Kako kupiti Bitcoins v Indiji: priročnik za hitri začetek | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kako kupiti Bitcoins v Indiji: priročnik za hitri začetek

Kako kupiti Bitcoins v Indiji: priročnik za hitri začetek

Če ste se nahajajo v Indiji in želite kupiti Bitcoin, ste prišli na pravo mesto. Oglejte si naš vodnik za nakup Bitcoin v Indiji, ki raziskuje vse od zakonitosti Bitcoin do najboljših izmenjave Bitcoin.

Je Bitcoin pravno v Indiji?

Tukaj je nekaj nejasnosti glede zakonitosti Bitcoin v Indiji. Medtem ko je v Indiji finančni minister izjavil, da vlada ne priznava Bitcoin kot plačilno sredstvo, je šel na reči, da država nima nobenih predpisov, ki urejajo virtualne valute.

Ni treba posebej poudarjati, brez regulacije ali dokončne prepovedi, zakonitost Bitcoin v Indiji je neke vrste sivo območje. Če nič drugega, je prišlo do zraka previdno, z Indijska centralna banka izda warningover Bitcoin kot tudi cryptocurrencies in mednarodne organizacije ICO na splošno.

V decembru 2017, davčni organ v Indiji vdrla indijski Bitcoin exchangesin poskusu, da zbira podatke o vlagateljev in potencialno zbirajo davek od svojih naložb.

Kako priljubljena je Bitcoin v Indiji?

Glede na velikost in prebivalstvo Indije, ima možnost, da se velik trg za Bitcoin. Priljubljenost Bitcoin v Indiji narašča, s obseg trgovanja hitro narašča, kar je razvidno iz obsega LocalBitcoins v Indiji.

Google Trendsshows povečalo zanimanje Bitcoin v Indiji, s iskalni izraz Bitcoin doživlja velik skok na konec leta 2017.

Več indijskih izmenjave Bitcoin bili priča povečanemu povpraševanju. Dejansko, indijski Bitcoin izmenjava Zebpay videl več kot 500.000 naprav za Zebpay Bitcoin appby maja 2017. Vendar je Indija še vedno razvija narod, in mnogi ne morejo privoščiti velike količine Bitcoin. Še več, internetne povezave in hitrosti v državi so precej zaostaja v drugih delih sveta.

Kateri so glavni indijski Bitcoin skupnosti?

Obstaja večje število indijski Bitcoin skupnosti na spletu. To je še posebej koristno za bivanje na tekočem z najnovejšimi novicami, kot tudi za pridobivanje nasvete o najboljših indijskih borzah Bitcoin in podobno. Zlasti je treba preveriti naslednje forumih in straneh:

  • Indija subreddit
  • Indije BitcoinTalk nit
  • Bitcoin Indijo na Facebooku
  • Izmenjave Bitcoin sedežem v Indiji

Obstaja več indijskih borzah Bitcoin, zato nakup in prodajo Bitcoin v Indiji hitro in enostavno. Glavni izmenjave Bitcoin v Indiji so regulirani in zahtevajo preverjanje ID.

Unocoin

Vodilni izmenjave Bitcoin v Indiji, Unocoinwas ustanovljena leta 2013 in omogoča uporabnikom, da nakup Bitcoin s katerim koli indijski bančni račun. Vlagateljev v ZDA podprta, Unocoin je regulirana družba v Indiji in ponuja nizke 1% provizije, ki spadajo na 0,7% s povečanjem obsega trgovanja. To je preprosto izmenjavo Bitcoin za uporabo, vendar pa zahteva preverjanje ID.

Zebpay

Zebpayis, ki temelji app indijski izmenjave Bitcoin, ki se je začel leta 2015. Kot Unocoin, to je urejen podjetje, ki uporabnikom omogoča nakup Bitcoin s priključenim indijski bančni račun. Zebpay ima nekaj dobrih varnostnih funkcij, in njegova aplikacija je na voljo za Android in iPhone. Kot pri Unocoin, je potrebno preverjanje ID. Še več, bi lahko transakcijskih stroškov bolj pregledna.

Coinsecure

Izmenjava Indijski Bitcoin pri nizkih provizij kupiti za samo 0,3%, Coinsecurehas je vedno bolj priljubljena od njegove uvedbe leta 2015. To regulirana izmenjava Bitcoin v Indiji ponuja več različnih možnosti za vloge, vključno NEFT, BPRČ, IMP in denarni depozit. Vmesnik ni najbolj začetnik prijazen, in kot Unocoin in Zebpay, Coinsecure zahteva preverjanje ID za nakup Bitcoin.

Mednarodne izmenjave so na voljo v Indiji

Ti ni omejen samo na indijskih borzah Bitcoin pri nakupu in prodaji Bitcoin v Indiji. Pravzaprav, obstaja nekaj drugih možnosti, ki so na voljo za vas.

Coinmama

Coinmamamay temelji v Izraelu, vendar je na voljo v velikem številu držav, vključno z Indijo. Se je začela leta 2013, in ponuja udobje: lahko kupite Bitcoin z debetno ali kreditno kartico. Slaba stran je, da so pristojbine na visoki strani, na 5,5% na transakcijo in 5% za kreditne ali debetne kartice transakcije. Lahko preberite celoten pregled Coinmama tukaj.

Changelly

Changellywas ustanovljeno leta 2015, in to vam omogoča, da izmenjujejo ene cryptocurrency za drugo. Prijava za račun ne zahteva nobenih osebnih podatkov, in boste potem imeli hiter in enostaven način za izmenjavo cryptocurrency iz ene denarnice v drugo. Tam je fiksna provizija v višini 0,5%, kar je nekoliko višje kot mnoge druge izmenjave Bitcoin. Si lahko preberete našo polno Changelly pregled tukaj.

CEX.IO

CEX.IOis voljo v večini držav po svetu. Ustanovljeno leta 2013 s sedežem v Londonu, ta izmenjava cryptocurrency uporabnikom omogoča, da kupujejo in prodajajo Bitcoin kot tudi izbor altcoins. Obe kreditne kartice in bančna nakazila so sprejeta plačilna sredstva z nizkimi honorarji 0% -0,2% na področju trgovine. Imejte v mislih, da je izmenjava zelo različne pristojbine kot posredniške storitve. Si lahko preberete našo polno CEX.io pregled tukaj.

Koliko Bitcoin Bankomati so tam v Indiji?

Od leta 2017, ni Bitcoin bankomati v Indiji, po CoinATMRadar.

Vedeti dodatnih možnosti nakupa Bitcoin v Indiji, ali imajo izkušnje s tistimi, ki smo jih omenjene zgoraj? Sporočite nam v komentar oddelku spodaj.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Bitcoin Cena še vedno iščejo novo nadstropje po poročilu EBA

Post Bitcoin

Pojasnjene so osnove Bitcoin: EFG-ji BTC

Post Bitcoin

Bitcoin Block Size Economics in Gavin Andressen

Post Bitcoin

Kmalu: prva Bitcoinova debetna kartica

Post Bitcoin

3 najboljša načina za nakup Bitcoin Cash (Bcash, BCH, ali BCC)

Post Bitcoin

Bitcoin Exchange OKCoin rezerve na 104%

Post Bitcoin

Evropska komisija bo nadaljevala uredbo o bitcoinu

Post Bitcoin

4 načine za nakup Bitcoin z Cash Wordwide

Post Bitcoin

Bitcoin Charts - Kaj so, kako uporabljati BTC Charts

Post Bitcoin

Pojasnjene bitkeinske pristojbine - Ali je transakcija Bitcoin dejansko brezplačna?

Post Bitcoin

Bitstampove bitkeinske revizijske zaloge pokrivajo vse depozite

Post Bitcoin

Kako varnostno kopirati Bitcoin denarnico (blockchain.info, Bitcoin QT, MultiBit)