Kako kupiti Bitcoin Anonymously & brez ID | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kako kupiti Bitcoin Anonymously & brez ID

Kako kupiti Bitcoin Anonymously & brez ID

Veliko ljudi želi ostati anonimen, ko kupujejo stvari po spletu iz različnih razlogov. Problem z Bitcoin je, da to ni povsem anonimen. Ko izmenjava Bitcoin zahteva prepoznavne podatke, kot so e-poštni naslov, vladne osebne izkaznice ali položnic lahko vedo in spremljali vsako gibanje vaših Bitcoins.

Zato danes bom šel čez nekaj preprostih metod nakupom Bitcoins anonimno. Za bolj napredne uporabnike, bom ponudbo nekaj dodatno gradivo za branje ob koncu članka:

Najlažji način, da ostanejo anonimni - Nakup Bitcoins z gotovino

Možnost Lokalni Bitcoins

Če iščete kupiti Bitcoins anonimno, potem bi bil najlažji način je, da nakup Bitcoins v gotovini in osebno. Uporaba lokalnih Bitcoins, da bi našli nekoga, ki je pripravljen prodati Bitcoins za gotovino zraven fizično lokacijo. Lahko uporabite alias e-poštni naslov, da se prijavite na lokalnih Bitcoins in postopek preverjanja, id so neobvezna. Ko uporabljate denar je preprosto ostati izslediti, saj ni dokumentacije za transakcijo. Imejte v mislih, da je večina prodajalcev na lokalnih Bitcoins ni všeč, da poslujejo z anonimnimi kupci, pa saj ste plačevali v gotovini, mora biti manjša od izdaje.

Možnost Bitcoin ATM

Drug način za nakup Bitcoins anonimno z gotovino, je, da gredo na najbližjo Bitcoin bankomatu in kupiti Bitcoins iz bankomata z uporabo gotovine. Nakup Bitcoins prek bankomata je verjetno najboljši način, da gredo o nakupu Bitcoins anonimno vendar ne vsakdo ima bankomat zraven njih. Ko morali vnesti svoje Bitcoin naslov na bankomatu samo navesti, da nimate enega - v večini primerov bo to samo ustvari nov dokument addressfor vas in ste na dobri poti. Kasneje si lahko uvozite Zasebnemu keyfrom da papir denarnico in pošiljanje teh Bitcoins kjerkoli želite.

Predplačniškega Opcijska kartica

Eden od načinov, da ostanejo anonimni, je, da uporabite predplačniško kreditno kartico, ki jo lahko dobite v vsakem supermarketu ali prepričati trgovino. Nato lahko uporabite to kartico za nakup Bitcoins brez da mora predložiti osebni dokument na mestih, kot Coinmama (do $ 150) ali Virwox.

Metode, ki ne zahtevajo ID, vendar niso anonimni

Možnost BitQuick

Bitquickacts kot depozitni za Bitcoin transakcije prek denarnih depozitov na tisoče bank po ZDA. Ideja je preprosta - kupec in prodajalec dogovorita o količini. Prodajalec depoziti Bitcoins na Bitquick. Ko kupec depoziti gotovine v račun prodajalca se sprosti kovanci. Številka mobilnega telefona je potreben za ta proces, vendar se ne zahteva preverjanje id.

Stena možnosti kovanci

Stena Coinsis na voljo v Združenih državah Amerike, Kanadi, Nemčiji, Argentini, Latviji, na Poljskem in na Filipinih. To je peer to peer Bitcoin izmenjavo, ki vam omogoča, da kupujejo Bitcoins brez potrebe, da se preveri ID. Vendar pa boste morali telefonsko številko za uporabo izmenjave.

Napredne metode za nakup / uporabo Bitcoin anonimno

To je bilo nekaj preprostih načinov za nakup Bitcoins med bivanjem anonimni ali brez kakršnega koli identifikacije. Če želite, da bi dobili realno resno o uporabi Bitcoin anonimno spleta predlagam branje The Complete Guide za uporabo Bitcoin anonimno. Ta vodnik podrobnosti napredne metode in tehnike za ohranjanje zasebnosti v spletu. Vendar, če si le želi kupiti nekaj kovancev, ne da bi sledili samo uporabo denarja - to bo rešil večino vprašanj.

Če ste imeli nobenih izkušenj z nakupom Bitcoins anonimno Rada bi jo slišali v komentar oddelku spodaj. Za dodatne vire, ki jih lahko obiščete tudi to mesto.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Bitcoin plačilni procesor BitPay dnevno plača 1 milijon dolarjev!

Post Bitcoin

BitXBay - Bitcoin-temeljen, decentraliziran, anonimni trg

Post Bitcoin

Čudovito naraščanje Bitcoin bo sčasoma končalo v solzah - South China Morning Post

Post Bitcoin

Bitcoin Foundation odbor volitev: Jim Harper, Olivier Janssens ali Ali je še pomembna?

Post Bitcoin

Ali je Bitcoin Mining dobičkonosna leta 2018?

Post Bitcoin

Priložnosti za bitkoinske arbitraže: Kratek vodič

Post Bitcoin

Kako sprejeti Bitcoin Donacije na vašem blogu

Post Bitcoin

Poročilo o cenah za kratke izdaje kovancev: 7-13. September 2014

Post Bitcoin

Napredek Bitcoin 2.0 prinaša decentralizacijo do realnosti

Post Bitcoin

Bitkoini proti bitnim kovancem in Bitcoin proti bitki

Post Bitcoin

Dnevno poročilo o bitkiinu: romska bitkainska utemeljitev, dominika, ki prejema bitkoin in več

Post Bitcoin

Kaj je Bitcoin? Enostavno (vendar temeljito) razlago