahko preverite sami tukaj.

Ali obstajajo drugi načini za nakup Bitcoin z Paypal razen Virowx?

Da. Vendar je Virwox bila približno za najdaljši čas in zanje je najbolj zanesljiv. Če boste še naprej berete ta post bom zajema 4 več načinov, ki jih lahko uporabite, vendar vsak od njih ima svoje prednosti in slabosti.

Nakup Bitcoins z Paypal prek lokalnih Bitcoins

Pros: Različnih prodajalcev iz celega sveta

Slabosti: Visoki stroški, možnost prevare

V času pisanja tega odstavka (april 2015) je to edini znani način za nakup Bitcoins s Paypal. Če ste še vedno iščejo dodatne načine, si lahko ogledate na LocalBitcoins in poskušajo najti prodajalci, ki bodo morda pripravljeni prodati vas Bitcoin s Paypal.

Lokalni Bitcoins, za razliko od Virwox je tržnica, kjer kupci in prodajalci izpolnjujejo. Če uporabljate to možnost, boste se ukvarjajo z dejansko osebo, kar pomeni, da verodostojnost tudi priti v poštev. Tako boste lahko uporabili lokalne Bitcoins kupiti Bitcoins z Paypal je z ugotovitvijo, osebo, ki je pripravljena, da jih prodajajo za vas. Ampak, ker je prodajalec ob veliko tveganje (kot sem pojasnil v začetku tega post) se običajno zaračuna res veliko premijo (večino časa bo to dražje kot Virwox). Glavo je, da boste ponavadi dobili svoje Bitcoins hitreje.

1. Vnesite moznosti iskanja

Prvi korak bo, da gredo na lokalno Bitcoinsand vstop koliko želite kupiti, in iz katere države. Ker je bila Lokalna Bitcoins prvotno narejen za ljudi, da se srečata ni "po vsem svetu" iskanje, ki je sramota. To pomeni, da ne obstaja način, da vidim vse ljudi, ki so pripravljeni prodati boste Paypal svetu druga pa gre skozi vsako državo eno naenkrat.

2. Izberite prodajalca

Na naslednjem zaslonu boste videli seznam razpoložljivih prodajalcev, lahko zdaj jim brskanje enega po enega. Tu so stvari, ki jih je treba upoštevati: 0 Predlogi score- Nahaja se pod imenom prodajalca. To je priporočljivo, da opravljajo transakcije samo z velikimi prodajalci povratne informacije.

Trgovinske omejitve

# 8211; Vsak prodajalec ima minimalno / maksimalno količino Bitcoins, da je pripravljen za trgovino.

Okno plačilo

# 8211; Koliko časa imate za plačilo nakupa in označevanje plačilo opravljeno, ko začne trgovino. Prav tako je zelo pomembno, da preberete pogoje trgovanja za posebne prodajalca, ki se nahaja na desni strani. Tukaj je primer:

1 Nekateri prodajalci bodo zahtevali imate začetno ugled, da bi kupil od njih, tako da lahko izognili prevare in goljufije. To pomeni, da boste morda morali izvesti nekaj manjših poslov samo da bi dobili ugled.

3. Izpolnite trgovino

Ko ste našli svojega prodajalca vpišete koliko boste za nakup in kliknite na gumb "Pošlji zahtevo trgovina". 2
Imejte v mislih, da je ključnega pomena, da izvede vse komunikacij v lokalnih Bitcoins in prednostno uporabo njihovih storitev deponiranja (ki se sprožijo samodejno za vse spletne prodaje). Ta metoda je hitrejši Virwox vendar pa vam lahko traja veliko časa, da pridobijo dovolj ugleda, najdete na prodajalca in tudi premije so zelo visoke (okoli% 30 in več...).

Nakup Bitcoin z Paypal skozi WIREX

Pros: srednje pristojbine

Cons: Zahteva veliko časa za dokončanje (okoli 10 dni)

WIREX je podjetje, ki dobavlja virtualne in fizične Bitcoin debetne kartice. Ker to je tako kot katero koli drugo debetno kartico, ki jo lahko, kartico useWirex je s svojim Paypal račun. Za nakup Bitcoins z debetno kartico WIREX tukaj je tisto, kar morate storiti:

1.Order fizično / virtualno debetno kartico od WIREX

Pojdi na WIREX. Kliknite na "Zahtevaj novo kartico" in izberite vrsto kartice, ki jo želite. Možno je kupiti Bitcoins s Paypal preko obeh kartic (fizičnih in virtualnih).

3

Virtual kartica naj bi stalo okoli 3 $ in bo dovolj za ta proces.

2. Da debetno kartico priključite na svoj Paypal račun in ga preveri

Znotraj vaš Paypal račun, pojdite na "Denarnica" -> "Add kartico" in dodajte svoje na novo pridobljeno virtualno kreditno kartico Bitcoin.

4

Ena kartica doda boste morali preveriti. Da bi preverili kartico boste morali imeti ravnovesje vsaj $ 3 na njem, tako da bo Paypal, da vas lahko zaračuna. Ko vas Paypal zaračuna, boste videli 4-mestno kodo, poleg te transakcije na računu WIREX. To je 4-mestno kodo v pin preverjanja za vašo kartico na Paypal.

5

3. Denar položite na svoj Paypal račun

Bom Predvidevam, da veste, kako to storiti :)

4. Dvig sredstev iz računa Paypal svoj račun WIREX

Pojdite na "Denarnica" -> "Izplačilo sredstev" in izberite "Izplačilo sredstev na kartico" možnost.

6

Poskrbite, da izberete WIREX kartico. Umik lahko traja do 7 dni, da se pojavi v računu WIREX.

5. Nakup Bitcoins s financira debetno kartico WIREX

Zdaj, ko ima WIREX kartica sredstev v njem, jih lahko uporabite za nakup Bitcoins.

7
Celoten postopek lahko traja nekaj časa, saj preverjanju WIREX kartico Paypal traja nekaj časa in odvzem sredstev lahko traja do 7 delovnih dni, odvisno od tega, kje živiš.

Nakup Bitcoins z Paypal skozi Paxful

Pros: Različnih prodajalcev iz celega sveta

Proti: Visoka tečaj, možnost prevare

Paxfulis manjši manj znana različica LocalBitcoins. To je peer to peer tržnico, ki vam omogoča, da kupujejo Bitcoins s skoraj nič (na primer Skype kreditov, Amazon darilne kartice). Postopek nakupa Bitcoins na Paxful je zelo preprosta:

 1. Ustvari račun
 2. Izberite način plačila za nakup in želeno količino
 3. Izberite prodajalca - lahko izbere bodisi ročno ali naj Paxful odloči, kdo je najboljši prodajalec za vas.


Ko trgovina sproži vas bo poslal na spletnem klepetu s prodajalcem, kjer lahko zaključi posel. Prodajalec je Bitcoins bo poslano v Deponirana in ko označite, da ste poslali svoje plačilo, da se bodo sprostila v vaš račun. Imejte v mislih, da če ne dokončati posel v določenem časovnem obdobju (običajno 30 minut), dogovor bo samodejno preklicana.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: Time Inc. sprejema Bitcoin, Overstock Falls Short on Bitcoin Sales in drugo

Post Bitcoin

Zmagaj USB rudar 100% brezplačno - Mine Bitcoin Litecoin Dogecoin od doma!

Post Bitcoin

Ashley Madison pušča: kaj storiti, ko se soočiš z Bitcoin izsiljevanjem

Post Bitcoin

Kaj je Bitcoin? Enostavno (vendar temeljito) razlago

Post Bitcoin

Argentina Bitcoin Exchange Izgubljeni bankovni računi

Post Bitcoin

Bitcoin je zabava, ki bi lahko osvojila svet - Atlantik

Post Bitcoin

Prehodi AsiaCoin do dokaza o deležu

Post Bitcoin

Odziv na profesorja Bitkorn: I Wager 1 Bitcoin, da ste napačni

Post Bitcoin

Bitcoinova prihodnost je svetla: padec cene in evolucija

Post Bitcoin

Bitkain Denarnica Online Blockchain - Vadnica za konfiguracijo varnosti

Post Bitcoin

Bitkoini proti bitnim kovancem in Bitcoin proti bitki

Post Bitcoin

Bitcoin poučuje libertarje vse, kar ne vedo o ekonomiji - The Washington Post