4 načine za nakup Bitcoin z Cash Wordwide | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

4 načine za nakup Bitcoin z Cash Wordwide

4 načine za nakup Bitcoin z Cash Wordwide

Ko Satoshi izdal belo knjigo pojasnjuje Bitcoin je bil podnaslov peer to peer Electronic Cash sistem. Obstaja dober razlog, zakaj Satoshi ga ni call "elektronski plačilni sistem." Tako kot z gotovino, Bitcoin je namenjena za uporabo brez dovoljenja ali posrednikov.

Tukaj je še ena podobnost med Bitcoin in gotovino: Niti zahtevajo identifikacijo za njihovo uporabo. Vendar pa se lahko identiteta osebe mogoče slediti prek njihovih prstnih odtisov (digitalni ali fizični), če ročaj bodisi v obliki izmenjave vrednosti, ne da bi pri tem potrebne varnostne ukrepe.

Zakaj kupiti Bitcoin z gotovino?

Obstajata dve odlični razlogi:

1. Denarna nakupi so veliko bolj zasebno.

V nasprotju s pomočjo redne izmenjave Bitcoin, denarni nakupi običajno ne zahtevajo, da po nepotrebnem razkrije informacije, ki jih predloži sveženj skeniranih dokumentov za preverjanje identitete. Ta taktika je veliko varnejše, zaradi nezanesljivosti izmenjav in povečuje tveganje za krajo identitete.

In nismo niti obravnavati zatiranje davčnih organov. Ta usoda je pred kratkim doletela nekaterim uporabnikom Coinbase.

2. Denarna nakupi so hitrejši za prvič kupci.

Ta razlog obstaja predvsem zato, ker ni treba čakati na prihod bančnih nakazil, ali za preverjanje z izmenjavo. Vloge običajno traja od 1 do 3 delovnih dni, in preverjanje lahko traja od 1 do 3 tednov. Denarni posli prihrani veliko časa. Ko je cena Bitcoin je strahovito, lahko tudi nekaj dni enačijo z veliko denarja!

Peer-to-Peer Trading: ključ Del Ecosystem Bitcoin je

Strokovnjaki imajo suggestedthat večina obsega trgovanja Bitcoin se pojavi izven borze. Možnost neoviran, prostovoljno izmenjavo, je ključnega pomena za nadaljnji robustnosti in decentralizacije Bitcoin.

Če cryptocurrency postane samo trguje z odobritvijo države, nato pa se je zmanjšal za malo več kot novo obliko fiat. Zato je treba vse resne Bitcoiners pridobiti neke vrste izkušenj z gotovino trgovanje. Če vaša lokalna vlada doslej razpoke navzdol na Bitcoin, je dobro, da imajo načrt B v mestu...

Morda je najboljši praktični primer pomena peer-to-peer trgovanje prišel konec leta 2017, ko je Kitajska prepovedala izmenjav Bitcoin. Kljub temu, OTC trgovanje Bitcoin nadaljevalo. Te karte prikazujejo znane kitajske obseg dveh priljubljenih storitev, ki omogočajo peer-to-peer trgovanje:

Zaradi prepovedi, obseg LocalBitcoins "na Kitajskem, obogatenih z vsaj 7x.

Obseg Paxful na Kitajskem tudi občutno poskočila. Čez nekaj mesecev se je povečal vsaj 6x.

4 Metode za nakup Bitcoin z gotovino

Bomo sprehod skozi štiri najbolj priljubljenih načinov za nakup Bitcoin z gotovino:

Denarna nakupi na osebo

Thesepurchases se včasih označuje kot (F2F) trgovanj face-to-face. V-oseba lahko trguje biti prijetno načinov, da se pomešajo malo socialne interakcije v svoj redni Bitcoin poslovanja.

Denarna nakupi iz avtomatov

Ti nakupi so znani tudi kot Bitcoin bankomatih (BTMs). Nekatere od teh naprav zahteva preverjanje identitete, drugi pa so bolj popustljivi. BTMs je mogoče najti v večini mest, ki imajo bistveno Bitcoin skupnosti. Ena od glavnih prednosti je 24/7 dostopnost.

Denarne vloge pri banki

Ta metoda je verjetno najbolj fizično varna metoda za nakup Bitcoin z gotovino.

Gotovina v pošti 

Mi običajno ne priporočam to metodo, zaradi povečanih tveganj izgube, tatvine in goljufije. To bi bilo treba uporabljati le kot izhod v sili, in le za pošiljanje majhne zneske.

Opomba: Vse te metode bo verjetno izkaže dražji od nakupa Bitcoin od izmenjave. Morda boste plačali ceno za:

  • Večja anonimnost
  • Ne preverjanje
  • V prodajalca čas in tveganje

Nakup Bitcoin z gotovino-oseba

Če ste zaupanja vredne prijatelje, ki imajo v lasti nekaj Bitcoin so ga pripravljeni prodati, ste pripravljeni. Da bi takšne zaupanja vrednih prijateljev, menijo, obiskuje Bitcoin konferenc ali srečanj na vašem območju. Če želite poiskati te dogodke, iskanje sreÄŤanje ali Facebook za lokalne Bitcoin skupine.

Če želite, da bi dobili naravnost v poslu, obstajajo tri priljubljena možnosti za iskanje denarnih prodajalci Bitcoin. Vsaka vas postavi v stik z bližnjih prodajalci, in ščiti vaše trgovanje preko depozitni storitev, ki je opisan v nadaljevanju.

Razen če nameravajo izpolniti pri bankomatu, poskrbite, da boste prinašajo dogovorjen znesek denarja. Prav tako ne pozabite, da bi vaš telefon ali prenosni računalnik z nameščenim Bitcoin denarnico. Če bi samo naslov, ne boste mogli preveriti prejem vaših kovancev.

Varnost na prvem mestu!

Priporočamo, da se trguje le z omogočanjem hrambi. V tem primeru hrambe pomeni, da je zaupanja vreden storitev ima prodajalca Bitcoin.

Ne izroči gotovino, dokler ne vidite prodajalec javnost kovancev za vas, in boste dobili potrdilo o prejetih kovancev v vaši napravi. Če je trgovina odpovedana, bo hrambe storitev vrne prodajalca BTC na svoj račun.

Ampak, če si naredite prodajalcu izroči svoj denar, ki je pripravljeno za njih, da preverijo pristnost svoje račune. Po tem bo prodajalec javnost hrambi, storitev pa bo poslal BTC neposredno v Bitcoin naslov.

Priporočamo tudi, da si naredil samo z dobičkom v-oseba na varno mesto. Dobra izbira so bančni lobiji, foyers policijske postaje, in courthouses. Ko se ukvarjajo s prodajalcem prvič ali ko trgovanje velike količine, je pametno, da izberejo lokacijo z kontrole dostopa, detektorji kovin, varnostne kamere in stražarji.

Na splošno izvaja pameti; Čeprav redko, je bilo poročali incidentov prevaru in goljufije.

Dve Velike možnosti za Escrowed-oseba Trading

Lokalni Bitcoins kupec / prodajalec ujemanje

LocalBitcoins so bili teče od sredine leta 2012, in so jih goji za servisiranje večino držav in regij. V tem času, so vzpostavili ugled za zanesljivost, in so postali znani kot go-to mesto za trgovanjem.

Za nakup BTC tam, obiščite spletno stran in se prijavite. Ti naj bi nato kliknite na povezavo "Quick Buy" v zgornjem meniju. Vnesite svojo lokacijo, in izberite "Cash", kot želeni način plačila:

Prikaže se seznam prodajalcev. Če jih ni, boste morali počakati eno, da se pojavi, ali menijo, drugačen način. V prodajalca seznam bo prikazalo število uspešnih poslov, kot tudi rezultat povratne informacije za vsakega. Če je le mogoče, izberite prodajalca z veliko poslov in pozitiven ugled.

Po izbiri prodajalca, boste lahko vstopili želeni znesek nakupa, ki mora biti znotraj svojih meja. Potem poskrbi nadaljnje podrobnosti o vaši trgovini prek sporočil. Za več informacij, se prepričajte, da preuči dokumentacijo o nakupu processfor LocalBitcoins na.

Ker lahko zaupate LocalBitcoins poslati kovancev za vas, ni razloga za čakanje na več potrditev, ko prodajalec za javnost kovance. Več o LocalBitcoins lahko najdete tukaj.

Micelij Lokalni Trader

Priljubljena Micelij mobilni walletincludes funkcijo, imenovano lokalno Trader. To orodje služi kot denarni samo za ujemanje in depozitni storitev za Bitcoin trgovce. Glede na vašem območju, boste lahko našli več ali (verjetno) manj prodajalci na tej spletni strani, kot na

Precej vse, kar morate vedeti o lokalni proces Trader je na voljo tudi spletno stran neke guideon micelija je.

Po plačilu, prodajalec javnost kovance iz njihove micelija denarnice z vašim. Z drugimi besedami, micelij zagotavlja storitve hrambi, in zagotavlja, da prodajalec ima količino bitcoins, ki jih oglašujejo kot za prodajo. Vendar pa ne bi dejansko posest prodajalca kovancev, kot LocalBitcoins počne. Namesto tega so kovanci neposredno sprosti od prodajalca denarnico z vašim.

Micelij je algoritem, ki spremlja blockchain, in vam daje oceno verjetnosti vašega poslom za pravilno to potrjuje. Kljub temu, za večje zneske, bi vam svetujemo čaka dejanske potrditve.

Nakup Bitcoin z gotovino iz Bitcoin ATM (BTM)

Če ste na tesen ali neenakomernem delovnem času, urejanje srečanje s primernim denarnim prodajalec bitcoins lahko včasih izkaže za težavno. Bitcoin Bankomati so priročen način za trgovino 24/7. Toda, ko uporabljate redno bankomat, biti pozorni na sumljive znake, ki ležijo na preži.

Čeprav so BTMs razpasel od njihove uvedbe pred nekaj leti, je še vedno veliko regije brez njega. Najboljši način za iskanje bližnjih BTM je uporaba CoinATMRadar.

Ko boste kliknili na BTM na tej spletni strani, boste videli zaslon s svojimi natančne lokacije, pristojbin, omejitve in zahteve ID (če obstaja). Spletna stran bo tudi kontaktne podatke za operaterja. Moral bi zabeležili stranke te podatke, v primeru, da so vsa vprašanja.

Ko greste na BTM, ne pozabite vzeti tudi vaše Bitcoin denarnico ali naslov!

Denarne vloge v banki

Paxful ponuja možnost nakupa, da ste morda naleteli na LocalBitcoins ali podobnih trgovinskih mestih peer-to-peer: denarni depozit. S to metodo, prodajalec zagotavlja svoje bančne podatke. Nato boste obiskali ustrezno banko, in izpolnite v obliki depozita. Prodajalci lahko določite posebno banko. Nato naredite polog gotovine na račun prodajalca preko bančnega pripovedovalec.

Ta metoda je bolj zanesljiva in fizično varen kot srečanje z neznancem. Natančneje, prodajalec ne more vedeti, katera banka boste uporabljali. Slaba stran je, da so te storitve na voljo le v bančnih urah. In oni so počasnejši od face-to-face transactions- še posebej, če je dolga čakalna vrsta na banki, ali je storitev počasen, da preveri svojo trgovino.

Tako kot pri face-to-face gotovinskega trgovanja, morate opraviti samo z dobičkom banke z depoziti preko uglednih hrambi storitev; Ta ukrep bo zaščititi pred goljufijami.

Lahko dokaže hrambi storitev, ki ste jih naredili plačilo s fotografiranjem ali skeniranjem potrdilo bančni depozit. Potem pa v primeru spora, bodo javnost prodajnih kovancev na svoj Bitcoin naslov. Tako zagotavlja, da boste obdržali svoj račun. V nasprotju z bančnim nakazilom, je res težko dokazati, da si je plačilo brez nje!

Kot smo že omenili, lahko banka z depoziti prodajalci so na voljo po vsem svetu na lokalnih Bitcoins ali Paxful. V ZDA, obstajata dve več storitev, ki so specializirani za urejanje in varovanje bančnih nakupe depozit: BitQuickand Liberty X (ki zahtevajo pametne telefone).

Nazadnje zid Coinsprovides to isto storitev v ZDA, Veliki Britaniji, Argentina, Avstralija, Brazilija, Kanada, Nemčija, Latvija, Mehika, Poljska, na Filipinih in v Romuniji.

Gotovina v Mail (ne priporočamo)

LocalBitcoins in Paxful ponujajo storitve za iskanje prodajalci, ki sprejemajo gotovino po pošti. Morda boste našli tudi ustrezne prodajalci na darknet trgih. Kot pri nakupih v osebo, poskusite samo za trgovino z določenimi uporabniki, ki imajo dober ugled. Izbira zanesljiv prodajalec je vaša najboljša zaščita pred goljufijami. In hrambe mora biti vedno zaposlen.

Ta metoda vključuje nekatere očitne slabosti, kot so počasnost in tveganja, da se vaš ovojnica lahko izgubljene ali ukradene na poti. Priporočamo, zavijanje račune v nekaj plasti papirja, tako da jih ni mogoče zlahka odkriti brez odpiranja ovojnice.

V primeru, da vaša kuverta ne prispe ali prispe prazna, lahko nekateri prodajalci vas nadomestilo. Za izpolnjevanje zahtev, boste morda zahtevali, da film ali fotografirati sami dajanje denarja v kuverti, je zapiranje, in pošiljanje.

Za večjo varnost, priporočamo uporabo priporočeno pošto, potem ima prodajalec znak, potem ko so ga prejeli. Ta metoda ustvarja stopnjo dokaz, da ste plačani preko depozitni, čeprav se še vedno sporno znesek denarja v kuverti.

Glede na slabosti tega načina, ga priporočamo le za denarne kupce, ki so preveč oddaljeni za druge metode za nakup.

Zaključek

Vsaka od opisanih metod so na voljo za nakup Bitcoins z gotovino danes. Če veste, za druge metode ali imate vprašanja ali pripombe, se prepričajte, da jih pustite v komentar oddelku spodaj.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Prilagodljiva nabava Bitcoin ne bo stabilizirala cene Bitcoin

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: plačila Bitcoin za Newegg.ca, Partnerska družba Apriva z GoCoin in več

Post Bitcoin

Bitcoin Banking: nevarnosti delnega rezervnega bančništva

Post Bitcoin

Bitcoin Mining Centralizacija: trg se sam pritrdi

Post Bitcoin

Bitcoin kot blago: Licenca za obdavčitev?

Post Bitcoin

BTCRobot - Avtomatizirano Bitcoin Trading Software Bot pregled

Post Bitcoin

5 načinov nakupa Bitcoin z Paypal - prevare in legit načinov

Post Bitcoin

12 super Bitcoin Memes

Post Bitcoin

Bitcoin plačilni procesor BitPay dnevno plača 1 milijon dolarjev!

Post Bitcoin

Kaj je 51% Attack - Poenostavljeno vadenje Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin uradno pravna v Kaliforniji! Gov. Jerry Brown podpisal AB129!

Post Bitcoin

Pojasnjene bitkeinske pristojbine - Ali je transakcija Bitcoin dejansko brezplačna?