3 najboljša načina za nakup Bitcoin Cash (Bcash, BCH, ali BCC) | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

3 najboljša načina za nakup Bitcoin Cash (Bcash, BCH, ali BCC)

3 najboljša načina za nakup Bitcoin Cash (Bcash, BCH, ali BCC)

Počakaj, kaj? Obstaja več kot eno Bitcoin? Kot da bi dobili ročaj na cryptocurrencies ni bilo dovolj močno, da smo zdaj vstopajo dneve več valute Bitcoin. Mislim, da bi ga primerjamo dolarjev: tam sta ameriški dolar in kanadski dolar, in so očitno imajo precej različne geografske uporabe. Ampak, kot si verjetno lahko predstavljate, so stvari nekoliko bolj zabrisana, ko gre za blockchain.

Bitcoin Cash je eden od najbolj znanih altcoins. Hodi na majavih črto med izginja v številnih drugih altcoins in razumela slavo in bogastvo izvirnega Bitcoin.

Bitcoin Cash prišel izveden v avgustu 2017 po napornem vilico in razkola v Bitcoin blockchain. Obstajajo stalne razprave in mnogi mnenja o tem, kako najbolje gojiti cryptocurrency in Bitcoin Cash je neposredna posledica argument.

V tem vodniku, boste ugotovili, kaj točno naredi Bitcoin Cash posebna, ki deluje z valuto, in kje, da bi dobili svoje roke na nekaj.

Kaj je Bitcoin Cash?

Bitcoin Denarni izhaja iz vprašanja, razširljivost, ki se srečujejo Bitcoin. Prvotna blockchain je eksponentno rast v zadnjem času. To pomeni, da se veliko več uporabnikov in transakcij z cryptocurrency, ki je za tehtanje navzdol omrežje. Omejena Bitcoin velikost bloka 1 MB pomeni, da so bloki polnijo hitreje, kot jih je mogoče izkopati. Transakcije so, v času, postane počasen in drag.

Bitcoin Cash naredi nekaj ločenih spremembe protokola, od katerih je glavni velikost del bloka 8 MB. Ta sprememba omogoča več podatkov na bloku, kar pomeni več transakcij se lahko obdelujejo v vsakem bloku kopljejo. Mnogi vidijo, da je to korak naprej v smislu, kako najbolje lestvici omrežja.

Drugi še vedno vztraja, da je to le kratkoročna popraviti, da ne reši problema, in ni izvajanje idej, kot so Segwit, katere protokol je aktiven na originalnih Bitcoin blockchain, da bi učinkovito razgrajujejo transakcij navzdol na manjše, bolj obvladljive dele.

Pomembno je, da z razdelitvijo v blockchain je valuta podvajajo. To pomeni, da so zgodovinski podatki o transakcijah Bitcoin kopirati, in vsak, ki ima sredstva Bitcoin je bila nakazana z enako količino Bitcoin Cash. Torej to pomeni brez denarja? Ja, ja, da ne, še posebej, ko je vsak Bitcoin Denar se vrednotijo ​​po več sto dolarjev. Tukaj je naš vodnik o tem, kako zahtevati svoje Bitcoin Cashif si lasti Bitcoin pred delih 1. Avgusta 2017.

1. Korak: Get Bitcoin Cash Denarnica

Preden lahko kupite Bitcoin Cash, boste potrebovali Bitcoin Cash denarnico, da jo shranite v. Številni ponudniki in platforme so neradi sprejemajo Bitcoin Cash. Tam bi lahko veliko razlogov za to. Nekateri imajo lahko na ideale o tem, kako najbolje na lestvici cryptocurrency; drugi lahko le želijo, da se osredotočijo svoja prizadevanja.

V zadnjem času je veliko večje denarnice ustvarjalci so bili sprejetjem Bitcoin Cash. Medtem ko še vedno lahko manj izmenjavo izbire, boste našli veliko krajev za veverica vaša sredstva stran za zdaj.

Strojna oprema denarnice, ki podpirajo Bitcoin Cash vključujejo industrije leadersLedgerand trezor. Tako zagotavljajo funkcije za vas, da uporabite Bitcoin Cash, kot bi katero koli drugo cryptocurrency. Po nekoliko počasi, ki so jih uvedla tudi možnost, da zahteva svoje sklade, če ste že v lasti Bitcoin v času blockchain Splita.

Obstajajo različne programske opreme denarnice jih lahko uporabite; morda celo že z eno od njih za svoj prvotni Bitcoin. Exodus zagotavlja brezhibno shapeshift storitev s svojo programsko opremo, tako da lahko premaknete svojo valuto po svoji volji.

Na primer, lahko morf med Bitcoin Gotovina in Ethereum Classicif čutite posebej alternativa. Jaxxsupports več valut, vključno Bitcoin Cash. Storitev deluje na namiznih in mobilnih napravah, tako da lahko obdržite svoj zasebni ključ z vami ves čas.

Elektronsko Cashis derivat ELECTRUM. Če ste navajeni na ELECTRUM, potem boste imeli nobenih težav skakanje na krovu s svojo sestro tehnologije: to je preprosto vilice iz ELECTRUM z vsemi potrebnimi komponentami za Bitcoin Cash v.

Nekateri izmenjave delo z Bitcoin Cash, čeprav morda ne boste želeli zapustiti svojih sredstev v svojih denarnicah za dalj časa. Shranjevanje sredstev s spletnimi podjetja lahko hitro trgovanje, vendar ste nagnjeni k izgubi nadzor nad svojimi zasebnimi ključi. To je lahko varnostno tveganje, odvisno od tega, kaj storitev, ki jo uporabljate. Coinflooroffers dostojno denarnico, ki vam omogoča trgovanje na borzi v Združenem kraljestvu. To bo vaše ključe v hladno shranjevanje offline hkrati pa vaša sredstva na voljo za trgovanje z v kratkem roku.

Bitcoin Denarni izmenjave niso tako bogat kot izmenjave Bitcoin. Vendar pa še vedno obstajajo nekatere težka možnosti za delo z.

EToro- platforme, kot so eToro vam ne daje dejanske dostop do kovancev in ne morete pošiljati kovancev iz eToro do drugih ljudi. Edina stvar, ki jo je mogoče storiti s platformo je za nakup in prodajo Bitcoin Cash za fiat valute (tj dolarjev, evrov, itd). Pomen te platforme je dobro, če si le želijo špekulirati o ceni. Ta metoda je veljavna le, če živite izven ZDA.

Coinbase- najuglednejših izmenjave Bitcoin okoli pravkar dodali Bitcoin Cash supportand nakup / prodajo opcije (ki se začne december 19. 2017). Coinbase vam omogoča, da dobijo konkurenčne cene, če je vaša država podpira posrednika.

CEX.IOis tudi lepo možnost. S sedežem v Londonu, družba je zaupanja vreden, izkušen ime v industriji, ki je že od leta 2013. Izbirate lahko med izborom valutah, vključno Bitcoin Cash (preberite CEX.io pregled tukaj). Če si želite, da bi dobili Ahold neke valute, se je hitro možnost kupiti s kreditno kartico.

Zavedajte se, čeprav je, da je možnost kreditna kartica draga. Za trgovanje z nizko pristojbino, lahko deponira z bančnim nakazilom in trgovine na zameno za plačilo na 0,2%, in to vam bo prihranilo malo sreče na veliki nakup in prodajo naročila. Podjetje s sedežem v Evropi omogoča, da deluje v obe EUR in USD.

Lahko uporabite tudi margin-trgovanja tehnike na platformi za povečanje (ali zmanjšanje) svoje donose, hkrati pa pazil na globini trga.

Coinfloorsupports Bitcoin Cash odprto izmenjavo; to je tudi v Londonu, ki temelji, tako da je zelo koristno za trgovce v Združenem kraljestvu.

Če veš, kaj delaš, ko gre za trgovanje, Krakenhas bila funkcionalna s Bitcoin Cash vse od začetka tega cryptocurrency je v avgustu.

Druge možnosti vključujejo Bitfinex, Poloniex, HitBTC in več (si lahko ogledate vse razpoložljive izmenjavo na spletni strani Bitcoin Cash je).

Korak 3 (neobvezno): Prenos o biološki varnosti na vaši denarnici

Kot ponavadi, vam priporočamo, da nikoli ne zapustijo denar na borzi. Ko končate nakupu vašega Bitcoin Cash, da se premaknete na svojo samostojno gostila denarnico (tistega, ki ga imajo nadzor nad zasebnih ključev). Lahko sledite stanje vašega posla z uporabo Bitcoin Cash blok raziskovalec. Ko prejmete tri potrditve za vaše Bitcoin Cash, lahko rečem, da ste zaključili postopek.

Bitcoin Cash Zaključek

To je jasno, da je Bitcoin Denar še ni dobil v celoti sprejema velikih delih cryptocurrency skupnosti. Še vedno sedi trdno na drugem mestu v svoji starejši brat tako z vidika cene in razpoložljivosti.

Prihodnost je nejasna za Bitcoin kot celoto. Več razdeli in trde vilice so varnost, in Bitcoin Gold (ja, še en Bitcoin) ni imela veliko profila, saj Ločen od Bitcoin v oktobru 2017.

Bitcoin Denar je ostal jasno Segwit, medtem ko je prvotna blockchain potisne v smeri povečanja izvajanja Segwit. Kdo bo kraljuje? V kratkem času, nihče, in smo verjetno videli nadaljnji pretres kot 2017 zaključuje. Bitcoin Cash morda imajo to prednost, da so prvi večji razcep, ki je zbral sprejem.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Poročilo o ceni na kratko o tednih Bitcoin: 28. september 2014-4. oktober 2014

Post Bitcoin

Dnevno poročilo o bitkiinu: romska bitkainska utemeljitev, dominika, ki prejema bitkoin in več

Post Bitcoin

Bitcoin Analiza cen: Tim Draper je osvojil Silk Road Auction

Post Bitcoin

Kaj je najboljši Bitcoin procesor za plačila? Coinkite ali BitPay?

Post Bitcoin

Bitcoin Value 3. del: Bitcoin teorija vrednosti Konrada Grafa

Post Bitcoin

OP-ED: neustrezna razširitev BitLicense Zagotavlja temelj Fruitless

Post Bitcoin

Analiza cene Bitcoin: nadaljevanje bočnih ukrepov

Post Bitcoin

Peter Schiffs Euro Pacific Precious Metals za sprejem Bitcoin

Post Bitcoin

Ne smemo poskušati prilagoditi bitkoina obstoječim pravnim strukturam

Post Bitcoin

Pojasnjene so osnove Bitcoin: MNO iz BTC

Post Bitcoin

Explanations Basics of Bitcoin: IJK-ji BTC-ja

Post Bitcoin

Bitcoin prevara! Seznam trenutnih Bitcoin goljufij in scammers